Cochoss ile Zayıflama Günlüğü

hayırlı olsun diyet günlüğün, bende 1.73 boyundayım ve 76 kiloyu kaldırıyorum. boy olunca kiloları saklamak kolay oluyor. ideal kilom 64 müş ama ben 68 e düşşem yetecek. sana bir kaç önerim olacak doğum sonrası 21 kiloyu 2,5 ay gibi kısa sürede vermiş biri olarak

1. aktardan yeşil çay al ve demle hergün iç
2. ekmeyi asla kesem ana öğünlere 1-2 dilim muhakkak koy, ekmeği kesersen daha sonra kilo vermen durar
3. ana öğünlerdeki yoğurtları ayır ve ara öğünlere koy 2 kaşık yoğurt + 1/2 armut (veya mevsim meyvesi) şeklinde tüket
4. kabız olmamaya çalış, melesef en büyük sıkıntım bu
5. evdeki en küçük pasta tabağı senin yemek tabagın olsun, onun içine herşeyden azar azar koy ve ye, ben öyle yapıyorum. benim yemek tabağım küçük bir pasta tabağı
6. mümkünse hergün 1 yumurta yemeye çalış

Leslie ile yürüyüşü ara ara bende yapıyorum baya faydalı aynen devam. çokta kilo fazlan yok, biraz daha yavaş kilo verecegini düşünüyorum. minumum yiyerek bir insan 3 günde sadece 1 kilo verebilirmiş. 1 haftada yarım kilo en ideali, tabi istikrarlı bir menü üzerinden gitmek en önemlisi. belli saatlerde belli öğünler yap ve o saatlerde ye. ben mutfaga bir liste astım onu uyguluyorum. ah şu gece tatlı kaçamakları olmasa çok daha iyi hadi bakalım kolay gelsin, şuanki kilonunda sana yakıştığını düşünüyorum, yavaş yavaş kalıcı bir şekilde verirsin umarım..

Canım benim öncelikle güzel düşüncelerin ve verdiğin bilgiler için sana çok çok teşekkür ederim. Aslında ilk hedefim 70 sonraki hedefim 65 ve sonraki 60 ama belki de 65 de iyi hissedeceğim o yüzden 60 kiloyu daha aklıma sokmuyorum. Yanaklarım içine göçsün istemiyorum açıkçası biraz kilo iyidir diye düşünüyorum :) Seni de tebrik ediyorum ne kadar güzel kilo vermişsin öyle ... Dediklerini yapmaya çalışacağım dediğim gibi ve senin de dediğin gibi zamana yayıyorum daha zamanım çok 65 kilo için hedfim 1 ocak :) ki 5 toplam 5 ay var.. Çok taaan vermiş olurum diye düşünüyorum :) Bu arada evet Leslie çok iyi onu yaparken hiç sıkılmıyorum bitsin diye beklemiyorum :) Ben de arada tatlı kaaçamağı yapıyorum valla :) Tekrar ççoook teşekkür ederim canım benim :) Uğrarsan bana ara sıra mutlu olurum hatta her zaman :)

canım öncelikle verdiğin karar için seni kutluyorumm insallah sonucu başta sen olmak üzere herkesin yüzünü güldürür bir sorum olacaktı hayatım.. benim boyum 175 kilomda 65 yani herkes beğenir fiziğimi.. ne zayıfım nede şişman. ama özellikle bacaklarım ve kollarımı daha cok sıkılastırmak istiyorum ne tür egzersizler yapabilirimm. bi bilgin var mı :26

Natural Brazilian Buttock Lift Exercises - Fitness Blender's Butt Lifting Workout - YouTube

burada kısa kısa plates hareketleri var. ben basen be bel bölgesi için olanı yapıcam. tabi 70 e düştükten sonra. şimdilik leslie benim için yeterli. bu arada 1.70-1.75 için 65 kilo süper, benim kemiklerimde iridir çok yakışır bana. 60 da iyi ama yüzüm gözüm çöküyor vücudum orantılı olmuyor bu sefer. ben her ayın sonuna 5 kilo vericem diyorum ve şuana kadar gayet iyi gitti. bu ayın sonundada 75 olma hedefim var. kesinlikle başarıcam yılmak yok :)

Canım benim çok ama çok teşekkür ederim :) Bence de fiziğin gayet iyidir diye düşünüyorum boy ile kilo oranın gayet iyi :) Valla bence Leslie sana da uygun olur haftada 3 gün 3 mile ini yapabilirsin :) Kolay gelsinnn

Tatlım buna da bakacağım güzel gözüküyor :)))) İnşallah ama ben bilemedim ki her ay 5 kilo verebilir miyim :)

Sabah:

kalkar kalkmaz 1 küçük su

1 avuç fındık

14:00 gibi

az patates patlıcan kızartması
az ekmek

şu ana kadar sadece su ve soda içtim üzüm yemiştim ama ayıptır söylemesi istifra ettim Midem kötü bugün (8

bugün biraz kaçırdım ((( yani kuru yemiş ve 1 adet truffe ve 1 adet tatlı yedim biliyorum hatalıyım .) olsun bugün de böyle olsun

sanırım yaz çok etkiledi gece yatmaz gündüz kalkmaz olduğum için 2 öğün şeklinde besleniyorum. bir de ara öğün :) Bugün:

kalkar kalkmaz:
2 bardak su

kahvaltı:
2 dilim beyaz ekme
2 dilim peynir
bol domates
2 tatlı kaşığı bal

bugün sporumu yapacağım :) hadi bana iyi günlerrr

Daha farklı artık kilo verme serüvenim... Bir şeyi fazla yedi isem pişman olmuyorum sadece diyorum ki 2 ayda vermezsin 3 ayda verirsin :) Sadece beni mutlu eden daha hoş görünecek olmam :) tartı günüm gelmedi henüz... bu hafta kötü bir hafta idi benim için o yüzden bakalım inşallah kilo vermiş göreceğim kendimi. elimden geleni yapıyorum ama bakalım :)

diyet günlüğünü okuyorum cnm bence gayet iyi gitmişsin :) ne yediğini foruma yazmak etkili oluyor sanırım :) başarılar.. istediğin gibi görünürsün umarım

diyet günlüğünü okuyorum cnm bence gayet iyi gitmişsin :) ne yediğini foruma yazmak etkili oluyor sanırım :) başarılar.. istediğin gibi görünürsün umarım

Canım çok teşekkür ediyorum :) Evet doğru diyorsun ama bu haftada hiç kilo veremeyeceğim gibi geliyor yaaa hadi bakalım :))) Olsun ne yapayım bu hafatada böyle olsun :)

merhabalarrrr :))) Bugünümü hemen yazayım :)

kalkar kalkmaz :
2 bardak su

kahvaltı:
1 yumurta ile yapılmış peynirli baharatlı omlet
1 ince dilim ekmek

akşam:
1 dilim peynirli börek
kısır

az sonra Leslie ile 3 mile yapacağım :)

sabah:

kalkar kalkmaz:

2 bardak su

kahvaltı:
2 dilim peynirli börek
1 bardak çay

üstüne:
türk kahvesi

not:hepsi şekersiz içiliyor:)

Leslie 3 mile yapıldı 45 dk. Bu sporu leslie 1 hafta hiç aralıksız öneriyor değişime şaşıracaksınız diyor daha 2. günündeyim :)

ara:
2 dilim karpuz

akşam:

1 kase şehriye çorbası
2 yemek kaşığı pilav
bol taze fasülye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…