İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Merhaba kızlar

Nasılsınız, okuyorum ara ara ama bir türlü yazamadım.
Çocuklar hala tam olarak iyileşemediler, onların yorgunluğu var üzerimde.
İşlerde çok yoğun bu hafta. Muhasebeciler bilir malum kdv haftası.
Biz de de öğretmen ödevleri azalttı bu hafta. Genelde kitap özeti istiyor.

Dilekciğim okuyunca gözlerime inanamadım ya, günde 80 soru mu...Duyunca ben bunaldım valla çocuklar iyi dayanıyor.

Sbs yok seneye benim bildiğim kadarıyla ama sizin öğretmen dersanelerin sınavlarına falan sokacaktır belki çocukları.

Senin şu bakıcı işin de çok stresli gerçekten.Sürekli şöyle mi böyle mi olacak diye düşünmek çok gerer insanı. Bence sen okulların kapanmasından itibaren şartlarını baştan konuşacağın, gözün arkada kalmayacak yeni birini bak.

Haribu maşallah oğluna istiklal marşını ezberlemiş. Ben burda sizin çocukları okuyunca bana benimki çok tembel gibi geldi.
Ödev yoksa eksra çalıştıramıyorum birşey.Hep bir bahane buluyor. Ben de bebekten dolayı çok ilgilenemiyorum galiba.

Napıyon kız hiç selam vermiyonn

Fadimeciğim biz de aynı durumdayız çarpım tablosunda. Daha 2 -3 lerdeyiz. Ben pek üzerinde duramadım zamansızlıktan. İnşallah 15 tatilde açığı kapamayı umuyorum, bakalım nasıl olacak.

Napıyon kız hiç selam vermiyonn

Lilicim canım inan o kadaaar yoğunum ki, bir bu hafta pek uğrayamadım canım, yoksa aklımdasınız, topiğe gelip selam diyip kaçıyorum y o yüzden uğramadım kızlara selamlar canım. İşleri hafifleteyimde özledim sohbetlerini bende

Ama amaa amaaa buraya yazabiliyonn küstümm

Unutmuşum yazmayı Zeliş göremedim ama saçları hayırlı olsun canım. Eşin beğendi mi peki? Kutladınız mı

Teşekkür ederim canım. Kutlamak mı?

Bilemiyorum ara ara fön çektirirdim zaten ayrımına henüz vardığını zannetmiyorum ama sırf saçımı düzleştirmek için o kadar para verdiğimi duysa bilemiyorum neler hisseder

Sadece hafta sonu 2 saattir fön mü çektiriyorsun dedi bende bu senin bildiğin fönlerden değil dedim o kadar gerisini getirmedi...

canım..
öyle ise sbs için daha çok var..iyi bari..

neyse ..bizim emir de yok hırs

ama sınıfında hırslı çok..özellikle kızlarda rekabet var..

canım..ne güzel..sen bozmamışsın saçlarını..
diyorum ya benim kahküller sabah kalktığımda dimdik duruyordu..

bakalım memnun kalacak mısın?..yıkayınca da aynı düzlüğü koruycak sanırım..ben de isterdim..bir ara kestireyim diyorum..modern bir model yapılsın istiyorum..

evet zeliş ..gençlerin arasında çok iyi..bazen hava güzel olunca hocalarla öğlen arasında bahçeye çıkıyoruz..gençler geliyor hemen yanımıza..hocalara soruyorlar:hocam işte söyle böyle..beni geçirin hocam..kalırsam söyle olur .vs..

kantine gidiyorsun..kapıyı açıyorlar sana..

çay söylüyorsun hemen getiriyor öğrenciler.."dilek abla " diyorlar..çok hoşşşş...

güzel bir duygu zelişçiğimmmmmmmm...

Son düzenleme:

canım hoş geldin.
özledik seni.
hala geçmemiş ya hastalık..ama hafiflemiştir artık demi..

yoğunluk bitmedi sizde...kdv falan..şubat martta da yoğun mu olacaksınız.

yeni bakıcı bakamadım ..bu kadın böyle deyince ..inşallah kayınvalidem gellince uzun kalır...bu kadının da kaprisleri yavaşlar belki o zaman.

kayınpederim 50 kilo olmuş..boylu poslu adam 3 ayda 20 kilo verdi..
bugün damardan besleyecekler..hastaneye yatacak..kan tahlili olacak son kez inşallah..tedavi bitiyor gibi.

canım normalde öğretmenimiz günde 50 soru sınırı koydu..çözmeye çalışıyoruz..ama her zaman olmuyor..
soru bankalarının soruları eğlenceli ..resimli falan olunca çocuk sıkılmıyor..
ama 80 çok bence..çıtayı sürekli yükseltiyor hatun..ama 2. dönem öğretmenimiz değişiyor..bakalım yeni gelen neler yapacak

Kutlama mı? Saçlar ıslanmasın..yasak kutlama falan..

Tamam canım sağol, öyle yapayım olmazsa, 5 lere kadar bitirebilsek iyi olur. Aynen haklısın sıkılma konusunda, çünkü hiç istemiyor okumak-yazmak.

Gitmedim canım, geçen sene açıldı orası da, giriş ücretleri falan epey pahalı, ailecek gitsek, sadece giriş kişi başı:20 tl, bilmiyorum değer mi? Kampanya falan olsa, düşüneceğim de, rakam yüksek geliyor şimdilik.

Fadimeciğim biz de aynı durumdayız çarpım tablosunda. Daha 2 -3 lerdeyiz. Ben pek üzerinde duramadım zamansızlıktan. İnşallah 15 tatilde açığı kapamayı umuyorum, bakalım nasıl olacak.
Evet canım aynen öyle vakit yok ki, inşallah en kısa zamanda hallederiz biz de canım.

