İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın arkadaşlarımmmmm..nasılsınız.iyi misiniz..

bizde geçenler de böyle bir araştırma ödevi yaptık...süreyya AYHAN...

dün akşam da Fatih Sultan Mehmet vardı..o konuda ödev yaptık...

test çözdük.

20 tane matematik problemi olan bir fotokopi kağıdı yollamış onu yaptık..

yarın bizimkiler kaçta çıkıyor acaba..ben de gitsem karne alma zamanına..çok mutlu olurdu oğluşum...

hatta oğluşumla çarşıya inerdik..bakıcımız o saatte ediz i uyutuyor oluyor çünkü..biz de oğluşla baş başa...

günaydın canım,
izin alabilirsen git tabii iyi olur canım.

ftemiz
selam cnm naber

özelden mesaj attım sana okudun mu aceppp

diş hkk

günaydın canım,
izin alabilirsen git tabii iyi olur canım.
çok iyi olur..

pazartesi için de hastaneden randevu aldım..saat 15:50 de..onun için de ayrı izin alcağım..öksürük var 1 aydan fazla oldu..ne çok fazla ..ne de kesiliyor..sürekli bir rahatsızlık ...

sen hafta sonu kızını gezmelere götürecek misin

geçmiş olsun canım.
Hafta sonu bilmiyorum istiyor da, bu hafta sonu mu olur, öbür hafta sonu mu belli değil?

Merhaba kızlar,

Bugün durgun buralar,
Bizde de dün ödev yoktu, teyzesi geldi akşam çaya.Onunla oynadılar ben de hiç kitap oku falan demedim, rahat bıraktım biraz.
Bana dün çok ısrar etti karnemi almaya sen de gel diye. Yarın da tam kdv lerin son günü, izin almam imkansız.
Akşam teyzesi gelince ona rica ettim gidermisin diye. Böylece durumu kurtardım ama tabi bir yanım buruk kaldı kızımın karne günü yanında olamadım diye.

Geçmiş olsun canım. Belki biliyorsundur ama yine de söyleyeyim.Kara turp un içine bal koyup içersen öksürüğe çok iyi geliyor. Ben kızıma çok yapıyorum ve baya faydasını gördüm.

canım benim çok haklısın..ben de yarın için izin almak istiyorum aslında...inşallah istediğim gibi gelişir her şey ...
Geçmiş olsun canım. Belki biliyorsundur ama yine de söyleyeyim.Kara turp un içine bal koyup içersen öksürüğe çok iyi geliyor. Ben kızıma çok yapıyorum ve baya faydasını gördüm.

canım benim duydum..ama çok uzun sürdü..öyle ilaçla yara bitkisel bir tedavi yapmayacağım..çünkü ihlamur zencefil falan biraz yatışıyor..sonra yeniden başlıyor...bir röntgen çektirmek istiyorum açıkcası bu yüzden doktora gitmek istiyorum..belki önemli bir şey değil ama kafama takıldı uzun zamandır.
Kızlar karne hediyesi falan alacak mısınız çocuklara?

canım biz monsunoo aldık geçen hafta sonu..karne hediyesi olarak ...istiyordu zaten .kendisi beğendi..aldık..zaten öyle pahalı bir şey değil..

başka istediği bir oyuncak vs de yok..

senin planın nedir boncuk..ne düşünüyorsun..puzzle olabilir ..çizgi roman kitap olabilir..benim aklıma ilk etapta bunlar geliyor.

teyzeniz gelmiş çaya..ne güzel..yakın mı oturuyorsunuz..

bir de teyze alacak karnesini ..belki okul çıkışı bir kutlama yaparlar teyze yeğen.

Oh iyi yapmışın canım, teyze demek anne yarısı demek, üzülme en azından teyzesi var bak. Biz de anneanne alacak her zaman olduğu gibi.
Karne hediyesi olarak alışveriş merkezini istiyor, oraya götürür bir yemek ısmarlarım, bir de internetten kitap sipariş vermiştim.

Evet kızlar teyzesi hızır gibi yetişti. Kızım da teyzesini çok sevdiği için içim rahat aslında.

