Gebeliğe Hazırlık Clife macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi gunler kizlar bende yarin adet gunum allah nasip ederse kullanicam bisey sormak istiyorum iloski sıkliginiz nasildi

Merhaba arkadaşlar biz arkadaşımla beraber kullanmaya başlamıştık. İkimizde de pkos var. Arkadaşım iğne ve çatlatma iğnesi tedavisi sırasında kullandı ve hamile kaldı. Sebebini c life macuna bagliyor. Çünkü sürekli olduğu aynı iğne tedavilerine hiç tepki vermemişti daha önce .ve adetleri çok düzensiz yılda iki kere ancak adet olabilen bı kızdı.
Bense 5 kutu kullandım düzenli olarak ve faydasını görmedim açıkçası. O yüzden sürekli sürekli para vermek de istemedim bıraktım artık. Ama herkese aynı etkiyi yapacak diye birsy yok. Kullanmak istiyorsanız kullanın. Bı zararı yok çünkü içiniz rahat olsun elinizden geleni yapmış olursunuz. Rabbim isteyen herkese çocuk versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Sanada en kisa zamanda nasip olur insallah canım bünyeye gore değişiyor demekki bakalim baska ne gibi sonuçlar olacak.

Merhabalar sonuç nedir merak ettim Hayırlı haberler aldınız inşallah

Ay bende bugün aldım ,2aydır sadece 2 gündür adet oluyorum ),inşallah düzene sokar .Bende adetin 4.günü akşam başladım,inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…