günaydın hayırlı cumalar..
dün ödev yoktu.. bakalım bugün ne ödevleri gelecek.
süper olur canım...
senin için de oğluşun için de iyi olur..
anladım canım..denesem mi denemesem mi bilemedim...öksürük kesilmesi iyi mi olur..yoksa başka bir rahatsızlık varsa onu bastırmış olmaktan korktum canımcım ya..ne bileyim..1 ayı geçti bu öksürük..eğer doktor ufak bir enfeksiyon görüp öksürük şurubu verirse zaten eczaneden kesinlikle almam ..senin dediğin yöntemi yaparım..ıhlamur zencefil bu şekilde çözmeye çalışırım..ama bir görünmek istiyorum..buraların havası bize yaramadı belkide..çok soğuk oluyor sabahları..o yüzden de olabilir öksürük.
bizim çocuklar bugün saat 9:50 de okula gideceklermiş..öğlen 12.20 de okuldan alınacaklarmış...
ben gidemeyeceğim sanırım..çünkü öğlen çok erken..o saate izin vermezler diye düşünüyorum..almam izin bu gidişle..
günaydın hayırlı cumalar..
Günaydın sanada hayırlı cumalar,bu akşamda ödev olmaz artık.Size tatil için çalışma kitabı vermedimi öğretmen?verdiyse onları yapacak vermediyse sen alırsın cnm boş bırakmazsın..
günaydın canım...bizim de dün akşam ödev yoktu.ama biz test çözdük..oğluşum her akşam çözülecek sanıyor sanırım..tatil oluyor olsa biledün akşam kendisi getirdi test kitabını.."çözelim bitsin anne "dedi
süper olur canım...
anladım canım..denesem mi denemesem mi bilemedim...öksürük kesilmesi iyi mi olur..yoksa başka bir rahatsızlık varsa onu bastırmış olmaktan korktum canımcım ya..ne bileyim..1 ayı geçti bu öksürük..eğer doktor ufak bir enfeksiyon görüp öksürük şurubu verirse zaten eczaneden kesinlikle almam ..senin dediğin yöntemi yaparım..ıhlamur zencefil bu şekilde çözmeye çalışırım..ama bir görünmek istiyorum..buraların havası bize yaramadı belkide..çok soğuk oluyor sabahları..o yüzden de olabilir öksürük.
bizim çocuklar bugün saat 9:50 de okula gideceklermiş..öğlen 12.20 de okuldan alınacaklarmış...
ben gidemeyeceğim sanırım..çünkü öğlen çok erken..o saate izin vermezler diye düşünüyorum..almam izin bu gidişle..
geçmiş olsun canım.pazartesi mi gideceksin doktora.
evet canım .devlet hastanesinden aldım..pazartesi saat 15.50 ye aldım randevu..
sen nasılsın..
Günaydın Kızlarrrrrr Nasılsınız?
Özledim sizi hepinizi
2 günlük aradan sonra ki çoook iyi geldi bu etkinlikler bana, tekrar masamın başındayım ama masa almış yürümüş
Nasıl bir iş yığını anlatamam düşünmek bile istemiyorum haftaya ne yapacağımı keşke imkan olsa da hafta sonu çalışabilsem ama malum sınavlarım var...
Bugün karne günü, saat 11.00 de alacaklarmış karneyi bizimkiler babamız gidecek okula...
Bende son durumlar böyle kızlar..
Dilek'ciğim saçları yıkadım son durumları yazacağım bir ara sana...
Sizler neler yapıyorsunuz?
Ne durumdasınız?
Haribu izin işin ne oldu çıkıyor musun?
Fadime'ciğim hafta sonu planları yapıldı mı kızlarla?
Günatdın canım, sana da hayırlı cumalar.günaydın hayırlı cumalar..
