İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

İyi yapmışsın canım o sana acımıyorsa boş ver sende ona acıma

Evet neden böyle bilmiyorum. acaba biz kendimize değer vermediğimiz için mi değer görmüyoruz anlamıyorum ki

2.dönemmi başlıyacak yeni öğretmeniniz?

Z_e_l_i_s

Evet canım aynen dediğin gibi olacak galiba tam rahat edeceğiz dediğimiz zamanda hastalıklarla boğuşacağız. Allah sağlık versin gerisinin üstesinden gelinir ama çok yıpratıyoruz kendimizi çookkk..

güldürdüm mü???/

ay haribucum..napcam ben bu kocayla bilemedim..çok sinir oluyorum..çok acayip huyları var..eşi benzeri azdır diye düşünüyorum.muhabbeti yok zaten ..hadi onu geçtim de vurdum duymaz..işine gelirse iyidir..işine gelmezse hiç ilgilenmez işte böyle..uyuz adam..

İyi yapmışsın canım o sana acımıyorsa boş ver sende ona acıma

Evet neden böyle bilmiyorum. acaba biz kendimize değer vermediğimiz için mi değer görmüyoruz anlamıyorum ki
yok canım ya..erkeklerin genlerinde var galiba..değer verse bile belli etmiyor benimki..arada sırada belli eder..ki şımarmayayım..sanki çocuğum da...şımaracam...

2.dönemmi başlıyacak yeni öğretmeniniz?
evet canım 2. dönem başlıyormuş..geçen hastalandığı gün toplantı yapacaktı..öğretmeni velilerle tanıştıracakmış..tabi benim haberim yok yeni öğretmen geleceğinden..sağır sultan duymuş ben daha 4 gün önce öğrendim.."emir söylemedi mi size " diyor öğretmen..

benim oğlum okulda olan hiç bir şeyi anlatmıyor ki...

Be erkekler evlendikten sonra hepsi demeyelim ama çok büyük bir çoğunluğu aynı oluyor heralde, hepsinde ayrı ayrı huylar tavırlar...

ALLAH razı olsun bacım
çok üzülüyodüm...bide bazı anneler var yok benimki okuyo aaaa senin kız geri kalmış demiyomu..
çıldıracaktım...içim rahatladı..

ALLAH razı olsun bacım
çok üzülüyodüm...bide bazı anneler var yok benimki okuyo aaaa senin kız geri kalmış demiyomu..

hiç üzülmeyin..bizim 1 sınıfta da vardı öyle anneler...hiç kendi çocuğundan bahsetme ..o zaman oluyor ki hepsi çocuklarını övmeye başlıyor..

ara tatilde bol bol ilgilenirsiniz merak etmeyin..okutacağım diye de çocuğunuzu çok boğmayın..bu sefer hepten ters teper.

Erkek çocukları öyle canım ya bizimkide anlatmaz pek daha küçücükken bile kreşe gitti hiç bişey anlatmıyodu sinir oluyodum...Kızlar bıcır bıcır hiç susmuyo...

En son otobüs olayına güldüm canım benim yoksa tabiki ortada büyük bir trajedi var hepimiz aynı durumdayız diren dilek,gerçi napsak nafile bazen ama direncez başka yolu yok:)))

ALLAH razı olsun bacım

üzme kendini her çocuk farklıdır,kimsede çocuğunu yermez onun için sende iyi olarak bahset hep boşver...

En son otobüs olayına güldüm canım benim yoksa tabiki ortada büyük bir trajedi var hepimiz aynı durumdayız diren dilek,gerçi napsak nafile bazen ama direncez başka yolu yok:)))

direniyorummm...faceden mesaj yazıyor benim koca..nabız yokluyor..

saydım döktüm..otobus kaçtı..senin yüzünden dedim...

arasaydın ben seni iş yerine kadar götürürdüm .niye bekledin, yazdı..

seninle konuşmuyorum, yazdım..

yazmak serbest ama öyle mi, diyor..

Son düzenleme:
Be erkekler evlendikten sonra hepsi demeyelim ama çok büyük bir çoğunluğu aynı oluyor heralde, hepsinde ayrı ayrı huylar tavırlar...

Evet aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, onlar kadınları ezmek için gelmişler sanki dünyaya, kapıdan içeri adım attılar mı, bitiyor işleri
Tavrını koy canım, accık aklı başına gelsin Ne de olsa eninde sonunda sana muhtaç

Süpersin aynen devam hatasını anlayana kadar,biz aynıyız senle iş yazmaya gelince döktürürüm bende

çok teşekkür ederim hoşbuldum :)
hemen kendimi tanıtayım ben fatoş 33 yaşındayım 9 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızım 5 yaşında bir oğlum var kızım 2. sınıfa gidiyor oğlum ana okuluna gidiyor istanbul bayrampaşada oturuyorum ev hanımıyım kızımın okuldaki başarı durumu çok iyi değil çünkü okul değişikliği oldu yeni taşındık buraya eski okulu hiç iyi olmadığı için bu okulda çok zorlanıyoruz bu okul dersleri çok zor geldi kızıma çok geride kalmış meğer inşallah bu okulun seviyesine ulaşırız iştee böyleee....

Aramıza hoşgeldin canım, ben de Fadime, 38 yaşındayım biri 14 biri 8 yaşında 2 kızım var. Muhasebeciyim Antalya da özel şirkette çalışıyorum.
Zamanla uyum sağlar canım, bozma hemen moralini, daha 2.sınıfta ne de olsa, öğretmeniyle görüş önce yardımcı olsun size, burda bizle de konuşursun, destek oluyoruz birbirimize. En kısa zamanda o seviyeyi yakalarsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…