anladim canim..karadenizde hasan tahsin sanisoglu icinde asilamada iyid ediler..ama tabiki nasip..Rabbim ol ol diyecek..canim ben farabiyede gittim ama diyorumya kac kere aglattirlar beni inan hatirlamiyirum..2 tedavimde clinartta oldu..bir ara ankaraya gittik; kaan aydosada tedavi oldu esim...ordan genarta yonlendirdi bizi..ama ben genarttan memnun kalmadim hic hemde..safak hocayi insan olarakta cok severim ben; cok cok nazik ve iyi niyetlidir...safak hocada eger sorunun cok ciddi degilse cok bence poztitif alan cok var..ki sizdede ciddi sorun yok...safak hoca ile onceden bir goruz..bir muayene etsin seni...canim hangi ilaclar kullandiniz spermi duzeltmek icin bizde maloesef duzelme olmadi...
sizde cok belirgin sorun yok..canim tutma sansin cokk yuksek...o yuzden icin rahat olsun
kizlar insallah iyi haberler veririsiniz...bende clinartta iki kez denedim ama malesef sonuc sifir...sorun erkek infertilitesi...ve 2 denemeded hic tutunma olusmadi...
farabiden rapor verirken malesef zorluyolar diye biloyorum...dediginiz gibi orada dr suleyman guven var aman Allahim diyorum....beni kac kere aglatmistir sayisini bile hatirlamiyorum...
safak bey iyi bir doktordur ama ekibi icin aynis eyi soyleyemem...clinartin diger merkezlerden yaptigi pekde farkli bir uygulama yok..standart tup bebek..benden ne rahim filmi ne histereskopi v.s birsey istemedi safak hoca..ve 2.den sonra genetik sorun olmasad pgt oneriyor..tup bebekte gelinen son nokta budur diyor..ama insan olarak safak hoca iyidir; cok naziktir; her sorunuza cevap verir...malesef lab.nin cok iyi oldugunu dusunmuyorum...ufuk bey vardi birde clinarta o ozel karadenize gecti...
insallah pozitif sonuc alirsiniz kizlar..bu yolda emek veren herkese duaciyim..
aylinnn sen ne yaptin canimm? aret kamer bey le gorustunmu?
proxed oneday kullandı onun haricinde aktardan macun aldık ilk testte 12milyon sperm den 2. testte 68 milyona çıktı.inşallah önümüzdeki hafta gidicem dr beyle görüşmeye rabbim inaşşalh hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder
aayyyy bende seni merak ediyordumm.. msj attim özelden ama.. evet ya görüstüm referanslari saglam. ama hala kararsisizim:) sen ne yaptin haziran geldik varmi bir durum. bak haber ver mutlaka merak ediyorum beennnn
evett umdumsun cok hakli.. ciddi sorunlari olan bizleriz malesef. Safak bey iyi bi dr . sorunlu veproblemin coksa ekibi düsünmek lazim. sen hangi macunu kullandin :)) bizede söyleseneee:)
canim en son mesaj attiysan o gelmedi bana...en son yazistigimizda ise ben cevap yazmistim sanayada o gelmedi sana..bazen oluyo boyle aksilikler...
su an bir gelisme yok bende canim..bazi arkadaslar gurgan klinigi cok oneriyorlar..tup bebektyn once kadindan kan alip rahime akrariliyolarmis..ve bu yontem baya basariliymis..ben bunu ilk duydum ama basari sansi yuksek dediler...ozellikle ustuste basarisiz olan denemelrede daha iyi sonuclar aliniyormus..ama ben grousmedim gurgandan kimse ile..zaten ankarada bu merkez..daha oncede yazmistims ana canim birde bahceci veya umut ikisi cok tercih edilen merkez..yakin zamanda bahceceide baslayacak kizlar var buradan..insallah poztif alilarda bize umut olur..birde yine bursada osman hoca var ..art kliniktis anirim..ondanda pozitif alan cok arakadasim var...ben su an nekahat donemindeyim canim..herkesi mutlaka yipratiyor tedaviler ama gercketn cok cok yordu beni..evlendigimin 2. ayindan beri tedavii...oyle yoruldumki...
