sabah işe gelirken otobüsü kaçırdım...dondum durakta 40 dakika..buz tuttum resmen..ve hala ısınamadım...
akşam ise kocama küstüm..
akşam yemeğinden sonra bir kenara çekildi.
çerez tabaığını aldı yanına çekirdek çitledi çerezlerini yedi..ben çocuklarla boğuştum ..ödevlerini yaptırırken ediz hiç rahat vermedi.yüksek sesle bağırdı hep.ama benim kocam " siz ders çalışırken ben edizle ilgileneyim "! demedi..
boğuştum..bağırdım...ama tınnn
çocuklara kek koydum..meyve suyu sıktım..ama kocama kek vermedim..çocuklar yer yemez tabağı kaldırdım ortadan..
akşam karadayı vardı..o olduğu zaman benim kocam transa geçiyor..daha başlamadan bile o moda giriyor sağolsun
neyse çocuklar yattı..ben kocamla konuşmadım..o hala çerez tabağıyla haşır neşirdi..bir de içecçek almış yanıına..malt içeceği..siz anlarsınız...
normalde eve girmez o içecek..hatta yılbaşında al içelim dedim almadı..kardeşi gelecek birlikte 1 er tane içeriz dedi..ama kardeşinin boğazı şişmişti..içmedi..zaten içmez..
3 tane öyle duruyordu..almış içiyor..söylendim ben de..2 kelime konuşmadık akşam..benim suratım asık tabi..yattım uyudum..
sabah kalktığımda salonda uyumuş kalmış..uyuz harif..
sabah beni durağa bıraktı..ama tek kelime etmedim..arabadan indim durağa gittim..yine suratım kırk karıştı yani..
zaten otobus de kaçmış ..ah mi etti ne
Alemsin cnm ya gülerek okudum:))bu erkeklerin arada ayarları kaçıyo ayar vermek lazım iyi yapmışsın bende bazen suratımla güzel ifade ediyorum kendimi.Hayat onlara güzel valla ya.Benim felsefem bana acımayana bende acımam onun için bazen çok gaddar olabiliyorum,hakediyorlar napalım.Karısı ev hanımı olanlar bir değerliki sorma biz çok değersiz oluyoruz bazen ona çok sinir oluyorum bende...
hoş geldin..katılabilirsin tabi..
evet kendini tanıt istersen..nerede oturursun..kaç yaşındasın..kaç çocuk var
ben 36 yaşındayım
düzce de oturuyorum
2 cocuğum vaar biri 7 yaşında diğeri 3 yaşında. iki erkek ..
çalışıyorum
oo şu dün bahsettiğin yere mi gittiler canım..ben hafta sonu gidecekler sanmıştım..
fadime cim..ben de sabah yoğurtlu çorba yaptım çıktım.
akşama gidince yanına kereviz salatasını yaparım..
bir de makarna yaparım.keş"li ...bilir misiniz acep.
akşam ödevler vardı..simetri konusunu işliyorlar..aslında daha önce işlemişlerdi ..ama yine simetri hakkında fotokopi geldi akşam.
test kitabından 2 sayfa matematik testi vermiş..problemler
türkçe kitabından ödev vermiş
bir de soru bankalarından test kopardık çözdük akşam..soru banlakarı bitmek üzere şükür..
akşam öğretmenimizin yanına gittim..dedim bizi bırakıyor muşsunuz..
şaşırdı
haberiniz yok muydu ?? diyor...
biz sizi seviyorduk .üzüldüm , dedim
yeni gelen öğretmen de çok iyi , dedi .vs vs..
Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, benim dizlerim, karnım ve belim çok ağrıyor bugün malum nedenlerden dolayı...
Dün akşam ödev yoktu, 10 sayfa kadar hikaye kitabı okuduk, dün burada hazırladığım bir sayfa çarpma işlemleri vardı onları yaptık.
Ben daha çok yemeklerle uğraştım zaten, güya erken yatacaktım ama yine 11.30 oldu ben yatana kadar. Yemeği, çayı meyvesi derken zaman akıp geçti...
Z_e_l_i_s
Bunlar sonra bizden çıkacak biliyosun dimi emekli oluncada dr dr gezicez ha....Benim önümde ablam var örnek emekli oldu ama öyle doktorlarda gerçi o hiçbir zaman bizim gibi koşturmadı evlilik çocuk derdi yoktu çalışırken ona rağmen böyle biz napıcaz bilmem
Efendim :)))
Yakanlanmış gibi hissettim kendimi noldu kız beni mi arıyosun
Peşindeyimm ayağını denk al uleyynn
güldürdüm mü???/Alemsin cnm ya gülerek okudum:))bu erkeklerin arada ayarları kaçıyo ayar vermek lazım iyi yapmışsın bende bazen suratımla güzel ifade ediyorum kendimi.Hayat onlara güzel valla ya.Benim felsefem bana acımayana bende acımam onun için bazen çok gaddar olabiliyorum,hakediyorlar napalım.Karısı ev hanımı olanlar bir değerliki sorma biz çok değersiz oluyoruz bazen ona çok sinir oluyorum bende...
