Gebeliğe Hazırlık Clife macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullanıyorum 6. Günüm bugün ama hiç bisey hissetmiyorum şu anda
Yumurtlama zamani anlarsin canim hizli çatlıyor yumurta benim bide surekli kronik kabizlik hastalığım var bağırsakların tembel clife tan sonra cok duzene girdi sorun yaşamıyorum yumjrtlamaya da guzel etki ediyor gerisi Rabbimden artik

Inşallah canim Rabbim hayırlısını versin

Geçen ay aynısı bende de oldu hem erken
Canim yarm kutu kullandim adetimi 7gun gecirdi adet sancim fena halde aglamaktan harap oldum ilac icemiyirum kesiyir beni torbada koysam ayni kivraniyirum evde
Geçen ay aynısı bende de oldu hem erken oldum hemde çok ağrım oldu. Şimdide adetime 5 gün var göğüslerim ağrımazdı yumurtlama bittikten sonra Bi ağrı girdi daha da devam ediyor anlamadım gitti

Valla canim degisik bi adet gecirdim 3.gunu kahveye donerdi bugun 5.gunum hala kahve geliyo tekrar basladim macuna bu ayda kullanim dedim eger ki adet olursam almayi düşünmüyorum

Merhaba kızlar bende almakla almamak arasında 1 aydır gidip geliyorum...

Sorular var kafamda.
1. Polikistim ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay son içeceğim etki ne kadar sürede oluşur.
2. Kilo aldırıyor mu
3. Polikistik te yumurtlama dönemi belli olmadıpından nasıl takip edeceğim

Doğum kontrol hapindan sonra hamile kalan cok oluyor adetlerin nasil oluyor duzenli mi. Ovulasyon testi ile takip edersin yumurtlama zamanını

Darisi bize canim bende bu ay kullandim bekliyorum bakalumm
Ya kotu olan bn 8 gun duzenli kullandim snra pik oldu dediler biraktim megersem pik mik olmamisim 2 gundur kullanmiom 2 gunde duzensiz kullandim insallah bi supriz olur hepimize

Insallahhh ya anlamadin mi pik olup olmadığını canim kasıkta agri felan olur ya
Kuzum bn guatirim ayiptir solemesi bi ishal bi kabizim agriyi bu sefer hic anlamadim sadece arada gogus agrisi oldu o kadar ovulasyon testide bilemedim anlicagin ya tutarsa die gidiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…