Gebeliğe Hazırlık Clife macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yeni aldım macunu Pcos var. 4 gündür kullanıyorum bakalım inşallah etki eder hamile kalabilirim bugün adetimin son günü ve yumurtalığım birinde ağrı var

Bende sipariş verdim kızlar Pzts gelir inş. Günde 2 kez mi kullanılıyo? İnş şifa olur herkese..

Kizlar merhaba ben bu macunu ayrica ari situ bal polen karisimi ve multivitamin ile birlikte kullandim ve 1.5 yil sonra hamile kaldim. Hemde ikiz. Bebekleri kucagima almak kismet olmadi ama macun gercekten ise yariyor. Pko olmayanlar gunluk 1 doz alsin mutlaka. Bende pko yok ve kullandigim ilk ay sabah aksam 1er doz aldim. Doktorum 22 yumurta gordu sok oldu. Pcos oluyosun dedi. Hemen duzelttim dozu o yuzden. Ayrica hormon ilaci (prolaktin,tsh,fsh) kullananlar bu macunu kullanirken hormon ilaclarini kullanmasinlar. Ayrica adetin 2. Gunu baslayip ilk yumurtlamayi gordugunuz gunde. Bir sonraki adete kadar macunu kullanmayin. Macunun sokturucu etkisi var. Surekli kullanirsaniz hamile kaldiginizi anladiginizda dusuk yaparsiniz.

Merhaba Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Bende bu macunu 2 ay kullandım bu 3.ayım adetimin 3.gününe kadar yine kullandım ama yumurta takibine başladığım için o gün bıraktım, femara kullanıyorum çünkü
Ama o satıcı bayan bana ilaçlarla beraber kullanabilirsiniz dedi de emin olamadım
Neticede femara da yumurta büyütüyor
Dün bi kere yedim ama devam etsemmi etmesemmi bilemiyorum doktora sorsam muhtemelen kullanma diyecek

Bende kullandım bu ay 14 gün yumurtlama günü bıraktım yumurtlama oldu sanırım tam gününde hissettim ama dün regl oldum maalesef bebek olmadı yine. Bu ay yine deneyeceğim bakalım sadece çok sivilce yaptı bende onun dışı bir sıkıntı yaşamadım.

Ben clife kullandim simdi yumurtlama zamanina geldi biraktim zaten 3 -4 kasik bisey kaldi . Simdi bekliycem sanirim bisey var mi yok mu diye . Bugun yine test yaptim tek cizgi cikti fakat kirmizi boya cok bulanikti neden acaba

Bende iki ay kullandım yumurtlamamı geciktirmekten başka bir etkisi olmadı gayet düzenli olan adet düzenim bozuldu bu ay kullanmadım ama yine geç yumurtlama oldu doktora da gidemedim ortalıkta hastalık var diye ne olacak bilmiyorum herkese yaramıyor bilginiz olaun

Banada yaramadi ama 3 ay yolu var denemeye devam napalim doktora da gidemiyoruz Allah yardimcimiz olsun

Banada yaramadi ama 3 ay yolu var denemeye devam napalim doktora da gidemiyoruz Allah yardimcimiz olsun
Beni geciktirince açıkçası bi kutu daha almak istemedim bu ay çakşır kökü suyu denemeye karar verdim

Olmazsa da zaten mayısta aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah şu ortalık temizlenirse

Bende temmuzda 27 olucam 13 ay oldu benimde hiç bir sebep olmaksızın hiç hamile kalamadım çok üzülüyorum artık bu duruma
Bende ayni sekilde psikoloji bozuluyor gercekten en son pko vR dedi doktor ama adetim duzenli kilom normal anlamadım hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…