yok canım ya..erkeklerin genlerinde var galiba..değer verse bile belli etmiyor benimki..arada sırada belli eder..ki şımarmayayım..sanki çocuğum da...şımaracam...İyi yapmışsın canım o sana acımıyorsa boş ver sende ona acıma
Evet neden böyle bilmiyorum. acaba biz kendimize değer vermediğimiz için mi değer görmüyoruz anlamıyorum ki
evet canım 2. dönem başlıyormuş..geçen hastalandığı gün toplantı yapacaktı..öğretmeni velilerle tanıştıracakmış..tabi benim haberim yok yeni öğretmen geleceğinden..sağır sultan duymuş ben daha 4 gün önce öğrendim.."emir söylemedi mi size " diyor öğretmen..2.dönemmi başlıyacak yeni öğretmeniniz?
güldürdüm mü???/
ay haribucum..napcam ben bu kocayla bilemedim..çok sinir oluyorum..çok acayip huyları var..eşi benzeri azdır diye düşünüyorum.muhabbeti yok zaten ..hadi onu geçtim de vurdum duymaz..işine gelirse iyidir..işine gelmezse hiç ilgilenmez işte böyle..uyuz adam..
yok canım ya..erkeklerin genlerinde var galiba..değer verse bile belli etmiyor benimki..arada sırada belli eder..ki şımarmayayım..sanki çocuğum da...şımaracam...
evet canım 2. dönem başlıyormuş..geçen hastalandığı gün toplantı yapacaktı..öğretmeni velilerle tanıştıracakmış..tabi benim haberim yok yeni öğretmen geleceğinden..sağır sultan duymuş ben daha 4 gün önce öğrendim.."emir söylemedi mi size " diyor öğretmen..
benim oğlum okulda olan hiç bir şeyi anlatmıyor ki...
cnm zaten şimdi 15 tatilde hergüne bir kitap vericektir öğretmeniniz hergün okutarak o kitapları ilerlicek,bizde öyle oldu 15 tatilde ilk haftadan sonra çorap söküğü gibi okumaya başladı....Ama mutlaka sabırla okut..
ALLAH razı olsun bacım
çok üzülüyodüm...bide bazı anneler var yok benimki okuyo aaaa senin kız geri kalmış demiyomu..
çıldıracaktım...içim rahatladı..
güldürdüm mü???/
ay haribucum..napcam ben bu kocayla bilemedim..çok sinir oluyorum..çok acayip huyları var..eşi benzeri azdır diye düşünüyorum.muhabbeti yok zaten ..hadi onu geçtim de vurdum duymaz..işine gelirse iyidir..işine gelmezse hiç ilgilenmez işte böyle..uyuz adam..
yok canım ya..erkeklerin genlerinde var galiba..değer verse bile belli etmiyor benimki..arada sırada belli eder..ki şımarmayayım..sanki çocuğum da...şımaracam...
evet canım 2. dönem başlıyormuş..geçen hastalandığı gün toplantı yapacaktı..öğretmeni velilerle tanıştıracakmış..tabi benim haberim yok yeni öğretmen geleceğinden..sağır sultan duymuş ben daha 4 gün önce öğrendim.."emir söylemedi mi size " diyor öğretmen..
güldürdüm mü???/
ALLAH razı olsun bacım
çok üzülüyodüm...bide bazı anneler var yok benimki okuyo aaaa senin kız geri kalmış demiyomu..
çıldıracaktım...içim rahatladı..
En son otobüs olayına güldüm canım benim yoksa tabiki ortada büyük bir trajedi var hepimiz aynı durumdayız diren dilek,gerçi napsak nafile bazen ama direncez başka yolu yok:)))
Be erkekler evlendikten sonra hepsi demeyelim ama çok büyük bir çoğunluğu aynı oluyor heralde, hepsinde ayrı ayrı huylar tavırlar...
Evet aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, onlar kadınları ezmek için gelmişler sanki dünyaya, kapıdan içeri adım attılar mı, bitiyor işleridireniyorummm...faceden mesaj yazıyor benim koca..nabız yokluyor..
saydım döktüm..otobus kaçtı..senin yüzünden dedim...
arasaydın ben seni iş yerine kadar götürürdüm .niye bekledin, yazdı..
seninle konuşmuyorum, yazdım..
yazmak serbest ama öyle mi, diyor..
direniyorummm...faceden mesaj yazıyor benim koca..nabız yokluyor..
saydım döktüm..otobus kaçtı..senin yüzünden dedim...
arasaydın ben seni iş yerine kadar götürürdüm .niye bekledin, yazdı..
seninle konuşmuyorum, yazdım..
yazmak serbest ama öyle mi, diyor..
çok teşekkür ederim hoşbuldum :)
hemen kendimi tanıtayım ben fatoş 33 yaşındayım 9 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızım 5 yaşında bir oğlum var kızım 2. sınıfa gidiyor oğlum ana okuluna gidiyor istanbul bayrampaşada oturuyorum ev hanımıyım kızımın okuldaki başarı durumu çok iyi değil çünkü okul değişikliği oldu yeni taşındık buraya eski okulu hiç iyi olmadığı için bu okulda çok zorlanıyoruz bu okul dersleri çok zor geldi kızıma çok geride kalmış meğer inşallah bu okulun seviyesine ulaşırız iştee böyleee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?