Napıyon kız hiç selam vermiyonnSorma canımcım yaaa şuan saçlarım inanılmaz bakımlı ve parlak duruyor çok hafif renkte de açılma oldu ama çok az. Umarım hep böyle durur.
Dediğim gibi neredeyse saça dokunmak bile yasak yanitabi sonuç iyi olsun diye.. Bende elimden geleni yapıyorum ilk gün zorlandım ama şimdi alıştım elim gitmiyor pek.
Senin yazdığını okuyunca gülümsedim bir an. Çünkü akşam kuaföre girdim kadın dedi ki yaaaa sen yatmadın mı hiç dünden beri saçın gayet düz dedi. Özel bir şey yapmadım ama yatarken düzeltip yattım saçımı nasıl bir psikolojiyle uyuduysam dönmedim herhalde
Bravo oğluşuna siz bu sene çarpım tablosunu bitirişiniz inşallah bizde seneye komple bitiririz. İstiklal marşı konusuna henüz hiç başlamadık öyle bir sinyal de gelmedi öğretmenden doğrusu aslında zaman bulabilirsek ufaktan başlasak iyi olur aslında...
Bugün dışarı çıktım biraz işlerim vardı. Hava gerçekten çok güzel ama bugünden sonra yağış geliyor senin de dediğin gibi şimdi yağsın ki yazın susuz kalmayalım...
İzin konusunda da inşallah çıkarsın canım ya. Ben sanırım vazgeçeceğim izne çıkmaktan. Bakalım hala emin değilim.
Fadime'ciğim dün akşam seni geçirdim aklımdan
Arkadaşla bir etkinlik araştırması yapıyorduk biletixten Snow World mekanını gördük inceledik ama nasıl heyecan yaptık böyle bilet fiyatlarına filan bakıyoruz bir taraftan da plan yapıyoruz bir an önce gidelim, hemen gidelim diye..
Neyse sonra biz sanıyoruz ki Küçükçekmece tarafında bir yerde burası çünkü aklımızda böyle kalmış İstanbul'da bir alışveriş merkezinde böyle bir mekan vardı çünkü eskiden hala var mı bilmem
Sonra mekan yerini gösteren haritayı bir açtım meğer orası Antalya'daymış. Hem hayal kırıklığı hem komedi yani. Ama çok güzel bir yer gittiniz mi siz.. Çocuklar için çok eğlenceli olabilir değil mi?
Canım şuan kaç soru çözüyorsunuz ki?
Evet canım bölme konusunu görecekler ama 2. dönem konusu aynı çarpma gibi.
Yok canım ne SBS'si 5. sınıfta yani orta 1 de SBS yani yeni ismiyle Merkezi Sistem Sınavlarına girmeye başlayacaklar.
Dilek'ciğim bugün bir işim vardı burada bir üniversite kampüsüne gittim aslında yarıyıl tatili dolayısıyla pek yoğunluk yok ama gençler cıvıl cıvıl ya insan kendini gençliğin içinde nasıl hisseder. Tamam bizde o zamanlardan geçtik ama yaş ilerliyor ne bilim ya garip hissettim kendimi sen napıyosun etkiliyor mu seni bu durumlar...
Galiba öyle olacak
Maşallah sizin öğretmene canım, cuma günü de test vermesin bu kadın
Maşallah sizin de ödev çokmuş.
Bu arada fıkra gibi sana da ders çalışmak nasip olmayacak bir türlü. gülsem mi ağlasam mı bilemedim, hayırlısı artık.
Maşallah canım 7 leri geçtiniz, biz daha 2-3 leri bitiremedik, hiç istemiyor yaaa, ödül mü koysam ne yapsam bilemedim:26::26:
Napıyon kız hiç selam vermiyonn
Lilicim canım inan o kadaaar yoğunum ki, bir bu hafta pek uğrayamadım canım, yoksa aklımdasınız, topiğe gelip selam diyip kaçıyorum y o yüzden uğramadım kızlara selamlar canım. İşleri hafifleteyimde özledim sohbetlerini bende
Unutmuşum yazmayı Zeliş göremedim ama saçları hayırlı olsun canım. Eşin beğendi mi peki? Kutladınız mı
canım..Sbs mi ?yok canım ya ne sbs si duymadım öyle bişey bu sene 3 giden tanıdıklarımda var öyle bişey söylemedi hiç..hırs yerinde olduktan sonra güzel bişey ama bu yaştaki çocuktanda nasıl bir hırs beklersin yani şu an onların en büyük hırsı yaptıkları yanlışları görüp tekrar yapmamak olacaktır..