Karne hediyesi için biz tablet almaya karar verdik. Geçen yıldan beri istiyor ama biz evde zaten bilgisayar var diye almamıştık. Bir de derslerini etkiler diye.

Ama öyle bir duruma geldi ki, mahalleden bi arkadaşına gittiğinde ya da akraba buluşmalarında falan bir tek bizimkinde tablet yok. Çocukların hepsinin elinde tablet.Biz almama nedenlerimizi anlatsak da son zamanlarda çok üzülüyordu. Bir de geçen hafta öğretmen sınıfta sormuş kimlerin tableti var diye, anne sadece birkaç kişinin yoktu dedi. Biz de ona süpriz yapmaya karar verdik.

Slm cnm,teyze kurtarıcı oluyo bizdede aynen kreşte falan ablam sağolsun yetişti özel durumlarda iyiki varlar..bende yarın öğleden sonra aldıkları için izin alır giderim diye düşünüyorum patron bugün yok yarın gelecek yarın söylerim bende.
seni çok iyi anlıyorum burukluk konusunda çok yaşadım bende ve o zamanlar ev hanımlarına çok özendim ama napalım onlar için çalışıyoruz benimki idrak etmeye başladı artık anne ben çok şanslıyım sen çalışıyosun para kazanıyosun diyo bana o zmanda mutlu oluyorum tabiki

ohh ne güzel olur beraber keyif karne aldıktan sonra

Geçmiş olsun cnm,öksürük geldimi çabuk gitmiyor maalesef götürmekte fayda var tabi,içiniz rahatlar iyi bir ilaç verir belki birde ben sana bir tarif vereyim akşamları yatarken oğlanın ayağına viks sür ayak tabanına masaj yaparak iyice emsin sonra çorap giydir öyle uyusun 1-2 gün faydasını göreceksin mutlaka

Kızlar karne hediyesi falan alacak mısınız çocuklara?

Ben aslında zelişin söylediği sirke götürmeyi düşünüyorum.Yarın karne sırasında velileri görücem nasılsa birkaç tanesine de söylicem belki birlikte götürürüz,öncesinde kahvaltı ederiz beraber diye düşündüm...

yok kuzucum öksürük bende..çocuklarda yok..ben kendim için gitmek istiyorum

bizim amcası alayım karne hediyesi demiş.tablett

ben istemedim boncuk cuğum..daha çok küçük.evde pc var zaten..hafta sonu açıyoruz..tablet istemedik biz..zaten ısrar da etmiyor bizim oğlan.

hımm ben yanlış anlamışım sorry canım,kendinde de deneyebilirsin yalnız etkili bir yöntem

ısrar etmiyorsa ne güzel benimkine geçen yıl doğum günü hediyesi olarak dedesi almıştı diğer arkadaşlarıda görünce istediler tabi,öyle bir durum oluyo çocuklar arasında onun var benimde olsun bizin sayemizde geçen yıl bir iki arkadaşı almıştı bende kayınpedere kızmıştım erken diye ama laf dinletemiyorsun bazen

günaydın hayırlı cumalar..

dün ödev yoktu.. bakalım bugün ne ödevleri gelecek.

süper olur canım...

senin için de oğluşun için de iyi olur..

hımm ben yanlış anlamışım sorry canım,kendinde de deneyebilirsin yalnız etkili bir yöntem
anladım canım..denesem mi denemesem mi bilemedim...öksürük kesilmesi iyi mi olur..yoksa başka bir rahatsızlık varsa onu bastırmış olmaktan korktum canımcım ya..ne bileyim..1 ayı geçti bu öksürük..eğer doktor ufak bir enfeksiyon görüp öksürük şurubu verirse zaten eczaneden kesinlikle almam ..senin dediğin yöntemi yaparım..ıhlamur zencefil bu şekilde çözmeye çalışırım..ama bir görünmek istiyorum..buraların havası bize yaramadı belkide..çok soğuk oluyor sabahları..o yüzden de olabilir öksürük.

bizim çocuklar bugün saat 9:50 de okula gideceklermiş..öğlen 12.20 de okuldan alınacaklarmış...

ben gidemeyeceğim sanırım..çünkü öğlen çok erken..o saate izin vermezler diye düşünüyorum..almam izin bu gidişle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…