yok artık son gün ne dersi bizimkiler sadece karne almaya gidicekler saat 3 te.Ben bugün bile sivil gönderiyorum önlük giyme dedim...
Ödev bizdede vardı akşam hemde araştırma ödevi bilim ve eğitim alanında önemli bir kişinin remi yapıştırılıp çocukluğu araştırılıp yazılacaktı.Mimar sinan ı yaptık bizde..okullar kapanıyor ödev olmaz derken onunla uğraştık akşam..
günaydın arkadaşlarımmmmm..nasılsınız.iyi misiniz..
bizde geçenler de böyle bir araştırma ödevi yaptık...süreyya AYHAN...
dün akşam da Fatih Sultan Mehmet vardı..o konuda ödev yaptık...
test çözdük.
20 tane matematik problemi olan bir fotokopi kağıdı yollamış onu yaptık..
yarın bizimkiler kaçta çıkıyor acaba..ben de gitsem karne alma zamanına..çok mutlu olurdu oğluşum...
hatta oğluşumla çarşıya inerdik..bakıcımız o saatte ediz i uyutuyor oluyor çünkü..biz de oğluşla baş başa...
çok iyi olur..günaydın canım,
izin alabilirsen git tabii iyi olur canım.
geçmiş olsun canım.çok iyi olur..
pazartesi için de hastaneden randevu aldım..saat 15:50 de..onun için de ayrı izin alcağım..öksürük var 1 aydan fazla oldu..ne çok fazla ..ne de kesiliyor..sürekli bir rahatsızlık ...
sen hafta sonu kızını gezmelere götürecek misin
çok iyi olur..
pazartesi için de hastaneden randevu aldım..saat 15:50 de..onun için de ayrı izin alcağım..öksürük var 1 aydan fazla oldu..ne çok fazla ..ne de kesiliyor..sürekli bir rahatsızlık ...
canım benim çok haklısın..ben de yarın için izin almak istiyorum aslında...inşallah istediğim gibi gelişir her şey ...Merhaba kızlar,
Bugün durgun buralar,
Bizde de dün ödev yoktu, teyzesi geldi akşam çaya.Onunla oynadılar ben de hiç kitap oku falan demedim, rahat bıraktım biraz.
Bana dün çok ısrar etti karnemi almaya sen de gel diye. Yarın da tam kdv lerin son günü, izin almam imkansız.
Akşam teyzesi gelince ona rica ettim gidermisin diye. Böylece durumu kurtardım ama tabi bir yanım buruk kaldı kızımın karne günü yanında olamadım diye.
Geçmiş olsun canım. Belki biliyorsundur ama yine de söyleyeyim.Kara turp un içine bal koyup içersen öksürüğe çok iyi geliyor. Ben kızıma çok yapıyorum ve baya faydasını gördüm.
Kızlar karne hediyesi falan alacak mısınız çocuklara?
Oh iyi yapmışın canım, teyze demek anne yarısı demek, üzülme en azından teyzesi var bak. Biz de anneanne alacak her zaman olduğu gibi.Merhaba kızlar,
Bugün durgun buralar,
Bizde de dün ödev yoktu, teyzesi geldi akşam çaya.Onunla oynadılar ben de hiç kitap oku falan demedim, rahat bıraktım biraz.
Bana dün çok ısrar etti karnemi almaya sen de gel diye. Yarın da tam kdv lerin son günü, izin almam imkansız.
Akşam teyzesi gelince ona rica ettim gidermisin diye. Böylece durumu kurtardım ama tabi bir yanım buruk kaldı kızımın karne günü yanında olamadım diye.
Merhaba kızlar,
Bugün durgun buralar,
günaydın arkadaşlarımmmmm..nasılsınız.iyi misiniz..
bizde geçenler de böyle bir araştırma ödevi yaptık...süreyya AYHAN...
dün akşam da Fatih Sultan Mehmet vardı..o konuda ödev yaptık...
test çözdük.
20 tane matematik problemi olan bir fotokopi kağıdı yollamış onu yaptık..
yarın bizimkiler kaçta çıkıyor acaba..ben de gitsem karne alma zamanına..çok mutlu olurdu oğluşum...
hatta oğluşumla çarşıya inerdik..bakıcımız o saatte ediz i uyutuyor oluyor çünkü..biz de oğluşla baş başa...
çok iyi olur..
Kızlar karne hediyesi falan alacak mısınız çocuklara?
yok kuzucum öksürük bende..çocuklarda yok..ben kendim için gitmek istiyorumGeçmiş olsun cnm,öksürük geldimi çabuk gitmiyor maalesef götürmekte fayda var tabi,içiniz rahatlar iyi bir ilaç verir belki birde ben sana bir tarif vereyim akşamları yatarken oğlanın ayağına viks sür ayak tabanına masaj yaparak iyice emsin sonra çorap giydir öyle uyusun 1-2 gün faydasını göreceksin mutlaka
bizim amcası alayım karne hediyesi demiş.tablettEvet kızlar teyzesi hızır gibi yetişti. Kızım da teyzesini çok sevdiği için içim rahat aslında.
Karne hediyesi için biz tablet almaya karar verdik. Geçen yıldan beri istiyor ama biz evde zaten bilgisayar var diye almamıştık. Bir de derslerini etkiler diye.
Ama öyle bir duruma geldi ki, mahalleden bi arkadaşına gittiğinde ya da akraba buluşmalarında falan bir tek bizimkinde tablet yok. Çocukların hepsinin elinde tablet.Biz almama nedenlerimizi anlatsak da son zamanlarda çok üzülüyordu. Bir de geçen hafta öğretmen sınıfta sormuş kimlerin tableti var diye, anne sadece birkaç kişinin yoktu dedi. Biz de ona süpriz yapmaya karar verdik.
yok kuzucum öksürük bende..çocuklarda yok..ben kendim için gitmek istiyorum
bizim amcası alayım karne hediyesi demiş.tablett
ben istemedim boncuk cuğum..daha çok küçük.evde pc var zaten..hafta sonu açıyoruz..tablet istemedik biz..zaten ısrar da etmiyor bizim oğlan.
yok kuzucum öksürük bende..çocuklarda yok..ben kendim için gitmek istiyorum
bizim amcası alayım karne hediyesi demiş.tablett
ben istemedim boncuk cuğum..daha çok küçük.evde pc var zaten..hafta sonu açıyoruz..tablet istemedik biz..zaten ısrar da etmiyor bizim oğlan.
Ben aslında zelişin söylediği sirke götürmeyi düşünüyorum.Yarın karne sırasında velileri görücem nasılsa birkaç tanesine de söylicem belki birlikte götürürüz,öncesinde kahvaltı ederiz beraber diye düşündüm...
anladım canım..denesem mi denemesem mi bilemedim...öksürük kesilmesi iyi mi olur..yoksa başka bir rahatsızlık varsa onu bastırmış olmaktan korktum canımcım ya..ne bileyim..1 ayı geçti bu öksürük..eğer doktor ufak bir enfeksiyon görüp öksürük şurubu verirse zaten eczaneden kesinlikle almam ..senin dediğin yöntemi yaparım..ıhlamur zencefil bu şekilde çözmeye çalışırım..ama bir görünmek istiyorum..buraların havası bize yaramadı belkide..çok soğuk oluyor sabahları..o yüzden de olabilir öksürük.hımm ben yanlış anlamışım sorry canım,kendinde de deneyebilirsin yalnız etkili bir yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?