günaydın canım, sabah burda da çileniyordu hemen geçti ama şimdi güneş var. Allahım tez zamanda bol yağmurlar versin inşallah.bu arada herkese günaydınnn...gününüz aydın olsun..burda sabah yağmur vardı...şimdi güneş açtı.
Günaydın canım.günaydın kızlar..
dün ödev yoktu.. matematik,yazı yazma ve okuma yaptık.
ödev oluyordu şimdiye kadar. geçen çarşamba perşembe den beri yok.tatile giriyoruz diye sanırım.:44:
bende boş bırakmıyorum tabi oğlanı bişiler yaptırıyorum.
bence öğretmen tatil için sürpriz yapacak ödevleri dolduracak gibi geliyor.
günaydın canım, sabah burda da çileniyordu hemen geçti ama şimdi güneş var. Allahım tez zamanda bol yağmurlar versin inşallah.
Günaydın canım.
Dün bizim ödev azdı derken, saat 10 gibi kızım telefon açtı, ''anneeee benim 1 sayfa daha ödevim vardı, bana vermediler, öğretmeni ara söyle, öğretmen bana kızacak'' diyerek ağlıyor, ölür müsün öldürür müsün. Kızım niye söylemedin diyorum, herhalde telaşeyle söylemedi, zil çaldı. Neyse aradık artık öğretmeni, tamam sorun değil, her zaman ödevini yapan bir çocuk dedi, öğrencilere dağıtsınlar diye verince böyle oluyor dedi, öylece hallettik bakalım.
ay canım ya..kıyamam..korkmuş çocuk..ne olacak halbuki ..
canım benim..
oy ya böyle zor oluyordur boncuk ...hep sen program yapmak zorundasın..bir yerde gidilecek yerler tükeniyor
Evet canım zor oluyor gerçekten ama bu son dönemde biraz gelişme var eşimde.
Mesela c.tesi için ben birşey söylemeden hepbirlikte Formİstanbula gidelim dedi. Kıza karne hediyesi tablet sözümüz vardı onu alırız dedi.
bak zelişin eşi de aynı.
eşin gezzsin biraz demi boncuk..gerçi oğluşun büyüdü ..artık yavaş yavaş birlikte gezebilirsiniz..öğlen uykusuna yatmadan senin küçük sıpan
günaydın kızlar..
dün ödev yoktu.. matematik,yazı yazma ve okuma yaptık.
günaydın canım, sabah burda da çileniyordu hemen geçti ama şimdi güneş var. Allahım tez zamanda bol yağmurlar versin inşallah.
Günaydın canım.
Dün bizim ödev azdı derken, saat 10 gibi kızım telefon açtı, ''anneeee benim 1 sayfa daha ödevim vardı, bana vermediler, öğretmeni ara söyle, öğretmen bana kızacak'' diyerek ağlıyor, ölür müsün öldürür müsün. Kızım niye söylemedin diyorum, herhalde telaşeyle söylemedi, zil çaldı. Neyse aradık artık öğretmeni, tamam sorun değil, her zaman ödevini yapan bir çocuk dedi, öğrencilere dağıtsınlar diye verince böyle oluyor dedi, öylece hallettik bakalım.
Küçük çocukla gerçekten zor oluyor gezmek. Yedirmesi sıkıntı, uyutması sıkıntı. O yüzden bu kış evdeyiz. Yaza ancak başlarız herhalde gezmelere.
Bizde de sadece 1 sayfa matematikten fotokopi vardı. Onu kendi yaptı ben kontrol ettim.Keşke hep böyle olsa..
Canım benim ne kadar sorumluluk sahibi maşallah.Öğretmeninden onay almayınca rahat edememiş.
İyiki öğretmeni cevap vermiş, bizim öğretmen acil birşey olmadıktan sonra beni aramayın diyor ve her telefona bakmıyor.
