- 13 Ağustos 2019
- 53
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sanssizkedikiz
Arkadaşlar şikayet ettim ilgilenecrklerini soylediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar şikayet ettim ilgilenecrklerini soylediler
Anneanne değil döven kişi babalarıymış (!)isteyen istedigi kadar kizip istedigi kadar begenmedim butonuna basabilir bu yorumun icin hic onemli degil o anneanneyi döverim o cocugun yanagini tutarak geldigini gordugum an doverim şerefsiz kadin
madem bakamayacaklar ne bok yemeye annesine gostermiyorlar
Merhaba acil fikrinizle ihtiyacım var
Benim Malesef dayım olan şahıs, eşi ile ayrıldılar ama resmi değil. Kadın evden gitti. O da çocukları annesine göstermedi. Asıl mesele ise şöyle, şu an çocuklara annesi bakıyor yani anneannem. Bugün çocuklara aşırı şekilde şiddet uygularken annem şahit olmuş. Ve onu zor durdurmuş. Kız daha 4 yaşında. Kolundaki tokat izlerini foto çekmiş annem. Çocuğun kolunda parmak izleri çıkmış. Annem çocuğu gördüğünde yanağını tutarak geliyormuş.
Diğer erkek çocuğu ise 6 yaşında sanırım. Onun ise gözleri doğuştan bozuk olduğu için çocuğu aşağılıyormus gözleri üzerinden. Dediklerini duyunca çok kötü oldum ya.
Çocuklar bu yaşta boyle bir baskı ile yaşıyorlar. Ne yapabiliriz sosyal hizmeti arasak ne deriz başımıza iş açar mı bu belalı adam bilmiyorum. Ben de bu yüzden korkuyorum
Bu kurumlardan birinde mi çalışıyorsunuz?Hep yaziyorum, yine yazacağım bıkmadan usanmadan ; sosyal hizmetler, yok sığınma evi ,yok yaşlılar evi değip duran sevgili üyelerimiz hanginiz ziyaret ediyor rutin bir şekilden, kaçinizin elleri bu kurumdaki kişilerin üzerinde çok merak ediyorum.
Nasıl yerler diye hayal ediyorsunuz oraları bu da ikinci merakım .
Bu kurumlardan birinde mi çalışıyorsunuz?
cocuklara anneannem bakiyor ve annem siddet uyguladigina sahit olmus yaziyorAnneanne değil döven kişi babalarıymış (!)
Ama anneanne de sessiz kaldığı için suçlu .
Konu sahibi ,şikayet etmissiniz lütfen gelişmeleri de yazın buraya...
Ne olursa olsun o cocuklar orda kalmamali ohh be millet gunahini kucucuk sabiden cikarsin bu nasil is bu nasil bir ulke hic mi cocuk haklari yok, ben trde yasamiyorum o yuzden ne nasil yapilir bilmiyorum ama hemen polisi vs neresi varsa arayin hatta mumkunse olaylari ispatlayin ve derhal ordan uzaklastirin gelecegin cocuklari onlar oyuncak oyun oynayackken nelere katlaniyorlar, sizde vakit kaybetmeden ARAYIN!!!!!!!!Çocukların annesi de tahmin ettiğiniz gibi pek annelik vasfını taşıyan biri değil. O da alsa kendi annesine babasına bırakacak. Adamdan nafaka alacak.
Vallahi durum kötü. Ne annede iş var ne babada
:) Şahsınıza demiyorum ama ben bu kurumda 7 yıldır çalışan biri olarak gönüllülerin çocuklara ve kuruluşlara çoğunlukla zararı olduğunu gördüm. Haftada 2 saat gelen, içeriği bilmeyen kişiler kurum dışına çıktığında çok farklı şeyler söylüyor. Örneğin bir öocuğa çarşı izni verilmiyor,çünkü istismarcısı tehdit ediyor, am gönüllü bunu bilmediği için-ki çoxuğun özel hayatı onu alakadar da etmediği için- dışarı çıkınca yurtta çocukları esir ediyorlar diyor.Gönüllüyüm diyelim.
ne yapsinlar pek i? daha iyi bir fikriniz varmiGönüllüyüm diyelim.
Hep yaziyorum, yine yazacağım bıkmadan usanmadan ; sosyal hizmetler, yok sığınma evi ,yok yaşlılar evi değip duran sevgili üyelerimiz hanginiz ziyaret ediyor rutin bir şekilden, kaçinizin elleri bu kurumdaki kişilerin üzerinde çok merak ediyorum.
Nasıl yerler diye hayal ediyorsunuz oraları bu da ikinci merakım .
:) Şahsınıza demiyorum ama ben bu kurumda 7 yıldır çalışan biri olarak gönüllülerin çocuklara ve kuruluşlara çoğunlukla zararı olduğunu gördüm. Haftada 2 saat gelen, içeriği bilmeyen kişiler kurum dışına çıktığında çok farklı şeyler söylüyor. Örneğin bir öocuğa çarşı izni verilmiyor,çünkü istismarcısı tehdit ediyor, am gönüllü bunu bilmediği için-ki çoxuğun özel hayatı onu alakadar da etmediği için- dışarı çıkınca yurtta çocukları esir ediyorlar diyor.
Bu çocukların böyle şiddetle büyümesinden daha mı kötü? Son bir kaç yıldır gayet düzelen bir ortam var bu kuruluşlarda(kadın sığınmayı ayrı tutuyorum).