Sorma canımcım yaaa şuan saçlarım inanılmaz bakımlı ve parlak duruyor çok hafif renkte de açılma oldu ama çok az. Umarım hep böyle durur.
Dediğim gibi neredeyse saça dokunmak bile yasak yanitabi sonuç iyi olsun diye.. Bende elimden geleni yapıyorum ilk gün zorlandım ama şimdi alıştım elim gitmiyor pek.
Senin yazdığını okuyunca gülümsedim bir an. Çünkü akşam kuaföre girdim kadın dedi ki yaaaa sen yatmadın mı hiç dünden beri saçın gayet düz dedi. Özel bir şey yapmadım ama yatarken düzeltip yattım saçımı nasıl bir psikolojiyle uyuduysam dönmedim herhalde
Bravo oğluşuna siz bu sene çarpım tablosunu bitirişiniz inşallah bizde seneye komple bitiririz. İstiklal marşı konusuna henüz hiç başlamadık öyle bir sinyal de gelmedi öğretmenden doğrusu aslında zaman bulabilirsek ufaktan başlasak iyi olur aslında...
Bugün dışarı çıktım biraz işlerim vardı. Hava gerçekten çok güzel ama bugünden sonra yağış geliyor senin de dediğin gibi şimdi yağsın ki yazın susuz kalmayalım...
İzin konusunda da inşallah çıkarsın canım ya. Ben sanırım vazgeçeceğim izne çıkmaktan. Bakalım hala emin değilim.
Arkadaşla bir etkinlik araştırması yapıyorduk biletixten Snow World mekanını gördük inceledik ama nasıl heyecan yaptık böyle bilet fiyatlarına filan bakıyoruz bir taraftan da plan yapıyoruz bir an önce gidelim, hemen gidelim diye..
Neyse sonra biz sanıyoruz ki Küçükçekmece tarafında bir yerde burası çünkü aklımızda böyle kalmış İstanbul'da bir alışveriş merkezinde böyle bir mekan vardı çünkü eskiden hala var mı bilmem
Sonra mekan yerini gösteren haritayı bir açtım meğer orası Antalya'daymış. Hem hayal kırıklığı hem komedi yani. Ama çok güzel bir yer gittiniz mi siz.. Çocuklar için çok eğlenceli olabilir değil mi?
Canım şuan kaç soru çözüyorsunuz ki?
Yok canım ne SBS'si 5. sınıfta yani orta 1 de SBS yani yeni ismiyle Merkezi Sistem Sınavlarına girmeye başlayacaklar.
Dilek'ciğim bugün bir işim vardı burada bir üniversite kampüsüne gittim aslında yarıyıl tatili dolayısıyla pek yoğunluk yok ama gençler cıvıl cıvıl ya insan kendini gençliğin içinde nasıl hisseder. Tamam bizde o zamanlardan geçtik ama yaş ilerliyor ne bilim ya garip hissettim kendimi sen napıyosun etkiliyor mu seni bu durumlar...
Merhaba kızlar
Nasılsınız, okuyorum ara ara ama bir türlü yazamadım.
Çocuklar hala tam olarak iyileşemediler, onların yorgunluğu var üzerimde.
İşlerde çok yoğun bu hafta. Muhasebeciler bilir malum kdv haftası.
Biz de de öğretmen ödevleri azalttı bu hafta. Genelde kitap özeti istiyor.
Dilekciğim okuyunca gözlerime inanamadım ya, günde 80 soru mu...Duyunca ben bunaldım valla çocuklar iyi dayanıyor.
