Neler yapıyorsunuz kızlar gelemiyorum yine 2 gün yokum ya biraz biraz toparlamaya çalışıyorum işleri ne kadar olabilirse artık...
Haribu'cuğum naptın izin işini çıkıyor musun?
Nerelere gideceksiniz izne çıkarsan tatilde
Var mı yapılabilecek farklı etkinlikler bildiğin
Bende var mesela bir tane dün buldum çoook ciddi bir sürpriz olacak benim ufaklığa bakalım ayarlayabilirsem...
Boncuğum canım ben oğlanı bu sene önce futbola sonrada yüzmeye gönderdi ikisinden de sıkıldı gitmek istemedi. Aslında başlarken baya hevesliydi.
Bu ara basket var aklımda aslında bir an evvel başlamamız lazım ama beraber başlayacağımız için kendi işlerimi ayarlayıp sonra kayıt yaptırıcam. Bir spor salonu var bizim orada basket için aynı salon içinde fitness alanı var, oğlanı baskete yazdırıp o oynarken kendim de fitnessa gitmeyi düşünüyorum
Aslında bizim orada yakınlarda var mı bilmiyorum benim oğlan satrança meraklıdır aslında kreşdeyken oynuyordu bana öğretmeye çalışıyordubulabilirsem olabilir aslında ama derslerden de vakit kalmıyor ki ancak yazın artık...
Daha konuşamadım cnm müdürümle çıksam da burdayım istanbulda gezdiricem onu..Sendeki süprizi de marak ettim anlat bakalım bekliyorum
hasta olur mu ki?:26::26:haklısın..düzce üniversitesinin olimpik yüzme havuzu varmış..personele indirim de varmış..ben bu yaz çocuklarımla gitmeyi planlıyorum..
emir için de iyi olur..gerçi geldiğimiz yerde yazın her gün denize gittiğimiz için emir yüzmeyi biliyor..
ama fiziksel gelişim için iyi olacaktır...fadime ciğim ..eğer imkan bulabiliyorsan gönder yüzme kursuna..kış için ben cesaret edemiyorum..zaten çabuk hasta oluyorlar ya ondan..yaz için düşünüyorum ben
Oh ne güzel şimdiden biliyor, süper canım.Benimki baskete gidiyor geçen yılda gitti seviyor,yüzmeye 6 yaşında göndermiştim onu ordaki hoca pek disiplinli gelmişti gitmek istemiyordu birazcık bağırıyodu çocuklara ama kurslar öğretmensiz olmuyo oğlum dedim3 ay devam etmişti sonra yazlıkta kendi ilerletti yüzmeyi
Tamam biliyorum İstanbul'da olduğunuzu canımcım, İstanbul'da nerelere gideceksiniz var mı programınız?
Milano Sirki sömestre tatilinde İstanbul'a geliyormuş canım 15 gün sanırım. Çok ünlü bir sirk duymuşsundur, çok güzel olur eminim.. Ama biraz bilet fiyatları yüksek geldi açıkçası 34 lira 3 kişi gitsek baya yüksek oluyor bilemiyorum babamızla konuşacağım bakalım o ne diyecek. Daha oğlana söylemedim netleşsin de sonra söylerim...
Tamam biliyorum İstanbul'da olduğunuzu canımcım, İstanbul'da nerelere gideceksiniz var mı programınız?
Milano Sirki sömestre tatilinde İstanbul'a geliyormuş canım 15 gün sanırım. Çok ünlü bir sirk duymuşsundur, çok güzel olur eminim.. Ama biraz bilet fiyatları yüksek geldi açıkçası 34 lira 3 kişi gitsek baya yüksek oluyor bilemiyorum babamızla konuşacağım bakalım o ne diyecek. Daha oğlana söylemedim netleşsin de sonra söylerim...
Zeliş bu süpermiş ya. Hemde vialand da. Giderseniz lütfen yaz nasıl geçtiğini belki ben de gönderirim kızımı babasıyla.
Zeliş bu süpermiş ya. Hemde vialand da. Giderseniz lütfen yaz nasıl geçtiğini belki ben de gönderirim kızımı babasıyla.
Valla izin netleşmediği için şu gün şunu yaparız diye bir plan yapmadım netleşsinde bakıcam artık..ama dolmabahçe yerebatan ve topkapı sarayı gündemimde var.Birde sınıftan iyi görüştüğüm bir iki veli var bir sabah kahvaltıya almak istiyorum onları onlarlada plan yapabiliriz..
