Insallah kuzum ya .Insallah tutar canım tutmazsa ovulasyon yaprsin
Doğum kontrol hapindan sonra hamile kalan cok oluyor adetlerin nasil oluyor duzenli mi. Ovulasyon testi ile takip edersin yumurtlama zamanını
Yumurtlamadan 15 gun sonra cikar canimGebelik testini ne zaman yapmamiz gerekiyor yumurtlamadan sonra . Mesela benim adetim cok duzensiz gunumu bilemiyorum o yuzden
Büyümesi destekleyici haplar kullan canimEvet doğum kontrol ile kalanlar oluyormuş ama benim umudum o yönde yok çünkü yumurta 8mm den fazla büyümüyor
Nisan sonuna dogru burdan yazarim sonucu umarim pozitif olur tesekkur ederim canımYumurtlamadan 15 gun sonra cikar canim
Insallah canımNisan sonuna dogru burdan yazarim sonucu umarim pozitif olur tesekkur ederim canım
Büyümesi destekleyici haplar kullan canim
Insallah o zaman bende deniyorum hepsindenMümkün oldukca kullanıyorum.
Soğan kürü yaptım incir kürü yaptım. Prowomen kullandım. Keçiboynuz pekmez yedim
Insallah o zaman bende deniyorum hepsinden
Evet canım olabiliyorKızlar merhaba , erken menopoza karşı clife kullanıyorum gebelik yok kesin eminim adetim biteli 5 gün oldu, 2. ayım, göğüslerde büyüme ya da daha dik olduve hassasiyet var .Clife kullanıp gögüs hassasiyet ve büyümesi yaşayan var mı?
Bir de sol göğüs clife dan olmayabilir ,emzirirken memeucu içinden gelen acı var ya öyle ara ara sızlama oluyor sizce bu neden olabilir ?
Yeni gordum canm mesajı ben de 2 ay kullandim cok faydasi oldu ama gebelik olmadi belki eşimden kYnakli olmadi bilemiyorm ama faydasi cok olduCevap için teşekkürler canım
Ben tam korona zamanına denk geldim clife da gebeliği erteledik ama göğüslerim de dolgunluk sol göğüste ağrı var dün masaj yaptım az sıktım çok ağrıyınca su çıktı ondan sonra çok ağrı kalmadı ,8ay öncesine kadar emziriyordum acaba süt kanalları mı tıkandı?Yeni gordum canm mesajı ben de 2 ay kullandim cok faydasi oldu ama gebelik olmadi belki eşimden kYnakli olmadi bilemiyorm ama faydasi cok oldu
Olabilir yakin zamanda birakmissiniz cunku sonrasında olurmus oyle sismeler vs normaldir benceBen tam korona zamanına denk geldim clife da gebeliği erteledik ama göğüslerim de dolgunluk sol göğüste ağrı var dün masaj yaptım az sıktım çok ağrıyınca su çıktı ondan sonra çok ağrı kalmadı ,8ay öncesine kadar emziriyordum acaba süt kanalları mı tıkandı?
Olabilir yakin zamanda birakmissiniz cunku sonrasında olurmus oyle sismeler vs normaldir bence
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin ,Rabbim tüm hamileleri sağ salim bebeklerine kavuştursun ve Rabbim isteyen hrrkese bebek versin inşallahMerhaba arkadslar,benm arkadasm da 3 ay düzenli kullandı tam bu ay ara vericekti hamile oldgnu ogrendik cok sukur simdi bende siparıs ettm 3 kutu insallah işe yarar...sayfada okadr cok yorum ce paylasım varki bazen gercek mi acaba diyorduk ama gerck okdgunu bizde yasadk polıkıstkover vardı arkadasmda simdi 6 haftalık hamıle denemek ten zarar gelmez bitkisel zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?