İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Daha konuşamadım cnm müdürümle çıksam da burdayım istanbulda gezdiricem onu..Sendeki süprizi de marak ettim anlat bakalım bekliyorum

Daha konuşamadım cnm müdürümle çıksam da burdayım istanbulda gezdiricem onu..Sendeki süprizi de marak ettim anlat bakalım bekliyorum

Tamam biliyorum İstanbul'da olduğunuzu canımcım, İstanbul'da nerelere gideceksiniz var mı programınız?

Milano Sirki sömestre tatilinde İstanbul'a geliyormuş canım 15 gün sanırım. Çok ünlü bir sirk duymuşsundur, çok güzel olur eminim.. Ama biraz bilet fiyatları yüksek geldi açıkçası 34 lira 3 kişi gitsek baya yüksek oluyor bilemiyorum babamızla konuşacağım bakalım o ne diyecek. Daha oğlana söylemedim netleşsin de sonra söylerim...

hasta olur mu ki?:26::26:

Oh ne güzel şimdiden biliyor, süper canım.

Zeliş bu süpermiş ya. Hemde vialand da. Giderseniz lütfen yaz nasıl geçtiğini belki ben de gönderirim kızımı babasıyla.

Valla izin netleşmediği için şu gün şunu yaparız diye bir plan yapmadım netleşsinde bakıcam artık..ama dolmabahçe yerebatan ve topkapı sarayı gündemimde var.Birde sınıftan iyi görüştüğüm bir iki veli var bir sabah kahvaltıya almak istiyorum onları onlarlada plan yapabiliriz..

Sirk olayı çok güzelmiş hakikaten biz oğlanı bir keresinde milka nın sponsorluğunda götürmüştük ufaktı o zaman çok bişey anlamadı benim hoşuma gitmişti,şimdi tam zamanı aslında..evet 3 kişi olunca fiyat artıyo tabi ama her zaman olan bişey değil tatil için değer...

Zeliş bu süpermiş ya. Hemde vialand da. Giderseniz lütfen yaz nasıl geçtiğini belki ben de gönderirim kızımı babasıyla.

evet şimdi bende baktım,güzel bir organizasyon gitmek lazım,bizde babamızla bi konuşalım gerçi o daha çok bayılır çocuktan böyle şeylere

Tamam canım gidersek mutlaka yazarız.

evet şimdi bende baktım,güzel bir organizasyon gitmek lazım,bizde babamızla bi konuşalım gerçi o daha çok bayılır çocuktan böyle şeylere

Doğru söylüyorsun aslında başka zaman istesen de olmayacak. Bu ay çoook açıldım o yüzden aslında ama bakalım babamız ne diyecek bu işe :)))

Kızlar ben cumaya kadar yokum...

Kendinize iyi bakın...

Hoşçakalın...

Şanslısın, biz illa dil dökeriz biryere gitmek için.
Bazen dışarı çıkalım biraz derim hep bana sorar, nereye gidelim diye. Yahu diyorum bir kere de hazırlanın şuraya gideceğiz diye sen de. Ama nerdee...

Tamam canım sen de kendine iyi bak.
İyi akşamlar

Bazen dışarı çıkalım biraz derim hep bana sorar, nereye gidelim diye. Yahu diyorum bir kere de hazırlanın şuraya gideceğiz diye sen de. Ama nerdee...

Al benden de o kadar..

Asla tek başına plan yapıp bugünde şuraya gidelim demez..

Ben gidelim mi, şunu yapalım mı diyince de, sen bilirsin der,

Yahu sende bir bireysin niye ben biliyorum sende fikrini söyle değil mi yok..

Hele oğlanla tek başına bir şey yapsın görülmüş şey değildir, berbere zor gönderiyorum o derece yani...

Bizimde kısmetimiz böyleymiş

Kızlar ben de çıkıyorum. İşlerimi toparlayıp çıkacağım.
Yarın görüşürüz inşallah.
Herkese iyi akşamlar...

Sana kolay gelsin cnm,cuma görüşürüz

Bizimki kızıyla vakit geçirmeyi sever. Onu avm ye, sinemaya falan götürür ama bunları tek başına akıl edemez.
Hep ben derim ya da ayarlarım.
Daha önce biz de hep gezerdik kızımla ama ben bebek olunca babayı ön plana çıkardım o da benim sayemde geziyo yani..

bir kaç veliyi kahvaltıya alma fikrini cok sevdim canım...siz kahvaltıda gündemi konuşurken çocuklar da oynar ...geçen yıl velilerle biz bunu çok yaptık..hatta ben 1. sınıf sonunda bir arkadaşımızın bahçesinde çocuklara eğlence yapmıştım..sünnet olmuştu bizim sıpalar..üzerinden hayli zaman geçmiş bile olsa onun eğlencesi de olmuş oldu...

sonra haftada 1 mutlaka bir velide toplanırdık..evleri birbirine yakın olanlar daha sık görüşebiliyorduk..çocukları öğlen okula bırakınca genellikle hadi bana geçelim bir kahve içelim derdik ..

simdi ise burda yaban kedisi gibi oldum..veliler zaten alttan alttan bakıyorlar..kimseyi tanımıyorum...ama açıkcası tanımak da isemiyorum nedensiz...

tarihi yerleri gezmeniz çok iyi olur...ama zelişin dediği gibi milano sirki de süper olur..olmazsa 1 kişi gider çocukla zeliş ..2 velinin de girmesine gerek yok bence..ya da 2 arkadaş da sokulabilir mi ki..korkarlar mı 2 arkadaş kendi başlarına..

oy ya böyle zor oluyordur boncuk ...hep sen program yapmak zorundasın..bir yerde gidilecek yerler tükeniyor

bak zelişin eşi de aynı.

eşin gezzsin biraz demi boncuk..gerçi oğluşun büyüdü ..artık yavaş yavaş birlikte gezebilirsiniz..öğlen uykusuna yatmadan senin küçük sıpan

bu arada herkese günaydınnn...gününüz aydın olsun..burda sabah yağmur vardı...şimdi güneş açtı.

günaydın kızlar..
dün ödev yoktu.. matematik,yazı yazma ve okuma yaptık.

günaydın kızlar..
dün ödev yoktu.. matematik,yazı yazma ve okuma yaptık.

bulgar cığım ya..nasıl bir öğretmeniniz var sizin böyle..hiç ödev vermiyor..iyi mi desem kötü mü desem..eve gelince ödev olmayınca ders tekrarı da olmamış olmuyor mu??sen ne düşünüyorsun..

ödev oluyordu şimdiye kadar. geçen çarşamba perşembe den beri yok.tatile giriyoruz diye sanırım.:44:
bende boş bırakmıyorum tabi oğlanı bişiler yaptırıyorum.
bence öğretmen tatil için sürpriz yapacak ödevleri dolduracak gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…