- 22 Kasım 2018
- 14
- 8
- 1
- 47
- Konu Sahibi filmdelisi
-
valla fitili de şurubu da çocuğun iyiliği için veriyorum.havale geçirse daha mı iyi.eskiden içmezdi şurupları, tükürürdü.e mecburen fitil verdim.iki şurup var ateş düşürücü.dönüşümlü kullanın dediler.ateşini indirmiyordu.ne zaman o fitili öğrendim.38,5 derecede fitili verip acile koşuyorum.mecbur.fitil tavsiye ederim.çok etkili çok hızlı sonuç veriyor.mucize gibi.ya fıtıl bana nıyeyse daha travmatık gelıyor
bebekken farkında olmuyorlar ama farkındalıkları basladıgında bılemıyorumben 6 ayını doldurdugundan berı asla fıtıl vermedım bu sebeple ... ıcgudusel bırsey... agızdan surubu reddeden cocuk poposuna bırseyın ıtılecegını hıssettıgı an ona daha kotu gelır dıye dusunuyorum daha zor olur travmatık onun yerıne ıgneyı tercıh ederım sahsen bırdahakıne cocugum suruba zorluk cıkarırsa dırek ıgne talep edıcem en temızı
simdi okudum inan ki gün icinde o kadar gürültülü ki hayatim kizim ilk bunalimlarinda oglum desen eline ne gecerse bagirip cagirarak firlatiyor derken gece oluyor ancak kendi halimde kalabiliyorum kuzu nasil oldu bu arada rica ederim gercekten keşke elimden gelse seve seve yaparimİnanın gelmiş kadar oldunuz.
Bugün yaşadığım en güzel an, yazdıklarınızı okumaktı.
Çok teşekkür ederim içtenliğiniz, sıcaklığınız ve karşılıksız verdiğiniz sevgi için.
Ben de aynı şekildeyim, ancak gece bebekler uyuyunca bakabiliyorum zaten.simdi okudum inan ki gün icinde o kadar gürültülü ki hayatim kizim ilk bunalimlarinda oglum desen eline ne gecerse bagirip cagirarak firlatiyor derken gece oluyor ancak kendi halimde kalabiliyorum kuzu nasil oldu bu arada rica ederim gercekten keşke elimden gelse seve seve yaparim
annelerin işi cok zor mutlu edelim birbirimizi biraz olsun degil mi evet su 2 seneyi anlatamam saçlarım beyazladi ruhen cok ama cok yorgunum desem su an mide agrisindan kivranir haldeyim hatta ama zaman iste gecicek bugunlerimiz de geçicek istanbulda mi yaşıyorsunBen de aynı şekildeyim, ancak gece bebekler uyuyunca bakabiliyorum zaten.
Çok sağolun bugün ateşi yoktu ama kırgınlık vardı, mühim bir şey değil ateş olmasın yeter.
Gerçekten beni çok mutlu ettiniz, sıcaklığınızı yüreğimde hissettim.
Siz çok zor zamanları atlatmış, şimdi zor evrelere gelmişsiniz.
Umarım ben de akıl sağlığımı koruyarak çok zoru atlatır ve bir kademe düşüğü zora erişebilirim.
Yok, Ankara’dayım.annelerin işi cok zor mutlu edelim birbirimizi biraz olsun degil mi evet su 2 seneyi anlatamam saçlarım beyazladi ruhen cok ama cok yorgunum desem su an mide agrisindan kivranir haldeyim hatta ama zaman iste gecicek bugunlerimiz de geçicek istanbulda mi yaşıyorsun
aynen bende eski fotolarima baktigimda simdikiyle arasinda dağlar kadar fark var oglum o kadar hasta oldu ki doğduğundan beri düşün ki 40 li bebek grip olur mu öksürür mu hani gelwn giden yok sadece evde annem vardi ama oldu doktorumuz cok endişelendi hatta yenidogandan korkariz diye zar zor iyi ettik derken 5 aylikken acilen hastaneye yatmakla bu süreç başladı daha sonra nadir gorulen bir hastalik gecirdi ki ömrüm bitti desem yalan olmaz sonrasi hep hastane hastane 2 senedir tek gittigim yer diyebilirim doktorda kapi onleri bekleme saatler suren tahliller ayrica alerjik bronsiti var geceler boyu suren buhar makinesi sesi aglamalar yani bende fazlasiyla tukenmis durumdayim ve kimsem de yok cevremde heo esimle ben hallettik oglumla 10 gun hastanede yattik esimde kizimiza bakti o zaman cok agir geldi iste yalniz olmak offf ne.biliyim cok doluyum heralde bugunlerdeYok, Ankara’dayım.
