moralim çok bozuldu kızın notları çok düşük bu kadarda düşük beklemiyordum acaba öğretmenle başta çok tartıştık gıcıklığınamı yaptı yaaaa
okul değişikliği bu kadar etkilermi çocuğu:44:
canım yapmışsın alıntı..ben de sağdakı + ya basıyorum..o şekilde alıntı yapıyorum canım.
kaç almış ki canım yaaa, 2.sınıfta da? Ama üzülme düzeltirsiniz, sonuçta bunlar not ortalamasına girmeyecek, 5.sınıftan itibaren başlıyor notlar sınavı etkilemeye.
moralim çok bozuldu kızın notları çok düşük bu kadarda düşük beklemiyordum acaba öğretmenle başta çok tartıştık gıcıklığınamı yaptı yaaaa
okul değişikliği bu kadar etkilermi çocuğu:44:
canım ya iş hayatında böyle maalesef, insanlar fırsatını buldu mu hemen kuyunu kazıyorlar, bundan sonra sen de önlemini al canım, nasıl onu yükselttiysen, aşağıya indirmesini de bilirsin elbet.Selam Kızlar nasılsınız?
Uğrayamaz oldum bu aralar, hala çok yoğunum ve işler planladığım hızla ilerlemiyor, çıkan aksilikler yüzünden.
Bu sabah canım sıkıldı hem de çok. Aslında çok yabancı olmadığım olaylar bunlar ama öyle işte üzgünüm
İnsanlarla uğraşmak, insanı yönetmek çok zor gerçekten. Ya acımasız olacaksınız sistem neyi gerektiyorsa yapıp bu şekilde bir korku oluşturacaksınız astlarınıza karşı ya da benim içinde bulunduğum duruma düşeceksiniz
Akıllanmıyorum ben gerçekten, ilk defa olmuyor bu yaşadıklarım. Hatalar, eksiklikler, yanlışlar karşısında gerekli davranışı sergileyemiyorum çünkü kendimi karşımdakinin yerine koyarak hareket ediyorum. İnsanları kırmak üzmek bana uymuyor bir türlü.
Bababannem büyüttü bizi kızlar hala hayatta 100 civarında yaşı. Çok da inançlı bir kadındır. Hep derki kimseyi kendinizden üstün görmeyin konumunuz ne olursa olsun Allah katında hepimiz eşitiz. Çok doğru çok haklı bende tam da böyle düşünürüm. Ama herkes aynı fikirde değil ne yazık ki bu ister iş arkadaşınız olsun ister astınız ister üstünüz.
Sene başında yöneticiliğe yükselen bir arkadaşımız var elimden gelen desteği veriyorum, onun denetleyen konumundayken bir çok hatasını yanlış davranışını yönetime yansıtmıyorum. Ama şu birkaç günde sırf kendini göstermek için yaptıkları akıl alır gibi değil hem de kendisine verdiğim onca desteğe rağmen
Kendi altımda çalışan personelimin yaptığı hataları raporlarken onun adının geçmemesini sağlarım hep kendim üstlenirim bu uygunsuzlukları ve önlem alarak toparlamaya çalışırım, zam zamanı önce onun maaşı için pazarlık yaparım kendim için istemeye fazlasını talep etmeye yüzüm kalmaz. Ama gel gör ki öyle bir nokta da gol yiyorum ki kendi yaptığı hatayı bana bağlamaya çalışıyor arkadaş...
İşte böyle bir ruh halindeyim bugün kızlar, kötü hissediyorum kendimi, tabiri caizse Aptal Gibi hissediyorum
Yemeği hızlıca yedim geldim sizlerle paylaşmak istedim içinde bulunduğum durumu, bakamıyorum yazdıklarınıza birkaç gündür öğleden sonra kısa bir toplantım var sonrasında gelip bakıcam sizin durumlarınıza da
Sağol canım evet kötü değil tabii, ama burdaki arkadaşların e okuluna bakıyoz bir sürü 100 leri var, bizim öğretmen niye pintilik yapıyor arkadaşcanım ya..olsun 85 90 kötü değil ki maşallah .
