- Emoji Skoru
- 108
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
-
Ben kullandım, kullandığım süreçte de gerçekten düzenli regl oldum ama çoğu zaman yemeyi unuttum vesaire tam yeniden başlayacaktım hamile olduğumu öğrendimMerhaba hanimlar basliktan da anlaşılacağı gibi bu clife macunu çok duydum faydasını gören çok olmuş tabiki evladı veren Rabbim ben 2 aydir adet olmuyorum 15 gun önce doktor duphaston vermişti ve yumurta tembelligi olduğunu söyledi ilac 2 gün once bitti henüz adet olmadım ama olduktan sonra ovulasyon testi yapmayi düşünüyorum eger hala bi sonuc alamazsam bu macunu denemeyi düşünüyorum kullanan varsa ne gibi etkileri oldu yardımcı olursanz sevinirm
Yaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah peki sizin rahatsızlığınız neydi tam olarakBen kullandım, kullandığım süreçte de gerçekten düzenli regl oldum ama çoğu zaman yemeyi unuttum vesaire tam yeniden başlayacaktım hamile olduğumu öğrendimetkisi oldu mu bilmiyorum ama normalde tedavisiz bebeğin olmaz demişti doktorlar düzensiz de olsa kullanımla fayda gördüm sanki
Merhaba kac kutu aldiniz kullandiniz ne zaman sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acabaBen kullandım, kullandığım süreçte de gerçekten düzenli regl oldum ama çoğu zaman yemeyi unuttum vesaire tam yeniden başlayacaktım hamile olduğumu öğrendimetkisi oldu mu bilmiyorum ama normalde tedavisiz bebeğin olmaz demişti doktorlar düzensiz de olsa kullanımla fayda gördüm sanki
Merhaba aldiniz mi clifeYaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah peki sizin rahatsızlığınız neydi tam olarak
Yok canim henüz almadim ama almayi düşünüyorum bu ay ovulasyon testi deniyorum sonuç alamazsam ramazandan sonra yada sonuna dogru alicam insallah sen kullandinmiMerhaba aldiniz mi clife
Bende alacagimda 1 kutu mu alsam 2 mi karar veremedim simdi siparis vericemYok canim henüz almadim ama almayi düşünüyorum bu ay ovulasyon testi deniyorum sonuç alamazsam ramazandan sonra yada sonuna dogru alicam insallah sen kullandinmi
Bende bir kavanoz alirim ya umarım hayırlı sonuçlar alırız canimBende alacagimda 1 kutu mu alsam 2 mi karar veremedim simdi siparis vericem
Bende bir kavanoz alirim ya umarım hayırlı sonuçlar alırız canim