Çocuğa isim kavgası evliliği bitirdi

Benim bebisimin ismi teeeee evlenmeden once belliydi
allahtan giki cikmadi kocamin...oyardim :):p

hep derdim bir gun bebisim olursa kizda olsa erkek de olsa ismi Armin olur....
Zaten cocuk konusunda da tek planim buydu :KK70::KK70:
peki bebeğin kız mı erkek mi

abisinin adı, hayattaki tek idolü abisi adamın, bi türlü ikna olmuyor, ben gökay istiyorum diye kırmıyor beni ama illa reis te olsun diyor.
henüz anlaşma sağlanamadı, henüz hamile de değilim :KK43:
hayırlısıyla bebegın olsunda -saglık sıhhatlice insallah..
adı ne olursa olsun boşver.. :KK49:

cemaliye adamın eski sevgilisinin adı filan mı ola ki neden bu ısrarı acep

Son çocuğumun ismini ‘Cemaliye’ koymak istedim. Babası olarak bu benim hakkım. Bu nedenle eşimle tartıştık. Evden ayrıldım”
Sitene Ekle

İstanbul’da yaşayan 16 yıllık çiftin evliliğini, 4’üncü çocuklarının ‘isim kavgası’ bitirdi.

Mustafa Y., tek kız evladı olan 4’üncü çocuğuna annesinin adı ‘Cemaliye’yi koymak istedi. Eşi Fatma Y. ise buna karşı çıkıp gizlice ‘Merve’ adını verdi. Evi terk eden koca, İstanbul Aile Mahkemesi’ne bir dilekçe vererek açtığı boşanma davasında 16 yıllık evliliklerinin bitirilmesini istedi.

Eşi Fatma Y. ise karşı dava açarak, 100 bin TL tazminat ile çocuklarının velayetini talep etti. Fatma Y., dilekçesinde eşinin kumar oynadığını, Alkol aldığını, çocuklarını sürekli dövmeye başladığını ileri sürerek, son doğan kız çocuklarına eşinin ‘Cemaliye’ adını koymak istediğini ifade etti.

‘BABA OLARAK HAKKIM’

Biri kız 4 çocuk annesi olan Fatma Y., “Çocuklarım kız kardeşlerinin isminin Merve olmasını istedi. Eşim evi terk etti. Aramızda geçimsizlik yok. Problemleri eşim yaratıyor” dedi. Kadın, eşinin açtığı boşanma davasının reddini istedi. Mustafa Y. ise “Son çocuğumun ismini ‘Cemaliye’ koymak istedim. Babası olarak bu benim hakkım. Bu nedenle eşimle tartıştık. Evden ayrıldım” diye konuştu. Boşanma davasının kabul edilmesini isteyen ve kredi kartı borçları bulunduğunu, maddi durumunun iyi olmadığını söyleyen Mustafa Y.’nin tanık olan kardeşleri e ağabNail Y. ve Mevlüt Y. ağabeylerinin yıllardır bir çocuğuna annesinin adını vermek istediğini, kız çocuğu dünyaya gelince bu arzusunu yerine getirmek istediğini ancak yengelerinin karşı çıktığını anlattı.
http://www.milliyet.com.tr/cocuga-isim-kavgasi-evliligi-gundem-2110856/

naily yle mevlüt ailenin uyanık evlatarı

mustafa y de ailenin safıymış zannımca

helal olsun kadına baskıya boyun eğmemiş, ne meraklılar analarının adını koymaya

Memlekette bilindik durum maddi durumu iyi olmayan bol,bol çocuk doğuruyor
bakın kalabalık aileye hep aynı
bilinçli eğitimli paralıda doğurmuyor , yaşantısının keyfine bakıyor ,
bu ailelerede acımıyorum ,allah akıl vermiş ne olsa birde madem adam içkici hamile kalma be kadın!