oneday ve prox tupe baslamadan once safak hocada vereck..bu arada evet macunu hangi aktarda yaptirdij..ermis hocanin macununu biliyorum ama bize etkisi olmadi hic...trabzonda yaptirdiysan macunu veya baska yerde bize soyle mutlaka:)
evett umdumsun cok hakli.. ciddi sorunlari olan bizleriz malesef. Safak bey iyi bi dr . sorunlu veproblemin coksa ekibi düsünmek lazim. sen hangi macunu kullandin :)) bizede söyleseneee:)
macunu rize de bi aktardan almıştım ballı harnuplu macun ii bi karışım dedi aktar bizde faydasını gördük değerlerde yükseldi ama aşılamalar tutmadı.tüpbebekte kullanlan şlaçlarla aşılamadaki aşılamalarda aynı gibi ozaman.ermiş hocanın macunu nasıl peki
gürgan kliniki bende duymustum ama bu sitedeki yorumlari bi oku bende ters tepti o an. bende suan istanbul tüp bebek, bahceci umut ve bildigim yer diye 3. clinart. ama 3.yi simdilik düsünmüyorum. normalde 3 ay arayla yapiliyorya denemeler bende kendimi nekahat dönemine aldim:) 3 ay bitiyor temmuz sonu, ama ben bi 3 ay daha beklicem:) aslinda aklimizdan cikarip atacagiz. normal hayata devam yeni cevre yeni konular icinde bebek ve cevrende cocuk olmiycak:) benimburdaki dr.um klomen kullan dedi önümüzdeki ay basla dedi. onu bile canim istemiyor:) bu yorgunlugu yasamyan bilmez. Allah gönlü muradimizi verir insallah
Arkadaşlar Ayın 28 Ni bekliyoruz. Çok Dua Edin. Transfer Sonrası Telefon ve İnternetten Uzak Duruyorum.İnşallah Buraya Güzel Haberleri Yazarım.
Buraya yazmaya elim var madı sonuç 0.00.
şuan ara verdim 1 veya 2 yıl daha denemeyeceğiz. Hem manen hem madden yorulduk.
Buraya yazmaya elim var madı sonuç 0.00.
şuan ara verdim 1 veya 2 yıl daha denemeyeceğiz. Hem manen hem madden yorulduk.
4. denememiz bütün tetkikleri yaptık HSG Histerskopi genetik laporaskopi. hepsini yaptık ama hayırlısı artık arkadaşlar. Rabbimin takdiri rızamızdır.
arkadasim inanki cok uzuldum...bugun zaten aglaya aglaya icim disima cikti...cevremde cocugu olmayan bir ben varim inanirmisin..benle evlenenler 3.yu yaptilar nerdeyse...ve seninde 0.0 yazini gorunce daha bir costum aglamaya..bende ayni sonucu almistim o clinarttan eve yuruyemedim..dunyam basima yikildi...psikoljim berbat...bir deneme daha yapmak istiyorum..ama clinartta degil baska bir yer isiyorum artik son olsun ve bebegim benimle olsun istiyorum..Rabbim kurban oldugum Allahim oyle zorki dayanmak...
diger denemelrini nerede yaptin sen canim? farabiyide duydum ben..ben orayada gittim ama dr .dan memnun kalmayip tedavimi yarida birakmistim...trabzonda baska altarenatifimde yok ; kahretsinki yok..3.denememi raporlu yapmak istiyorum..
kizlar farabiden rapor alan varmi? zorluyorlarmi rapor icin ve farabide tup bebek yaptiran varmi?
aslinda cok sey yazmak isterdim ama inanki negatifini gorunce kendi negatifi aldigim gunlere gitti, ve cokk uzuldum....Rabbim buyuk her iste bir hayir vardir..Rabbbime siginiyorum...
ben farabiden rapor çıkartmaya uğraşıyorum şimdi haftaya evrakları teslim edicem bakalım sonuç ne olur rapor alınca clinarta gitmeyi düşünüyorum inşllh hepimiz ii sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?