cmv ıgg pozitif

Canim o ihtimal körlük sagirliktan baslayip yatağa mahkûm olma ihtimaline kadar variyo..sen içini ferah tut..benim kizimin taramalarinda degerleri cok yüksekti..ALLAHIN dediği olur..ben hep buna inandim..

Canim o ihtimal körlük sagirliktan baslayip yatağa mahkûm olma ihtimaline kadar variyo..sen içini ferah tut..benim kizimin taramalarinda degerleri cok yüksekti..ALLAHIN dediği olur..ben hep buna inandim..
Benim de tek inancim o rabbim ne derse o olur ins saglikli sihhatlice kucagima alirim yavrumu

Iyi aksamlar cok gec farkindayim ama ins okursunuz yazimi bende ayni sizin gibi 5 aylikken bu virsle.karsilastm su an 30 haftalik gebeyim cok korkuyorum bebegn gelisimi normal dedi dr ins bende sizin gibi sagliklica kucagima alirim.
Çok geçmiş olsun geçecekte inanın sizin moreliniz çok önemli şyi düşünün iyi olsun benim bebeğiminde cmv ıgg pozitifti avidide testim tam orta yani ne yüksek ne düşük avidite yüksek çıkması gerekiyorki önceden geçirilmiş olduğu anlaşılsın diye kısa keseyim kalbinde kalsiyum birikmesi vardı bebeğimin çom tahliller yaptırıyorum bana neler neler söylediler saymıycam şükür hepsi geçti sen herzaman pozitif ol ve bol bol dualar et şuan 1 yaşında

Cok g.olsun sizede rabbim sifa versin.gercekten cok zor bi surec inaninki..sabirla duayla umutla bekliyorum rabbimin izniyle ins sonu guzel olur olcakta sizde benim icin dua edin ins.cvp verip beni rahatlattiginiz icin cook saolun cook...

merhaba 9 haftalık hamileyim ve ani cmv ıgm pozitif ındeks cıktı sonuca göre hiç bişe anlamadım bi bilgisi olan var mı

merhaba 9 haftalık hamileyim ve ani cmv ıgm pozitif ındeks cıktı sonuca göre hiç bişe anlamadım bi bilgisi olan var mı
Bildiğim kadar yazayım cmv ıgg pozitif cmv ıgm negatif çıkması gerekiyor senin dr sanırım avidite testi isteye ek ona göre yol izlersiniz geçmiş olsun kafanıza çok takmayın herşey güzel olacak bunlar gececek

Benimde igg pozitf igm de pozitif 6+4 haftaligim

Benimkinide bakarmisiniz lütfen kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-24-14-05-44-70_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 926
Avidite yuksek cikmis iyi birsey onceki tahlilinizde her ikisi de cmv igg ve igm de pozitifmiydi.avidite testi icin enfeksiyin bolumune mi gittnz kac ginde cikti

Igg pozitif hastaligi daha önceden gecirdiginizi ve bağisiklik kazandiginizi gösteriyor.igm pozitif ise yeni şu anda geciriyr oldgunuzu gosteriyr onceki tahlilinizde pozitif olup simdi negatifmi cikti

Benzende bu testi istediler sonuç 98.4 çıktı ne demek acaba

Eklentiler

• Screenshot_20230407_235238_com.android.chrome.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 574
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…