İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

üzülme cnm bu daha ilk dönem eksiklikler neyse onları bulup onların üstünde duracaksınız.Kendini üzüpte çocuğada yansıtma cnm.Umarım dediğin gibi öğretmen sırf o yüzden vermemiştir notları,yoksa öğretmen değiştirmenizde gerekebilir...

kaç almış ki canım yaaa, 2.sınıfta da? Ama üzülme düzeltirsiniz, sonuçta bunlar not ortalamasına girmeyecek, 5.sınıftan itibaren başlıyor notlar sınavı etkilemeye.

canım ya iş hayatında böyle maalesef, insanlar fırsatını buldu mu hemen kuyunu kazıyorlar, bundan sonra sen de önlemini al canım, nasıl onu yükselttiysen, aşağıya indirmesini de bilirsin elbet.

Sağol canım evet kötü değil tabii, ama burdaki arkadaşların e okuluna bakıyoz bir sürü 100 leri var, bizim öğretmen niye pintilik yapıyor arkadaş

çok haklısın seviyeyi yakalamamız lazım notları düşük bekliyordum ama beni endişelendiren öğretmen inşallah tartıştık diye vermemiştir bu notları

onu bilemiyorum canım..ayıp etmiş olur o zaman..çocuğuna yazık..inşallah öyle yapmamıştır..

eğer tartıştınız diye yapmışsa bile sen kızını 2. döneme öyle bir hazırla ki hoca da utansın.

öğretmenler bir daha ki dönem işi sıkı tutsunlar diye vermiş olabilir o notları canım..kendilerine gelsinler diye..bir çok öğretnem bu zihniyette.

öğretmenler bir daha ki dönem işi sıkı tutsunlar diye vermiş olabilir o notları canım..kendilerine gelsinler diye..bir çok öğretnem bu zihniyette.

hiç bilmiyom canım ama hayırlısı artık. en azından büyük kızıma göre bu ufak daha iyi gibi, inşallah hep böyle gider. Ötekinin 3 tane 50 si var şu an karnede, fenden, ingilizceden ve inkılaptan 2.sınavlardan almış, diğer notları iyiydi, düşürmüş, her yıl böyle oluyor ilk sınavlar güzel, 2. 3.sınavlara düşüyo, çalışmıyo çünkü.

Boşuna demiyolar acıma acınacak duruma düşersin diye...İş ortamında herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyo nasıl bişeyse artık bu büyük yerlerde daha çok oluyo maalesef.Sende gardını al cnm adımına göre muamele et ki üzmesinler seni.Çünkü sen karşı taraf üzülmesin diye kendini üzüyosun olmaz öyle hakeden hakettiğini yaşayacak çok ince düşünme

hayat bilgisi 3
matematik 2
türkçe 2

üzüntümden napacağımı şaşırdım gittim öğretmenle konuştum bu kadar kötümü dedim çok üzüldüm dedim 1. sınıfta hepsi 5 olan bir çocuk nasıl bu kadar düşer dedim okul değişikliği oldu eski okulun baya geriden geldiğini ve notlarının düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar kötü beklemiyordum dedim öğretmende bana çok evhamlısın neden bu kadar panik yapıyorsun ilk geldiği günden beri baya ilerleme olduğunu söyledi düzeltirsiniz dedi ilerleme varsa düzelir dedi zayıfda geçerde olabilirdi dedi ama düzelme var dedi eski okulla aramızda çok fark var bunu hemen kapatamaz dedi 2. dönemde tam gün olacak okul ve etüt başlıycak etüte verecem ve biraz daha yoğunlaşacağız artık ilk başta öğretmenle aramızda bazı tartışmalar olmuştu bugün öğretmen bana ilk günlerde biraz kırıcı konuşmalarımız oldu bunun yüzünden notların böyle olduğunu düşünme benim için çocukların hepsi aynı değerde aklına yanlış şeyler gelmesin dedi biraz rahatladım oofff... kız çok üzülecek yaaa...eve gelene kadar boğazıma yumruk oturdu sanki ağlıycam ağlayamıyorum inşallah düzeltiriz ....

Canım yaaa ne diyeceğimi bilemiyorum çok iyi anlıyorum seni, ama en azından gidip konuşmuşsun, öğretmenle devamlı irtibat halinde ol canım, bizle de burda konuları konuşursun, istersen okulistik olsun morpa olsun onlara katıl, morpanın ücretsiz 15 günlük şimdi yayını var canım, sana kodunu vereyim, ordan interaktif eğlenceli şekilde konuları öğretiyor.

