İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın hayırlı cumalar..

dün ödev yoktu.. bakalım bugün ne ödevleri gelecek.

Günaydın sanada hayırlı cumalar,bu akşamda ödev olmaz artık.Size tatil için çalışma kitabı vermedimi öğretmen?verdiyse onları yapacak vermediyse sen alırsın cnm boş bırakmazsın..

Günaydın cnm, dr gitmen en iyisi tabi zaten bünyede başka bir rahatsızlık varsa ne yapsan olmaz dr haricinde...

evet okul çıkış saatleri dengesiz olmuş senin açından.Geçen yılda bizim öyleydi ben gidememiştim ama bu yıl 3 te alıcaklarmış öğleden sonrasını izin alırım dedim.Patronda gelmedi daha henüz gerçi bakalım.

günaydın canım...bizim de dün akşam ödev yoktu.ama biz test çözdük..oğluşum her akşam çözülecek sanıyor sanırım..tatil oluyor olsa biledün akşam kendisi getirdi test kitabını.."çözelim bitsin anne "dedi

Günaydın sanada hayırlı cumalar,bu akşamda ödev olmaz artık.Size tatil için çalışma kitabı vermedimi öğretmen?verdiyse onları yapacak vermediyse sen alırsın cnm boş bırakmazsın..

tatil kitabı vermedi öğretmen.boş bırakmam canım çalıştırırım mutlaka..

geçmiş olsun canım.pazartesi mi gideceksin doktora.

evet canım .devlet hastanesinden aldım..pazartesi saat 15.50 ye aldım randevu..

sen nasılsın..

canım benim Allah tan acil şifalar dilerim.
ben de çok şükür iyiyim. iş güç uğraşıyoruz işte. Allah hepimize sağlık versin de uğraşalım.

Günaydın Kızlarrrrrr Nasılsınız?

Özledim sizi hepinizi

2 günlük aradan sonra ki çoook iyi geldi bu etkinlikler bana, tekrar masamın başındayım ama masa almış yürümüş

Nasıl bir iş yığını anlatamam düşünmek bile istemiyorum haftaya ne yapacağımı keşke imkan olsa da hafta sonu çalışabilsem ama malum sınavlarım var...

Bugün karne günü, saat 11.00 de alacaklarmış karneyi bizimkiler babamız gidecek okula...

Bende son durumlar böyle kızlar..

Dilek'ciğim saçları yıkadım son durumları yazacağım bir ara sana...

Sizler neler yapıyorsunuz?

Ne durumdasınız?

Haribu izin işin ne oldu çıkıyor musun?

Fadime'ciğim hafta sonu planları yapıldı mı kızlarla?

eeeeeeeeee

nasıl oldu saçların...merak ettimmmmmmmmmmmmmm

sen 2 gün yoktun da..nerlerdeydin ..nereye gittin onu yazmadın emmeee

Günatdın canım, sana da hayırlı cumalar.

Sağlık olsun canım, akşam görürsün sen de artık karneyi, hoş e okul olunca hiç merak da kalmıyorya

Maşallah oğluşa, çaktırma sen de, hazır alışmışken

tatil kitabı vermedi öğretmen.boş bırakmam canım çalıştırırım mutlaka..
E ödev verir herhalde canım, geçen sene bizim öğretmen 15 güne yetecek fotokopi göndermişti.

Selam canım,
hafta sonu alışveriş merkezine gideceğiz büyük ihtimal, aslında hala hamam olayı da duruyorya bakalım kısmet??
senin nasıldı toplantın, otelde gidebildin mi hamama falan??

Günaydın cnm,evet karne günü havada güzel,bizimkide 3 te alacakmış bende izin alıcam öğleden sonrası için inş,patron daha gelmedi ama cepten ararım olmazsa...

İzinede 31 ocak akşamı çıkacağım inşallah konuştum tmm dedi müdürüm..

