İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Ayyy çok güzelmiş bu canım ya.

Hangi ara aldınız bunu çok güzel daha kalıcı öğrenir işin içine görsellik girdiğinde...

canım biz almadık.geçen yıl 15 günlük ara tatilde kardeşime gitmiştik Ankara ya..kardeşim emir e hediye etti...sağolsun...

bizimkiler de meraklı ...bir zaman çok oynadılar..

küçük çok düşürdü hatta..küçüktü o zamanlar..ama bayağı sağlam bir şey bozulmadı..

organların üzerine dokunduğun zaman konuşuyor..
beyin üzerine dokunduğun zaman " bu organın adı beyin" diyor..

sonra anlatıyor da anlatıyor..beyin sinir sistemine aittir.küçük bir kavun büyüklüğündedir.vucudumuzu yönetir vs vs vs ..

Son düzenleme:
Zelişşşşş nerdesin yaw bi ses ver,çok mu yoğunsun bu haftada?

Sen ne yaptın canım çıkıyor musun izne sömester tatilinde? Ben daha izin dilekçesini yazmayı bırak dillendirmedim bile

İstanbulda olacaksınız diye hatırlıyorum demi?

Söylemiştim ya 15 gün boyunca benim teknisyen izindeydi mecburen imalatın kontrolüde bana kalmıştı şükür geldi bu hafta ama bu sefer diğer işler.

Bizde Ocak ayı çok yoğun geçiyor ay sonu bir toplantımız var 2013 yılının değerlendirmesinin yapıldığı her bölüm yöneticisi kendi alanı ile ilgili analizler hazırlayıp sunum gerçekleştiriyor. Önceki yılın hedefleri ve gerçekleşenleri ile yeni yıl için yeni hedefler filan tam gün sürüyor toplantı ve toplantını genel yönetimini ben yapıyorum. Veee bomba ben bu toplantı için çalışmaya başlamadım bile off offffff..

Ayrıca maaş pazarlıklarımız oluyor bu ay herkes kendi personeli için yönetimle maaş görüşmesi yapıyor ve tabi kendi maaşlarımız içinde. Ve bu pazarlıklarda referans alınan personel performans değerlendirmeleri yine bu ay yapılıyor vee ben yine buna da başlamadım henüzzzz.

Birde bu sabah geldim benim teknisyen ve imalat müdürü öyle bir hata yapmışlar ki hepimizin başını götürecek türden aman Allahım hala uğraşıyoruz en az hasarla nasıl toparlarız diye

Baksana ya iyi ki sormuşsun ne doluymuşum bende...

Bende durumlar yoğun canım yukarıdakiler özet

İnşallah bunca işin ardından izne giderimde kafayı toparlarım biraz...

canım bayağı yakınmışız..ama ben 10 yıl önce orada oturuyordum..sen o zamanlar geldin mi acaba..ben kozmetik reyonundaydım..giriş katı..

canım zelişe söylediğim gibi kardeşim hediye etti..

bir ara gazeteler vermişti..görmüştüm..ama biriktirmemiştik kupon..faydalı olacağını düşünmedim ..ama bazi satış sitelerinde gördüm az evvel..heppsi burda da vardı..

aynıyız zeliş..yanlız kalıyor ...akşam çıkışta emir in yanında geçerken seslenen var .."iyi akşamlar Adil" diye..ama gerçek arkadaşlıklar geçen yıl kurulmuş..aralarına kimseyi almıyorlar..biz de böyle takılıyoruz..ama biz tekrar bir yer değişikliği yapabiliriz yazın...ev almak istiyoruz düzce merkezden..toki den ayrılabiliriz..o zaman yine bir arkadaş değişikliği olacak bizde ...bakalım nasip..
düzce merkezde bir okul var..çok iyi öğretmenleri var..yıllar yıllar öncesi bir okul..benim çocukluğumda vardı..o civardan ev alabilirsek iyi olur..merkez okulu ve etrafındaki evler bayağı pahalı..bilemiyoruz...

bu ara çok yoğunun zeliş
maaş pazarlığı yapıyorsanız bence artık bu konularda hazırlıklara da başla...gerçi sen yaparsın pazarlığını ...başlamasan bile ben sana güveniyorum..hazırsındır her görev için..

hatalarınız düzelir inşallah canım ya..kolay gelsin size.

süpermiş bu yaw çocuklar organları zevkle görerek öğrenirler,bende araştırayım bundan sevsim...

canım ben gittti gidiyoorda baktım 79.90 tl diyor

başka bir site de 78 tl..sanırım 75 tl civarı fiyatı

Geçen gün ablamda gazeten okumuş reklamı varmış ayrıntılı yazıyomuş ne yapacaklarını önceden biliyodu ablam...Bizden sadece gezi ücreti olarak 35 tl istedi okul başka bir şey istemedi.Büyük bir otobüsle birkaç sınıf gitmişler ama biz kafaya koyduk velilerle gidicez bakalım tekrar...

canım ben gittti gidiyoorda baktım 79.90 tl diyor

başka bir site de 78 tl..sanırım 75 tl civarı fiyatı

valla süpersin arkadaşım nerde bulacağımızıda öğrendik iyi oldu bakarım ordan.Gerçi ben bi cumartesi tahtakaleye gitmek istiyodum yakınlarda olmadı önce ordan bakarım bulamazsam alırım

Off arkadaşım aksilikler üst üste gelmiş durumlar kritik desene,inşallah tez zamanda toparlarsınız durumu iştede sıkıntı olunca hayat hiç çekilmiyor yani...umarım herşey rayına oturur...

