Birde hem eşinden şiddet görüp bunun çaresiliğini savunmasızlığını bildiği halde kendide çocuğunu dövenler var.Eşi kendine vurduğunda nasıl savunmasızsa çocuğuda onun karşısında savunmasız ama bunu yaşadığı halde bu düzen devam eden evliliklerde var.Gücü gücü yetene.
buarada bızde ıkı gun esım ıkı gun ben 3 gun annem bakıyor oglumu
gecen gun dısarıdayken oglum dedıkı su cocuk bana vurdu
sordum babama fılan mahallenın cocugu
evet dedı vurdular musterı geldı ogluma soruyorum nerene vurdu tokat attı dıyor
ay yavas yavas basladılar bnana gelmeye
neyse oglumda onun yakasından tutmus ama 6 yaslarında bır cocuk
bır gun sonra
yedım kendımı gıdene kadar
senmısın benım cocuguma vuran cocugu bı yakaladım
kolundan tuttum ve sıktım sen benım cocuguma ne dıye vuruyorsun dıye bır bagırıyorum cocuga dıslerımı sıka sıka
vurmadım ama kolunu sıktım ve bagırdım
valal hıcte pısman olmadım
herkez cocugunu terbıye etmesını bılsın , sal dısarı sabahtan aksama kadar sokak cocukları gıbı surtuyolar sokaklarda
cocugun her ne kadar o anda yuzu korkuyla aydınlansada umurumda olmadıkı cok duyarlıyım
konu cocugum olunca ısler degısıyor
bır gun sonra
kolundan tuttum ve sıktım sen benım cocuguma ne dıye vuruyorsun dıye bır bagırıyorum cocuga dıslerımı sıka sıka
herkez cocugunu terbıye etmesını bılsın , sal dısarı sabahtan aksama kadar sokak cocukları gıbı surtuyolar sokaklarda
cocugun her ne kadar o anda yuzu korkuyla aydınlansada umurumda olmadıkı cok duyarlıyım
bir arkadasin yazdigi cumle cok anlamli ve cok begendim..
``yoklugunun acisini cektimiki varliginin kiymetini bilsin``
cok dogru yasamayan bilemez,herkesin evladida kendine kiymetlidir..
cocuklar arasindaki kavgalardada cocukla cocuk olup gucunu cocuga gostereni anlamiyorum,
annesine soyleyin annesi uyarsin cocugun kolunu skip korkutmak ne demek bide 6 yasinda...
ha kendi cocugunu dovmussun ha baskasinin cocugunu skstirmissin kendi cocuguna kiyamiyorsun,
ama baskasininki cocuk degil sanki...
birde mahallede illa cocuklar arasinda surtusme oluyor ne yapalim sira dayaginami cekelim cocuklari,
e onlarin anneside gelsin senin cocugunu bi guzel sira dayagina ceksin,
sonra o sana sen ona sen benim cocuguma nasil el kaldirirsin diye uzar,
en son karakolda uyanirsiniz herhalde...
Gerçekten doğru yokluğun acisi cekildimiki varliginin kıymetini bilsin... Ben bir evlat toprağa verdim evlat nedir çok iyi bilirim... Evlatlarına duskunumdur kaybetmeyi öğrendikten sonra evlat hicbirseye benzemediğini daha iyi anladım... Dünya bir yana iki oğlum bir yana evlat konusunda çok hassasim nekadar benim biciriklar yaramaz olsada...( çok hareketliler ) yaramazligi bu....bir arkadasin yazdigi cumle cok anlamli ve cok begendim..
``yoklugunun acisini cektimiki varliginin kiymetini bilsin``
cok dogru yasamayan bilemez,herkesin evladida kendine kiymetlidir..
cocuklar arasindaki kavgalardada cocukla cocuk olup gucunu cocuga gostereni anlamiyorum,
annesine soyleyin annesi uyarsin cocugun kolunu skip korkutmak ne demek bide 6 yasinda...
ha kendi cocugunu dovmussun ha baskasinin cocugunu skstirmissin kendi cocuguna kiyamiyorsun,
ama baskasininki cocuk degil sanki...
birde mahallede illa cocuklar arasinda surtusme oluyor ne yapalim sira dayaginami cekelim cocuklari,
e onlarin anneside gelsin senin cocugunu bi guzel sira dayagina ceksin,
sonra o sana sen ona sen benim cocuguma nasil el kaldirirsin diye uzar,
en son karakolda uyanirsiniz herhalde...
