Cnbc-e Dizilerini Izleyenler...

yazmaya basliyayim bakiim
-prison break
-heros
-with out a trace
-cold case
-las vegas
-the o.c
-desperate house wife
-malcom in the middle
-scrubs
-according jim
-4400
-the simpsons
-my names is earl
-king of queens
-yenilerden Tudors ...geriye cok az dizi kaldi sanirim..benim en sevdiklerim bunlar ama unutamadigim tek dizi "Ally macbeal"

valla inanmazsınız belki ama ben bu kanaldaki bütün dizileri izliyorum sırnaşık şey ama favorim one tree hill,prison break ve 24,aslında hepsine bayılıyorum :Roflol:

bayılıyorum cnbc-e dizilerine ama akşamları bizim anten çekmiyor
çanak anten var tek anten bitek cnbce e2 bide ntv kanalı çekmiyor hepside aynı ztn sinir oluyorum,çoğu diziyi haftasonu güzndüz izlemek zorunda kalıyorum..

evet gerçekten süpher diziler var ben çoğunu izliyorum ama tabiki favorim lost :asigim: izleyemediğim zaman cdlerini bulmaya çalışıyorum kaçırmamak içinsırnaşık şey

diziyemi kralamı bayılıyosun tatlım :Roflol:

Yok canım valla diziye bayılıyorum a.s Tabii şimdi kralın da hakkını yememek lazım yakışıklı bir abimiz kendisi :utangac:
Entrikalar , yalanlar falan hoşuma gidiyo.
Tövbe tövbe ne cinsim ben entrikadan hoşlanıyorum yasırnaşık şey

Yok canım valla diziye bayılıyorum a.s Tabii şimdi kralın da hakkını yememek lazım yakışıklı bir abimiz kendisi :utangac:
Entrikalar , yalanlar falan hoşuma gidiyo.
Tövbe tövbe ne cinsim ben entrikadan hoşlanıyorum yasırnaşık şey

hangimiz değilizki şekerim :Roflol: bende abini göz rengine bayılıyorum ne yalan söyliyim :utangac:

ama favori dizim THE TUDORS,bayılıyorum bu diziyea.s

Kesinlikle favorim,çarşamba günleri saat 10 civarında veriliyor,hafta içi ise geceleri tekrarı var..Gerçekten güzel dizi..Çok şey anlatıyor bence bu dizi onlar hakkında..

Majesteleri:1closedeyes:

evvett favorilerim How I Met Your Mother,cold case,4400 çizgi filmlerden sponge bob a bayılıyorum:1rolleyes: ama öncelikli favorim; ghost whisperer merakla ve tırsarak izliyorum:1ninca:

evvett favorilerim How I Met Your Mother,cold case,4400 çizgi filmlerden sponge bob a bayılıyorum:1rolleyes: ama öncelikli favorim; ghost whisperer merakla ve tırsarak izliyorum:1ninca:

ghost whisperer a bayılıyorum ben a.s ama ben sonunda hep ağlıyorum yahu :bbo: sanada öle oluyomu fisfisfis

1.with out a trace
2.24
3.gilmore girls
4.desperate housewives
5.one tree hill
6.er
7.two and a half men
hepsi güzel yaaa.

THE TUDORS harika bir dizi,her hafta dört gözle bekliyorum ben..Dünkü yeni bölümünü soluksuz izledim:)))
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir dizi.

dünkü bölüm zart diye bitti sinir oldum :Roflol: kralımız haklımı sence?

dünkü bölüm zart diye bitti sinir oldum :Roflol: kralımız haklımı sence?

Ya evet bence de hemen bitti..İzlerken hiç bitmesin,film tadında olsun istiyorum:)
Bu arada kral hem haklı,hem haksız..Haklı zorla bir evlilik yürümez,haksız çünkü kraliçe mükemmel bir karakter..Kendini halka sevdirmiş,kabul ettirmiş bir kraliçe dururkende,entrikalarla başa geçmek isteyen bir kadına da müsamma gösterilemez herhalde..İzliyorsun sen de benim gibi ne entrikalar ne olaylar..Kimin eli kimin cebinde belli değil..
İzlemeye davam..
Not:Bizim tarihimizi eleştirirler ama kendilerinin tarihinde yok,yok maşallah..Bu dizi pek çok şeyi gözler önüne seriyor açıkçası..

Ya evet bence de hemen bitti..İzlerken hiç bitmesin,film tadında olsun istiyorum:)
Bu arada kral hem haklı,hem haksız..Haklı zorla bir evlilik yürümez,haksız çünkü kraliçe mükemmel bir karakter..Kendini halka sevdirmiş,kabul ettirmiş bir kraliçe dururkende,entrikalarla başa geçmek isteyen bir kadına da müsamma gösterilemez herhalde..İzliyorsun sen de benim gibi ne entrikalar ne olaylar..Kimin eli kimin cebinde belli değil..
İzlemeye davam..
Not:Bizim tarihimizi eleştirirler ama kendilerinin tarihinde yok,yok maşallah..Bu dizi pek çok şeyi gözler önüne seriyor açıkçası..

My lady
size kesinlikle katılıyorum.Ak koyun kara koyun kimmiş belli oluyoryerimsenibenyerimseniben

the tudors süper kitabınıda iki günde okuyup bitirmiştim:))one tre hill, without trace, heroes süper komedide how ı met your mother, sponge bob:)) family guy süperler yaa bitmiyorki yazdıkça aklıma geliyor öpüldünüz

İzlemeye davam..

aynı fikirde olucağımızı biliyodum :sm_cool:

Back
X