Hafif bi iz var gibi ama çok geçmiş miydi üstünden testin ilk 10 dalka mı çektin fotoyuCanim nasil sence batim 9uydu olmadin
Yok canim 5dk icindeHafif bi iz var gibi ama çok geçmiş miydi üstünden testin ilk 10 dalka mı çektin fotoyu
Hayırlı olsun canımCanim nasil sence batim 9uydu olmadin
Insallah darisi başımaBen 2 ay kullandım 2 ay ara verdim hamile kaldım hamileyim şuan
Kan ver canım bi hemen inşallah vardırYok canim 5dk icinde
Pazar günü oldum sonunda 7 gün gecikmeli geldi.Benim çikolata kisti hem sağda hem solda vardı soldaki 6 cm sağdaki 2 cm di soldakinin içini radyolojide karından iğne ile boşaltıp içini alkolle yıkadılar.Normalde tüp bebek tedavisi görüyorum.Şubatta bir yumurta toplamam oldu 3 yumurtam donduruldu transfer olmadı.Martta bekledim, clife ı kullandım.Nisan başı ilk adetle ikinci toplamam olacaktı coronadan dolayı ertelendi.Şuan beklemedeyim, kistler ne durumda bilmiyorum.Sizin kist devam ediyor mu nekadar büyüklüğü? Clife ı da kisti küçültür diye almıştım kullanıp kisti küçülenler var çünkü.Merhaba endişelenmeyin aynısı benim başıma geldi benımde cıkolata kıstim var yani şöyle ilk kullandıgım ay normalde 25-26 gün döngüm o ay 30. Günde adet gördüm hatta cok endıselendım hamılemıyım 3 kere test hattabiri erken gebelık testı yapmama sebep oldu ve ılk denememmizdi cok ğ üzülmüştüm adet olunca gecmıs olsun negatif ise adet olma olasılıgınız yüksek cıkolata kıstınızın buyuklugu ne kadardı?
Kistin büyüklüğünün büyütüp büyümediğini bilmiyorum kontrole gidemedim coronadan dolayı en son 2.6 cm di tek tarafta ama o bile engel oluyo bence..clife ın yararı kesinlikle var yumurtlamam gümbür gümbür hissedıyorum ben catlamadada skıntı yok gbı ovü testleri ile takipteym bu ay da olmaz ıse ıste doktora gdecektık eşimde bu sefer..cnku tum denenleri uyguluyorum yumurtlama gnu arkası vs degerlendırme ama henuz o güzel hberi alamadim cok üzülüyorum:// inş faydası var Clife ın kiste de dua edıyırumPazar günü oldum sonunda 7 gün gecikmeli geldi.Benim çikolata kisti hem sağda hem solda vardı soldaki 6 cm sağdaki 2 cm di soldakinin içini radyolojide karından iğne ile boşaltıp içini alkolle yıkadılar.Normalde tüp bebek tedavisi görüyorum.Şubatta bir yumurta toplamam oldu 3 yumurtam donduruldu transfer olmadı.Martta bekledim, clife ı kullandım.Nisan başı ilk adetle ikinci toplamam olacaktı coronadan dolayı ertelendi.Şuan beklemedeyim, kistler ne durumda bilmiyorum.Sizin kist devam ediyor mu nekadar büyüklüğü? Clife ı da kisti küçültür diye almıştım kullanıp kisti küçülenler var çünkü.
Siz tüp bebek tedavısıne ne kdr süre normal yolla denedikten sonra karar verdiniz?Pazar günü oldum sonunda 7 gün gecikmeli geldi.Benim çikolata kisti hem sağda hem solda vardı soldaki 6 cm sağdaki 2 cm di soldakinin içini radyolojide karından iğne ile boşaltıp içini alkolle yıkadılar.Normalde tüp bebek tedavisi görüyorum.Şubatta bir yumurta toplamam oldu 3 yumurtam donduruldu transfer olmadı.Martta bekledim, clife ı kullandım.Nisan başı ilk adetle ikinci toplamam olacaktı coronadan dolayı ertelendi.Şuan beklemedeyim, kistler ne durumda bilmiyorum.Sizin kist devam ediyor mu nekadar büyüklüğü? Clife ı da kisti küçültür diye almıştım kullanıp kisti küçülenler var çünkü.