Sağlık olsun canım, akşam görürsün sen de artık karneyi, hoş e okul olunca hiç merak da kalmıyoryasüper olur canım...
günaydın canım...bizim de dün akşam ödev yoktu.ama biz test çözdük..oğluşum her akşam çözülecek sanıyor sanırım..tatil oluyor olsa biledün akşam kendisi getirdi test kitabını.."çözelim bitsin anne "dedi
E ödev verir herhalde canım, geçen sene bizim öğretmen 15 güne yetecek fotokopi göndermişti.tatil kitabı vermedi öğretmen.boş bırakmam canım çalıştırırım mutlaka..
Selam canım,Günaydın Kızlarrrrrr Nasılsınız?
Özledim sizi hepinizi
2 günlük aradan sonra ki çoook iyi geldi bu etkinlikler bana, tekrar masamın başındayım ama masa almış yürümüş
Nasıl bir iş yığını anlatamam düşünmek bile istemiyorum haftaya ne yapacağımı keşke imkan olsa da hafta sonu çalışabilsem ama malum sınavlarım var...
Bugün karne günü, saat 11.00 de alacaklarmış karneyi bizimkiler babamız gidecek okula...
Ne durumdasınız?
Günaydın Kızlarrrrrr Nasılsınız?
Özledim sizi hepinizi
Ne durumdasınız?
Merhaba kızlar
Alıntı yapmaya zamanım yok. Kdv leri yetiştirmeye çalışıyorum.
Benim kız saat 10 da almış karnesini. Hepsi 5 miş.
Ben e-okuldan bakmıştım ing. 4 tü.Sonradan değiştirmiş demekki öğretmen.
Yarın akşam da ailece forum İstanbula gideceğiz. Hem kıza tablet bakacağız hem de yemek yeriz.
Bizden haberler böyle.
Merhaba kızlar
Yarın akşam da ailece forum İstanbula gideceğiz. Hem kıza tablet bakacağız hem de yemek yeriz.
Bizden haberler böyle.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25638800.asp
istanbul da olanlar için bir etkinlik daha, yarın açılıyormuş.
Merhaba kızlar
Bizden haberler böyle.
Ne güzel olmuş canım, iyi eğlenceler şimdiden.Bizimkiler sınıfça geçen hafta pazartesi gittiler oraya 25 ocak diyor ama açılmıştı önceden oğlan pek bir beğenmiş,velilerlede gitme kararı aldık
Sana da iyi tatiller canım, teşekkürler. Oğluşuna da tebrikler.Şimdiden hepimize iyi tatiller bizde tatili hak ettik dimi ama,ben birazdan çıkıcam kuzularınızıda tebrik ederim
eeeeeeeeee
nasıl oldu saçların...merak ettimmmmmmmmmmmmmm
sen 2 gün yoktun da..nerlerdeydin ..nereye gittin onu yazmadın emmeee
Günatdın canım, sana da hayırlı cumalar.
Sağlık olsun canım, akşam görürsün sen de artık karneyi, hoş e okul olunca hiç merak da kalmıyorya
Maşallah oğluşa, çaktırma sen de, hazır alışmışken
E ödev verir herhalde canım, geçen sene bizim öğretmen 15 güne yetecek fotokopi göndermişti.
Selam canım,
hafta sonu alışveriş merkezine gideceğiz büyük ihtimal, aslında hala hamam olayı da duruyorya bakalım kısmet??
senin nasıldı toplantın, otelde gidebildin mi hamama falan??
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25638800.asp
istanbul da olanlar için bir etkinlik daha, yarın açılıyormuş.
Merhaba kızlar
Bizden haberler böyle.
tebrik ederim cnm,ne güzel kutlarsınız yarın karneyi.Bende izin aldım birazdan çıkıcam havada güzel belki velilerle ve çocuklarla biyerlere gidip değerlendiririz...
Şimdiden hepimize iyi tatiller bizde tatili hak ettik dimi ama,ben birazdan çıkıcam kuzularınızıda tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?