- Konu Sahibi cochoss_35
-
hayırlı olsun diyet günlüğün, bende 1.73 boyundayım ve 76 kiloyu kaldırıyorum. boy olunca kiloları saklamak kolay oluyor. ideal kilom 64 müş ama ben 68 e düşşem yetecek. sana bir kaç önerim olacak doğum sonrası 21 kiloyu 2,5 ay gibi kısa sürede vermiş biri olarak
1. aktardan yeşil çay al ve demle hergün iç
2. ekmeyi asla kesem ana öğünlere 1-2 dilim muhakkak koy, ekmeği kesersen daha sonra kilo vermen durar
3. ana öğünlerdeki yoğurtları ayır ve ara öğünlere koy 2 kaşık yoğurt + 1/2 armut (veya mevsim meyvesi) şeklinde tüket
4. kabız olmamaya çalış, melesef en büyük sıkıntım bu
5. evdeki en küçük pasta tabağı senin yemek tabagın olsun, onun içine herşeyden azar azar koy ve ye, ben öyle yapıyorum. benim yemek tabağım küçük bir pasta tabağı
6. mümkünse hergün 1 yumurta yemeye çalış
Leslie ile yürüyüşü ara ara bende yapıyorum baya faydalı aynen devam. çokta kilo fazlan yok, biraz daha yavaş kilo verecegini düşünüyorum. minumum yiyerek bir insan 3 günde sadece 1 kilo verebilirmiş. 1 haftada yarım kilo en ideali, tabi istikrarlı bir menü üzerinden gitmek en önemlisi. belli saatlerde belli öğünler yap ve o saatlerde ye. ben mutfaga bir liste astım onu uyguluyorum. ah şu gece tatlı kaçamakları olmasa çok daha iyihadi bakalım kolay gelsin, şuanki kilonunda sana yakıştığını düşünüyorum, yavaş yavaş kalıcı bir şekilde verirsin umarım..
canım öncelikle verdiğin karar için seni kutluyorumminsallah sonucu başta sen olmak üzere herkesin yüzünü güldürür bir sorum olacaktı hayatım.. benim boyum 175 kilomda 65 yani herkes beğenir fiziğimi.. ne zayıfım nede şişman. ama özellikle bacaklarım ve kollarımı daha cok sıkılastırmak istiyorum ne tür egzersizler yapabilirimm. bi bilgin var mı :26
Natural Brazilian Buttock Lift Exercises - Fitness Blender's Butt Lifting Workout - YouTube
burada kısa kısa plates hareketleri var. ben basen be bel bölgesi için olanı yapıcam. tabi 70 e düştükten sonra. şimdilik leslie benim için yeterli. bu arada 1.70-1.75 için 65 kilo süper, benim kemiklerimde iridir çok yakışır bana. 60 da iyi ama yüzüm gözüm çöküyor vücudum orantılı olmuyor bu sefer. ben her ayın sonuna 5 kilo vericem diyorum ve şuana kadar gayet iyi gitti. bu ayın sonundada 75 olma hedefim var. kesinlikle başarıcam yılmak yok :)
Canım benim çok ama çok teşekkür ederim :) Bence de fiziğin gayet iyidir diye düşünüyorum boy ile kilo oranın gayet iyi :) Valla bence Leslie sana da uygun olur haftada 3 gün 3 mile ini yapabilirsin :) Kolay gelsinnn
tesekkür ederim balımmm
diyet günlüğünü okuyorum cnm bence gayet iyi gitmişsin :) ne yediğini foruma yazmak etkili oluyor sanırım :) başarılar.. istediğin gibi görünürsün umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?