Biz zaten çok sık aramıyoruz canım, bu dönem bu 3.telefonumdu sanırım, o yüzden bişey demedi. Sizin öğretmeni de artık ne kadar bıktırdılarsa
oğluşun da tem zamanda büyüsün de siz de başlayın gezmelere inşallah, bebekken dediğin gibi sıkıntı. Ama olsun bu zamanlarının kıymetini bil, tam sevmelik şimdi, canım benim, minicik elleri ayakları, Allah nazarlardan korusun.
Allah sağlık sıhhat versin de, hayırlısıyla büyüsünler.Amin canım sağol. Haklısın tam sevmelik. Bir de gündüz görmeyince akşam doyamıyorum.O yüzden de şimdilik gezme falan aramıyorum.H.sonu evde çocuklarla olmak hoşuma gidiyor.
yemeğe çıktınız mı kızlar..
ben çıkmadım 5-10 dk ya çıkarım..
Amin canım sağol. Haklısın tam sevmelik. Bir de gündüz görmeyince akşam doyamıyorum.O yüzden de şimdilik gezme falan aramıyorum.H.sonu evde çocuklarla olmak hoşuma gidiyor.
beni de bir hoca kahveye çağırdı.tam öğlen arasında..yanında poğaça ikram etti..o şekilde kaldı ..öğlen arası da geçti..
sen neden geç kaldın bugün
evet tam sevilme zamanı boncuk..bol bol öp..
ben da akşam eve hasretle gidiyorum..büyük oğlanı okuldan aldıktan sonra eve girmek için öyle sabırsızlanıyorum ki anlatamam..
kapıyı bize küçük oğlum açıyor..sonra " hoş geldiniz zzzzzz !" çığlığı
ve kapıyı açar açmaz koridorda koşmaya başlar..abisine sarılır..yamyam dansına benzer anlamsız hareketler yapar..
ben de onu koştururum " hani beni öpmedinnnnnnnnn"
şımarık şımarık gelir öper , sarılır ...ohh mis mis..
çok şükür..iyi ki varlar.
eskiler çocuklar evin altın topu demişler çok doğru.
evet canım çok şükür iyi ki varlar.
biz bir kaç arkadaş beraber genelde geç çıkıyoruz.
çıktın mı yemeğe ..ne yedinn
çıktım canım.tavuk güveç, bulgur pilavı, çorba, kadayıf tatlısı.
ay canım benim, hele o ufaklar yok mu, bitiriyorlar bizi, sabahları bazen benim ki de ben gidyom dedim mi, gitmeeeee diye bir boynunu büker ki, kıyamam, akşam da öyle, gidince bir sevinir illa ki.evet tam sevilme zamanı boncuk..bol bol öp..
ben da akşam eve hasretle gidiyorum..büyük oğlanı okuldan aldıktan sonra eve girmek için öyle sabırsızlanıyorum ki anlatamam..
kapıyı bize küçük oğlum açıyor..sonra " hoş geldiniz zzzzzz !" çığlığı
ve kapıyı açar açmaz koridorda koşmaya başlar..abisine sarılır..yamyam dansına benzer anlamsız hareketler yapar..
ben de onu koştururum " hani beni öpmedinnnnnnnnn"
şımarık şımarık gelir öper , sarılır ...ohh mis mis..
çok şükür..iyi ki varlar.
güzelmiş menünüz, bizde de fırın tavuk-patates-pirinç pilavı-mercimek çorbası-salata ve yoğurt vardı canım. Afiyet şeker olsun.çıktım canım.tavuk güveç, bulgur pilavı, çorba, kadayıf tatlısı.
vaaavvvyyy
güzel menü...
dışarı mı çıkıyorsunuz..yokssa iş yerinde mi yemek çıkıyor
ay canım benim, hele o ufaklar yok mu, bitiriyorlar bizi, sabahları bazen benim ki de ben gidyom dedim mi, gitmeeeee diye bir boynunu büker ki, kıyamam, akşam da öyle, gidince bir sevinir illa ki.
güzelmiş menünüz, bizde de fırın tavuk-patates-pirinç pilavı-mercimek çorbası-salata ve yoğurt vardı canım. Afiyet şeker olsun.
sağol canım sanada afiyet bal şeker olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?