evet canım yapacak bişey yok, inşallah daha başka masraf çıkmaz.
ay ilahi alem çocuklar yaa, benim kızlarda böyle maceralar yok da, görümcemin oğlu var, aynı seninki gibi evde yapmadığı yaramazlık kalmadı. Birgün annesi evde yokken yoğurt kovasını mutfağa boca etmiş, bi geliyorlar her taraf yoğurt.
Ne kadar kötü bişey ama yaa, devletin diş masraflarını karşılamaması, ya en gerekli organ aslında, nasıl oluyor anlamıyorum bir ara ne güzel karşılıyordu, kaldırdılar sonra.
İlahi seninki de az değilmiş.
İnşallah aminnnn.
Oh gözünüz aydın canım, Allah acil şifalar versin. Bizim kayınpederde iyiymiş artık, Allah a şükür kendi kalkıp oturabiliyormuş.
canım bizimkiler 3 lere kadar ezberledi bıraktı..öğretmenimiz bir daha çarpım tablosuna dönmedi..başka başka konular işledi..
sbs nasıl açıklanmadı daha..maşallah yani...çok oldu sizinkiler sbs olalı
gezin bakalım canım..iyi gelmiş kızına...bak bunu bir santaj malzemesi olarak kullanabilirsin.."eğer okuma yaparsan ya da 50 soru test sorusu çözersen özdileek e gideriz" diyebilirsin.
kız çocukları daha uslu canım..senin kızlar üzmemiş seni maşallah..
kayınpederin için sevindim canım...geçmişler olsun
günaydın herkesee her tarafım tutulmuş
fayans aralarını beyazlatıcam diye bütün gün yerlerde süründüm resmen
dünkü ödevlerimiz türkçeden yalın durumu ve durum ekleriyle alakalı 2 sayfa fotokopi verdi
bugün ingilizce var renklerin isimlerini ingilizce olarak ezberlenecekmiş yaww o kadar renk var nasıl ezberlesin ingilizcesini anlamadımkii:44::44::44:
kızlar birşey buldum..sürekli ingilizce eğitim seti veriliyormuş zaten ..
suan hürriyet veriyor ama kupon biriktirme ne aşamada..kaçıncı kampanyada onu göremedim..mickey mause ingilizce eğitim seti...isterseniz bir hürriyet gazetesi alıp bakabilirsiniz.
fayans aralarını temizlik malzemesiyle yaptım derz kalemiyle bi kere yapmıştım hoşuma gitmedi etkisi çok az sürüyocanım..uğraşmasaydın keske..derz kalemi ile mi yaptın..yoksa temizlik malzemeleriyle mi uğraştın...
ingilizce öğretmeni onun öyle bir yolunu buluyor ki..sen nasıl öğrenecek diye düşünürsün..bir gelmiş ki renkleri öğrenmiş...evde tekrar da ederse tamamdır canım..ben çok çok önceden öğretmiştim renkleri...3 yıl önce falan da ingilizce eğitim cd si vermişti gazete ..kuponla onu aldım..çizgifilmler ve şarkılarla zaten çoğu şeyi öğrendi emir..telaffuzu en azından güzel şu an..gerisi kendi becerisine kalmış..
ah canım ya seninkiler de mi..daha küçükler oysa..neden böyle yapıyorlar..
benimkiler çok iyi..arada illa sürtüşme oluyor ama genele çok iyi geçiniler..sarılıp kucaklaşırlar akşam okuldan gelince falan..inşallah sizin de uzun sürmez bu dönemleri
bende 6-7 tane ezbelettim napim birde ingilizce görüyorlam sınıf annesi dediki bana bu ingilizce karneye yansımıyormuş sizdede öylemi acabaa?Ah canım yaa, o kadar da yorma kendini.
Renkleri merak etme tutup da 50 tane renk değil, 8-10 kadar renk öğreniyorlar, o yüzden sorun olmaz, anlar kızın.
Aynen öyle kıskandıklarından zaten öyle yapıyorlar sanırım.
eğitim setimiz de bu .. kızçeler..2011 de başlamışız kupon biriktirmeye ..2012 nin başında almışız.
http://www.promosyongazetesi.com/hurriyet-cocuklara-ozel-goruntulu-ingilizce-egitim-seti/
maşallah 7 lere kadar nasıl ezberledi kız çocuk benim kız daha 2-3 lerde boğuşuyorAynen canım ya çarpım tablosunda bir ilerleme yok bizdede gerçi biz evde çalışıyoruz 7 lerde şimdi ama öğretmende tık yok yani geçmemiş....