Sbs yok seneye benim bildiğim kadarıyla ama sizin öğretmen dersanelerin sınavlarına falan sokacaktır belki çocukları.
Senin şu bakıcı işin de çok stresli gerçekten.Sürekli şöyle mi böyle mi olacak diye düşünmek çok gerer insanı. Bence sen okulların kapanmasından itibaren şartlarını baştan konuşacağın, gözün arkada kalmayacak yeni birini bak.
Haribu maşallah oğluna istiklal marşını ezberlemiş. Ben burda sizin çocukları okuyunca bana benimki çok tembel gibi geldi.
Ödev yoksa eksra çalıştıramıyorum birşey.Hep bir bahane buluyor. Ben de bebekten dolayı çok ilgilenemiyorum galiba.
Teşekkür ederim canım. Kutlamak mı?
Bilemiyorum ara ara fön çektirirdim zaten ayrımına henüz vardığını zannetmiyorum ama sırf saçımı düzleştirmek için o kadar para verdiğimi duysa bilemiyorum neler hisseder
Sadece hafta sonu 2 saattir fön mü çektiriyorsun dedi bende bu senin bildiğin fönlerden değil dedim o kadargerisini getirmedi...
Tamam canım sağol, öyle yapayım olmazsa, 5 lere kadar bitirebilsek iyi olur. Aynen haklısın sıkılma konusunda, çünkü hiç istemiyor okumak-yazmak.Öğretmen söylemiş çocuklara ama baktım benimki bir hevesle 10 kıtayıda ezberledi zaten ilk 2 kıtasını biliyordu geçen seneden üstüne 1 kıta 1 kıta ekleyerek gitti çok zaman almadı yani ezberliyeli 2 ay oluyo..
Bence hemen 7 leri hedef koyma çok sıkma çocuğu birden 5 lere kadar 15 tatilde ilerletmeye çalış,2.dönemde diğer yarısını ezberler çünkü sıkılırsa hiç yapmak istemiyolar biliyosun.Artık kızın istediği şeyleri sen daha iyi bilirsin ona görede bir ödül koyarsın belki istediği bir oyuncak olabilir 2.yarı içinde bir heves oluşur...
Gitmedim canım, geçen sene açıldı orası da, giriş ücretleri falan epey pahalı, ailecek gitsek, sadece giriş kişi başı:20 tl, bilmiyorum değer mi? Kampanya falan olsa, düşüneceğim de, rakam yüksek geliyor şimdilik.Sorma canımcım yaaa şuan saçlarım inanılmaz bakımlı ve parlak duruyor çok hafif renkte de açılma oldu ama çok az. Umarım hep böyle durur.
Merhaba kızlar
Dilekciğim okuyunca gözlerime inanamadım ya, günde 80 soru mu...Duyunca ben bunaldım valla çocuklar iyi dayanıyor.
Sbs yok seneye benim bildiğim kadarıyla ama sizin öğretmen dersanelerin sınavlarına falan sokacaktır belki çocukları.
Senin şu bakıcı işin de çok stresli gerçekten.Sürekli şöyle mi böyle mi olacak diye düşünmek çok gerer insanı. Bence sen okulların kapanmasından itibaren şartlarını baştan konuşacağın, gözün arkada kalmayacak yeni birini bak.
Haribu maşallah oğluna istiklal marşını ezberlemiş. Ben burda sizin çocukları okuyunca bana benimki çok tembel gibi geldi.
Ödev yoksa eksra çalıştıramıyorum birşey.Hep bir bahane buluyor. Ben de bebekten dolayı çok ilgilenemiyorum galiba.
Evet canım aynen öyle vakit yok ki, inşallah en kısa zamanda hallederiz biz de canım.Fadimeciğim biz de aynı durumdayız çarpım tablosunda. Daha 2 -3 lerdeyiz. Ben pek üzerinde duramadım zamansızlıktan. İnşallah 15 tatilde açığı kapamayı umuyorum, bakalım nasıl olacak.
Merhaba kızlar
Teşekkür ederim canım. Kutlamak mı?