Fotoğraflarıma bakıyorım, tek bebekle hamileyken bile çökmemişim ama 1 sene önceki fotoğrafımla şimdi arasında en az 8 sene görüntü farkı var.
Bu kadar yorucu olduğunu tahmin edemezdim.
Ancak yaşayan bilir gerçekten.
Benim de o kadar sağlık sıkıntım var, dinmeyen ağrılar, hastalıklar ama doktora gitmeye bana sıra gelmiyor niyeyse.
ah ah bizde suan ayni seyi yasiyoruz . Ateslenince atesini bile olcemiyorum , olcturtmuyor. Uzerini soyarak ( izin verirse ) sivi almasini sagliyarak geciyoruz atesini.Allah kolaylık versin size de.
Ben kusma riskine giremiyorum çünkü zaten günde maksimum 2 öğün yemek yer, o da sabahları çırpılmış yumurta, akşamları ise makarna pilav türevi.
Bari o yediği iki lokma şey de gitmesin, azıcık bir faydası olsun diyorum.
Zaten çok zayıf, 28 aylık hala 12 kilo ve çok güçsüz bedenen.
Bilekleri o kadar ince ki elini tutunca içim gidiyor, kırılacak gibi geliyor.
doktor iştah açıcı, başık yağı vs bir sürü ilaç veriyor da kullanamıyoruz kusarsa diye.
Ki kusarsa en son burnuna fizyo yapınca kustu, ertesi güne kadar tir tir titreyip, ağzına lokma koymadı.
Burnunu temizleyeceğim derken hasta oldu çocuk durduk yere.
Çok geçmiş olsum, Allah o kötü günleri aratacak şeyler vermesin inşallah.aynen bende eski fotolarima baktigimda simdikiyle arasinda dağlar kadar fark var oglum o kadar hasta oldu ki doğduğundan beri düşün ki 40 li bebek grip olur mu öksürür mu hani gelwn giden yok sadece evde annem vardi ama oldu doktorumuz cok endişelendi hatta yenidogandan korkariz diye zar zor iyi ettik derken 5 aylikken acilen hastaneye yatmakla bu süreç başladı daha sonra nadir gorulen bir hastalik gecirdi ki ömrüm bitti desem yalan olmaz sonrasi hep hastane hastane 2 senedir tek gittigim yer diyebilirim doktorda kapi onleri bekleme saatler suren tahliller ayrica alerjik bronsiti var geceler boyu suren buhar makinesi sesi aglamalar yani bende fazlasiyla tukenmis durumdayim ve kimsem de yok cevremde heo esimle ben hallettik oglumla 10 gun hastanede yattik esimde kizimiza bakti o zaman cok agir geldi iste yalniz olmak offf ne.biliyim cok doluyum heralde bugunlerde
Ben kafami daglara taslara vuruyum o zaman.. kizim 2yasinda ve cikolata heergun hergun yiyor... :/Spirited çocuk muydu. Doğru mu söyledim acaba.
Yanlış hatırlamıyorsam fazla duyarlı çocuklara deniyordu.
Böyle mi acaba sizinki de, her şeye mi fazla tepki veriyor?
Bence kırk yılda bir verilen çikolatadan bir şey olmaz, keyfi vermiyorsunuz, yolunu bulmuşken çok da eziyet etmeyin kendinize ve çocuğa.
Bizim evde çikolata bulup da yiyemez oğlum, varsa da göremeyeceği yerde tutarız.Ben kafami daglara taslara vuruyum o zaman.. kizim 2yasinda ve cikolata heergun hergun yiyor... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?