Gerçekten doğru yokluğun acisi cekildimiki varliginin kıymetini bilsin... Ben bir evlat toprağa verdim evlat nedir çok iyi bilirim... Evlatlarına duskunumdur kaybetmeyi öğrendikten sonra evlat hicbirseye benzemediğini daha iyi anladım... Dünya bir yana iki oğlum bir yana evlat konusunda çok hassasim nekadar benim biciriklar yaramaz olsada...( çok hareketliler ) yaramazligi bu....
tweety inşallah seninde şöyle tatlı afacanmi afacan çocukların olurda mutluluğunu paylasirsin....
Canım başınsağolsun Allah sabır versin.Allah oğullarını sana bağışlasın.
Amin canım cumlemizinkini....
Allah bütün annelerin evlatlarını korusun....
INSALLAH canim ALLAH RAZI OLSUNÇok haklısın twetimm Sen çok güzel bir anne olacaksın inşallah ben buna yürekten inanıyorum.
Evet çocuklar arsındaki kavgalarda ayırmak ve özür diletip arayı yumuşatmak gerekli diye düşünüyorum.
Çocuk sonuçta bugün küser yarın barışır.
Şiddette varsa annesine söylemeli ki çocuğuyla konuşsun
Gerçekten doğru yokluğun acisi cekildimiki varliginin kıymetini bilsin... Ben bir evlat toprağa verdim evlat nedir çok iyi bilirim... Evlatlarına duskunumdur kaybetmeyi öğrendikten sonra evlat hicbirseye benzemediğini daha iyi anladım... Dünya bir yana iki oğlum bir yana evlat konusunda çok hassasim nekadar benim biciriklar yaramaz olsada...( çok hareketliler ) yaramazligi bu....
tweety inşallah seninde şöyle tatlı afacanmi afacan çocukların olurda mutluluğunu paylasirsin....
ben evladını toğrağa vermiş onun acısıyla sürekli kavrulan gözünün yaiı hiç dinmeyen bir anneyim..
eşimle bazen görüyoruz sokakta çocuğunu döven anneleri filan kanımız çekiliyor sanki..
yokluğunu acısı mı çekmişlerki varlığının kıymetini bilsinler..
ben evladını toğrağa vermiş onun acısıyla sürekli kavrulan gözünün yaiı hiç dinmeyen bir anneyim..
eşimle bazen görüyoruz sokakta çocuğunu döven anneleri filan kanımız çekiliyor sanki..
yokluğunu acısı mı çekmişlerki varlığının kıymetini bilsinler..
INSALLAH canim ALLAH RAZI OLSUN
cok anlamli bir soz degilmi tamda evlat hasreti cekenleri anlatiyor..
bu hep boyle istdigi zaman cocuk dogurabilen,
ne ugraslarla cocuk sahibi olmaya calisanlari anlamiyor kiymet bilmiyor malesef..
INSALLAH canim saglikli olsun hayirli olsun paylasirimm INSALLAH
afacan demissin erkekmi olacak acaba
basin sagolsun ALLAH diger evlatlarina saglikli uzun omurler nasip etsin INSALLAH(AMIN)
Herzaman derim geç olsun güç olmasın olupta yoklugunu aratmasin....
Sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor.... Kızın olursada talibim bak demedi deme....
Allah kimseyi evladının acisiyla sinamasin kizimi kaybettim ama allaha şükür kardeşi geldi... Kizima veremediğim sevgimi exradan 2 oğluma paylasiyorum....
bır gun sonra
Ya kizlar çocuklara vurmayin diyorsunuzda, peki çocuk laftan sözden anlamiyorsa? eline geçirdigini atiyorsa? sofraya bir$eyler firlatiyorsa? eline peçeteyi veya tuvalet kagidini geçirdiginde bitene kadar etrafa atiyorsa? pis ellerini annesini üzerine siliyorsa,
ne bileyim aklima gelen bunlar, benim yigenim böyle annesi bir söylüyor iki söylüyor be$ söylüyor sonra vuruyor ancak o zaman durdurabiliyor, çocuk 5 ya$inda, hiperaktif degil, çokta zeki, ama milletin dedigini dinlemiyor, gelde dövme
Hııııı evet çok duyarlıymışsınız..buarada bızde ıkı gun esım ıkı gun ben 3 gun annem bakıyor oglumu
bır gun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?