Günaydın,bizimde bugün ingilizceden sınavımız var,renkler,sayılar,organlar birde aile sorulacakmış(anne baba kızkardeş gibi...)sorularıda veriyo bizim öğretmen ben yazdırarak çalıştırıyorum yazılışları okunuşlardan farklı olduğu için zorlanıyo biraz ama doğru şekilde öğrensin dimi ama:)
Günaydın cnm,sen daha önce gazeteden aldınmı böyle ingilizce set,memnunmusun?
Güzelmiş canım.eğitim setimiz de bu .. kızçeler..2011 de başlamışız kupon biriktirmeye ..2012 nin başında almışız.
http://www.promosyongazetesi.com/hurriyet-cocuklara-ozel-goruntulu-ingilizce-egitim-seti/
Sağol canım, aminnn.Günaydın cnm,geçmiş olsun tekrar kayınpederine iyileşmeye başlamış arkası gelir inşallah,sevindim:))
Biz de aynı durumdayız, öğretmende tık yok, ben de 2-3 leri bitirip 4 lere geçmek istiyorum artıkın. Kendim çalıştırıyom evde.Aynen canım ya çarpım tablosunda bir ilerleme yok bizdede gerçi biz evde çalışıyoruz 7 lerde şimdi ama öğretmende tık yok yani geçmemiş....
Başarılar canım...Günaydın,bizimde bugün ingilizceden sınavımız var,renkler,sayılar,organlar birde aile sorulacakmış(anne baba kızkardeş gibi...)sorularıda veriyo bizim öğretmen ben yazdırarak çalıştırıyorum yazılışları okunuşlardan farklı olduğu için zorlanıyo biraz ama doğru şekilde öğrensin dimi ama:)
E okuldan baktım bugün, girmiş öğretmen. Karndede de çıkacak demekki.fayans aralarını temizlik malzemesiyle yaptım derz kalemiyle bi kere yapmıştım hoşuma gitmedi etkisi çok az sürüyo
bende 6-7 tane ezbelettim napim birde ingilizce görüyorlam sınıf annesi dediki bana bu ingilizce karneye yansımıyormuş sizdede öylemi acabaa?
hıımmm çok güzelll bir set ne güzel fayda sağlıycak size 3. sınıfta ingilizce yokmuymuş acaba:44:
Ne güzel canım, maşallah oğluşlarına.canım ben aldım 2 yıl evvel ..aşağıda yazmıştım..ediz bile 1 yaşından beri söyleyebiliyor ingilizce şarkıları..anlamını bilmiyordu ama olsun..hehehe..
ben de ezberledim onlarda dinlerken..
telaffuz açısından emir için çok faydalı..dvd lerde türkçe hiç bir kelime yok...mecbur öğreniyor zamanla..
canım bizim de notlar girilmiş ..Güzelmiş canım.
Sağol canım, aminnn.
Biz de aynı durumdayız, öğretmende tık yok, ben de 2-3 leri bitirip 4 lere geçmek istiyorum artıkın. Kendim çalıştırıyom evde.
Başarılar canım...
E okuldan baktım bugün, girmiş öğretmen. Karndede de çıkacak demekki.
Ne güzel canım, maşallah oğluşlarına.
Güzelmiş canım.
Sağol canım, aminnn.
Biz de aynı durumdayız, öğretmende tık yok, ben de 2-3 leri bitirip 4 lere geçmek istiyorum artıkın. Kendim çalıştırıyom evde.
Başarılar canım...
E okuldan baktım bugün, girmiş öğretmen. Karndede de çıkacak demekki.
Ne güzel canım, maşallah oğluşlarına.
fayans aralarını temizlik malzemesiyle yaptım derz kalemiyle bi kere yapmıştım hoşuma gitmedi etkisi çok az sürüyo
bende 6-7 tane ezbelettim napim birde ingilizce görüyorlam sınıf annesi dediki bana bu ingilizce karneye yansımıyormuş sizdede öylemi acabaa?
hıımmm çok güzelll bir set ne güzel fayda sağlıycak size 3. sınıfta ingilizce yokmuymuş acaba:44:
kızlar ya bu birçok alıntıyı nasıl yapıyosunuz sağdaki + yere basıyorum olmuyo ya
kızlar ya bu birçok alıntıyı nasıl yapıyosunuz sağdaki + yere basıyorum olmuyo ya
canım bizim de notlar girilmiş ..
