Nen sordum birde gelen bişgilenditme kitapçığı var adet olduysanız yumurtlamaya 14 gün varsa kullanın dedi,whatsaptan sorduğum kişide sorun yok kullanın dedi gelen cevabı yazayımAdetin 1.günü başlanıyor macuna kızlar
Kizlar merhaba ben bu macunu ayrica ari situ bal polen karisimi ve multivitamin ile birlikte kullandim ve 1.5 yil sonra hamile kaldim. Hemde ikiz. Bebekleri kucagima almak kismet olmadi ama macun gercekten ise yariyor. Pko olmayanlar gunluk 1 doz alsin mutlaka. Bende pko yok ve kullandigim ilk ay sabah aksam 1er doz aldim. Doktorum 22 yumurta gordu sok oldu. Pcos oluyosun dedi. Hemen duzelttim dozu o yuzden. Ayrica hormon ilaci (prolaktin,tsh,fsh) kullananlar bu macunu kullanirken hormon ilaclarini kullanmasinlar. Ayrica adetin 2. Gunu baslayip ilk yumurtlamayi gordugunuz gunde. Bir sonraki adete kadar macunu kullanmayin. Macunun sokturucu etkisi var. Surekli kullanirsaniz hamile kaldiginizi anladiginizda dusuk yaparsiniz.
Banada yaramadi ama 3 ay yolu var denemeye devam napalim doktora da gidemiyoruz Allah yardimcimiz olsunBende iki ay kullandım yumurtlamamı geciktirmekten başka bir etkisi olmadı gayet düzenli olan adet düzenim bozuldu bu ay kullanmadım ama yine geç yumurtlama oldu doktora da gidemedim ortalıkta hastalık var diye ne olacak bilmiyorum herkese yaramıyor bilginiz olaun
Beni geciktirince açıkçası bi kutu daha almak istemedim bu ay çakşır kökü suyu denemeye karar verdimBanada yaramadi ama 3 ay yolu var denemeye devam napalim doktora da gidemiyoruz Allah yardimcimiz olsun
Bende nisan da yaptircaktim ama olmadi korona sagolsunOlmazsa da zaten mayısta aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah şu ortalık temizlenirse
Yaş kaçtı sizin ne zamandır uğraşıyorsunuz gebelik içinBende nisan da yaptircaktim ama olmadi korona sagolsun
27 1.5 yildir uğraşıyorum sizYaş kaçtı sizin ne zamandır uğraşıyorsunuz gebelik için
Bende temmuzda 27 olucam 13 ay oldu benimde hiç bir sebep olmaksızın hiç hamile kalamadım çok üzülüyorum artık bu duruma27 1.5 yildir uğraşıyorum siz
Bende ayni sekilde psikoloji bozuluyor gercekten en son pko vR dedi doktor ama adetim duzenli kilom normal anlamadım hicBende temmuzda 27 olucam 13 ay oldu benimde hiç bir sebep olmaksızın hiç hamile kalamadım çok üzülüyorum artık bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?