Slm cnm,hastalıklarla bayağı bir boğuştunuz ama neyseki 15 tatil geliyor kuzuda evde dinlenir daha çabuk atlatır inşallah..Çocuklarda öğretmenlerine göre ilerliyorlar mesela dileklerin öğretmeni dediğim gibi daha idealist ve bence iyi birşey bu çünkü 2 sene sonra hayatları hiç kolay olmayacak şimdiden alışıyolar bazı şeylere.Ama senin iki çocukla istediğin gibi ilgilenememen çok normal artık açığı kurslarla falan kapatmaya çalışırsın cnm.Okul kurslarıda hiç fena değil ben göndermedim ama gönderen arkadaşlar çok memnun tekrar etmeleri açısından...seneye bende göndericem kısmetse bu sene böyle geçti...

Allahtan uyanmamış senin ki. Benim ki olsaydı ilk soracağı şey fiyatı olurdu.

İnşallah hallederiz canım.

Evet canım tatili ben de dört gözle bekliyorum. Enazından akşam gidince ödev yetiştirme stresimiz olmayacak. Gündüz yapacağı şeyleri belirlerim akşam da kontrol ederim diye düşünüyorum. Öğretmenlerle ilgili tespitin de çok doğru, bizimki biraz daha rahat bir öğretmen. Okul kursuna yazdırdım ben ama yok bu h.sonu sınav var, yok öğretmen hasta oldu vs.doğru düzgün kurs olmadı. Biz de verim alamadık.
Sene başında mental aritmatik kursunu araştırmıştım sonra vazgeçmiştim. Keşke göndersemiydim diyorum şimdi belki disiplinli çalışmayı öğrenirdi.

Kızlar bir de birşey soracağım. Daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum. Çocuklarınız ders haricinde kültürel yada spor kursuna gidiyorlar mı, ne düşünüyorsunuz?

Kızlar bir de birşey soracağım. Daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum. Çocuklarınız ders haricinde kültürel yada spor kursuna gidiyorlar mı, ne düşünüyorsunuz?

çook isterim ama benimkisi gitmiyor..nerde ne kursu var bilmiyorum..

Son düzenleme:

canım ben çok istiyorum öyle bir sosyal aktivitesi olsun, evin oraya olimpik yüzme havuzu açılmıştı, orayı düşünüyorum ayarlayabilirsem çok iyi olur.

çook isterim ama benimkisi gitmiyor..nerde ne kursu var bilmiyorum..

Biraz araştırmak lazım. Ben de 15 tatilde sürekli evde olunca çok sıkılır diye bi aktivite istiyorum o yüzden biraz araştırmak istiyorum.
canım ben çok istiyorum öyle bir sosyal aktivitesi olsun, evin oraya olimpik yüzme havuzu açılmıştı, orayı düşünüyorum ayarlayabilirsem çok iyi olur.

Yüzme süper olur bence, kızına da karne hediyesi olur.

Biraz araştırmak lazım. Ben de 15 tatilde sürekli evde olunca çok sıkılır diye bi aktivite istiyorum o yüzden biraz araştırmak istiyorum.

Yüzme süper olur bence, kızına da karne hediyesi olur.

haklısın..düzce üniversitesinin olimpik yüzme havuzu varmış..personele indirim de varmış..ben bu yaz çocuklarımla gitmeyi planlıyorum..

emir için de iyi olur..gerçi geldiğimiz yerde yazın her gün denize gittiğimiz için emir yüzmeyi biliyor..

ama fiziksel gelişim için iyi olacaktır...fadime ciğim ..eğer imkan bulabiliyorsan gönder yüzme kursuna..kış için ben cesaret edemiyorum..zaten çabuk hasta oluyorlar ya ondan..yaz için düşünüyorum ben

Benimki baskete gidiyor geçen yılda gitti seviyor,yüzmeye 6 yaşında göndermiştim onu ordaki hoca pek disiplinli gelmişti gitmek istemiyordu birazcık bağırıyodu çocuklara ama kurslar öğretmensiz olmuyo oğlum dedim 3 ay devam etmişti sonra yazlıkta kendi ilerletti yüzmeyi

Neler yapıyorsunuz kızlar gelemiyorum yine 2 gün yokum ya biraz biraz toparlamaya çalışıyorum işleri ne kadar olabilirse artık...

Haribu'cuğum naptın izin işini çıkıyor musun?

Nerelere gideceksiniz izne çıkarsan tatilde

Var mı yapılabilecek farklı etkinlikler bildiğin

Bende var mesela bir tane dün buldum çoook ciddi bir sürpriz olacak benim ufaklığa bakalım ayarlayabilirsem...

Boncuğum canım ben oğlanı bu sene önce futbola sonrada yüzmeye gönderdi ikisinden de sıkıldı gitmek istemedi. Aslında başlarken baya hevesliydi.

Bu ara basket var aklımda aslında bir an evvel başlamamız lazım ama beraber başlayacağımız için kendi işlerimi ayarlayıp sonra kayıt yaptırıcam. Bir spor salonu var bizim orada basket için aynı salon içinde fitness alanı var, oğlanı baskete yazdırıp o oynarken kendim de fitnessa gitmeyi düşünüyorum

Aslında bizim orada yakınlarda var mı bilmiyorum benim oğlan satrança meraklıdır aslında kreşdeyken oynuyordu bana öğretmeye çalışıyordu bulabilirsem olabilir aslında ama derslerden de vakit kalmıyor ki ancak yazın artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…