Çocuğa şiddete HAYIR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Artık oturup ağlıyorum sinirim bosaldı.

Biz insanoğlu kadar vahşi bir canlı yoktur heralde yer yüzünde bugün izlediğim iki haber beni kahretti

İki ebeveyn biri 'SÖZDE' anne biri 'SÖZDE' baba

Biri gırgır yüzünden 2 yasinda ki kız evladına defalarca vuruyor yere yatırıp tokatlıyor koltuğa fırlatıyor sirtina yastikla vuruyor Allah belanı versin senin diyor bunu yapan bir kadın (yaratik )ve SÖZDE anne

Diğeri ise daha yeni yeni yürüyen küçücük bir bebeği elleri cebinde sadece izleyen (yaratık) SÖZDE baba. Karın üstünde yerden kalkmaya çalışan ama o küçücük haliyle yorgun düşen masum bebek yorulup sırt üstü yere düşüyor vicdan yoksunu adam bebeği yerden kaldırmak yerine beline tekme atıyor bebek 2 metre ileri savruluyor sonra da kolundan tutup yerde sürüye sürüye gidiyor

Neden ya neden biz evlatlarımızın gözünün içine bakarken bile içimiz eriyorken o masumların günahı neydi? Sadece içimi dökmek istedim. Oturdum ağlıyorum yazık vallahi çok yazık

DÜZENLEME: İnanamıyorum ya o vahşi kadin çocuğu alıp ortadan kaybolmuş gizli kamerayı koyan baba perişan halde. O çocuğa ne yapacak o cani öldürüp bir kenara mı atacak Allahım sen koru yarabbim

Son düzenleme:
Çocuklar dövülmek için değildir, sevilmek, topluma kazandirmak, aileye guzel bir birey yetistirmek içindir.

Çok uzağa gitme, çevremizde bile var böyle insanlar. Sinirine hakim olamayıp çocuk hırpalayan , sonrasında o an kendime hakim olamadım sözüne sığınan...Ve demagoji yapan. O cocuk o ufak hirpalanmalarla büyüyor, ve sonunda sorunlu bir birey oluyor.

Bana verseler ya bu zulüm edenleri. Sadece konuşcam ya.

Izlemez olsaydim keske okadar üzüldüm ki

Okul yolunda sabah kadin iki cocuguyla gidiyor biride sapka takmak istemiyor kadin kucucuk cocuga bir vurdu dayanamadim sen ne yapiyorsun dedim kadin cocugu birakti bana cemkirmeye basladi sana ne benim cocugum seni ne ilgilendirir dedi sen bana neler yasattigini biliyor musun dedi peki dedim sen onun yüreginde actigin yarayı biliyor musun dedim

Ah kendimi zor tuttum yol boyu atıştık gecti gitti sokakta boyleyse kimbilir evde nasil Allahım merhamet versin diyecek bir sey yok

Bugün haber sitesinde videoyu gördüm ama başlığını okuyunca izlemek istemedim, açmadım. Bu aralar sürekli karşıma şöyle başlıklı videolar çıkıyor: genç çocuk eğlence için yavru kedinin bacağını kırdı, ordu evinde yavru kediye işkence eden adam, çocuğunu döven anne, çocuğunu döven baba... Minicik çocuklara ve masum hayvancıklara yapılan kötülükleri açıp izleyemiyorum bile. İnsanlar bunları nasıl yapıyor aklım almıyor

Videoları izlemediğim halde aklımdan çıkmıyorlar

O görüntüleri baba mi çekiyor,benim bildiğim gizli kamera eğer dediğiniz gibiyse benim için babada anne kadar suçlu
Ben neler gördüm internette bu yanında hicbise böyleleri anne-baba olmasın olamasin kisirlastirilsin
Kendi çocuklarım geliyor gözümün önüne kıyamam ya o daha bebek Allahin cezası iblis karı
Bizim evde hergun biseler kaybolur telefonu kırarlar canları sagolsun o haberi izlerken yemekteydik boğazım düğümlendi yiyemedim kızıma baktım insan nasıl kıyar
Acizler güçlerini hep kendinden daha zayıflar üstünde kullanıyorlar bu böyle maalesef kadina,cocuga,hayvana çoğundan haberimiz bile olmuyordur kesin

Ayy izledim simdi pislik boyleleri niye anne oluyoki.daha kucucuk ya bpyle psikopatlar anne oluyo onlarin yetistirdikleri de ilerde baskalarina zarar veriyo.aklim almiyo bi anne nasi boyle yapar.ben arada kizima bagirsm ne kadar uzulup vicdan yapiyorum.

