İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

vay kerata vayyy... böyle çocuklar çok zeki olur ama inşallah ordan güldürür yüzünü

Son düzenleme:
vay kerata vayyy... böyle çocuklar çok zeki olur ama inşallah ordan güldürür yüzünü

evet çok çokk yaramazdı..3 yıl ne düzgün bir yemek yedim ,ne uyudum, ne kocamla baş başa oturabildim..3 yılımızı emir sömürdü..

canı sağolsun..şükür ki duruldu ..beyefendi oldu teyzesi.

Alemsin arkadaşım ya çok güldüm akşam akşamo sinirle çatlak bardağı kırmayıda düşünebilyosun ya helal olsun sana ben sağlammı değilmi bakmazdım herhalde,birde o kadar zorluktan sonra 2.çocuğuda yapmam ayrı bir takdire şayan zaten

heheheh..çatlak olanları kırardım ama çatlak olmayan kaseler tabakları da kırdığım çok olmuştur..burdan sağlam tabakları kırdığımı söylemek istemedim ki ...millet bulamazken sen kırıyorsun denmesin diye..ama önce çatlak bardakların kaselerin bulunduğu dolabı açardım..orda yoksa sağlam tabaklara geçilir..

evet 2. bebeği yaptım..

3 yaşından sonra dediğim gibi çok duruldu..tam tersine " tamam anneceği. olur anneciğim. lütfen anne. izin verirsen yaparım anne.." demeye başladı ve beni hiçççç üzmedi.ben de yaptım 2. bebeği...
yoğun istek üzerine..

ama 2. bebişim beni hiççç üzmedi..o doğuştan beyefendi...

bence emir anneye çekmiş baksana hem cesaretli hemde zeki çatlak bardak kırsam daha iyi olur

dilek hepsini okuyamıyorum burası çok yoğunlaştı. çıkmamışsın daha.

dilek hepsini okuyamıyorum burası çok yoğunlaştı. çıkmamışsın daha.

günaydın arkadaşlar..bulgar cım..ben akşam 5 e 5 kala çıkıyorum..otobusume yetişiyorum ...ama kk dan çıkış yapmadan direk kapatıyorum..acaba ondan mı online görünüyorum..

eğer 5 otobusune yetişemezsem emir okulda kalır..Allah korusun..

akşam eşim bizi yemeğe götürdü.

uzun zamandan sonra..

iyi geldi..

eve gelince yine simetri çizimleri vardı..her öğrenci yanlış yapmış ödevi ..simetrisini çizerken ayna gibi yansınıdığını düşüneceksiniz demiş..ters düşecek yansıma dedi..

akşam yine ödev verdi simetriden..bu kez aynı şeklin ters yansımış şeklini çizdirdi..aklınızda olsun bu konuya geçerseniz siz yanlış yapmayın..
test çözdük biraz..sonra yattılar..

kayınvalidemlerin gelmesine son 1 hafta kaldı..tahlilleri temiz çıkmış kayınpederimin dün yine..kemoya ve radyoterapiye devam..son 1 hafta daha.

canım üniversite hastaneleri özel hastane gibi ücret alırmış..sigortalı olduğun için o paraya olacak zaten
kayınpeder de üni hastanesinde ya ondan biliyorum..
evet canım yapacak bişey yok, inşallah daha başka masraf çıkmaz.

ay ilahi alem çocuklar yaa, benim kızlarda böyle maceralar yok da, görümcemin oğlu var, aynı seninki gibi evde yapmadığı yaramazlık kalmadı. Birgün annesi evde yokken yoğurt kovasını mutfağa boca etmiş, bi geliyorlar her taraf yoğurt.

Ne kadar kötü bişey ama yaa, devletin diş masraflarını karşılamaması, ya en gerekli organ aslında, nasıl oluyor anlamıyorum bir ara ne güzel karşılıyordu, kaldırdılar sonra.

İlahi seninki de az değilmiş.

Geçmiş olsun cnm,diş olayı pahalıyo patlıyo evet,inşallah cuma günü telaşınızı atlatında önemli olan o.,ne için çalışıyoruz onlar için sağlıklı olsunlar da herşey oluyo...
İnşallah aminnnn.

Oh gözünüz aydın canım, Allah acil şifalar versin. Bizim kayınpederde iyiymiş artık, Allah a şükür kendi kalkıp oturabiliyormuş.

günaydın kızlarrr,
dün bizim 3 sayfa fotokopimiz vardı, bazıları üstüne yapılacak, bazıları deftere yazılacak, akşam bitirememişti, sabah anneme bıraktığımda yapmaya devam etti, orda bitirecek inşallah. Sadece yazılacakları bıraktırıyorum ama, kontrol ediyorum yapılacakları yaptırıyorum.
15 tatile bir haftamız kaldı kızlarr, çarpım tablosunda biz çok gerideyiz, sizler okulda kaçlara kadar işlediniz?
Büyük kızımın da sınavları bir türlü açıklanmadı SBS, bir merakla onu da beklemedeyiz.
Dün çarşıya çıkmıştım, biraz kendime, biraz da ufağa kıyafet aldım, hoşuma gitti alışveriş yapmak Dün de benim ufak diyo ki anne pazar günü bizi gezmeye götür Özdileğe, kızım ne yapcaz orda diyorum gezeriz diyo, alışınca hep istiyolar, artık ne yapalım gideceğiz.

