- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
- Konu Sahibi gxuxl, beyazgxuxl
Kızlar bandı yapıştırmadan önce duş alın veya yapıştırcağınız yeri yıkayın öle yapıştırın açılma olmuyo ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bandı yapıştırmadan önce duş alın veya yapıştırcağınız yeri yıkayın öle yapıştırın açılma olmuyo ozaman
10.haftaya kadar kullanmıştım canımMrb bende climera patch kullaniyorum siz kacinci haftaniza kadar kullandiniz acaba
Tsk ler ben daha 6 dayim iki gune bir ikiser kullaniyorum daha cok var anlasilan zarar verir diye endiselenmistim biraz gerekliyse kullanırız sizinkide ayni dozmuydu birdenmi biraktiniz azaltarakmi10.haftaya kadar kullanmıştım canım
Ben 3 günde 2 şer tane kullanıyodum.zararlı bişey olsa kullandırmaz doktorumuz için rahat olsun.ben estrofemde kullanıyodum ikisinden birini bırak dedi elimde climara vardı ona devam ettim 1 hafta daha sonra onuda bıraktımTsk ler ben daha 6 dayim iki gune bir ikiser kullaniyorum daha cok var anlasilan zarar verir diye endiselenmistim biraz gerekliyse kullanırız sizinkide ayni dozmuydu birdenmi biraktiniz azaltarakmi
Ben 3 günde 2 şer tane kullanıyodum.zararlı bişey olsa kullandırmaz doktorumuz için rahat olsun.ben estrofemde kullanıyodum ikisinden birini bırak dedi elimde climara vardı ona devam ettim 1 hafta daha sonra onuda bıraktım
Ya bu bantlar goguslerde buyume yapıyormu..Cok tskler kendim gibi birini bulup fikir almak güzel estrofem de var bende 3x2 rahim inceligi vardi bende hep yuksek doz aldim herseyi
Ya bu bantlar goguslerde buyume yapıyormu..
Gebeligi öğrendiğimden beri kullanıyorum. Daha kalp atımı ni göremedim. Goguslerim de çok şişti acaba gebelikten mi banttan mi. Çünkü gebeliğe dair bir belirtim yok suan bulanti da başlamadı. Göğüslerime bakıp gebeligin devam edip etmediği yönde umutlaniyirdum demek ki bu bantlar da yapabiliyor. ; (Estrojenin cok etkisi var kilo aldirir istah açar goguslerde agri sizlama hassasiyet yapar buyuturde banta baslayincami oldu gebelige baglida olabilir ama büyüme
Ameliyat bandi uzerine yapistir tatlimArkadaşlar benim buğün 15 günüm çok şükür herşey yolunda gidiyor ama ben hergün sabah crinone jel kullanıyorum akşamda progynex iğne vuruluyorum.göbekten de clexan vuruyorum.birde bu bantlar 4 tane yapıştırıyoruz .ama sıcaktan kabarıyor.siz kullanıyomusunuz.nasıl bi çare buldunuz kalkmaması için.
Merhaba ben estrofem iki günde bir climara bant kullanıyorum ama kasık bölgesinin her iki tarafına ve kalçama takıyorum 2 senedir tedavi oluyorum rahim kalınlaşmıyor o yüzden transferde yapılmıyor bu ay 3*1 estrofem işte cilmara bant 1*1aspirin bide günde 6 damla d vitamini damlasını kullanıyorum bu ay farklı bir doktora gittim o bunları yapmamı söyledi 2 sene başka bir doktorun yanında transfer yapılmasını bekledim hep doktor yapamadı şuan başka bir doktora gittim embriyolarımı salı günü o hastaneye taşıyacam orda transfer yapıcam dua edin bana kızlarcanım opudan sonra verdi doktorbana. haftada bi değişiyor. iki tane kalçaya yapıştırılıyor.biri bi tarafa biri bi tarafa.ayrıca estrofem var hapı.belki sende kullanıyorsundur.