Çocuğa şiddete HAYIR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babaya neden sözde dediniz ki anlamadım. Ben geçen gün bi programda izledim bu aileyi. Baba çocuğun davranışlarından şüphelenmiş avukata gidip şüphelerini anlatmış ve eve kamera koymankn yasam olup olmadığını sormuş. Yasal olduğunu duyunca kamera koymuş. Sonram işyerinde izlemeye başlamış. Bunu görür görmez annesini arayıp eve göndermiş ben çocuğu alıp boşanma davası açmış geçici velayeti almış. Sonra kadının yaşadığı şehirde ki mahkeme velayeti geçici anneye verince polis eşliğinde aşmışlar çocuğu baba ve babaanneden anneye vermişler. Baba ve Babanne programda hüngür hüngür ağlıyorlardı bize yardım edin sesimizi duyurun evladımızı bırakmayın o kadına diye

Canım o sözde dediğim adam başka biri iki ayrı olayı anlattım

Vicdansizlar. Dün izledim gaflete düşüp. Eşim izleme dayanamazsın dedi. Dünden beri çok kötüyüm.

Adam buna mecbur kalmis kamera kayitlari olmasa ispatlayamayacakti.adam isten geldiginde kizindaki morluklari gorunce anasi olacak kadina sordugunda ordan dustu burdan dustu diyormus mahkemeler kayitlara delillere sahitlere bakiyor.
Hayır konu sahibi baba oturup onları çekiyor gibi yazmış bende gizli kamera yerlestirdigini yazdim eğer oturup çekiyorsa baba da anne kadar suçlu demek istedim

Hayır konu sahibi baba oturup onları çekiyor gibi yazmış bende gizli kamera yerlestirdigini yazdim eğer oturup çekiyorsa baba da anne kadar suçlu demek istedim
Canım benim anlattığım iki ayrı konu bir biriyle alakasız ama 2 ayrı bebeğin siddet gördüğünü söyledim canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…