arkadaşım öncelikle üzülmeyeceksin kesinlikle ..ve bu üzüntüyü kızına asla belli etme..
istersen karşına alır konuşursun." ders notlarını yükselteceğiz birlikte " demelisin..karnen kötü falan deme lütfen...
yavaş yavaş dersleri telafi ederek başarıyı yakalayacaksınızdır..eminim..
sadece ondan anlamasını bekleme..sen de yardımcı ol..anlat gerekirse..artık bu saatten sonra onun öğretmeni sen ol canım..çünkü geri kalmış olduğunuzu sen söyledin..sınıf konularını yakalamanız lazım..yoksa bu üstüne ekleye ekleye gidecek her dönem..öncelikle sınıf seviyesini yakalayın..ve üzülmek yok...başarmak var.
çok haklısın seviyeyi yakalamamız lazım notları düşük bekliyordum ama beni endişelendiren öğretmen inşallah tartıştık diye vermemiştir bu notları
kaç almış ki canım yaaa, 2.sınıfta da? Ama üzülme düzeltirsiniz, sonuçta bunlar not ortalamasına girmeyecek, 5.sınıftan itibaren başlıyor notlar sınavı etkilemeye.
canım ya iş hayatında böyle maalesef, insanlar fırsatını buldu mu hemen kuyunu kazıyorlar, bundan sonra sen de önlemini al canım, nasıl onu yükselttiysen, aşağıya indirmesini de bilirsin elbet.
Sağol canım evet kötü değil tabii, ama burdaki arkadaşların e okuluna bakıyoz bir sürü 100 leri var, bizim öğretmen niye pintilik yapıyor arkadaş
öğretmenler bir daha ki dönem işi sıkı tutsunlar diye vermiş olabilir o notları canım..kendilerine gelsinler diye..bir çok öğretnem bu zihniyette.
Selam Kızlar nasılsınız?
Uğrayamaz oldum bu aralar, hala çok yoğunum ve işler planladığım hızla ilerlemiyor, çıkan aksilikler yüzünden.
Bu sabah canım sıkıldı hem de çok. Aslında çok yabancı olmadığım olaylar bunlar ama öyle işte üzgünüm
İnsanlarla uğraşmak, insanı yönetmek çok zor gerçekten. Ya acımasız olacaksınız sistem neyi gerektiyorsa yapıp bu şekilde bir korku oluşturacaksınız astlarınıza karşı ya da benim içinde bulunduğum duruma düşeceksiniz
Akıllanmıyorum ben gerçekten, ilk defa olmuyor bu yaşadıklarım. Hatalar, eksiklikler, yanlışlar karşısında gerekli davranışı sergileyemiyorum çünkü kendimi karşımdakinin yerine koyarak hareket ediyorum. İnsanları kırmak üzmek bana uymuyor bir türlü.
Bababannem büyüttü bizi kızlar hala hayatta 100 civarında yaşı. Çok da inançlı bir kadındır. Hep derki kimseyi kendinizden üstün görmeyin konumunuz ne olursa olsun Allah katında hepimiz eşitiz. Çok doğru çok haklı bende tam da böyle düşünürüm. Ama herkes aynı fikirde değil ne yazık ki bu ister iş arkadaşınız olsun ister astınız ister üstünüz.
Sene başında yöneticiliğe yükselen bir arkadaşımız var elimden gelen desteği veriyorum, onun denetleyen konumundayken bir çok hatasını yanlış davranışını yönetime yansıtmıyorum. Ama şu birkaç günde sırf kendini göstermek için yaptıkları akıl alır gibi değil hem de kendisine verdiğim onca desteğe rağmen
Kendi altımda çalışan personelimin yaptığı hataları raporlarken onun adının geçmemesini sağlarım hep kendim üstlenirim bu uygunsuzlukları ve önlem alarak toparlamaya çalışırım, zam zamanı önce onun maaşı için pazarlık yaparım kendim için istemeye fazlasını talep etmeye yüzüm kalmaz. Ama gel gör ki öyle bir nokta da gol yiyorum ki kendi yaptığı hatayı bana bağlamaya çalışıyor arkadaş...
