İnşallah öyle olacağım diye umuyorum adetim gecikti test yaptı birşeyler çıktı silikte olsa yarın kan vermeye gideceğim ben toplam 2 kavanoz kullandım ekim ayından beri adetimide düzene soktu şükür bakalımKızlar clife kullanıp hamile kalan var mı ?
Hadi insallah güzel haberi verirsin canm bende yeni başladım ama merak ediyorum tabiİnşallah öyle olacağım diye umuyorum adetim gecikti test yaptı birşeyler çıktı silikte olsa yarın kan vermeye gideceğim ben toplam 2 kavanoz kullandım ekim ayından beri adetimide düzene soktu şükür bakalım
İnşalllah canım darısı sana düzenli kullan bol su ve yürüyüş etkisi gerçekten varHadi insallah güzel haberi verirsin canm bende yeni başladım ama merak ediyorum tabi
Yapıyorum bende bakalim ne kadar sürede etki edecekİnşalllah canım darısı sana düzenli kullan bol su ve yürüyüş etkisi gerçekten var
Yaaa harika bende bu ay başladım 14 gün kullanıp bıraktım yumurtlamayı gördüm inşallah faydası olur. Sadece sivilcelenme yaşadım sizlerde de oldumu acabaBende yarısında kaldım
Yok kuzum hatta ben düzenli de kullanmadım Yumurtlamaya 3 4 gün kala bazen bir kere bazen iki kere aldım kafama göreYaaa harika bende bu ay başladım 14 gün kullanıp bıraktım yumurtlamayı gördüm inşallah faydası olur. Sadece sivilcelenme yaşadım sizlerde de oldumu acaba
Kullanmaya başladığımdan beri yüzüm sivilce doldu ama tabi kesin clife yaptı diyemem. Bende çok düzenli kullanamadım. Size şifa vermiş anladığım kadarıylaYok kuzum hatta ben düzenli de kullanmadım Yumurtlamaya 3 4 gün kala bazen bir kere bazen iki kere aldım kafama göre
Insallah hamilesindir canım bende 4 gündür kullanıyorum iyiyim şimdilik bi yan etkisi yokBen de iki aydır kullandım ilk ay yumurtlama göremedim ki zaten üç aydır görmüyordum bu ay yumurtlama oldu ve değerlendirdik bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Hastalanacak gibiydim sabah ama gelen giden yok 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı. Bugün yumurtlamanın 14.günü iki güne olmazsam kanda baktıracağım.
Sifa olması dileğiyle canım yaKullanmaya başladığımdan beri yüzüm sivilce doldu ama tabi kesin clife yaptı diyemem. Bende çok düzenli kullanamadım. Size şifa vermiş anladığım kadarıylaDarısı bizlere inşallah ❤Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Hadi insallah hamile kalirsinn canım bende bi umutla kullanıyorum ınsallah ise yararYaaa harika bende bu ay başladım 14 gün kullanıp bıraktım yumurtlamayı gördüm inşallah faydası olur. Sadece sivilcelenme yaşadım sizlerde de oldumu acaba
acaba nerden alınıyor nasıl kullanılıyor bilgi verir3Ben de iki aydır kullandım ilk ay yumurtlama göremedim ki zaten üç aydır görmüyordum bu ay yumurtlama oldu ve değerlendirdik bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Hastalanacak gibiydim sabah ama gelen giden yok 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı. Bugün yumurtlamanın 14.günü iki güne olmazsam kanda baktıracağım.
İnstagramdan aldım c life diye yazın çıkıyor. Yumurtlama gününe kadar sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bir çay kaşığı yiyorsunuzacaba nerden alınıyor nasıl kullanılıyor bilgi verir3
Amin amin... Hepimize şifa olur inşallahHadi insallah hamile kalirsinn canım bende bi umutla kullanıyorum ınsallah ise yarar
Insallah sonuç güzel olsun insallahhhAmin amin... Hepimize şifa olur inşallah ❤Faydaları oldu tam gününde yumurtlamayı gördüm hissettim umarım sonu hayırlı olur
Internetten canım instagramdada çıkıyor hemen clife.comacaba nerden alınıyor nasıl kullanılıyor bilgi verir3
Merhaba c life adetliyken mi başlanıyorİnstagramdan aldım c life diye yazın çıkıyor. Yumurtlama gününe kadar sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bir çay kaşığı yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?