Hoş bulduk canım.sordum tabiki ama müdür kesinlikle söylemedi belli değil okul açıldığı gün belli olacak dedi.ama inanmadım.kızım o kadar heyecanlı ki yeni arkadaşlarını öğretmenini yeni sınıfını çok merak ediyo.Allahım çocuklarımızın heyecanlarını hiç eksik etmesin.
kızım büyüdü artık bu sene 1. sınıfa gidicez kayıt için okulumuza gidiyoruz bugün :teytey:
O düşecek çocuğu görüp yardımcı olmanız bir çocuğun acı çekmesine engel olmaktır bu da olması gereken bir durum bence. Siz öğretmenler onları koruyup kollamaya korkarsanız biz kimlere güveneceğiz. CADIARZU
Ben sınıf temsilcisiyim , okula gidipte dediğiniz gibi bir durumla karşılaşıp yardımcı dahi oluyorum... sizin daha duyarlı olacağınıza inanıyorum...
İşin hukuki durumu siz zarar verirseniz olur bence yardımcı olmanın bir müeyyidesinin olduğunu zannetmiyorum... a.s
Sevgiyle kalınız...
ben hiç bilmediğimden inşallah öğretmenler dolaşıyodur dedim, bu konuda nöbetçi öğretmenlerin olması güzelmişkaydirigubbakcemile5
slm kızlar aranıza yeni katıldım.benim kızımda bu ssene 1.sınıfa başlayacak.ne zorlu bi süreçmiş allahım.haftalardır uykuya hasret kaldım.normalde buradaki okulda 1-4 sınıf arası öğlenci idi.bu sene sabahçı öğlenci 2 guruba ayırmışlar.arkadaşımın birisi kayıt günü sabahçı ve öğlenci öğretmenlerin ismini kağıtta gördüğünü söyledi.bizim istediğimiz öğretmenlerdi.bende kızımın uyku problemi olmasına rağmen hiç düşünmede gittim sabahçı yazdırdım.1 hafta sonra başka bi arkadaşım istediğimiz öğretmenle muhabbeti varmış ve öğlenci olduğunu söylemiş.çıldırdım kendi elimle kızımı ateşe atmış gibi hissettim.şu halde öğretmenin dediğine göre ve bizim düşündüğümüze göre sabahçı 1 öğretmen iyi öğlenci 2.o yüzden sabahçıda 3/1 şansımız var.öğlencide daha yüksek tabi.bu arada öğretmen seçemiyoruz.çocuğumu öğlenciye mi geçirtsem bi şekilde yoksa sabahçı daha hayırlısıdır belki diyip hiç dokunmasam mı.haftalardır bu konu beynimi yedi.belkide fazla abartıyorumdur.eşim bu konuda çok sakin belki böylesi daha hayırlıdır üzülme diyor ama nafile lütfen fikir verineyvahedigeldismile
hanımlar ben bugün okulumuzu aradım.kayıt için okula gelmemiz gerekiyor mu diye sordum hayır dedi konuştuğum kişifisfisfisokul açılınca gelin dedi şubesi öğretmenide o zaman belli olacakmış
Tabii ki her türlü paylaşıma ve yardıma hazırım.İnanın biz birinci sınıf öğretmenleri de sizin kadar heyecanlıyız.Yarın okul açılıyor.Öğrenci listelerimizi alacağız.Sınıflarımızı süsleyeceğiz.13 'üne kadar çocukların sevebileceği her türlü etkinlikleri hazırlayacağız.Yeni bir başlangıç bizim için de.
kızım büyüdü artık bu sene 1. sınıfa gidicez kayıt için okulumuza gidiyoruz bugün :teytey:
Merhaba benim oğlumda bu sene başlıyor. Acaba asıl kaydı yaptıran kimse yok mu ? Ben gittim gerekli evrakları öğrendim. Kısmetse yarın yaptıracağım.
selamlar benim oğlumda kasım 2004 doğumlu.Aslında ekayıtta okulumuz çıktı ama deprem güçlendirme çalışması oldugundan 2 ay başka bir okula gideceklermiş ve öğlenci olarak.ben çalışıyorum eşim e bakacak kimse de yok.Bende bize çok yakın başka bir okula gidip nasıl nakil aldırırm bilgisi istedm müdür bey!!!! den.Uzun bir kıvranmanın ve işi yokuşa sürmenin ardından 3000 tl verdi bir veli az önce kabul etmedim vallahi dedi :)
Yani 3000+ ile bu iş olur dedi.
Ne yapıcam bu para çok fazla.kötükedihüso
Merhaba benim oğlumda bu sene başlıyor. Acaba asıl kaydı yaptıran kimse yok mu ? Ben gittim gerekli evrakları öğrendim. Kısmetse yarın yaptıracağım.
Herhalde en az bağışda bulunan benim 20 lira ))))
Bu kadar çok para konusu konuşulmuşken benim de aklıma şu söz geldi:
Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayın.
Sokrates
ya bence bağışta bulunmak lazım ama durumu olmayanı zorlamamalı, ayrıca 5 bin,6 binler falanda çok abukBu kadar çok para konusu konuşulmuşken benim de aklıma şu söz geldi:
Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayın.
Sokrates
günaydın geçen sene çocuğu 1. sınıf olan arkadaşım ilk 3 ay yoğun geçer,ondan sonra hem çocuk okuma yazmayı öğrenir hem de ders çalışma alışkanlığı kazanır dedi.
ya bence bağışta bulunmak lazım ama durumu olmayanı zorlamamalı, ayrıca 5 bin,6 binler falanda çok abuk
bu arada hocam bişey sormak istiyorum cevap verirsen sevinirim
1. çocukların geneli kaç ayda okumaya başlıyor
bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?