Tekrardan merhaba kızlar,

Hafta başından beri süren yoğun tempoya ara verip oturdum yazdıklarınızı okumaya, alıntı yapamam belki diye de bir World dosyası açtık siteden okuyup buraya yazıp sonra kopyalayarak paylaşıcam sizinle görün bakın ne kadar garanticiyim

Yanıma bir paket biskrem ve bir kupa çayımı da aldım, gelin beraber yiyelim...

Hadi başlayalım bakalım…

Dilek’ciğim interaktif insan vücüdunuzu çok beğendim gerçekten oğluşa doğum gününde alabilirim belki. İyi fikir oldu anlayacağın. Teşekkürler…

Ayrıca Emir’in maceralarını da okudum güldürdü beni de bıcırık. Bu erkek çocuklar hep böylemi bilmiyorum ki. Kızlar daha sakin daha uysal oluyorlar sanki. Sevgili oğluşumda macera sever bir bebeklik yaşadı bazen hala bile yapar enteresanlıklar araştırmacıdır biraz önüne gelen her şeyi deneylerinde kullanmaktan çekinmez…

Bir gün pazara gittim babaya bıraktım hafta sonu marketten de yeni gelmiştik öncesinde. Eve bir girdim mutfak kapısı kapalı ama garip bir koku var. Baktım baba uyuyor salonda mutfağın kapısını bir açtım ki halı yerden yüksekten sütün içinde yüzüyor. 6 kutu sütle halı yıkamış benim afacan kendinide tabi

Bir sürü para verip aldığım kremleri ayıcıklarınına mı sürmedi, 3 . katta oturuyoruz astığım çamaşırları alıp bahçeye mi atmadı daha neler neler ... Bak bunca stresin arasında güldürdü beni yine

Benim oturduğum yerde de komşuluk ilişkileri var ama ben dahil olmadım pek olmak istemedim aslında çünkü pek normal komşuluklar değil. Ama bir iki komşum var ara ara gidip kahve içip oturduğum. Bir tanesi de en iyi arkadaşlarımdan biri oldu zaten.

Fadime’ciğim kızlar bu tartışma kıskançlık konusunda daha farklı oluyor ama insanın hayattaki en değerli varlığı kız kardeşler bu zamanları atlatacaklar merak etme sen kendini yıpratma… Biz evde 4 kız kardeştik düşün. Aman allahım çok iyi anlıyorum neler yaşadığını ama kızlarını da anlıyorum canım geçici bu dönemler mera etme

İngilizce renkler ve diğer konuları bizde kreşte öğrendik aslında ama tekrar olmayınca unutmuştu birkaç tekrarla oturuyor yerine. Ve evet bu yaşta öğrendiklerinde ve interaktif olarak öğrendiklerinde teleffuzlar daha güzel oluyor zaten okulda da interaktif olarak işleniyor İngilizce dersleri…

Çarpım tablosu konusunda bizde evde çalışıyoruz 4 lerdeyiz şuan Haribu’cuğum siz baya ilerlemişsiniz 7 lere filan gelmişsiniz. Biz çakılıp kaldık 4 lerde, öğretmenden de tık yok ancak geçenlerde çarpma işlemini 5 lerden göstermişti. Dün yine okulda test yapmış testteki problemler 5 li çarpma gerektiriyordu. Ama yıl sonuna kadar biter çarpmalar 5 lere kadar yaz tatilinde de pekiştiririz herhalde acelemiz de yok aslında.

Fadime canım ya notlar gayet iyi neden üzülüyorsun 100 olsa ne olacak ki, dediğiniz gibi bu notlar sınavlara yansımayacak. Kızlarınla gezmişsin iyi yapmışsın insan kendi için alışveriş yapınca mutlu oluyor bende çok severim her kadın gibi alışverişi

Oğluma internetten pantolon ve eşofman almıştım bugün onlar geldi ama sanırım ancak önümüzdeki yıl giyebilecek

Bu arada anladığım kadarıyla senin de araban var, kullanıyor musun aktif olarak? Bugün Motorlu Taşıtlar Vergisini ödedim. Ödediniz mi sizde ne kadar çok ya yazık vallahi içime oturdu. Zaten yakıt da ve alımlarda bir dünya vergi ödüyoruz yetmiyor....

Son düzenleme:

Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.

Bende söylüyorum inanın kendime bunları

Ama işte yapı ile ilgili herhalde canımı yaksada karşımdaki nedense çabuk unutuyorum yapılanı

İçimdeki saftirik baskın geliyor hep

Bu kafayla daha çoook yaşarım bu durumları

Son düzenleme:

Yaa hiç üzülme ne olur.

