Çocuğa şiddet

Anneni çek al oradan.
Sosyal hizmetleri de mutlaka aramayı unutma. O çocuklar o rezil ailede büyülememeli.
Benim daha önceki konumu da belki okursunuz. Anneme laf geçirmek çok zor. Kaç kere ağzı yandı kardeşi yüzünden ama anlamıyor. Belli ki hoşuna gidiyor.
Ben şu an sadece çocuklar için bir şey yapmak istiyorum

Benim daha önceki konumu da belki okursunuz. Anneme laf geçirmek çok zor. Kaç kere ağzı yandı kardeşi yüzünden ama anlamıyor. Belli ki hoşuna gidiyor.
Ben şu an sadece çocuklar için bir şey yapmak istiyorum
Çok iyi niyetlisin sebi tebrik ediyorum. Mutlaka sosyal hizmetleri ara. Çocukları alsınlar. Devlet daha iyi bakar o yavrulara, en azından rezil insanların yanında büyümezler. Peki meleklerin annesi, o ne yapıyor? Ona verebilseniz keşke.

Çok iyi niyetlisin sebi tebrik ediyorum. Mutlaka sosyal hizmetleri ara. Çocukları alsınlar. Devlet daha iyi bakar o yavrulara, en azından rezil insanların yanında büyümezler. Peki meleklerin annesi, o ne yapıyor? Ona verebilseniz keşke.
Bu yavrulara cidden iç dayanmaz böyle çılgın bir baba olamaz. Antisosyal oldugunu düşünüyorum çünkü extrem şeyler var adamda çok fazla. Acıma diye bir şey yok. Gözü döndü mü her şeyi yapabiliyor. Yapabilecek seviyede. Ama annesi ve annem bu konularda bilgili olmadığı için bir erkeğin böyle olmasını kabul edebiliyorlar.
Çocukların annesi, eşi ile aralarında yaş farkı vardı. Araları hiç iyi değildi. Bir yıl oldu sanırım ayrilardi. Kadın ailesinin evinde kaliyordu Yine eski eşiyle arada görüştu çocukları arada yanındaydı.
Daha sonra çocukları alıp bir adamla gitmiş. Daha genç bu kadın. Çocukları daha sonra, çocukların babası aldı. Burada babaanne ve baba birlikte bakıyorlar.
Böyle cahil cühela insanlar olmaz cidden acıma yok. Çok vicdansızlar

Bu yavrulara cidden iç dayanmaz böyle çılgın bir baba olamaz. Antisosyal oldugunu düşünüyorum çünkü extrem şeyler var adamda çok fazla. Acıma diye bir şey yok. Gözü döndü mü her şeyi yapabiliyor. Yapabilecek seviyede. Ama annesi ve annem bu konularda bilgili olmadığı için bir erkeğin böyle olmasını kabul edebiliyorlar.
Çocukların annesi, eşi ile aralarında yaş farkı vardı. Araları hiç iyi değildi. Bir yıl oldu sanırım ayrilardi. Kadın ailesinin evinde kaliyordu Yine eski eşiyle arada görüştu çocukları arada yanındaydı.
Daha sonra çocukları alıp bir adamla gitmiş. Daha genç bu kadın. Çocukları daha sonra, çocukların babası aldı. Burada babaanne ve baba birlikte bakıyorlar.
Böyle cahil cühela insanlar olmaz cidden acıma yok. Çok vicdansızlar
Kadın da cahilse demek ki ayaklarının üzerinde duramadı.
Baba bile isteye aldı yani çocuklarını anne bırakmadı,keşkpe bir yolunu bulup anneye gitseler ya da daha iyi bakulacağı bir sosyal hizmetlere vs gitseler.
Çok üzüldüm durumlarına ya, böyle bir vicdansızlık olamaz. Allah yardımcıları olsun, siz bilinçli birine benziyorsunuz ne yapıp edin kurtarın o yavruları o cani adamın elinden :( çok üzüldüm keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı amga dyua etmekten başka çaremiz yok. :( bu arada adamın dediğiniz gibi psikolojik rahatsızlıkları varsa şikayet ettiğinizde uzaklaştırma vs alabiliyor diye biliyorum, aklınızda bulunsun.

Ya bu cocuklar neden kimsenin umrunda degil? Bu nasil vicdan o kadin cocuklarindan ayri nasil yemek yiyip uyuyabiliyo anlamiyorum. Ya lutfen sahip çıkın o cocuklara gerekirse alin siz bakin.
Vallahi annem bu olayı anlatınca ağladı. çocuk sahibi olmasa keşke herkes. Cidden sinirliyim aşırı şekilde. Çocukların ikisi de kaygı dan sürekli büyüklerin isteğine göre davranıyorlar.
Ellerinden gelse hareket ettirmicekler çocukları. Çocuk bu araştıracak soracak. Ama yook.
Ben eve bile sokma bu adamı dedim anneme ama dinlemiyor. Bunu kaniksamis. Çok garip ama nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum. Bu adam antisosyal bence.

