- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi filmdelisi
-
benım hıc sorun cıkarmayan cocugum ılk kez sorun cıkardı daha dun hastalık sebebıyle doktora gıttık
doktora gıtmeden once anne benı doktora gotururmusun ıgneden korkmuyorum dedı
goturdum doktora gırene kadar hersey yolundayken asla muayeneye ızın vermedı
okadar agladı kı burnum akıyor pecetee dedı
verdım
burnum nerdeee dıye agladı
sonra sıldı buldum burnumuu dıye agladı
neyse kavga dovus cıglık eslıgınde muayene ve gereklı tetkıklerden sonra serum kısmına geldık
yarım saatlık serum 2 bucuk saat surdu
okadar agladı kı serum akmadı damar yolu catladı
sonra ılac kısmına geldık
oyle bır cırpındı kı son care bır tarafa sırınga ıgne dıger tarafa ılacı koydum
sen sec hangısını ıstıyorsun ılac yoksa ıgne var dıye tehtıt etmek zorunda kaldım
aglaya aglaya ögüre ögüre ıctı ama bende ne sinir kaldı ne sabır asabım bozuldu bır surup ıcırebılmek ıcın belım ayrıldı resmen ter ıcınde kaldım
3 yasında kızım ılk kez boyle yaptı
sız ılk gunden berı yasıyormussunuz allah yardımcınız olsun cıdden cok cok zor
gecmıs olsun bu arada
Kızımın öğretmeni de oğlunu sizin cümlelerinizle anlatmıştı . Ve aynı şekilde iğne yaptırdıklarını söylemişti.büyüyene kadar bundan yararlanın bariValla ne yalan söyleyeyim, ben de baş edemediğim durumda iğne yaptırıyorum ve içim çok rahatlıyor.
Normal bir anne çocuğuna ipne yapılınca üzülür, değil mi?
Ben göbek atıyorum çok şükür diye.
Ama o baş edemediğim, 3 günde düşüremediğim 40 derece ateş durumunda ancak, geri kalanı evde böyle kaos durumu bizde.
Benimkiler de böyleydi hiç değişmediker yere yatırıp bı kişi de tutup zorla ixiriyordum ..bazen dediğin gibi geri cikartiyorlardi şuan biri 6dugeri 9 yaşında yaklaşık iki senedir sorun yaşamıyorum büyüdükçe onlar için yaptığınızı anlıyorlarOğlumu bir görseniz, hiçbir şekilde ağzını açtıramam ki.
İstemediği şeye mühürler ve zorla sokarsam midesindeki son damlaya kadar bilinçli kusar.
Dediğiniz gibi çizgi film açıp çilekli yoğurda çilekli şurup karıştırdım, kaşığın ucundan tadını alınca yere fırlattı.
Sanırım artık en sevdiği şeyi de yemeyecek.
Çok teşekkür ederim bu arada.
Hangi surup bu? Bizim cocuklarin ilaclarinin hepsinin tadi cok guzelAnında tükürüp kusuyor.
Şu ilaçları da niye bebeklerin ağız tadına göre yapmazlar ki yani anlamıyorum.
Benim için bile acı ve kötü tatlı şuruplar.
Aynen. Örneğin calpol portakallıdır. İbifen, Pedifen de öyle., aferin yada kongest mi kullandı acaba konu sahibi onlar zehir gibiHangi surup bu? Bizim cocuklarin ilaclarinin hepsinin tadi cok guzel
Aferin kucuk cocuga veriliyor mu ki , cok kotu haberler cikmisti eskiden onunla ilgiliAynen. Örneğin calpol portakallıdır. İbifen, Pedifen de öyle., aferin yada kongest mi kullandı acaba konu sahibi onlar zehir gibi
Bana o kadar tanıdık bir durum ki yaşadığınız.
Hastane önünden geçsem arabada başlar çığlık çığlığa bağırmaya.
Kendine de değil, kardeşi muayene olsun ona da kimsenin müdahale etmesine izin vermez.
Öyle bir direnç, öyle bir inat.
Sizin de ilk ve son olsun yaşadığınız bu kaos çünkü gerçekten sinirleri harap ediyor.
Bizim evde her şey böyle zaten, uyku saati, yemek saati, giyinmek soyunmak vs.
Hepsi direnç ve türlü türlü işkence, ondan alıştık.
Bir önceki mesajdaki üye de seçenek önerisinde bulundu, ben de sizin gibi yarın deneyeceğim.
İnşallah çare bu olur, bu defa ben kazanırım.
Aynen. Aferin plus şuruplar var veriliyor halen. Kongest de aynı şekilde veriliyor. Daha çok soğuk algınlığında veriliyor.Aferin kucuk cocuga veriliyor mu ki , cok kotu haberler cikmisti eskiden onunla ilgili
Kongest sisesi de gormeyeli seneler oldu , doktoru yasliysa vermis olabilir gerci
Bunu hiç duymamıştım.
Limondaki asidik özellik mi kan akışını soğutuyor?
Genelde doktorlar sulu bez dışında bir madde ile önermiyor özellikle uçucu özelliği bulunan şeyleri.
Ani ateş düşürüp tekrar bir anda çıkıp havale sebebi olmasından ama limonu araştıracağım, teşekkür ederim.
Merhabalar.
Bu konu benim için tam bir işkence, aynı zamanda oğlum için de öyle.
Bebekliğinden beri asla ilaç içiremeyiz, keza zaten yemek bile yediremeyiz kendi istiyorsa yer.
Malum kış, ateşi var ve ben az önce küfrede küfrede ateş düşürücüyü ÇİKOLATA ya karıştırıp verdim.
İlk defa denedim ve aldı.
Yararı zararından daha mı az, tartışılır ama ilk defa verebildim.
Çikolata vermenin vicdan azabı, ateşini 38 altına düşürmenin mutluluğuyla cebelleşiyor.
Daha önce mamaya, suya, yoğurda karıştırma gibi birçok şey denedim ama nafile.
Direkt ağzına zorla şırınga ile sıkarsak zaten 30 saniye içinde kusuyor.
Geçen burnuna fizyo sıktım, onun ardından bile kustu.
Bu kadar müdahaleye kapalı bir çocuktan bahsediyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz ya da nasıl aştınız bu süreci, ne olur akıl verin kafayı yiyeceğiz artık ev ahalisi olarak!
Yeğenim de aynı öyle bir çocuk ,kardeşim de çok zorlanıyor.Kaç yaşında ona göre bişey diyelimMerhabalar.
Bu konu benim için tam bir işkence, aynı zamanda oğlum için de öyle.
Bebekliğinden beri asla ilaç içiremeyiz, keza zaten yemek bile yediremeyiz kendi istiyorsa yer.
Malum kış, ateşi var ve ben az önce küfrede küfrede ateş düşürücüyü ÇİKOLATA ya karıştırıp verdim.
İlk defa denedim ve aldı.
Yararı zararından daha mı az, tartışılır ama ilk defa verebildim.
Çikolata vermenin vicdan azabı, ateşini 38 altına düşürmenin mutluluğuyla cebelleşiyor.
Daha önce mamaya, suya, yoğurda karıştırma gibi birçok şey denedim ama nafile.
Direkt ağzına zorla şırınga ile sıkarsak zaten 30 saniye içinde kusuyor.
Geçen burnuna fizyo sıktım, onun ardından bile kustu.
Bu kadar müdahaleye kapalı bir çocuktan bahsediyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz ya da nasıl aştınız bu süreci, ne olur akıl verin kafayı yiyeceğiz artık ev ahalisi olarak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?