Madd imkanları iyi değilmiş, neden bebek yapmışlar demeyeceğim, bebecik olmuş Allah sağlıklı Ömür versin ama isim yüzünden kavga edilir mi yahu:KK14:
Anne baba bacı kardeş isimleri konmasına karşıyım aslında çünkü çocuğa yeri geliniyor kızılıyor, anne baba yanında ismiyle çağırmak gerekiyor vs

Ama ille de annemin adı denmişse orta yolu bulmak zor değil, Cemaliye ismi de konurdu, nüfusa C. Merve olarak geçerdi.

Madd imkanları iyi değilmiş, neden bebek yapmışlar demeyeceğim, bebecik olmuş Allah sağlıklı Ömür versin ama isim yüzünden kavga edilir mi yahu:KK14:
Anne baba bacı kardeş isimleri konmasına karşıyım aslında çünkü çocuğa yeri geliniyor kızılıyor, anne baba yanında ismiyle çağırmak gerekiyor vs

Ama ille de annemin adı denmişse orta yolu bulmak zor değil, Cemaliye ismi de konurdu, nüfusa C. Merve olarak geçerdi.

müdür..
bundan 15-20 seneye kalmaz bu sıkıntıda ortadan kalkacak..
dusunsene ; torunlarına artık ber-su , berk-can - okşan vs gbı ısımler verılcek. aıle kavgasıda kalmayacak artık... ebelerın dedelerın adı conconlasıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
müdür..
bundan 15-20 seneye kalmaz bu sıkıntıda ortadan kalkacak..
dusunsene ; torunlarına artık ber-su , berk-can - okşan vs gbı ısımler verılcek. aıle kavgasıda kalmayacak artık... ebelerın dedelerın adı conconlasıyor

Anne, baba, babanne, anneanne, dede, hala, teyze, dayı, amca, bacı vs vs isimlere, çift isim konulmasına karşıyım, ay amma çok karşı olduğum şey var benim:-)
Koymasınlar, başka bir isim bulsunlar onu koysunlar, ilerde saydığın isimlerde sorun olur, adamın annesinin adı Okşan'dır, kadın ben senin annenin ismini istemiyorum der, yani burda ismin ne olduğu da değil, çiftlerin birbirlerinin ailesine nasıl baktığı, ne düşündüğüyle ilgili birşey.

Birde ya gerek yok, mesela babam vefat etti benim, bugün oğlum olsa babamın adını vermem, ben çocuğuma yeri gelecek kardeşimin anamın babamı seven insanların yanında sesleneceğim, insanların içi cız edecek.
Adını koyarak yaşatayım, ona olan sevgimi göstereyim diyorlar ama sen hayırlı evlat ol, anan baban adına hayır işle yeter kardeşim:KK14:

Anne, baba, babanne, anneanne, dede, hala, teyze, dayı, amca, bacı vs vs isimlere, çift isim konulmasına karşıyım, ay amma çok karşı olduğum şey var benim:-)
Koymasınlar, başka bir isim bulsunlar onu koysunlar, ilerde saydığın isimlerde sorun olur, adamın annesinin adı Okşan'dır, kadın ben senin annenin ismini istemiyorum der, yani burda ismin ne olduğu da değil, çiftlerin birbirlerinin ailesine nasıl baktığı, ne düşündüğüyle ilgili birşey.

Birde ya gerek yok, mesela babam vefat etti benim, bugün oğlum olsa babamın adını vermem, ben çocuğuma yeri gelecek kardeşimin anamın babamı seven insanların yanında sesleneceğim, insanların içi cız edecek.
Adını koyarak yaşatayım, ona olan sevgimi göstereyim diyorlar ama sen hayırlı evlat ol, anan baban adına hayır işle yeter kardeşim:KK14:
yıne geldı bılmıs bılmıs edasıyla yazıp hazır ola gecırdı benı..
tamam müdürem tamam.. :p

şimdi kaç tane kadın kızına kaynanasının ismiyle seslenmek ister, bitanecik prensesim cemaliyem.... uydu mu uymadı:confused::confused::confused:

Back
X