Sirk olayı çok güzelmiş hakikaten biz oğlanı bir keresinde milka nın sponsorluğunda götürmüştük ufaktı o zaman çok bişey anlamadı benim hoşuma gitmişti,şimdi tam zamanı aslında..evet 3 kişi olunca fiyat artıyo tabi ama her zaman olan bişey değil tatil için değer...
evet şimdi bende baktım,güzel bir organizasyon gitmek lazım,bizde babamızla bi konuşalım gerçi o daha çok bayılır çocuktan böyle şeylere
evet şimdi bende baktım,güzel bir organizasyon gitmek lazım,bizde babamızla bi konuşalım gerçi o daha çok bayılır çocuktan böyle şeylere
Tamam canım gidersek mutlaka yazarız.
Doğru söylüyorsun aslında başka zaman istesen de olmayacak. Bu ay çoook açıldım o yüzden aslında ama bakalım babamız ne diyecek bu işe :)))
Kızlar ben cumaya kadar yokum...
Kendinize iyi bakın...
Hoşçakalın...
Şanslısın, biz illa dil dökeriz biryere gitmek için.
Bazen dışarı çıkalım biraz derim hep bana sorar, nereye gidelim diye. Yahu diyorum bir kere de hazırlanın şuraya gideceğiz diye sen de. Ama nerdee...
Kızlar ben de çıkıyorum. İşlerimi toparlayıp çıkacağım.
Yarın görüşürüz inşallah.
Herkese iyi akşamlar...
Kızlar ben de çıkıyorum. İşlerimi toparlayıp çıkacağım.
Yarın görüşürüz inşallah.
Herkese iyi akşamlar...
Tamam canım gidersek mutlaka yazarız.
Doğru söylüyorsun aslında başka zaman istesen de olmayacak. Bu ay çoook açıldım o yüzden aslında ama bakalım babamız ne diyecek bu işe :)))
Kızlar ben cumaya kadar yokum...
Kendinize iyi bakın...
Hoşçakalın...
Al benden de o kadar..
Asla tek başına plan yapıp bugünde şuraya gidelim demez..
Ben gidelim mi, şunu yapalım mı diyince de, sen bilirsin der,
Yahu sende bir bireysin niye ben biliyorum sende fikrini söyle değil mi yok..
Hele oğlanla tek başına bir şey yapsın görülmüş şey değildir, berbere zor gönderiyorum o derece yani...
Bizimde kısmetimiz böyleymiş
Valla izin netleşmediği için şu gün şunu yaparız diye bir plan yapmadım netleşsinde bakıcam artık..ama dolmabahçe yerebatan ve topkapı sarayı gündemimde var.Birde sınıftan iyi görüştüğüm bir iki veli var bir sabah kahvaltıya almak istiyorum onları onlarlada plan yapabiliriz..
Sirk olayı çok güzelmiş hakikaten biz oğlanı bir keresinde milka nın sponsorluğunda götürmüştük ufaktı o zaman çok bişey anlamadı benim hoşuma gitmişti,şimdi tam zamanı aslında..evet 3 kişi olunca fiyat artıyo tabi ama her zaman olan bişey değil tatil için değer...
Şanslısın, biz illa dil dökeriz biryere gitmek için.
Bazen dışarı çıkalım biraz derim hep bana sorar, nereye gidelim diye. Yahu diyorum bir kere de hazırlanın şuraya gideceğiz diye sen de. Ama nerdee...
Al benden de o kadar..
Asla tek başına plan yapıp bugünde şuraya gidelim demez..
Ben gidelim mi, şunu yapalım mı diyince de, sen bilirsin der,
Yahu sende bir bireysin niye ben biliyorum sende fikrini söyle değil mi yok..
Hele oğlanla tek başına bir şey yapsın görülmüş şey değildir, berbere zor gönderiyorum o derece yani...
Bizimde kısmetimiz böyleymiş
Bizimki kızıyla vakit geçirmeyi sever. Onu avm ye, sinemaya falan götürür ama bunları tek başına akıl edemez.
Hep ben derim ya da ayarlarım.
Daha önce biz de hep gezerdik kızımla ama ben bebek olunca babayı ön plana çıkardım o da benim sayemde geziyo yani..
günaydın kızlar..
dün ödev yoktu.. matematik,yazı yazma ve okuma yaptık.
bulgar cığım ya..nasıl bir öğretmeniniz var sizin böyle..hiç ödev vermiyor..iyi mi desem kötü mü desem..eve gelince ödev olmayınca ders tekrarı da olmamış olmuyor mu??sen ne düşünüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?