Merhaba kızlar
Alıntı yapmaya zamanım yok. Kdv leri yetiştirmeye çalışıyorum.
Benim kız saat 10 da almış karnesini. Hepsi 5 miş.
Ben e-okuldan bakmıştım ing. 4 tü.Sonradan değiştirmiş demekki öğretmen.
Yarın akşam da ailece forum İstanbula gideceğiz. Hem kıza tablet bakacağız hem de yemek yeriz.
Bizden haberler böyle.

tebrik ederim canım..kolay gelsin sana..

maşallah canım kızına, tebrikler. İyi gezmeler şimdiden. İyi tatiller.

tebrik ederim cnm,ne güzel kutlarsınız yarın karneyi.Bende izin aldım birazdan çıkıcam havada güzel belki velilerle ve çocuklarla biyerlere gidip değerlendiririz...

Şimdiden hepimize iyi tatiller bizde tatili hak ettik dimi ama,ben birazdan çıkıcam kuzularınızıda tebrik ederim

Bizimkiler sınıfça geçen hafta pazartesi gittiler oraya 25 ocak diyor ama açılmıştı önceden oğlan pek bir beğenmiş,velilerlede gitme kararı aldık
Ne güzel olmuş canım, iyi eğlenceler şimdiden.

Şimdiden hepimize iyi tatiller bizde tatili hak ettik dimi ama,ben birazdan çıkıcam kuzularınızıda tebrik ederim
Sana da iyi tatiller canım, teşekkürler. Oğluşuna da tebrikler.

eeeeeeeeee

nasıl oldu saçların...merak ettimmmmmmmmmmmmmm

sen 2 gün yoktun da..nerlerdeydin ..nereye gittin onu yazmadın emmeee

Dilek'ciğim öncelikle çoook geçmiş olsun canım yeni okudum rahatsızlığınız dediğin gibi hava değişimi de tetikliyor çoğu zaman ama git bakalım doktora ne diyecek...

Canım ilk gün toplantıydı gündem kısmen yoğundu ama çok eğlenceliydi, İngiliz ve İskoçyalı konuşmacılar vardı laf aramızda İskoçyalı olan çok karizmatik bir adamdı
Otel zaten boğaza nazır çok hoş, beş yıldızlı bir oteldi, ikramlar yemekler filan dehşetti yani

Dünde yine Anadolu yakasında valeleri ve otoparkı hariç gayet güzel bir oteldeydi yemek ve ikramlıklarda iyiydi gündem önceki güne göre çook daha yoğundu..

Her iki günde çok verimli oldu benim için. Değişik farklı sektörlerden ve konumlardan insanlarla tanışıp, aslında bazı noktalarda iş anlamında aynı sıkıntıları ve durumları yaşıyor olunca güzel muhabbetlerde oldu... Böyleydi işe.

Gerçi 2 günün üzerine sanayinin içinde işe dönmek biraz garip olsa da hayatın gerçekleri...

onun dışında saçıma gelecek olursak bunu ayrıca yazayım bir sonraki mesajda birde resim ekleyeyim bakalım olursa :))))

Hıımmm sizde geziyorsunuz hafta sonu yani.. İyi eğlenceler canım şimdiden...

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25638800.asp
istanbul da olanlar için bir etkinlik daha, yarın açılıyormuş.

Evet benim gündemimde de var burası zaten normalde gittiğimiz bir yer ama yeni açılan bu alanıda görürüz mutlaka ama sanırım sömestre tatilinin içine sığdıramayız belki yaza doğru...

İyi gezmeler canım şimdiden size. Kızına aferin...

tebrik ederim cnm,ne güzel kutlarsınız yarın karneyi.Bende izin aldım birazdan çıkıcam havada güzel belki velilerle ve çocuklarla biyerlere gidip değerlendiririz...

Canım izne çıkıyormuşsun güzel olmuş oğluşunla eğlenirsiniz ne güzel. Ben hala kararsızım ama bakalım. Bu yoğunlukla muhtemelen çıkmayacağım. Zaten hafta içi bir programımızda yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…