İşte böyle bir ruh halindeyim bugün kızlar, kötü hissediyorum kendimi, tabiri caizse Aptal Gibi hissediyorum
Yemeği hızlıca yedim geldim sizlerle paylaşmak istedim içinde bulunduğum durumu, bakamıyorum yazdıklarınıza birkaç gündür öğleden sonra kısa bir toplantım var sonrasında gelip bakıcam sizin durumlarınıza da
canım ya iş hayatında böyle maalesef, insanlar fırsatını buldu mu hemen kuyunu kazıyorlar, bundan sonra sen de önlemini al canım, nasıl onu yükselttiysen, aşağıya indirmesini de bilirsin elbet.
Sağol canım evet kötü değil tabii, ama burdaki arkadaşların e okuluna bakıyoz bir sürü 100 leri var, bizim öğretmen niye pintilik yapıyor arkadaş
hayat bilgisi 3
matematik 2
türkçe 2
üzüntümden napacağımı şaşırdım gittim öğretmenle konuştum bu kadar kötümü dedim çok üzüldüm dedim 1. sınıfta hepsi 5 olan bir çocuk nasıl bu kadar düşer dedim okul değişikliği oldu eski okulun baya geriden geldiğini ve notlarının düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar kötü beklemiyordum dedim öğretmende bana çok evhamlısın neden bu kadar panik yapıyorsun ilk geldiği günden beri baya ilerleme olduğunu söyledi düzeltirsiniz dedi ilerleme varsa düzelir dedi zayıfda geçerde olabilirdi dedi ama düzelme var dedi eski okulla aramızda çok fark var bunu hemen kapatamaz dedi 2. dönemde tam gün olacak okul ve etüt başlıycak etüte verecem ve biraz daha yoğunlaşacağız artık ilk başta öğretmenle aramızda bazı tartışmalar olmuştu bugün öğretmen bana ilk günlerde biraz kırıcı konuşmalarımız oldu bunun yüzünden notların böyle olduğunu düşünme benim için çocukların hepsi aynı değerde aklına yanlış şeyler gelmesin dedi biraz rahatladım oofff... kız çok üzülecek yaaa...eve gelene kadar boğazıma yumruk oturdu sanki ağlıycam ağlayamıyorum inşallah düzeltiriz ....
canım benim ya ..inanamıyorum arkadaşının yaptıklarına..hayatta kimselere güvenmemek lazım zeliş..asla ..bak işte..
neden onun hatalarını üstleniyorsun..bunu yapma ya..herkes kendi hatasını kabul etsin.ya da üstlenemeyeceği hatalar yapmasın..
babaannen maşallah ya..Allah uzun ömürler versin ona..sizi büyütmüş ..ah ah.eski toprak..
bir de söyle düşün..babaanennin sana verdiği öğütler doğru..ama o eskilerdeki gibi insan kalmadı artık..hangi birine uygulayacaksın ki onun öğütlerini ..insanlar nankör olmuş.
sen her zaman kendini garantiye al..
kızarak söylenerek yapma tabi ama her kes sorumluluğunu bilsin..kimse yüzünden huzursuz olma..değer mi??evde dert . koca ile dert, bir de iş dert...üzülme canım..bunlar da geçecek...