ingilizce de var bizde..karnede olacak canım o zaman ...
canım ya..olsun 85 90 kötü değil ki maşallah .Bizim öğretmen hiç 100 vermemiş kızıma ya, 85 de aşağı da vermemiş ama 85-90 95 var, 100 yok, çoğunluk da 85 hep gıcık
moralim çok bozuldu kızın notları çok düşük bu kadarda düşük beklemiyordum acaba öğretmenle başta çok tartıştık gıcıklığınamı yaptı yaaaa
okul değişikliği bu kadar etkilermi çocuğu:44:
canım benim ya ..inanamıyorum arkadaşının yaptıklarına..hayatta kimselere güvenmemek lazım zeliş..asla ..bak işte..Selam Kızlar nasılsınız?
Uğrayamaz oldum bu aralar, hala çok yoğunum ve işler planladığım hızla ilerlemiyor, çıkan aksilikler yüzünden.
Bu sabah canım sıkıldı hem de çok. Aslında çok yabancı olmadığım olaylar bunlar ama öyle işte üzgünüm
İnsanlarla uğraşmak, insanı yönetmek çok zor gerçekten. Ya acımasız olacaksınız sistem neyi gerektiyorsa yapıp bu şekilde bir korku oluşturacaksınız astlarınıza karşı ya da benim içinde bulunduğum duruma düşeceksiniz
Akıllanmıyorum ben gerçekten, ilk defa olmuyor bu yaşadıklarım. Hatalar, eksiklikler, yanlışlar karşısında gerekli davranışı sergileyemiyorum çünkü kendimi karşımdakinin yerine koyarak hareket ediyorum. İnsanları kırmak üzmek bana uymuyor bir türlü.
Bababannem büyüttü bizi kızlar hala hayatta 100 civarında yaşı. Çok da inançlı bir kadındır. Hep derki kimseyi kendinizden üstün görmeyin konumunuz ne olursa olsun Allah katında hepimiz eşitiz. Çok doğru çok haklı bende tam da böyle düşünürüm. Ama herkes aynı fikirde değil ne yazık ki bu ister iş arkadaşınız olsun ister astınız ister üstünüz.
Sene başında yöneticiliğe yükselen bir arkadaşımız var elimden gelen desteği veriyorum, onun denetleyen konumundayken bir çok hatasını yanlış davranışını yönetime yansıtmıyorum. Ama şu birkaç günde sırf kendini göstermek için yaptıkları akıl alır gibi değil hem de kendisine verdiğim onca desteğe rağmen
Kendi altımda çalışan personelimin yaptığı hataları raporlarken onun adının geçmemesini sağlarım hep kendim üstlenirim bu uygunsuzlukları ve önlem alarak toparlamaya çalışırım, zam zamanı önce onun maaşı için pazarlık yaparım kendim için istemeye fazlasını talep etmeye yüzüm kalmaz. Ama gel gör ki öyle bir nokta da gol yiyorum ki kendi yaptığı hatayı bana bağlamaya çalışıyor arkadaş...
İşte böyle bir ruh halindeyim bugün kızlar, kötü hissediyorum kendimi, tabiri caizse Aptal Gibi hissediyorum
Yemeği hızlıca yedim geldim sizlerle paylaşmak istedim içinde bulunduğum durumu, bakamıyorum yazdıklarınıza birkaç gündür öğleden sonra kısa bir toplantım var sonrasında gelip bakıcam sizin durumlarınıza da
canım ya..olsun 85 90 kötü değil ki maşallah .
arkadaşım öncelikle üzülmeyeceksin kesinlikle ..ve bu üzüntüyü kızına asla belli etme..
istersen karşına alır konuşursun." ders notlarını yükselteceğiz birlikte " demelisin..karnen kötü falan deme lütfen...
yavaş yavaş dersleri telafi ederek başarıyı yakalayacaksınızdır..eminim..
sadece ondan anlamasını bekleme..sen de yardımcı ol..anlat gerekirse..artık bu saatten sonra onun öğretmeni sen ol canım..çünkü geri kalmış olduğunuzu sen söyledin..sınıf konularını yakalamanız lazım..yoksa bu üstüne ekleye ekleye gidecek her dönem..öncelikle sınıf seviyesini yakalayın..ve üzülmek yok...başarmak var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?