Gebeliğe Hazırlık Clife macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğum kontrol hapindan sonra hamile kalan cok oluyor adetlerin nasil oluyor duzenli mi. Ovulasyon testi ile takip edersin yumurtlama zamanını

Evet doğum kontrol ile kalanlar oluyormuş ama benim umudum o yönde yok çünkü yumurta 8mm den fazla büyümüyor

Kızlar hayırli akşamlar . Bugün doktora gittim gebelik yok fakat rahim duvarım normalde 6 mm cikiyordu şu an 8.2 mm olmuş yani normal düzeye gelmiş . Doktorla clife ı paylastım ise yaramis olabilir dedi. Bence bu güzel bir gelişme şu an icin bebek yok fakat rahim duvarım normal kalınlığa dönmüş cok sevindim sizinlede paylasmak istedim

Kızlar merhaba , erken menopoza karşı clife kullanıyorum gebelik yok kesin eminim adetim biteli 5 gün oldu, 2. ayım, göğüslerde büyüme ya da daha dik oldu ve hassasiyet var .Clife kullanıp gögüs hassasiyet ve büyümesi yaşayan var mı?
Bir de sol göğüs clife dan olmayabilir ,emzirirken memeucu içinden gelen acı var ya öyle ara ara sızlama oluyor sizce bu neden olabilir ?

Evet canım olabiliyor

Yeni gordum canm mesajı ben de 2 ay kullandim cok faydasi oldu ama gebelik olmadi belki eşimden kYnakli olmadi bilemiyorm ama faydasi cok oldu
Ben tam korona zamanına denk geldim clife da gebeliği erteledik ama göğüslerim de dolgunluk sol göğüste ağrı var dün masaj yaptım az sıktım çok ağrıyınca su çıktı ondan sonra çok ağrı kalmadı ,8ay öncesine kadar emziriyordum acaba süt kanalları mı tıkandı?

Olabilir yakin zamanda birakmissiniz cunku sonrasında olurmus oyle sismeler vs normaldir bence

Merhaba arkadslar,benm arkadasm da 3 ay düzenli kullandı tam bu ay ara vericekti hamile oldgnu ogrendik cok sukur simdi bende siparıs ettm 3 kutu insallah işe yarar...sayfada okadr cok yorum ce paylasım varki bazen gercek mi acaba diyorduk ama gerck okdgunu bizde yasadk polıkıstkover vardı arkadasmda simdi 6 haftalık hamıle denemek ten zarar gelmez bitkisel zaten

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin ,Rabbim tüm hamileleri sağ salim bebeklerine kavuştursun ve Rabbim isteyen hrrkese bebek versin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…