Bak kendinde söylüyorsun öğretmenle yaşadıklarınızı

Tabiki elinizden geleni yapıp düzeltmeye çalışacaksınız

Geçmişi okuduysan görmüşsündür bizde yaşadık oğlumla okul değilşikliği

sonrasında öğretmenle kavgaya varan diyaloglar çok üzüldüm bende buradaki arkadaşlar bilirler sağolunlar onlar destek oldular her seferinde

Bak ama farkındasın durumun emin ol ki öğretmenle olan diyaloğun kesinlikle katkısı var bu notlarda

bunu itiraf etmesini beklenemezdi zaten ama takipte olduğun bilsin iyi olmuş görüştüğün

üzlmemek elde değil ama gerçekten üzülme bir sonraki döneme odaklan ve kendini rahatlat ki kızın da çok üzülmesin

Son düzenleme:
O insan vücudunu ben de düşünüyorum canım bakalım kısmet olur da alabilirsem iyi olur.
Senin oğluşun da kalır yanı yokmuş emirden
Kızlarım da dediğin gibi çoğu zaman takmıyorum artık, takmamaya çalışıyorum, çünkü biz yokken gayet iyiler, işi bize kesiyorlar yani anlayacağın
Biz de ikidir morpadır-okulistiktir ordan tekrar ediyoruzya bakalım faydası olur inşallah.
Çarpım tablosunda da aynen dediği gibi canım öğretmenler ağır gidiyor bizim. Biz de 2 lerdeyiz okulda.

Evet haklısın ama işte yapımızda var, neden olmasın diyorsun, okulda da başarılı yani, çalışkan birkaç öğrenciden biri, yani en çalışkanlara bunu veriyorsa, diğer öğrencilere kaç veriyor acep??
Ben yalnız gezdim bu arada dün, yalnızken kendine daha iyi bakabiliyorsunya, o yüzden iş arasında hallettim, kısmetse haftasonu beraber geziceğiz.
Evet canım kullanıyorum, aynen dediğin gibi bu sene kaç oldu bilmiyorum geçen sene 413 TL ydi, herşeye inanılmaz bir şekilde zam geliyor, maaşlar hariç
Ayrıca tek tek hepimizi alıntıladığın için ve de özverin için çoook teşekkürler, iyiki varsın, iyiki varsınız tüm kızlar, topiğimizi çok seviyorum, hep devam etsin inşallah bu muhabbetimiz, Allah sağlık sıhhat versin de.

Son düzenleme:

Sende iyi ki varsın canım

Hepiniz iyi ki varsınız

Burada olmak yaşadıklarımızı paylaşmak

Birbirimize destek olmak gerçekten çok güzel ve çok değerli

Bu yıl 268+268 yani 536 tl oldu canım yani benimki öyle bilmiyorum bu farkediyor mu araçtan araca ama...

Bizim notlar neden girilmemiş hala anlamıyorum...

Herkesin girilmiş yahu, hoş az buçuk tahmin etsem de

Notlardan çok öğretmenin tutumunu göstereceği için merak ediyorum açıkçası notları

Girilse de baksak

Geçen seneki notlara da bakılabiliyormuş onlara baktım girmişken derslerin hepsi 5 di davranışlarda bir tane 2 diğerleri 3 dü.

Son düzenleme:
Sağol canım.
Benimkisi de 413 tl idi geçen sene 413+413 bu sene kaç olcak bakalım, değişiyor canım, arabanın motor hacmine, yılına göre değişiyor.

Bugün yarın girilir canım, bizimki de dün girildi zaten, az kaldı sabret.

günaydın kızlarr,
dün 2 sayfa fotokopimiz vardı, onları yaptık, hayat bilgisinde yönleri-adresleri falan öğreniyorlar. Matematikte de paralar konusu vardı yine. Akşam yaptık bitirdik. Çarpım tablosu konusunda ilerleme kaydedemiyorum kızlar, yazmak okumak istemiyor, nasıl yapıcam bilmiyorum, 4 lere geçicez bak diyorum hiç oralı değil, bak pazar günü gezmeye gitmeyiz falan dedim ama bakalım artık.
Akşam yine eşim hep dediğiniz gibi yeme içmenin peşindeydi, mutfağı tam temizleyip çıkıyorum, tekrar tabak bırakılmış, sonra tekrar, sonra bakıyom tekrar sinir geldi ya, 5 dakika arkamı dönmeden mutfakta, kaseler-tabaklar, çamaşır-bulaşık illallah geldi yani..
Neyse işte böyle kızlarr, artık arka odaya geçiyorum sobayı da açıyorum, çocuklar da hiç olmazsa sakince dersini çalışıyo, babamız da rahat rahat haberini dinliyo

günaydın hayırlı cumalar
dün ödev yoktu okuma yaptık sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…