cmv ıgg pozitif

İnşallah Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, seni okadar iyi anlıyorumki zor zamanlar sabırlı olman gereken aylar seni bekliyor. Şimdi kafama takılan ıgg pozitif olması gerekiyor bunun anlamı hastalığı önceden geçirmissin ve bağışıklık kazanmıssın demek ıgm negatif olması gerekiyor bunun anlamı hastalık aktif değil. Senin 3. Testinde zaten olması gerektiği gibi çıkmış aviyide istemesi iyi tabikide inşallah iyi sonuçlar çıkar benim aviditem tam ortadaydı ne yüksek ne düşük doktorlar bilemedi aktif olup olmadığını kordondan kan alalım dediler ben duyduğumda 26 haftalıktım yaptırmadım istanbuldaysan sana çok özel dokuprlar tavsiye ederim bebeğim gayet sağlıklı tez zamanda sizde güzel haberi duyarsınız inşallah

benim igg nin 4 kat artması virüsün hala aktif olması şüphesini gösteriyo .dr.o yüzden avidite istedi.inşallah temiz çıkar gerçekten çok zor stresten hamileliğin mucizevi keyfini yaşayamıyo insan.istanbul anadolu yakasında varsa bildiğiniz iyi doktor isim alabilirim tabi .çok teşekkür ederim.

Aminn inşallah doktorların dediğine ve nette okuduğuma göre ilk 3ayda virüs alınırsa çok tehlikeliymiş.ben ilk duyduğumda karnımı severek dediğiniz gibi yaptım sen annen gibi güçlüsün sana bir şey olmayacak sen keyfine bak rabbim seni koruyacak dedim bebeğime.ama bu stres gerçekten çok zor.rabbimin izniyle bunuda atlatacağıma inanıyorum.sonuçlar çıksın yazacağım inşallah .rabbim evlatlarımızı korusun...

Anadolu yakasında yok ama 2 doktor var bunlar acıbadem fulya HÜSNÜ GÜRGEN VE RIZA MADAZLI ikiside prof beni onlar takip etti ve psikilojik öok desteklerini gördüm

bugün avidite sonuçlarımı aldım.çok şükür temiz çıktı.önceden geçirilmiş bir virüsmüş şuan aktif değilmiş ve bebişimin tehlikeli bir durumu yokmuş.rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın.tahlil sonuçlarını bekleme süreci bile çok stresliydi.rabbim feraha çıkardı beni çok şükür.

Çok şükür canım...RABBIM hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebisini INSAALLAH

Merhaba benimde anti cmv igm pozitif cikti sonra cmv igg yapti doktorum onun sonucu da 174.8 cikti yarin cmv igg avidite yapacaklar sonucunun yuksek cikmasi gerekiyor sanirim benim gibi bu durumu yasayanlar var mi cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye 5haftalik hamileyim buradaki doktorum bu hastaligi gecmiste yasamissin dedi ama ne kadar gecmis oldugu onemliymis insallah bi sorun cikmaz ((

Iyi aksamlar cok gec farkindayim ama ins okursunuz yazimi bende ayni sizin gibi 5 aylikken bu virsle.karsilastm su an 30 haftalik gebeyim cok korkuyorum bebegn gelisimi normal dedi dr ins bende sizin gibi sagliklica kucagima alirim.

Iyi aksamlar cok gec farkindayim ama ins okursunuz yazimi bende ayni sizin gibi 5 aylikken bu virsle.karsilastm su an 30 haftalik gebeyim cok korkuyorum bebegn gelisimi normal dedi dr ins bende sizin gibi sagliklica kucagima alirim.

Kusura bakmayin bende cok gec gördüm sanırım mesajinizi..RABBIM tüm çocuklarımızı korusun...saglikla kucağınıza alin bebeğinizi İNŞEALLAH...

Sizin bebeginiz saglik durumu nasil ins iyidir rabbim yardomcimiz olsun

Cok cok iyi cok sükür.biz saglikli bi sekilde atlattik doktorlar her ne kadar özürlü olucak deselerde ben hicbir zaman inanmadim.hep sağlıklı olacagina inandim.sizde öyle yapin
Bunu bana bi çocuk nöroloji doktoru söylemisti..cocuga negatif enerji vermeyin onun yaninda hep pozitif olun demisti.

Inanin bende hep oyle guzel dusunmeye olumlu dusunmeye calisiyorum ama bi an aklimda cikaramiyorum rabbim kolayca gecirebilmemei nasip etsin ins sagliklica kucagima alirim kizimi.tabi simdi sizin icin ardan cok uzun zamn gecmis ama rubella igm degeriniz kacti sizin eger hatrliyorsaniz tabi.benimki supeli pozitif 0.9

Onu hatırlamıyorum ama benimki pozitifdi.süpheli pozitif olmasi gecmiste geçirildiği anlamina gelmiyormuydu ben mi yanlis hatirliyorum..

Onu hatırlamıyorum ama benimki pozitifdi.süpheli pozitif olmasi gecmiste geçirildiği anlamina gelmiyormuydu ben mi yanlis hatirliyorum..
Igg pozitif hasyaligi onceden gecrmisim 3 kere tekrarlandi ayni ama igm supeli pozitif cikyo oda suan gecirebilirmisim.inaninki kafam okadr karisik ki anlatmm ne olur cok dua edin bana olur mu

Igg pozitif hasyaligi onceden gecrmisim 3 kere tekrarlandi ayni ama igm supeli pozitif cikyo oda suan gecirebilirmisim.inaninki kafam okadr karisik ki anlatmm ne olur cok dua edin bana olur mu

Canim benim bildiğim bu enfeksyonu birkere gecirmen yeterli vücut bagisiklik kazandigi icin bebek etkilenmiyo..benin doktorum bana öyle söylemisti ve hatta kizmisti sen nerde büyüdün de bu hastaligi hic gecirmedin demişti..bence icin rahat olsun..korkma

Cok saolasin canim kendim gibi biriyle irtibata gectim ya icim nasil rahtladi rabbim senden razi olsun ins sagliklica alirim bebegimi kucagima cok saolasin senide mesgul ettim boyle

Cok saolasin canim kendim gibi biriyle irtibata gectim ya icim nasil rahtladi rabbim senden razi olsun ins sagliklica alirim bebegimi kucagima cok saolasin senide mesgul ettim boyle

Canim bebegin dogunca tekrar yaz bilgimiz olsun bizim de..sormak istedigin baska bisey olursa yardimci olmaya calisirim..icin rahat olsun suana kadar bebekte bi anormallik görülmediyse bebegin sagliklidir..benim kizim kafa ölcümü 3 hafta geride idi..ve böbereklerinde falan sorun olusmustu..ama dogunca hersey gecti..tabi bizimde 4 yılımızı aldi..

3 kere organ taramasi yapildi sukurler olsun rabbime hic bisey cikmadi 30.haftamdayim suan bende gelisiminde bisey olmayinca dr simdide iste korluk sagrlik gibi seylerin ihtmali var diyo bende onu rabbimden baska kimse bilemez dedim sonucta gelisimi normal ins sagliklica olur.tamm ins dogumdan sonra haber vercem.rabbime emanet olun cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…