Çocuğa böyle mi bakılır?

Scener

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
4.576
8.293
158
Merhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?

Oğlunuz kaç yaşında?
Hiç bir eğitim almadan büyüyor anlaşılan. Onu da geçtim günlere gitmesi falan nedir?
Kısır ve dedikodu yapmayı mı öğrenecek?
Bir kreşe verseniz bundan kat ve kat iyidir.
Yerinizde olsam hemen bir yer araştırmaya başlardım.

Merhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
Bakici degistir

Çocuğa başkasının evinde baktırmayacaktınız birkere ilk hata burada. 3 yaşında kadar kendi ev ortamında bakım görmesi daha sağlıklı çocuğun. Bunun dışında bakıcı güvenilirse arada sırada çocuğu alıp eşini dostunu ziyaret etmesinde ne biliyim bir pazara gidip alışveriş yapıp dönmesinde sakınca görmüyorum ben. Çünkü çocuğa da değişiklik oluyor. Bütün gün evde oturup anne-baba beklemekten farklı birşeyler yapmış oluyor.

kesinlikle bakıcınızı değiştirin. hem sosyal ortamımı bozmıyım hem para kazanıyım kafasında belli ki kesin günlerde de "bak ben şu an aslında çalışıyorum para kazanıyorum hahaha" diye espriler yapıyordur. kesinlikle çocuğa yazık edersiniz. daha düzgün birini bulun ve mümkünse sizin evinizde baktırın çocuğa ve yeni bakıcınıza karşı katı kurallarınız olsun. yazık günah.

kendi evinde baktır.net ve kati kurallar koy

Oğlunuz kaç yaşında?
Hiç bir eğitim almadan büyüyor anlaşılan. Onu da geçtim günlere gitmesi falan nedir?
Kısır ve dedikodu yapmayı mı öğrenecek?
Bir kreşe verseniz bundan kat ve kat iyidir.
Yerinizde olsam hemen bir yer araştırmaya başlardım.
19 aylik oglum. Seneye 2 yasini doldurunca krese verecegim. Iyi bir kres buldum.
Bu kadindan baska bakici bulamadim o donem. Iyi guzel bakiyor ama cocuk uysal ben yumusak yuzlu olunca suistimal etmeye basladi

Valla ben de bı an para vermiyorsunuz da öyle yakın tanıdık diye bakiyo sandım. Madem para veriyorsunuz konuşun ya da başka birini bulun

Aklima ozel ders verdigigim aile geldi
Karsi komsulari cocuk bakiyordu, ama cocuk komsuda buyuyordu. Evde 2 ergen cocuk. Aile duzgun bir aile ama o cocuk ac geliyordu kac kere sahit oldum. bakici gun yapiyor gezmelere gidiyormus. Ne is yaparsak yapalim once vicdan. Lutfen acilen birini bulun ve evinizde baksin.

Baştan şartlarınızı neden söylemediniz
Yazık çocuğa
Başka birini bulun parasını ödüyorsunuz

Back
X