Çocuğa ilaç işkencesi!

eşimin yeğeni de bir ara burnum ağrıyor diye ağlamıştı dolmuşta (sıkıldığı için) aklıma getirdiniz :) çok tatlı değiller mi yaaa

Benim oglum 7 yasinda denemedigimiz metod kalmadi.asla srup icmez icsede kusar.Hastalik donemi bizim icin cok zor.her defasinda igne ve serumla bitiyo sonu.Seni cok iyi anliyorum konu sahibi .Ben bulamadim caresini ve cok yiprandik.kendi istiyor artik igne olmayi o derece nefret ediyo

Kızımın öğretmeni de oğlunu sizin cümlelerinizle anlatmıştı . Ve aynı şekilde iğne yaptırdıklarını söylemişti.büyüyene kadar bundan yararlanın bari

Benimkiler de böyleydi hiç değişmediker yere yatırıp bı kişi de tutup zorla ixiriyordum ..bazen dediğin gibi geri cikartiyorlardi şuan biri 6dugeri 9 yaşında yaklaşık iki senedir sorun yaşamıyorum büyüdükçe onlar için yaptığınızı anlıyorlar

Şimdi 2 yaşına girecek kızım var o da öyle hiç bişey iciremiyorum hasta olduğunda konuyu takipteyim

Altı üstü çikolata vermişsin zehir değil ya

Öyle içiyorsa ne güzel çikolata ile içirirsin bundan sonra

Evet küçükken ben de çikolata yedirmedim ama çikolatalı ekmek ile kreşte tanıştı onu sevmez hala fakat aç kalmamak için yedi

Kırk yaşında kadınım çikolata yiyorum çocuğuna da kendine de bu kadar yüklenme

Güzelce içir şurubu çikolata ile yatsın iyileşir

Merhaba, benim yiğenimde aynı ilaç içmez, zorla 3 kişi üstüne abanıp içirirsek de kusardı.. Biz Dr tavsiyesi ile kendi sıktığımız portakal suyunun içine karıştırarak, sanki sadece portakal suyu içiyormuş gibi davranarak sorunu bazı ilaçlarda çözdük, bebişe de çok geçmiş olsun.

Benim oğlum da ilaç hiç içmezdi sonra aniden değişti hiç bi şey yapmadan aniden içmeye başladı...benim oğlum da çikolatayı çok seviyor alıştırıldı ne yapacağım bilmiyorum..

Benim ufaklik da icmiyordu , benim yontem kasiga surubu koyuyo gibi yapip once babasina sonra abisine sonra kendi agzima iciyormus gibi yapip sonra da sira sende deyip ona icirmek
Bizde cok ise yariyor , sipa kendini de bir birey olarak gordugu icin onlar ne yaparsa bende yaparim modunda , ilac icmede cok ise yariyor

Bağışıklık sistemi için kesinlikle Möller balık yağı şurubu .. oğlum artık hasta olmuyor. 2 yaş üstüne uygun. 1 tatlı kaşığı her sabah. Hastalığı unuttum çok şükür. Tadı yok. Koyu kıvamlı su gibi . Şekerli çiklet kokusu var oğlum bayılarak içiyor. Şiddetle tavsiye ederim

Aynen. Örneğin calpol portakallıdır. İbifen, Pedifen de öyle., aferin yada kongest mi kullandı acaba konu sahibi onlar zehir gibi
Aferin kucuk cocuga veriliyor mu ki , cok kotu haberler cikmisti eskiden onunla ilgili
Kongest sisesi de gormeyeli seneler oldu , doktoru yasliysa vermis olabilir gerci

anladığım kadarı ile bu direnç mevzusu sadece ilaca karşı değil. ve istediği şey olmadığında da bilinçli kendini kusturuyor.
bence sizin ilacı nasıl aldırırımdan ziyade genel olarak iyi bir pedagoga görünmenizde fayda var.
zira bu kadar direnç ilerisi için de evdeki diğer çocuğun gözlemi için de iyi değil.
her şeyi geçtim sizin psikolojiniz için de iyi değil.

Aferin kucuk cocuga veriliyor mu ki , cok kotu haberler cikmisti eskiden onunla ilgili
Kongest sisesi de gormeyeli seneler oldu , doktoru yasliysa vermis olabilir gerci
Aynen. Aferin plus şuruplar var veriliyor halen. Kongest de aynı şekilde veriliyor. Daha çok soğuk algınlığında veriliyor.

Ben portakal suyuna karistirip veriyorum balik yagini.
Ates dusurucuyu cok sukur sIkintisiz aliyor ama almasa her yolu denerdim.
Cikolataysa cikolata..
Onemli olan atesinin dusmesi.

Ayak altına limon sürme yöntemini doktor kayınvalideme önermişti, tek böbrekli ve ilaç kullanamıyor.
Bende denedim gerçekten sabah iyi uyanmıştım.
Hatta bu akşamda deneyeyim, aklıma geldi şu an grip gibiyim.

Birde ben ilaç kullanırken mideme illa vurur, kötü olurum mide bulantısı yapar acaba öyle birşey mi yaşadı çocuk kendini tam ifade edemez, belki altında bir sebep vardır
Bu yaşıma geldim o koca antibiyotikleri verince ağlayasım geliyor yarısından sonra dokunmaya başlıyor son 2 hep çöpe gidiyor. Benimde mi elimi kolumu bağlasınlar.
Doktora midesinin rahatlaması için formül sorabilirsiniz

benimkiler surup tarzi seyleri cok seviyorlar, sorun olmuyor.

ancak zaditenin hapini icmesi gerekiyor buyuk olan butun kis boyunca,
onu portakalin veya elmanin icine koyup (saklayip) veriyorum.
ama 5 yasinda, kucukken hic hap icme ihtiyaci olmadi.

Yeğenim de aynı öyle bir çocuk ,kardeşim de çok zorlanıyor.Kaç yaşında ona göre bişey diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…