Çocuğa isim kavgası evliliği bitirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Son çocuğumun ismini ‘Cemaliye’ koymak istedim. Babası olarak bu benim hakkım. Bu nedenle eşimle tartıştık. Evden ayrıldım”
Sitene Ekle

İstanbul’da yaşayan 16 yıllık çiftin evliliğini, 4’üncü çocuklarının ‘isim kavgası’ bitirdi.

Mustafa Y., tek kız evladı olan 4’üncü çocuğuna annesinin adı ‘Cemaliye’yi koymak istedi. Eşi Fatma Y. ise buna karşı çıkıp gizlice ‘Merve’ adını verdi. Evi terk eden koca, İstanbul Aile Mahkemesi’ne bir dilekçe vererek açtığı boşanma davasında 16 yıllık evliliklerinin bitirilmesini istedi.

Eşi Fatma Y. ise karşı dava açarak, 100 bin TL tazminat ile çocuklarının velayetini talep etti. Fatma Y., dilekçesinde eşinin kumar oynadığını, Alkol aldığını, çocuklarını sürekli dövmeye başladığını ileri sürerek, son doğan kız çocuklarına eşinin ‘Cemaliye’ adını koymak istediğini ifade etti.

‘BABA OLARAK HAKKIM’

Biri kız 4 çocuk annesi olan Fatma Y., “Çocuklarım kız kardeşlerinin isminin Merve olmasını istedi. Eşim evi terk etti. Aramızda geçimsizlik yok. Problemleri eşim yaratıyor” dedi. Kadın, eşinin açtığı boşanma davasının reddini istedi. Mustafa Y. ise “Son çocuğumun ismini ‘Cemaliye’ koymak istedim. Babası olarak bu benim hakkım. Bu nedenle eşimle tartıştık. Evden ayrıldım” diye konuştu. Boşanma davasının kabul edilmesini isteyen ve kredi kartı borçları bulunduğunu, maddi durumunun iyi olmadığını söyleyen Mustafa Y.’nin tanık olan kardeşleri Nail Y. ve Mevlüt Y. de ağabeylerinin yıllardır bir çocuğuna annesinin adını vermek istediğini, kız çocuğu dünyaya gelince bu arzusunu yerine getirmek istediğini ancak yengelerinin karşı çıktığını anlattı.
http://www.milliyet.com.tr/cocuga-isim-kavgasi-evliligi-gundem-2110856/

vay be kaynana adı evliliği bitirmiş BDV konusu gibi, ama cemaliyede pek favori bi isim değil şimdi:KK53:
merve cemaliye olaydı:confused:

Biz kıyıdan donmusuz tehlikeli bu isim koyma işleri :)) aayrıca cemaliye nedir allah aşkına. Bence ortada buluşup cemile koysunlar :)

bizim henüz yok, ama isim için kavgamız başladı :)
acaba isimde anlaşamıyoruz diyemi olmuyo :))

şemsi erkek versiyonu, kız versiyonu da şemsiye olan isim de varmış yanlız, düşünsenize kaynananızın adı şemsiye kocanız annemin ismini vercem diye tutturdu:KK48::KK48:

amin :)
kız olursa sare, erkek olursa bence gökay, kocamca reis gökay :KK70:
edit: abisinin ismi
reis ne ola ? Kızılderili ismi gibi Reis Gökay :KK12:
ozaman ;
erkek: Agresif GERGEDAN
kız:Söğüt Dalındaki KAPLUMBAĞA olsun..

chess seninde ikizlerin ola inşallah.. onlarada buluruk bişiler..

ay hiç gülesim yoktu:KK48::KK48:

ama hata var ikisi de kız olmalı:KK53:

yok biz seni hatalarınla seviyoruz:KK48::KK48::KK48:
me tooo:anneadayı::anneadayı:

reis ne ola ? Kızılderili ismi gibi Reis Gökay :KK12:
ozaman ;
erkek: Agresif GERGEDAN
kız:Söğüt Dalındaki KAPLUMBAĞA olsun..
abisinin adı, hayattaki tek idolü abisi adamın, bi türlü ikna olmuyor, ben gökay istiyorum diye kırmıyor beni ama illa reis te olsun diyor.
henüz anlaşma sağlanamadı, henüz hamile de değilim :(

Abileri de şahitmiş .ıyyyyyyyk.
Hakim hepsini kovsa iyiymiş .Yazık hakimlere yaaaaaa

Benim bebisimin ismi teeeee evlenmeden once belliydi
allahtan giki cikmadi kocamin...oyardim :):p

hep derdim bir gun bebisim olursa kizda olsa erkek de olsa ismi Armin olur....
Zaten cocuk konusunda da tek planim buydu :D:D

Son çocuğumun ismini ‘Cemaliye’ koymak istedim. Babası olarak bu benim hakkım. Bu nedenle eşimle tartıştık. Evden ayrıldım”
Sitene Ekle

İstanbul’da yaşayan 16 yıllık çiftin evliliğini, 4’üncü çocuklarının ‘isim kavgası’ bitirdi.

Mustafa Y., tek kız evladı olan 4’üncü çocuğuna annesinin adı ‘Cemaliye’yi koymak istedi. Eşi Fatma Y. ise buna karşı çıkıp gizlice ‘Merve’ adını verdi. Evi terk eden koca, İstanbul Aile Mahkemesi’ne bir dilekçe vererek açtığı boşanma davasında 16 yıllık evliliklerinin bitirilmesini istedi.

Eşi Fatma Y. ise karşı dava açarak, 100 bin TL tazminat ile çocuklarının velayetini talep etti. Fatma Y., dilekçesinde eşinin kumar oynadığını, Alkol aldığını, çocuklarını sürekli dövmeye başladığını ileri sürerek, son doğan kız çocuklarına eşinin ‘Cemaliye’ adını koymak istediğini ifade etti.

‘BABA OLARAK HAKKIM’

Biri kız 4 çocuk annesi olan Fatma Y., “Çocuklarım kız kardeşlerinin isminin Merve olmasını istedi. Eşim evi terk etti. Aramızda geçimsizlik yok. Problemleri eşim yaratıyor” dedi. Kadın, eşinin açtığı boşanma davasının reddini istedi. Mustafa Y. ise “Son çocuğumun ismini ‘Cemaliye’ koymak istedim. Babası olarak bu benim hakkım. Bu nedenle eşimle tartıştık. Evden ayrıldım” diye konuştu. Boşanma davasının kabul edilmesini isteyen ve kredi kartı borçları bulunduğunu, maddi durumunun iyi olmadığını söyleyen Mustafa Y.’nin tanık olan kardeşleri Nail Y. ve Mevlüt Y. de ağabeylerinin yıllardır bir çocuğuna annesinin adını vermek istediğini, kız çocuğu dünyaya gelince bu arzusunu yerine getirmek istediğini ancak yengelerinin karşı çıktığını anlattı.
http://www.milliyet.com.tr/cocuga-isim-kavgasi-evliligi-gundem-2110856/
Bdv bu tür konular çok sık açılıyor sık sık yaşanan olaylar bunlar

Back
X