Merhaba adetliyken mi c life baslaniyorİnstagramdan aldım c life diye yazın çıkıyor. Yumurtlama gününe kadar sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bir çay kaşığı yiyorsunuz
Evet bende adetliyken basladim yumurta sayısını da arttırıcı etkisi varmisMerhaba adetliyken mi c life baslaniyor
Kaçıncı günü başladınızEvet bende adetliyken basladim yumurta sayısını da arttırıcı etkisi varmis
5.gün başlamıştım gec gelince macunKaçıncı günü başladınız
Anladim canim bakalim hakkimzda hayirlisi insallahHaftada 3 gun 4 gün değişiyor tabi
Inşallah canım kullanınca olumlu olumsuz yanlarını paylasalimmAnladim canim bakalim hakkimzda hayirlisi insallah
Insallah canimInşallah canım kullanınca olumlu olumsuz yanlarını paylasalimm
Sanada en kisa zamanda nasip olur insallah canım bünyeye gore değişiyor demekki bakalim baska ne gibi sonuçlar olacak.Merhaba arkadaşlar biz arkadaşımla beraber kullanmaya başlamıştık. İkimizde de pkos var. Arkadaşım iğne ve çatlatma iğnesi tedavisi sırasında kullandı ve hamile kaldı. Sebebini c life macuna bagliyor. Çünkü sürekli olduğu aynı iğne tedavilerine hiç tepki vermemişti daha önce .ve adetleri çok düzensiz yılda iki kere ancak adet olabilen bı kızdı.
Bense 5 kutu kullandım düzenli olarak ve faydasını görmedim açıkçası. O yüzden sürekli sürekli para vermek de istemedim bıraktım artık. Ama herkese aynı etkiyi yapacak diye birsy yok. Kullanmak istiyorsanız kullanın. Bı zararı yok çünkü içiniz rahat olsun elinizden geleni yapmış olursunuz. Rabbim isteyen herkese çocuk versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Merhabalar sonuç nedir merak ettimBen de iki aydır kullandım ilk ay yumurtlama göremedim ki zaten üç aydır görmüyordum bu ay yumurtlama oldu ve değerlendirdik bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Hastalanacak gibiydim sabah ama gelen giden yok 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı. Bugün yumurtlamanın 14.günü iki güne olmazsam kanda baktıracağım.
Merhabalar sonuç nedir merak ettimHayırlı haberler aldınız inşallah
İnşallah canım.isteyen herkesin en hayırlı zamanda olur inşallah.Sanada en kisa zamanda nasip olur insallah canım bünyeye gore değişiyor demekki bakalim baska ne gibi sonuçlar olacak.
İnşallah canım şifa olsunAy bende bugün aldım ,2aydır sadece 2 gündür adet oluyorum ),inşallah düzene sokar .Bende adetin 4.günü akşam başladım,inşallah işe yarar.
Teşekkür ederimİnşallah canım şifa olsuninanarak kullan inşallah faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?