Valla benim yanımdaki arkadaşım işten çıkmıştı yazmıştım yeni gelen pek adepte olamadı müdürümüzde biraz üstüne gidiyor yanlışları olunca kızda çok çekmem ben böyle dedi.Her an gidecek gözüyle bakıyorum eğer gitmezse izne çıkabilicem sömestr ın 2.haftası ama giderse çıkamam o yüzden benimde muallakta yani bende daha müdürüme söylemedim izin olayını gidişata göre hareket edicem,evet istanbulda gezicez çıkabilirsem cnm:))

Evet aslında tamda 10 yıl filan önceleriydi biliyor musun

İstanbul'dan sonra mı Düzce'ye gittiniz canım senin işinden dolayı mı?

İstanbul zor şehir ama buraya alışan içinde başka yerde yaşam çok zor geliyor Düşün tatile gidiyoruz 1 haftadan sonrası sıkıyor o derece yani

Teşekkür ederim canım halledicem hepsini inşallah...

araştırıyorum bende çok güzel bir konsept, sömesterda Edirne'den kuzenim gelecek onunla birlikte gidebiliriz bizde eğer ayarlayabilirsek bakalım...

valla süpersin arkadaşım nerde bulacağımızıda öğrendik iyi oldu bakarım ordan.Gerçi ben bi cumartesi tahtakaleye gitmek istiyodum yakınlarda olmadı önce ordan bakarım bulamazsam alırım

Bulabilirsen bana da haber ver canım. Bende çok beğendim çok güzel belki doğum günü için alırım hem eğitici bir şey olmuş olur...

Yaaa bak şimdi izin konusu senin de belirsiz yani. İnşallah kalır da yeni arkadaşın izne çıkarsın oğluşunla birlikte tadını çıkarırsınız tatilin canım, aynı dileği kendim içinde diliyorum

canım biz evlendiğimiz ilk zaman 4 yıl istanbulda sonra 3 yıl çanakkale ilçesi Biga "da oradan 3 yıl da Burhaniye de kaldık

düzce de 5 . ayımız.

Son düzenleme:

memnun oldum adaşız yane ne güzel
inşallah toparlarız öğretmen çok sert birisi kaç kere konuştum kızımın geride kaldığını zaman ihtiyacı olduğunu önceleri çok kızıyordu çocuğa bilemediği şeyler olduğu zaman bağırıyordu bende öğretmenini değiştirmek istedim müdürle konuştum müdür biraz zaman ver dedi çocuk alışır dedi öğretmenle konuşacağım dedi allaha şükür öğretmenle arayı düzelttik yavaş yavaş toparlıycaz inşallah
ayyy ne güzel sen çocukları büyütmüşsün allah bağışlasın ...

canım biz evlendiğimiz ilk zaman 4 yıl istanbulda sonra 3 yıl çanakkale ilçesi Biga "da oradan 3 yıl da Burhaniye de kaldık

düzce de 5 . ayımız.

baya bir yer değiştirmişsiniz maşallah. en sevdiğin yer neresi oldu.

canım uygunmuş fiyatı...her yerden daha ucuz bak..

bulgar cığım en çok tabikisi annemlere(Akçay) ve kaynanamlara (Ayvalık) çokkk yakın olan burhaniye ..tekrar orda olmayı çok isterdim..oralar cennet ..

oradan sonra ise Biga ..orası küçük ama insanları çok çok yardım sever..güler yüzlü..ve insancıl..çarşı pazarı ucuz..sebze meyvesi yetişiyor..komşuluk çok iyi...anne baba oldular inan bana..

inanır mısın..ben kpss den iyi puan alınca dedim atamalar olmadan bir Biga ziyareti yapayım...aldım çocuklarımı gittim..komşumda kaldım..her gün bir komşu gezdik...biga yı gezdik..özlem giderdik..zaten telefondan görüşüyorduk hep...yüz yüze daha başka oldu..1 hafta kaldım geldim..iyi de yapmışım..şimdi gitmek gelmek zor..

bir önceki yaz ise komşulardan bazıları bana gelmişti burhaniye ye,,her şey karşılıklı..bu yaz ben bekliyorum onları düzce ye

Son düzenleme:

Son düzenleme:

canım sen hiçç canını sıkma..ben söyle duydum..çocuk erken okula başlayınca daha başarılı oluyormuş..

o zamanlar da emir okula başlasın mı başlamasın mı vs konuşmaları vardı bizde..ben küçük başlamasın vs dedim emir için..geri kalır falan dedim..o zamanlar emir ana sınıfına gidiyordu...
ablamın kızı dedi ki: "tezye bizim sınıfta bir çocuk var 5 yaşında başlamış okula ..zehir gibi ..herkesten daha başarılı " demişti..şaşmıştım...o zamanlar ablamın kızı lise ye gidiyordu....sen sıkma canını..sen sadece bol bol moral ver.."yaparsın..ben seni biliyorum sen çok zekisin..bu dersler bu konular senin için aslında çok basit " gibi şeyler söylemelisin..ama asla "zor " demememisin..çocuk başlamadan pes eder.

Son düzenleme:
ah canım zaman nasıl geçiyor inan anlamıyorsun bile, o kadar hızlı ki, her geçen günün kıymetini bilmek lazım.
İyi bari kızına maşallah, elbette uyum sağlayacak, öğretmen de niye kızıyo ki, konuşman fayda sağlamış.

evet haklısın moral vermek lazım cesaret vermek lazım yoksa olmuyor gerçekten

şöyle derslerini kendi yapabilme durumuna gelse başka bişey istemem valla öğretmenede gıcık oldum zaten sanki çocuğun ne suçu varsa bağırınca düzeliyormuki çok tartıştık öğretmenle çok ağlıyordu kızım o yüzden dayanamayıp öğretmnle çok tartışıyorduk.. müdürle konuşunca biraz düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…