heyy maşallah :) hem kurabiye,hemkuruyemiş,hem hediye,hem hatıralıklar..... tam 4/4 luk düşünmüşün valla,hersey istediğin gibi olsun inşallah tatlım.Ne kadar özenmişin hepside birbirinden güzel,şimdiden heycan basmıştır sana :) başka bişeye bakma bencede beğenip karar vermişin ne güzel.
canim ilk once hayirli ugurlu olsun simdiden..
herseyi cok guzel dusunmussun. her biri ayri ayri guzel
herseyi dört dörtlük düşünmüşsün hatta kına pastası ve kurabiyesi ilk defa gördüm
Çok güzel canım herşey. Umarım kınanda çok eğlenirsin ve evliliğinde hep güzel geçer. Gelin hamamı düşünüyor musun biryerleri kapatıp? Kına olayını belli ki seviyorsun üstünde duruyorsun. Gelin hamamını da çok seversin sen..
Rabbim heveslerini güzel güzel yaşatsın inşallah:)) Ne güzel şeyler bunlar ya:)) İlerde insan iyi ki yapmışım diyor:)
bayıldıımmmm :) çok güzel canım hepsi de.. inşallah herşey dilediğin gibi olur ve çook eğlenirsin. henüz ufukta evlilik görülmese de bu resimleri saklıycam ileride fikir olsun bana dakuruyemiş keselerini çok beğendim daha önce görmemiştim bana da hiç hoş gelmezdi poşetlerde dağıtımını yapmak :)
ayy yaa çok özendimmm
ne kadar güzel şeyler düşünmüşsün canım inşallah hiç bir aksilik çıkmadan harika bi kına gecesi yaşarsın.
kına mumlarını annemle yapıcaz demişsin. malzemeleri neler oluyor peki. resimde gördüğüm kadarıyla ele geçirmeli mum sanırım ben de böyle bişi düşünüyordum evde yapmakta mantıklı geldi bilgin varsa paylaşır mısın canım
ayy yaa çok özendimmm
ne kadar güzel şeyler düşünmüşsün canım inşallah hiç bir aksilik çıkmadan harika bi kına gecesi yaşarsın.
kına mumlarını annemle yapıcaz demişsin. malzemeleri neler oluyor peki. resimde gördüğüm kadarıyla ele geçirmeli mum sanırım ben de böyle bişi düşünüyordum evde yapmakta mantıklı geldi bilgin varsa paylaşır mısın canım
ayy yaa çok özendimmm
Herşeyin çok güzel çok özenmişsin inşallah rabbim bizede o günleri gösterir. Mutluluklar dilerimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?