cnbc-e kanalını izleyen yok mu?

zerdust

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
34
1
286
İstanbul
merak ettim de cnbc-e dizilerini izlemiyor musunuz? ben sadece o kanalı izliyorum ve çok güzel diziler var. mesela the big bang theory, how ı met your mother... yeni diziler başladı. bir sürü hem de... game of thrones! :)

özellikle cnbc-e yazıp konularda arattım. böyle bir konu hiç açılmamış. hiçkimse mi izlemiyor bu kanalı?

ben izliyorum ama daha çok polisiye seviyorum. csi ve chuck izliyorum çoğunlukla. ama yeni sezonları başladı mı bilmiyorum.

önceleri ben de çok izlerdim cnbc e kanalını

fakat sınırsız internet paketine geçtikten sonra pek izlemiyorum

istediğim dizileri internetten indirip izliyorum

bizde her sabah izleriz..çokta hoşuma gidiyo ekonomi haberlerini izlemek..

ben de izlerim. ama eskiden daha çok izlerdim. bak nickime ne? şimdi netten takip ediyorum

how ı met your mother, big bang theory, shameless, walking dead, the new adventures of old chrisitine (maalesef bitti), desparete house wives, chuck, southpark, simpsons, two and a half man, hot in clevland... daha sayım mı? işsizim de bol bol izliyorum ama netten daha sık izliyorum artık dediğim gibi

himym başladı 8. sezon hemde 2 bölüm birden çıktı

buffy the vampire slayer
ne izlerdim o diziyi
drucilla vardı , hatta bi ara bi yerde nickim oydu benimde

ben ben ben :)

cnbc-e
ve
e2

bu iki kanalı çok seviyorum

spartacus , umutsuz ev kadınları , two and half man ,how ı met your mother , doctor who
family guy , sımpsonlar ,crımınal mınds ,chrıstın 'li bi dizi var tam olarak dizi nin ismini telaffuz edemiyorum.
çok izliyor ve seviyorum

hepsi de çok güzelll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…