climara forte bant kullananlar

Kızlar merhaba ben bu dediklrrinizin hicbirini kullanmıyorum bi estrofem hap crınone jel gece coraspirin bide progesyan hap olarak igneler bantlar dahamı iyi

Tsk ler ben daha 6 dayim iki gune bir ikiser kullaniyorum daha cok var anlasilan zarar verir diye endiselenmistim biraz gerekliyse kullanırız sizinkide ayni dozmuydu birdenmi biraktiniz azaltarakmi
Ben 3 günde 2 şer tane kullanıyodum.zararlı bişey olsa kullandırmaz doktorumuz için rahat olsun.ben estrofemde kullanıyodum ikisinden birini bırak dedi elimde climara vardı ona devam ettim 1 hafta daha sonra onuda bıraktım

Ben 3 günde 2 şer tane kullanıyodum.zararlı bişey olsa kullandırmaz doktorumuz için rahat olsun.ben estrofemde kullanıyodum ikisinden birini bırak dedi elimde climara vardı ona devam ettim 1 hafta daha sonra onuda bıraktım

Cok tskler kendim gibi birini bulup fikir almak güzel estrofem de var bende 3x2 rahim inceligi vardi bende hep yuksek doz aldim herseyi

Estrojenin cok etkisi var kilo aldirir istah açar goguslerde agri sizlama hassasiyet yapar buyuturde banta baslayincami oldu gebelige baglida olabilir ama büyüme
Gebeligi öğrendiğimden beri kullanıyorum. Daha kalp atımı ni göremedim. Goguslerim de çok şişti acaba gebelikten mi banttan mi. Çünkü gebeliğe dair bir belirtim yok suan bulanti da başlamadı. Göğüslerime bakıp gebeligin devam edip etmediği yönde umutlaniyirdum demek ki bu bantlar da yapabiliyor. ; (

merhaba,
konunun üzerinden baya geçmiş ama okuduğum kadarıyla bu bantlar hamile kaldıktan sonramı kullanılıyor.ilk tüp bebek denemem negatif oldu yumurtalarım çok hızlı büyüyor ve kalitesiz ikinci denemeye gitmeden önce bana bu bantlardan kullanmamı söylediler adetime göre ovulasyon kiti yapıp çift çizgi olunca bantları yapıştırcaksın dedi. Bu bantlar ne işe yarar anlamış değilim.

herkeze slm ben 13 yıllık ewliyim 1 sefer tüp bebek yaptırdım 6 haftasında düşük oldu şimdi dondurduğum emrio larımla tekrar deniycem climara forte kullanıyorum dün sabah 3 tane yapıştırdım ama aksam teki düştü bende yeni bant taktım içim tedirgin oldu bişey olurmu die oyle bişeyle karşılaşan varsa cvp verirse sevinirim

Merhaba kizlar bende bgun basladim bu banta ama bana sol gogsumun arkasina yapistirmami soyledi. Kimsede bu bolgeye takmamis o yuzden korktum acikcasi cnku tam kalbimin arka kismina denk gelio.

Üstünden çok geçmiş hem 2 günde 2 bant kullaniyorum hem de günde 6 tane estrofem içiyorum. Bantlarda hamileyken kesinlikle kullanilmamali yaziyor. Bu bantlari ve haplari hamileliğin kacinci gününe kadar kullandınız

Arkadaslar elinizde fazla climara fort olan varmi benim hemen cikiyordu eczaneden elinde var diye alamiyorum elimde bitti yardim edermisiniz tup bebek tedavisiyle yeni hamile kaldim

Arkadaşlar benim buğün 15 günüm çok şükür herşey yolunda gidiyor ama ben hergün sabah crinone jel kullanıyorum akşamda progynex iğne vuruluyorum.göbekten de clexan vuruyorum.birde bu bantlar 4 tane yapıştırıyoruz .ama sıcaktan kabarıyor.siz kullanıyomusunuz.nasıl bi çare buldunuz kalkmaması için.
Ameliyat bandi uzerine yapistir tatlim

Merhaba konu geçmiş ama benim gibi bilgi almak isteyen olursa die yazıyorum
Yumurta toplandığı gün yapıştırıldı iki tane göbeğimin sağ ve sol tarafına 5 gün de bir değişim oluyor ilk yapışan çok toparlanmıştı ama daha sonrakiler de sorun olmadı
Ben de kasık agrısı yapıyor sanırım bantı yapıstırdıktan sonra oluyor göbeğimin alt kısmın da agrı
Daha hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama

Merhaba bana bu bantları 4 tane igne yaptgm bolgeye yapstrmam soylendi 2 tanesini sag sol yapyorum diger 2 taneyide aşagi dogru yapstryorum dogru mu acaba gobekten

canım opudan sonra verdi doktorbana. haftada bi değişiyor. iki tane kalçaya yapıştırılıyor.biri bi tarafa biri bi tarafa.ayrıca estrofem var hapı.belki sende kullanıyorsundur.
Merhaba ben estrofem iki günde bir climara bant kullanıyorum ama kasık bölgesinin her iki tarafına ve kalçama takıyorum 2 senedir tedavi oluyorum rahim kalınlaşmıyor o yüzden transferde yapılmıyor bu ay 3*1 estrofem işte cilmara bant 1*1aspirin bide günde 6 damla d vitamini damlasını kullanıyorum bu ay farklı bir doktora gittim o bunları yapmamı söyledi 2 sene başka bir doktorun yanında transfer yapılmasını bekledim hep doktor yapamadı şuan başka bir doktora gittim embriyolarımı salı günü o hastaneye taşıyacam orda transfer yapıcam dua edin bana kızlar🤲🏻🤲🏻

Back
X