Bilemiyorum ara ara fön çektirirdim zaten ayrımına henüz vardığını zannetmiyorum ama sırf saçımı düzleştirmek için o kadar para verdiğimi duysa bilemiyorum neler hisseder
Sadece hafta sonu 2 saattir fön mü çektiriyorsun dedi bende bu senin bildiğin fönlerden değil dedim o kadargerisini getirmedi...
canım hoş geldin.
özledik seni.
hala geçmemiş ya hastalık..ama hafiflemiştir artık demi..
yoğunluk bitmedi sizde...kdv falan..şubat martta da yoğun mu olacaksınız.
yeni bakıcı bakamadım ..bu kadın böyle deyince ..inşallah kayınvalidem gellince uzun kalır...bu kadının da kaprisleri yavaşlar belki o zaman.
kayınpederim 50 kilo olmuş..boylu poslu adam 3 ayda 20 kilo verdi..
bugün damardan besleyecekler..hastaneye yatacak..kan tahlili olacak son kez inşallah..tedavi bitiyor gibi.
canım normalde öğretmenimiz günde 50 soru sınırı koydu..çözmeye çalışıyoruz..ama her zaman olmuyor..
soru bankalarının soruları eğlenceli ..resimli falan olunca çocuk sıkılmıyor..
ama 80 çok bence..çıtayı sürekli yükseltiyor hatun..ama 2. dönem öğretmenimiz değişiyor..bakalım yeni gelen neler yapacak
Sağol canım.Bebişin uzun sürdü hastalığı azaldı ama tam atlatamadı.
Maşallah size gayet iyi soru çözüyorsunuz.
Kayınpederine de çok çok geçmiş olsun canım.
Kutlama mı? Saçlar ıslanmasın..yasak kutlama falan..
İnşallah hallederiz canım.Tamam canım sağol, öyle yapayım olmazsa, 5 lere kadar bitirebilsek iyi olur. Aynen haklısın sıkılma konusunda, çünkü hiç istemiyor okumak-yazmak.
Gitmedim canım, geçen sene açıldı orası da, giriş ücretleri falan epey pahalı, ailecek gitsek, sadece giriş kişi başı:20 tl, bilmiyorum değer mi? Kampanya falan olsa, düşüneceğim de, rakam yüksek geliyor şimdilik.
Evet canım aynen öyle vakit yok ki, inşallah en kısa zamanda hallederiz biz de canım.
Slm cnm,hastalıklarla bayağı bir boğuştunuz ama neyseki 15 tatil geliyor kuzuda evde dinlenir daha çabuk atlatır inşallah..Çocuklarda öğretmenlerine göre ilerliyorlar mesela dileklerin öğretmeni dediğim gibi daha idealist ve bence iyi birşey bu çünkü 2 sene sonra hayatları hiç kolay olmayacak şimdiden alışıyolar bazı şeylere.Ama senin iki çocukla istediğin gibi ilgilenememen çok normal artık açığı kurslarla falan kapatmaya çalışırsın cnm.Okul kurslarıda hiç fena değil ben göndermedim ama gönderen arkadaşlar çok memnun tekrar etmeleri açısından...seneye bende göndericem kısmetse bu sene böyle geçti...
Kızlar bir de birşey soracağım. Daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum. Çocuklarınız ders haricinde kültürel yada spor kursuna gidiyorlar mı, ne düşünüyorsunuz?
Kızlar bir de birşey soracağım. Daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum. Çocuklarınız ders haricinde kültürel yada spor kursuna gidiyorlar mı, ne düşünüyorsunuz?
çook isterim ama benimkisi gitmiyor..nerde ne kursu var bilmiyorum..
canım ben çok istiyorum öyle bir sosyal aktivitesi olsun, evin oraya olimpik yüzme havuzu açılmıştı, orayı düşünüyorum ayarlayabilirsem çok iyi olur.
Biraz araştırmak lazım. Ben de 15 tatilde sürekli evde olunca çok sıkılır diye bi aktivite istiyorum o yüzden biraz araştırmak istiyorum.
Yüzme süper olur bence, kızına da karne hediyesi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?