Boşuna demiyolar acıma acınacak duruma düşersin diye...İş ortamında herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyo nasıl bişeyse artık bu büyük yerlerde daha çok oluyo maalesef.Sende gardını al cnm adımına göre muamele et ki üzmesinler seni.Çünkü sen karşı taraf üzülmesin diye kendini üzüyosun olmaz öyle hakeden hakettiğini yaşayacak çok ince düşünme
hayat bilgisi 3
matematik 2
türkçe 2
üzüntümden napacağımı şaşırdım gittim öğretmenle konuştum bu kadar kötümü dedim çok üzüldüm dedim 1. sınıfta hepsi 5 olan bir çocuk nasıl bu kadar düşer dedim okul değişikliği oldu eski okulun baya geriden geldiğini ve notlarının düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar kötü beklemiyordum dedim öğretmende bana çok evhamlısın neden bu kadar panik yapıyorsun ilk geldiği günden beri baya ilerleme olduğunu söyledi düzeltirsiniz dedi ilerleme varsa düzelir dedi zayıfda geçerde olabilirdi dedi ama düzelme var dedi eski okulla aramızda çok fark var bunu hemen kapatamaz dedi 2. dönemde tam gün olacak okul ve etüt başlıycak etüte verecem ve biraz daha yoğunlaşacağız artık ilk başta öğretmenle aramızda bazı tartışmalar olmuştu bugün öğretmen bana ilk günlerde biraz kırıcı konuşmalarımız oldu bunun yüzünden notların böyle olduğunu düşünme benim için çocukların hepsi aynı değerde aklına yanlış şeyler gelmesin dedi biraz rahatladım oofff... kız çok üzülecek yaaa...eve gelene kadar boğazıma yumruk oturdu sanki ağlıycam ağlayamıyorum inşallah düzeltiriz ....
O insan vücudunu ben de düşünüyorum canım bakalım kısmet olur da alabilirsem iyi olur.Tekrardan merhaba kızlar,
Hafta başından beri süren yoğun tempoya ara verip oturdum yazdıklarınızı okumaya, alıntı yapamam belki diye de bir World dosyası açtık siteden okuyup buraya yazıp sonra kopyalayarak paylaşıcam sizinle görün bakın ne kadar garanticiyim
Yanıma bir paket biskrem ve bir kupa çayımı da aldım, gelin beraber yiyelim...

Hadi başlayalım bakalım…
Dilek’ciğim interaktif insan vücüdunuzu çok beğendim gerçekten oğluşa doğum gününde alabilirim belki. İyi fikir oldu anlayacağın. Teşekkürler…
Ayrıca Emir’in maceralarını da okudum güldürdü beni de bıcırık. Bu erkek çocuklar hep böylemi bilmiyorum ki. Kızlar daha sakin daha uysal oluyorlar sanki. Sevgili oğluşumda macera sever bir bebeklik yaşadı bazen hala bile yapar enteresanlıklar araştırmacıdır biraz önüne gelen her şeyi deneylerinde kullanmaktan çekinmez…
Bir gün pazara gittim babaya bıraktım hafta sonu marketten de yeni gelmiştik öncesinde. Eve bir girdim mutfak kapısı kapalı ama garip bir koku var. Baktım baba uyuyor salonda mutfağın kapısını bir açtım ki halı yerden yüksekten sütün içinde yüzüyor. 6 kutu sütle halı yıkamış benim afacan kendinide tabi
Bir sürü para verip aldığım kremleri ayıcıklarınına mı sürmedi, 3 . katta oturuyoruz astığım çamaşırları alıp bahçeye mi atmadı daha neler neler ... Bak bunca stresin arasında güldürdü beni yine
Benim oturduğum yerde de komşuluk ilişkileri var ama ben dahil olmadım pek olmak istemedim aslında çünkü pek normal komşuluklar değil. Ama bir iki komşum var ara ara gidip kahve içip oturduğum. Bir tanesi de en iyi arkadaşlarımdan biri oldu zaten.
Fadime’ciğim kızlar bu tartışma kıskançlık konusunda daha farklı oluyor ama insanın hayattaki en değerli varlığı kız kardeşler bu zamanları atlatacaklar merak etme sen kendini yıpratma… Biz evde 4 kız kardeştik düşün. Aman allahım çok iyi anlıyorum neler yaşadığını ama kızlarını da anlıyorum canım geçici bu dönemler mera etme
İngilizce renkler ve diğer konuları bizde kreşte öğrendik aslında ama tekrar olmayınca unutmuştu birkaç tekrarla oturuyor yerine. Ve evet bu yaşta öğrendiklerinde ve interaktif olarak öğrendiklerinde teleffuzlar daha güzel oluyor zaten okulda da interaktif olarak işleniyor İngilizce dersleri…
Çarpım tablosu konusunda bizde evde çalışıyoruz 4 lerdeyiz şuan Haribu’cuğum siz baya ilerlemişsiniz 7 lere filan gelmişsiniz. Biz çakılıp kaldık 4 lerde, öğretmenden de tık yok ancak geçenlerde çarpma işlemini 5 lerden göstermişti. Dün yine okulda test yapmış testteki problemler 5 li çarpma gerektiriyordu. Ama yıl sonuna kadar biter çarpmalar 5 lere kadar yaz tatilinde de pekiştiririz herhalde acelemiz de yok aslında.
