benimki dün verdikleri setin ilk sayısını bitirmiş okulda yıldızlı aferin almış, bugün 2. sayıyı verir herhalde öğretmen, bu setlerde sadece çizme boyama oluyo sanırım, ben tüm seti göremedim, parasını verdik öğretmen getirtip dolaplara koymuş
haklısınız kızlar dün oğluma o kadar yüklenmişimki gece rüyasında bile sayıklayıp ağlıyordu artık fazla üzerine gitmiyecem.sonra tamamen derslerden soğur diye de korkuyorum,napalım gerekirse geç öğrenir.elleri bile ağrıyor çocuğumun artık yazı yazmaktan,dün bide çok ağladı anne ben tembel bi öğrenci olacağım herhelde diye.
aha ilk ödevden cakıldık.......sempatiksalakcinni
dün efe dergisini getirmişti benin akşam işim olduğu için ufaklığı aldım efeyide babaya bırakıp gitmek zorunda kaldım. eşimide tembihledim ödevini yapın diye.....
efe baba bütün sayfalar yapılacak demiş. eşimde saolsun çok bilirya okadar ödev olmaz 2 sayfa yap yeter demiş. akşam gelidiğmde uyuyordu sordum eşime yaptık dedi yanlış anlamış herhalde hepsin yapacağız dedi ama ben yaptırmadım2 sayfa yaptık dedi. bende gel oldu keşke öğretmeni arasaydık dedim yok ya tamam sorun yok biz hallettik dedi bende tamam dedim......
öğlen yanına gittim gözler kocaman acılmış anne ben babama dedim ama yaptırmadı bana bak herkez yapmış ödevini dedi dokumsam ağlayacak. tamam sorun değil bu akşam yaparız ben öğretmeinle konuşrum dedim oyle sakinledi ama çok bozuldum bu akşam evde kavga....Çok üzgünüm çoook....
efeye daha dün yeni gömlek giydirdim. aman allahı o gönleğin hali neydi oyle yaaaaa . ya efe çok pis bir cocuk boyle değildi ama son 1 senedir boyle oldu kolları keş gibi sanarsınız ki yerleri silmiş . sonra oyun hamuruda bulaşmış. ay şoyle bir baktım sınıfa en dagınık ve en pis benim oğlumdu......
ay kızlar vallahi kendime göre temiz kadınım hele cocukların üstüne hep önem gösteririim bu cocuk bende cıkmış olmaz... ben demekki 5 gömlek alıp hergün değiştiemm lazım......akannehirakannehir
ay canım allahtan bizden hamur istemediler yani baygınlık geldi geçen üç senedir o hamurlardan gözüm görmesin yanisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
benim oğlanda çok pis geliyor, üstünü pisletmez o konuda temizdir ama dün kolları bacakları, yüzü bile kapkara olmuş, sanırsınki maden ocağına gidiyolar derse
çocuğunuz andımızı öğrendimi kızlar, benimki pek özeniyo ama başaralı olamıyo pek
chees sana özel msj atamıyorum niyekine bir site tavsiye edecektim
ayy üzüldüm canım ya, bence onu yüreklendir, sen çok çalışkansın, çok iyi yapıyosun vs.. diye, ve bence hiç üstüne gitme, ama hiç gitme, merak etme geç falanda öğrenmez, o kadar ödev çok fazla bence
bende onu yüreklendirmek için elimden geleni yapıyorum aslında.sen istersen herşeyi başarabilirsin diyorum ama yazısı malesef baya bi çirkin güzel yazmayı beceremeyince kendi üzülüyor,sınıflarında çok güzel yazan öğrenciler varmış onlara öğretmenleri kuyruklu yıldız veriyormuş bizimkilere sadece yıldız oda buna kafayı takıyor.ben tembelim kuyruklu yıldız alamıyorum diye.bugün öğretmeniyle görüştüm nasıl bir yol izlemem gerektiğini danışmak için oda aynı şeyleri söyledi çocuğu sıkmadan bunaltmadan çalıştırın oynamayada vakti kalsın dedi.ben okuldan gelir gelmez yemeğini yedirip hemen derse oturtuyordum onuda kabul etmedi,önce biraz oyun oynasın ,dinlensin ondan sonra dedi.birde babasıyla mutlaka yarım saat bile olsa beraber ders yapıp vakit geçirsinler dedi.1 ay derslerimizi sıkı tutalım ondan sonra rahatlarsınız dedi.şu haftasonunun gelmesi çok iyi oldu biraz dinlenip rahatlayabilir en azından.
kızlar size birşey daha sormak istiyorum.çocuğunuz ders çalışırken sizde onun yanında oluyormusunuz,yoksa tek başına dersini yaptıktan sonra siz kontrol etmek içinmi oturuyorsunuz.bunuda öğretmene danışacaktım ama unuttum.benim oğlan ödevini yaparken sürekli onunla oturmamı istiyor,bende kendi tek başına yapmaya alışsın istiyorum.
kızlar size birşey daha sormak istiyorum.çocuğunuz ders çalışırken sizde onun yanında oluyormusunuz,yoksa tek başına dersini yaptıktan sonra siz kontrol etmek içinmi oturuyorsunuz.bunuda öğretmene danışacaktım ama unuttum.benim oğlan ödevini yaparken sürekli onunla oturmamı istiyor,bende kendi tek başına yapmaya alışsın istiyorum.
ayy kızlar ben şimdiden çok bunaldım allah aşkına söyleyin sizinde bu kadar zormu .yavrum zaten 4 te geliyor yemeğini yiyip hemen derse oturuyor,yatma vaktine ancak bitirebiliyor.tabi bu arada bende bitiyorum bazen sabrım taşıyor,istemeden oğluma yükleniyorum.sizinde böyle uzunmu sürüyor ödevleriniz yoksa bizmi geç bitiriyoruz.birde oğlum derse oturunca en fazla 1 saat başında durabiliyor sonra sıkılıyor ara vermek zorunda kalıyoruz.bu normalmi yoksa daha fazla kalabilirmi.sizlerde durum nasıl.ne kadar zormuş okullu olmak acaba bizde bu kadar zorlanmışmıydık okula giderken.
Ben ödevini yaparken oğlumun yanında oluyorum acaba hangisi doğru olan :uhm: gerçi ben beğensemde kendi beğenmiyosa siliyo tekrar yapıyor. Bu konuda çok titiz güzel olsun istiyor. Öğretmenide sağolsun 2 sayfa ödev veriyor. Sıkılmasınlar diyor. Zaten adam baştan söyledi benim öğrencilerim geç geçerler okumaya diye.. Diğer sınıflarla kıyaslamayın dedi. Komşumun çocugunun öğretmeni 6 sayfa falan veriyor. Çocuk şimdiden okuldan soğumuş resmen, çok fazla yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Şimdilik herşey yolunda inş. böyle devam eder :Saruboceq:
Yanında durmanız çok doğru değil bırakın yanlış da yapsa kendi yapsın ;yoksa hep bunu ister bağımsız olamaz hep bir kontrol mekanızması ister yanında.Ben öğrencilerime silgi kullanırdırmıyordum çoğu o kadar çok siliyor ki ondan sonra özgüveni gidiyor,defteri yıpranıyor daha çok üzülüyor ama yazdıkça düzeltiyor bir müddet sonra hep düzeldiğini görmek onu da mutlu ediyor.Çok fazla yaptıklarını sildirmemeye çalışın.
Kolay gelsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?