Gebeliğe Hazırlık Clife macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi insallah güzel haberi verirsin canm bende yeni başladım ama merak ediyorum tabi

Yaaa harika bende bu ay başladım 14 gün kullanıp bıraktım yumurtlamayı gördüm inşallah faydası olur. Sadece sivilcelenme yaşadım sizlerde de oldumu acaba
Yok kuzum hatta ben düzenli de kullanmadım Yumurtlamaya 3 4 gün kala bazen bir kere bazen iki kere aldım kafama göre

Yok kuzum hatta ben düzenli de kullanmadım Yumurtlamaya 3 4 gün kala bazen bir kere bazen iki kere aldım kafama göre
Kullanmaya başladığımdan beri yüzüm sivilce doldu ama tabi kesin clife yaptı diyemem. Bende çok düzenli kullanamadım. Size şifa vermiş anladığım kadarıylaDarısı bizlere inşallah Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Ben de iki aydır kullandım ilk ay yumurtlama göremedim ki zaten üç aydır görmüyordum bu ay yumurtlama oldu ve değerlendirdik bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Hastalanacak gibiydim sabah ama gelen giden yok 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı. Bugün yumurtlamanın 14.günü iki güne olmazsam kanda baktıracağım.

Insallah hamilesindir canım bende 4 gündür kullanıyorum iyiyim şimdilik bi yan etkisi yok

acaba nerden alınıyor nasıl kullanılıyor bilgi verir3

İnstagramdan aldım c life diye yazın çıkıyor. Yumurtlama gününe kadar sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bir çay kaşığı yiyorsunuz
[/QUOTE]
Merhaba adetliyken mi c life baslaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…