Yapmayın Allah aşkına her olumsuz şeyi görerek mi öğreniyorlar. Kimle girecek çocuk tuvalete?cocuk ayakta işemeyi kimden öğrendi? evde cocuga yanlış örnek olan birileri var mı?
hep oturarak çişini yapmayı öğrenen bir çocuk neden birden ayakta işemeye başladın?Yapmayın Allah aşkına her olumsuz şeyi görerek mi öğreniyorlar. Kimle girecek çocuk tuvalete?
Bazen bazı şeyler iç güdüsel çünkühep oturarak çişini yapmayı öğrenen bir çocuk neden birden ayakta işemeye başladın?
Birini bırakıyor diğerine başlıyorlar ya ızdırap resmenBence dikkat çekmeye çalışıyor inadına yapıyor ama bunu korkutarak yapmayın yinede zaten zamanla bırakacaktır
ayakta işemek mi içgüdüsel? ağzını damacanaya dayamak ok ama ayakta işemeyi birinden görmüştür.Bazen bazı şeyler iç güdüsel çünkü
hep oturarak çişini yapmayı öğrenen bir çocuk neden birden ayakta işemeye başladın?
Keşke her şeyin mantıklı bir açıklaması olsa.hep oturarak çişini yapmayı öğrenen bir çocuk neden birden ayakta işemeye başladın? her şeyin mantıklı bir açıklaması yok
O ızdırap dediğiniz şeyleri 5 senedir eşimle hayalini kuruyoruz bazılarının hayali bazılarına ızdırap bunu sizi yargılamak için söylemiyorum ama içimden geldi o sizin çocuğunuz bırakın yapsın birdaha bu günleri gelmeyecek biz neler neler yapardık küçükken şımarıklığım herkesin dilinde hala bahsederlerBirini bırakıyor diğerine başlıyorlar ya ızdırap resmen
Okuldan da olabilir valla okul bazen cidden iyi şeyler yerine kötü şeyler öğretiyor nefretlik benceayakta işemek mi içgüdüsel? ağzını damacanaya dayamak ok ama ayakta işemeyi birinden görmüştür.
ilk defa cocuk görmüyoruz biz de. okulda veya evde veya komsuda bilemem ama görmüştür muhakkak. evet her seyin mantıklı bir açıklaması var.Keşke her şeyin mantıklı bir açıklaması olsa.
Sizi anlıyorum Allah kucağınızı evinizi doldursunO ızdırap dediğiniz şeyleri 5 senedir eşimle hayalini kuruyoruz bazılarının hayali bazılarına ızdırap bunu sizi yargılamak için söylemiyorum ama içimden geldi o sizin çocuğunuz bırakın yapsın birdaha bu günleri gelmeyecek biz neler neler yapardık küçükken şımarıklığım herkesin dilinde hala bahsederlerama annem bana hep şefkatle sabırla yaklaştı sonuç olarak annemi aşırı seven ve sakin bir kadın oldum yani anlayacağınız çocuklardan yetişkin halleri beklenmemeli zaten anın ve çocuklarınızın kıymetini bilin
yani ama kesin bir yerde görmüştür. ayrıca konu hakkımda da kızarak, tehditle davranısı düzeltmeye calismak uzun vadede geri tepecektir. ödül yöntemini kullandınız mı? cezadan çok ödül ile çocuğu doğru davranısa itmeye calisin. bu biraz zorlasa da uzun vadede daha sağlıklıOkuldan da olabilir valla okul bazen cidden iyi şeyler yerine kötü şeyler öğretiyor nefretlik bence
Ben ödül kullanmıyorum açıkçası bu sefer yapması gereken en basit şeyde ödül diyor . Ama şuda var herşeye ceza tehdit de yapmıyorum . Ama bazen ceza var bizim evde ekran saati günde 30 dk mesela büyük bir olay varsa o saatten mahrum kalıyor gibi gibiyani ama kesin bir yerde görmüştür. ayrıca konu hakkımda da kızarak, tehditle davranısı düzeltmeye calismak uzun vadede geri tepecektir. ödül yöntemini kullandınız mı? cezadan çok ödül ile çocuğu doğru davranısa itmeye calisin. bu biraz zorlasa da uzun vadede daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?