canım bizimkiler 3 lere kadar ezberledi bıraktı..öğretmenimiz bir daha çarpım tablosuna dönmedi..başka başka konular işledi..

sbs nasıl açıklanmadı daha..maşallah yani...çok oldu sizinkiler sbs olalı

gezin bakalım canım..iyi gelmiş kızına...bak bunu bir santaj malzemesi olarak kullanabilirsin.."eğer okuma yaparsan ya da 50 soru test sorusu çözersen özdileek e gideriz" diyebilirsin.

kız çocukları daha uslu canım..senin kızlar üzmemiş seni maşallah..

kayınpederin için sevindim canım...geçmişler olsun

Son düzenleme:
Açıklanmadı işte canım bugünlerde açıklanacak diyor ama yok yok, hergün bakıyorum, 28-29 kasımda oldular sınav.
Evet canım olabilir, zaten kitap aldım dün, dediğin gibi yapayım olmazsa.
Evet canım illaki kızla oğlan arasında fark oluyor ama şimdilerde üzüyorlar aslında, hergün kavga ederler, bazen çıldırma noktasına getiriyolar, birgün eve geliyoduk, apartman boşluğunda artık ne kadar dolduysam, dönmüşüm elimdeki kol çantasını merdivenlere bir fırlattım ki, inanamazsın, reesmen cinnet geçirtiyorlardı bana. ikisi arasındaki tartışmalar deli ediyor beni ve her zaman bir didişme halindeler, yalnızken hiçbir zararları yok ama biraraya geldiler mi kocaman eve sığamıyorlar, akşamları mesela biri bir köşeye oturduya ufak gider onun yerine kurulur, o sen kalk, bu sen kalk akşamları hiç çekilmiyor vesselam.
Sağol canım kayınpeder için de, Allah elden ayaktan düşürmesin hiçbirini inşallah.

aaaaaaaaa..çantanı mı fırlattın..yazık ya...bu yaşlar böyle mi olur ki...inşallah uzun sürmez sürtüşlemeri...
yoksa sen yıpranıyorsun arada..bu dönem duymazdan gelebilir misin ki..başladılar sürtüşmeye diyelim..odadan çık

valla canım bazen kuduryolar resmen, bazen takmamaya çalışıyorum dediğin gibi, o ortamdan uzaklaşıyorum falan da, bazen de dayanamıyorsun işte, böyle böyle büyüyecekler artık.

günaydın herkesee her tarafım tutulmuş
fayans aralarını beyazlatıcam diye bütün gün yerlerde süründüm resmen
dünkü ödevlerimiz türkçeden yalın durumu ve durum ekleriyle alakalı 2 sayfa fotokopi verdi
bugün ingilizce var renklerin isimlerini ingilizce olarak ezberlenecekmiş yaww o kadar renk var nasıl ezberlesin ingilizcesini anlamadımkii:44::44::44:

Son düzenleme:

ayyyhhh... aynı benim çocukların hareketleri bazen diyorum kumalar bile bunlardan daha iyi anlaşırlar çokta kıskanıyorlar birbirlerini

canım..uğraşmasaydın keske..derz kalemi ile mi yaptın..yoksa temizlik malzemeleriyle mi uğraştın...

ingilizce öğretmeni onun öyle bir yolunu buluyor ki..sen nasıl öğrenecek diye düşünürsün..bir gelmiş ki renkleri öğrenmiş...evde tekrar da ederse tamamdır canım..ben çok çok önceden öğretmiştim renkleri...3 yıl önce falan da ingilizce eğitim cd si vermişti gazete ..kuponla onu aldım..çizgifilmler ve şarkılarla zaten çoğu şeyi öğrendi emir..telaffuzu en azından güzel şu an..gerisi kendi becerisine kalmış..

ayyyhhh... aynı benim çocukların hareketleri bazen diyorum kumalar bile bunlardan daha iyi anlaşırlar çokta kıskanıyorlar birbirlerini

ah canım ya seninkiler de mi..daha küçükler oysa..neden böyle yapıyorlar..

benimkiler çok iyi..arada illa sürtüşme oluyor ama genele çok iyi geçiniler..sarılıp kucaklaşırlar akşam okuldan gelince falan..inşallah sizin de uzun sürmez bu dönemleri

Ah canım yaa, o kadar da yorma kendini.
Renkleri merak etme tutup da 50 tane renk değil, 8-10 kadar renk öğreniyorlar, o yüzden sorun olmaz, anlar kızın.

Aynen öyle kıskandıklarından zaten öyle yapıyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…