off canım benm durumda seninkinden farklı değil..bugün öğrtmn aradı oğlunuz ele yazamıyo dedi..nasıl olur dedim..e ve l yazıyo dedim işte birleştiremiyo dedi...sınıfın%90 ı yaptı 4-5 kişi kaldılar içlerinde sizinde oğlunuz var dedi..moralim baya bozuldu..hemen okula gittm..beni gördü sert bi şekilde baktım bende suratına...ağlamaya başladı..öğretmen tmm hadi yazcaz falan dedi çıktım geldim..ama çok kötüymmmm...
herkese kolAY GELSİN
yarabbim ne zor işmiş 1. sınıf oğlumda bu kadar zorlanmamılştım
benim kızım hala okula alışamadı hergün hergün ağlıyo.. zaten hastada oldu o kadar çok üzüyoki kendini hastalığı ilerledi
rehper öğretmenimizle müdürümüzle öğretmenimizle görüştüm.. öperek severek sevdirmeyye çalışıyolar olmuyor.. gözünün yaşını dindiremedik.. çok üzgünüm .. derslerden ödevlerden çok sıkılıyo ... bu arada bizimkiler t sesinide aldılar talat görüyolar benim kızım elle yi bile tam kavrayamadı .. moralim çok bozuk ... ağlıyorum artık ... saat 1 de girmesi gereken sınıfa 3 te sokabildik 2 çocuğum daha var biri 3 yaşında oğlum yedinci sınıfta ben ne yapıcam arkadaşlar bana akıl verin ve dua edin çok moralim bozuk:2:
haftasonu ödevimiz 2 sayfa aaaa
şaşırdım çantayı karıştrıp durdum 1 ödev kağıdı daha vardır diye aradım durdum inanamıyorum
şaşırdım çantayı karıştrıp durdum 1 ödev kağıdı daha vardır diye aradım durdum inanamıyorum
Allahım dumur oldum desem yeridir. Maşallah kızlar sizinkiler yakında okumayı yazmayı sökerler.
Bizde güya Ankaranın göbeğinde, iyi bir devlet okullundayız. Daha cuma günü L harfini gördüler. Napmaya çalışıyor bu öğretmen anlamadım. Kağnı gibi gidiyor kadın yav. Töbe töbe
selam kızlar...
biz geçen hafta 'e,l'harflerini gördük,cuma günüde 'a'ya geçtik....:86:.nasıl olacak bilmiyorum,çok korkuyorum..acaba ilerdemi,geridemi olacaklar.......:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?