Çocuğa şiddet

Siz Bu tarz kanıtları toplayın çocukların annesine verin velayet almak için dava açsın ve bu kanıtları kullansın ve velayeti alsın ama şakın kocasının ona yaptığı gibi çocukları göstermeme yapmasın istediği zaman veya belli günlerde görebileceğini söylesin bu şiddetten çocukların babalarının haberi var mı

Siz Bu tarz kanıtları toplayın çocukların annesine verin velayet almak için dava açsın ve bu kanıtları kullansın ve velayeti alsın ama şakın kocasının ona yaptığı gibi çocukları göstermeme yapmasın istediği zaman veya belli günlerde görebileceğini söylesin bu şiddetten çocukların babalarının haberi var mı
Çocuğu anne alsa ne olacak? Farklı bir şey mi
Ya annesi babasına verecek ya da rezil edecek. Anne de babadan farklı değil. Çocuklarının kaç aydır ne halde olduğunu bile bilmiyor arayıp sormuyor. Farklı şehirde şuan nikahsız başka birisi ile yaşıyor

Biz bu sekilde bir komşu cocugu gorduk bes parmak izi vardi yanagi yara olmus artik eşim adamla yani babayla konustu sosyal hizmetlere bildiririm alirlar cocugunu dedi bi daha ses cikmadi adamdan karsida oturuyorlar .Lutfen siz verin bu cocuklari devlet memuru da oluyorlar hayatları düzelsin .O anne nasil bi kafada baska adamla mutlu gidiyor.

Merhaba acil fikrinizle ihtiyacım var
Benim Malesef dayım olan şahıs, eşi ile ayrıldılar ama resmi değil. Kadın evden gitti. O da çocukları annesine göstermedi. Asıl mesele ise şöyle, şu an çocuklara annesi bakıyor yani anneannem. Bugün çocuklara aşırı şekilde şiddet uygularken annem şahit olmuş. Ve onu zor durdurmuş. Kız daha 4 yaşında. Kolundaki tokat izlerini foto çekmiş annem. Çocuğun kolunda parmak izleri çıkmış. Annem çocuğu gördüğünde yanağını tutarak geliyormuş.
Diğer erkek çocuğu ise 6 yaşında sanırım. Onun ise gözleri doğuştan bozuk olduğu için çocuğu aşağılıyormus gözleri üzerinden. Dediklerini duyunca çok kötü oldum ya.
Çocuklar bu yaşta boyle bir baskı ile yaşıyorlar. Ne yapabiliriz sosyal hizmeti arasak ne deriz başımıza iş açar mı bu belalı adam bilmiyorum. Ben de bu yüzden korkuyorum
Şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam . Içim ezildi resmen . Lütfen acilen kurtarın o minik yavruları ya gerçekten okuduğumdan beri kendime gelemiyorum bunlar nasıl insan inanamıyorum ya lütfen lütfen bir dakika bile kaybetmeyin hemen arayın onlar daha cok küçükler ya. burayada yazın lütfen

Anneni göster baba olayım demişler boşuna değil sosyal hizmetlere haber verin lütfen sizden olduğunu belli etmeyin ihbarın ama yazık değil mi siz o bu korkuyor diye o çocuklar dayak yiyor benim üvey annemde öyle döverdi biri de arayıp polise sosyal hizmetlere haber vermedi.Belki şuan ki ben ben olmazdım...

Her evlenen çiftten toplum olarak çocuk yapmalarını beklemememiz gerektiğini gösteren bir örnek olmuş konu.

Her kadın anne olmak zorunda değil işte, mümkünse içinde o anaçlığı hissetmeyen kadınlar da çocuk yapmasın. Bir anne nasıl çocuklarını aylardır arayıp sormaz? Çok üzüldüm o çocukların durumuna, umarım şikayetçi olursunuz da devlet olaya el atıp o yavruları korumasına alır.

10 yıldır evlat hasretinle yanıp tutuşuyorum :( Yapmadığımız,denemediğimiz şey kalmadı yok olmuyor. Böyle vicdansız'ları gördükçe,duydukça daha çok üzülüyorum resmen kanım çekiliyor. İmtihan dünyası işte Rabbim sen bilirsin. Ben hep diyorum her kadın anne her erkekten de baba olmaz diye.

Size gelince, lütfen o çocukları o canilerin elinden kurtarın benim burada içim parçalandı. Yazık günah ne olur sahip çıkın yalnız bırakmayın.