3,5 yıldır evliyim 2018 de kistim olduğunu öğrendim 1 yıl denedikten sonra tüp bebeğe karar verdik ilk tüp bebek 2019 ağustosda negatif oldu ikincisi de dediğim gibi şubatta başladı ama ikinci tedaviye başlamadan önce kist boşaltma ,histeroskopi ile t rahim düzeltme gibi operasyonlarım oldu.Siz tüp bebek tedavısıne ne kdr süre normal yolla denedikten sonra karar verdiniz?
Bir kutu mu kullandın canım sende ? Bende bir kutu kullandım ama hiç bir faydası olmadı zararı oldu düzenimi bozdu benimdeKizlar ben adet oldum kan testi yaptim pazartesi gunu bunde adet oldum kismet değilmiş insaallah ramazanda kalirim birde adet sancisi olmayan cok insan varmis okuduğum kadariyla ama benim sancili geldi sabatan beri agri icindeyim
Canim yarm kutu kullandim adetimi 7gun gecirdi adet sancim fena halde aglamaktan harap oldum ilac icemiyirum kesiyir beni torbada koysam ayni kivraniyirum evdeBir kutu mu kullandın canım sende ? Bende bir kutu kullandım ama hiç bir faydası olmadı zararı oldu düzenimi bozdu benimde
Normalde ağrın olmaz mıydıCanim yarm kutu kullandim adetimi 7gun gecirdi adet sancim fena halde aglamaktan harap oldum ilac icemiyirum kesiyir beni torbada koysam ayni kivraniyirum evde
Olurdu 1saat bilemedim 2 saat surerdi kac saattir sanci icindeyim esim napalim demekten caresi uok ilac torba hepsine hayir dedim ağlamaktan sekerim cikti inan sanciyla yaziyorum bitirdi beni kasiyor beni sanciNormalde ağrın olmaz mıydı
Ben de pazar günü oldum benim de 7 gün gecikti tam.Ama bende ağrı normal seviyede oldu aşırı olmadı, zaten kist olduğu için biraz ağrılı geçerdi.Belki geç söküldüğü için çok kasılman olmuştur.Kizlar ben adet oldum kan testi yaptim pazartesi gunu bunde adet oldum kismet değilmiş insaallah ramazanda kalirim birde adet sancisi olmayan cok insan varmis okuduğum kadariyla ama benim sancili geldi sabatan beri agri icindeyim
Ayyy canim dunden beri aynıyımBen de pazar günü oldum benim de 7 gün gecikti tam.Ama bende ağrı normal seviyede oldu aşırı olmadı, zaten kist olduğu için biraz ağrılı geçerdi.Belki geç söküldüğü için çok kasılman olmuştur.
Ben martta 5 gün kullandım adet gördüm. Adeliyken yemedim aslında yenmesi lazimmış 1 nisanda tekrar basladım 17 sine kadar yedim cunku 15 inde yumurtlama oldu . Smdi beklemedeyim ama 11 nisanda goguslerim cok sisti aciyorlar hala oyle kasik agrimda cok yumurtlama bitmedi mi daha bilmiyorum anlayamadim. Testler negatifDeğişiklik yasayan var mı macunla kızlar?
Hadi insallah ama adetin 2. Gunu baslaman lazim yumjrtlama gününe kadar bende ay sonunu bekliyorum kullandim bu ayBen martta 5 gün kullandım adet gördüm. Adeliyken yemedim aslında yenmesi lazimmış 1 nisanda tekrar basladım 17 sine kadar yedim cunku 15 inde yumurtlama oldu . Smdi beklemedeyim ama 11 nisanda goguslerim cok sisti aciyorlar hala oyle kasik agrimda cok yumurtlama bitmedi mi daha bilmiyorum anlayamadim. Testler negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?