• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğa vurmak ile tehdit etmek

hep oturarak çişini yapmayı öğrenen bir çocuk neden birden ayakta işemeye başladın?
Benim oğlum şuanda 11 yasina girecek, ilk wc eğitimini oturarak başladı sonrası zaten belli yaşa kadar çağırdı, yine gördü vs ama küçük yaştan beride dışarda avm vs ya da başkasına gidince oturmak istemedi. Şuanda kendide söylüyor okulda,avmde ya da tatile vs giderken girdiği yerlerde oturmuyor. Mesela ben avmlerde ilk öğrendiği zaman oturmuyordum büyük ihtimalle ondan kaldı. Bu çocukta aynı şekilde dışarıda ayakta çişini yapiyorsa rahat gelmiştir.

Döv demicem tabiki de bir çoğumuz küçükken anamizdan terlik merlik yiyerek büyüdük benim hiç psikolojim bozulmadi ama bakıyorum da çevreme annesinden en azından bir tane gotune terlik yemeyen çocuk anamızı ağlatır olmuş saygısız falan olmuş özgüven ve saygısızlığı karıştırır olmuş nebilim yani aman çocuğum psikolojisu bozulur nebilim ney valla ben bazen diyorum annem iyiki hatalarımda arada iki sille çekmiş yani ya da bağırmış ya da yasak koymuş 😅😅

On yaş bana büyük geliyordu hala bebek bebek davranışlar oluyor mu yine öf ya. Ne zaman büyüyecek bunlar
Büyüdükçe başka başka şeyler çıkıyor maalesef ,
Birde 18 inde bir oğlum var , hep evet diyeceğim hiç hayıra tahammülümüz yok :) bir Psikolog ergenliğin 24 yaşında bittiğini söyledi , bazı çocuklar erken giriyor , sonra anne sürünsün dursun :)

zararlı ya 😂😂 erkeklerde prostat büyümesi oluyor ileride. ayakta iken idrar torbası tam boşalamadığı için ileri yaşlarda sorun yaşıyorlar 🥲

ayrıca her yere sıçrıyor ya 😂😂
Buyurse ilerde ameliyat olur. Ayakta isemek varken oturmak neden 😂

Erkek olmanin ennn buyuk nimetlerinden birisi ayakta iseyebilmek yaaa, bunu elinden almasin kimse.

Onun disinda tamamen haklisiniz, benimkiler de ayni

Not: 2 erkek cocuk anasi 🥹
Ayakta işemek erkeklerde prostat sebeplerinden biri o yuzden oturarak işemeyi öğretiyorlar

Back
X