Sikayette bulunun kimliginiz gizlenir anneye babaya ihtiyac yok devlet var alirlar hemen 1 saat bile o cocuklarin hayati icin kiymetli gec kalmayin ilerde karisini olduren kocasina saldiran cinnet gecirip inthara kalkisan yada etrafina zarar veren bireyler olsun istemyrsaniz kendilerine ve cevrelerine faydali olsunlar istiyorsaniz lutfen gec kalmayin devlet sahip cikar bu arada muge anliya yazin durumu eger sikayt etmekden korkuyorsaniz onlar gercekten ilgileniyorlar watsup nosu nette var sessz kalmayin belki o cocuklarin gelecgini siz kurtaracksnz

Babasının döve döve öldürdüğü çocuk geldi aklıma. Adam resmen karısından çıkaramadığı hıncı çocuklarından çıkarıyor. Biraz vicdanınız varsa lütfen sosyal hizmetleri arayın. Yarın bir gün bu çocuklara bir şey olursa siz de sorumlusunuz şu an itibariyle. Ya da yerinizi bildirin biz arayalım.

Merhaba acil fikrinizle ihtiyacım var
Benim Malesef dayım olan şahıs, eşi ile ayrıldılar ama resmi değil. Kadın evden gitti. O da çocukları annesine göstermedi. Asıl mesele ise şöyle, şu an çocuklara annesi bakıyor yani anneannem. Bugün çocuklara aşırı şekilde şiddet uygularken annem şahit olmuş. Ve onu zor durdurmuş. Kız daha 4 yaşında. Kolundaki tokat izlerini foto çekmiş annem. Çocuğun kolunda parmak izleri çıkmış. Annem çocuğu gördüğünde yanağını tutarak geliyormuş.
Diğer erkek çocuğu ise 6 yaşında sanırım. Onun ise gözleri doğuştan bozuk olduğu için çocuğu aşağılıyormus gözleri üzerinden. Dediklerini duyunca çok kötü oldum ya.
Çocuklar bu yaşta boyle bir baskı ile yaşıyorlar. Ne yapabiliriz sosyal hizmeti arasak ne deriz başımıza iş açar mı bu belalı adam bilmiyorum. Ben de bu yüzden korkuyorum
müsaitseniz çocuklara siz baksanız

Siz yetişkinsiniz neden bu kadar korkuyorsunuz?
Size dokunmayan yılan hergün o çocukları sokuyor.
Korkunuz vicdanınızın önüne geçiyorsa çok yazık.

kıyamam yavrulara. vala bela okuyacam bu sefer konu sahıbı bana kızacak. çokkk üzüldüm. şikayet edin başka yolu yok.baba dövuyormuş pardon.ben anneanne anladım. ve anasıda kocaya kaçmış. bence elınızden gelen herşeyı yapın.

Allahim büyük konuşmak istemiyorum ama dayanamıyorum ya. Adam ruh hastası kadın hemen başka bi adamla başka şehire kaçan bir aş.fte. bunlar üremesin lütfen ya. Bi sey yapılsın bu tipler kısırlaştırılsin. Sosyal hizmetlere isminizi gizleyip haber verin de devlet korumasindaki cocuklar cok mu mutlu🙄 off canım sıkıldı sabah sabah:kızgın:

Yaptım öyle bişey korkmayın bakın ben Alt kattaki eltim kocasından dayak yiyordu arkasında duran hiç kimse olmadığı için boşanmıyor du Ben de sosyal hizmetleri aradım ismim kimliğim adım gizli tutulmasını söyledim o gün geldi Polis düşünün yani ben üst katta oturuyorum polis geldi adamı da kadını da aldı götürdü adımı vermediler şimdi en azından dayak yemiyor Çünkü polisten uyarı aldı ama deminki düşünür ve üst katta oturduğum Hadi kimliğin belli olmadı Hep sorgulayıp durdular Acaba kim şikayet etti acaba kim şikayet etti yani şikayet dedin kimliğinizi vermezler o çocukları kurtarın

Yazik yazik cok yazik, cocuklara nasilda zulum ediyorlar kiyamam ya. Icim gitti ya. Kesinlikle arkadaslarin dedigi gibi sikayet etmeniz lazim. Yarin birgun kim bilir neler yapar gozu dondumu.
Yavrucaklar nasilda korkuyorlardir o minik kalpleri nasil kirilmistir nasil titriyirlardir agliyorlardir... gozlerim doldu.. vicdansizlar ....
Umit ediyorumki şikayet edersiniz... buna goz yummakta ortak olmaktir benim fikrimce.
Ne gunlere kaldik hey gidi...

Back
X