Evet haklısın ama işte yapımızda var, neden olmasın diyorsun, okulda da başarılı yani, çalışkan birkaç öğrenciden biri, yani en çalışkanlara bunu veriyorsa, diğer öğrencilere kaç veriyor acep??Fadime canım ya notlar gayet iyi neden üzülüyorsun 100 olsa ne olacak ki, dediğiniz gibi bu notlar sınavlara yansımayacak. Kızlarınla gezmişsin iyi yapmışsın insan kendi için alışveriş yapınca mutlu oluyor bende çok severim her kadın gibi alışverişi
Oğluma internetten pantolon ve eşofman almıştım bugün onlar geldi ama sanırım ancak önümüzdeki yıl giyebilecek
Bu arada anladığım kadarıyla senin de araban var, kullanıyor musun aktif olarak? Bugün Motorlu Taşıtlar Vergisini ödedim. Ödediniz mi sizde ne kadar çok ya yazık vallahi içime oturdu. Zaten yakıt da ve alımlarda bir dünya vergi ödüyoruz yetmiyor....
O insan vücudunu ben de düşünüyorum canım bakalım kısmet olur da alabilirsem iyi olur.
Senin oğluşun da kalır yanı yokmuş emirden
Kızlarım da dediğin gibi çoğu zaman takmıyorum artık, takmamaya çalışıyorum, çünkü biz yokken gayet iyiler, işi bize kesiyorlar yani anlayacağın
Biz de ikidir morpadır-okulistiktir ordan tekrar ediyoruzya bakalım faydası olur inşallah.
Çarpım tablosunda da aynen dediği gibi canım öğretmenler ağır gidiyor bizim. Biz de 2 lerdeyiz okulda.
Evet haklısın ama işte yapımızda var, neden olmasın diyorsun, okulda da başarılı yani, çalışkan birkaç öğrenciden biri, yani en çalışkanlara bunu veriyorsa, diğer öğrencilere kaç veriyor acep??
Ben yalnız gezdim bu arada dün, yalnızken kendine daha iyi bakabiliyorsunya, o yüzden iş arasında hallettim, kısmetse haftasonu beraber geziceğiz.
Evet canım kullanıyorum, aynen dediğin gibi bu sene kaç oldu bilmiyorum geçen sene 413 TL ydi, herşeye inanılmaz bir şekilde zam geliyor, maaşlar hariç
Ayrıca tek tek hepimizi alıntıladığın için ve de özverin için çoook teşekkürler, iyiki varsın, iyiki varsınız tüm kızlar, topiğimizi çok seviyorum, hep devam etsin inşallah bu muhabbetimiz, Allah sağlık sıhhat versin de.
Sağol canım.Sende iyi ki varsın canım
Hepiniz iyi ki varsınız
Burada olmak yaşadıklarımızı paylaşmak
Birbirimize destek olmak gerçekten çok güzel ve çok değerli
Bu yıl 268+268 yani 536 tl oldu canım yani benimki öyle bilmiyorum bu farkediyor mu araçtan araca ama...
Bugün yarın girilir canım, bizimki de dün girildi zaten, az kaldı sabret.Bizim notlar neden girilmemiş hala anlamıyorum...
Herkesin girilmiş yahu, hoş az buçuk tahmin etsem de
Notlardan çok öğretmenin tutumunu göstereceği için merak ediyorum açıkçası notları
Girilse de baksak
Geçen seneki notlara da bakılabiliyormuş onlara baktım girmişken derslerin hepsi 5 di davranışlarda bir tane 2 diğerleri 3 dü.
günaydın hayırlı cumalar
dün ödev yoktu okuma yaptık sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?