Kadın da cahilse demek ki ayaklarının üzerinde duramadı.
Baba bile isteye aldı yani çocuklarını anne bırakmadı,keşkpe bir yolunu bulup anneye gitseler ya da daha iyi bakulacağı bir sosyal hizmetlere vs gitseler.
Çok üzüldüm durumlarına ya, böyle bir vicdansızlık olamaz. Allah yardımcıları olsun, siz bilinçli birine benziyorsunuz ne yapıp edin kurtarın o yavruları o cani adamın elinden :( çok üzüldüm keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı amga dyua etmekten başka çaremiz yok. :( bu arada adamın dediğiniz gibi psikolojik rahatsızlıkları varsa şikayet ettiğinizde uzaklaştırma vs alabiliyor diye biliyorum, aklınızda bulunsun.
Bence antisosyal eğilimleri var. Benim bildiğim ve onun yaptığı şeyler cidden anormal olduğunu gösteriyor. Hakkındaki bazı dedikoduları da duyduğumda olabilir gibi geliyor.
Olay dışarıda gerçekleşmiş çocuğu eve gelince tekrar dövmüş. Ben korkuyorum. Balkondan falan ativerir diye. Çünkü gözü donunc ene yapacak belli değil.

Bence antisosyal eğilimleri var. Benim bildiğim ve onun yaptığı şeyler cidden anormal olduğunu gösteriyor. Hakkındaki bazı dedikoduları da duyduğumda olabilir gibi geliyor.
Olay dışarıda gerçekleşmiş çocuğu eve gelince tekrar dövmüş. Ben korkuyorum. Balkondan falan ativerir diye. Çünkü gözü donunc ene yapacak belli değil.
Öfke kontrolünü yapamıyorsa çocuk zaten onun yanında kalmamalı. Bunu yapan adam yarın çocuğuna işkence de eder, döve döve öldürür de. Ki haberlerde okuyup izliyoruz bunların örneklerini. Siz annenizi beklemeden hemen sosyal hizmetlere başvurun, alsınlar bu pislikten çocukları.

Merhaba acil fikrinizle ihtiyacım var
Benim Malesef dayım olan şahıs, eşi ile ayrıldılar ama resmi değil. Kadın evden gitti. O da çocukları annesine göstermedi. Asıl mesele ise şöyle, şu an çocuklara annesi bakıyor yani anneannem. Bugün çocuklara aşırı şekilde şiddet uygularken annem şahit olmuş. Ve onu zor durdurmuş. Kız daha 4 yaşında. Kolundaki tokat izlerini foto çekmiş annem. Çocuğun kolunda parmak izleri çıkmış. Annem çocuğu gördüğünde yanağını tutarak geliyormuş.
Diğer erkek çocuğu ise 6 yaşında sanırım. Onun ise gözleri doğuştan bozuk olduğu için çocuğu aşağılıyormus gözleri üzerinden. Dediklerini duyunca çok kötü oldum ya.
Çocuklar bu yaşta boyle bir baskı ile yaşıyorlar. Ne yapabiliriz sosyal hizmeti arasak ne deriz başımıza iş açar mı bu belalı adam bilmiyorum. Ben de bu yüzden korkuyorum
Şehir neresi? Yakınsa gelir ağızlarına yüzlerine sıçarım onların. El kadar çocuk. Kendi kızım geldi gözümün onüne.

Hemen yarın sosyal hizmetlere gidiyorsun. Gizler onlar kimliğini merak etme. Gitmezsen sende o şiddete ortaksın unutma.

Çocukların annesi de tahmin ettiğiniz gibi pek annelik vasfını taşıyan biri değil. O da alsa kendi annesine babasına bırakacak. Adamdan nafaka alacak.
Vallahi durum kötü. Ne annede iş var ne babada

Siz çocukları alsanız babaları musaade eder mi? Eğer bu konuda sorun çıkaracak biriyse en dogrusu sosyal hizmetler. Gerçekten çok yazık o yavrulara. Çok şey söylemek isterdim ama neyse...

Şehir neresi? Yakınsa gelir ağızlarına yüzlerine sıçarım onların. El kadar çocuk. Kendi kızım geldi gözümün onüne.

Hemen yarın sosyal hizmetlere gidiyorsun. Gizler onlar kimliğini merak etme. Gitmezsen sende o şiddete ortaksın unutma.
Yok ben gideceğim. Ama polis arkadaşları var bu adamın. Devlet cidden sahip çıkar mı?
Bir de bu adam resmen antisosyal olduğu için ben ve kardeşlerim zarra görürüz diye korkuyorum

Yok ben gideceğim. Ama polis arkadaşları var bu adamın. Devlet cidden sahip çıkar mı?
Bir de bu adam resmen antisosyal olduğu için ben ve kardeşlerim zarra görürüz diye korkuyorum
Bilgileri bana yolla ben şikayetçi olurum.

Back
X