Ben öyle bilirim ki yaşamak berrak bir gökyüzünde çocuklar aşkına savaşmaktır...zalimler için yaşasın cehennem..yaratıklar...

Baba oturup kamerayla cekmiyor benim bildigim. Cocukta morluk gorunce kadindan suphelenip kamera koyuyor. Izledim vudeoyu, kadin sirf sinir boşaltiyor kucucuk cocuk ustunde mevzu girgir filan degil yani. Yazık.

Ben yavruma bakmaya kıyamıyorum ya. Bende izledim haberi hem üzüldüm hem sinirlendim Allah ıslah etsin cani

Hic izlemek istemedim ama yine önüme çıktı ve gırgır kayboldu diye çocuğu mahveden kadın..
Allahim nasil vicdan nasıl yapar yaa insan kendi çocuğuna kii zaten hiçbir canliya yapilmaz ama bunu dogurmussun o anı düşün resmen şeytanlaşmış bebegim ya bide kalkiyor cabaliyor ordan oraya gidiyir ya savunmazsiz yuregim parcalandi uyku tutmuyor düsmus canavarin eline .Babasi morluklardan şüphelenip kamera koymus iste morluklar kimbilir ne iskenceler altında oldu off düşündükce kafayı yiyorum bilmediğimiz ne hayatlar var ne psikopat insanlar ....Masumlara kıyanlari elbet Allah görüyor...

lanet olsun boylelerine
en nefret ettigim olay
ben ki siddete sonuna kadar karsi bi insanim cocugu dovenlere , taciz edenlere en agir siddeti uygulamak istiyorum
insallah o cocuklara yasattiklarini baskalari da onlara yasatir

Ebeveyn olmak ehliyete bağlı olmalı derdi bir arkadaşım, şimdi bende onun gibi düşünüyorum, hiç üremeden kısırlaştırılmalı bazı insanlar

İzlemedim. İzleyemiyorum. Günlerce ağlıyorum hatırlayıp hatırlayıp. 2- 2 buçuk sene önce falan oklavayla cinsel ve fiziksel istismarda bulunan bi kadın vardı çocuğuna. İzlediğim o video hala aklımda. Kafayı yiyecek gibi oluyorum. İnşallah çocukları alıyorlardır ellerinden.

Allahimmm bu Gercekmiii izlemdimm görmedim iyikide görmemisim. Hic dayanamamm sizi toprak bile kabul etmesin Insallah Insan görünümlü yaratiklar siziii. Ben anlamiyorum türkiyeye izine gitmistim bigün kadinin teki cocugunu kaybetmis magzada dönüyor agliyor bagriyor kizim nerdesin diye. Bende gittim yanina yardim ediyim abla noldu dedi.kizim kayboldu dedi herkes aramaya basladi. Meger kiz elbiselerin arasina saklanmis annee sakaa yaptimm burdayim dedi. O an ohhh be dedim kadin icin cok sevindim. Baslamadimi kadin kizi dövmeye beni nasil korkutursun diye ama nasil vuruyor. Ben gittim napiyon sen ya buldum iste sevinsene manyakmisin dedim polis cagirin dedim. Dükkan sahibi polis gelse napcakki ne var bunda dedi. O kizi hic unutamadim. Burda yapsaydi o kadin böyle bisey kesin almislardi elinden. Burda sus bile diyemezsin cocuklara polis yakana yapisir... anlamiyorummm sinirlendimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…