İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

kızım karnesini almış teşekkür ve onur belgesi var. oğluşda 3 de alacakmış karnesini..

Evet Dilek'ciğim saçımı dün akçam dördüncü günün sonunda yıkadım. Aslında 3 gün sonra yıkamam gerekiyordu ama ben mecburen bir gün fazla bekletmek zorunda kaldım.

Normalde saçımı yıkarken saçım avuçlarımın içini doldurur yani uzun olmamasına rağmen nasıl söyleyeyim çok saç var işte ve kremlemeden asla yumuşamaz ve ellerim içine girmez anlatamıyorum belki ama karışık ve kabarık bir saçım vardı yani.

Dün akşam yıkamaya başladım 1 şampuanlama 2 şampuanlama 3 şampuanlama Allahım çook farklı saç o kadar güzel ki yumuşacık düz ellerimin içine sığan tabire caizse yatışmış şekilde... Elimden yağ gibi kayıyor. Sanırım doğuştan saçları düz olanlarda böyle oluyordur.

Sonra üzerine krem uyguladım hala aynı. Ama ben hayretler içindeyim hala

Sonra havlu ile kuruladıktan sonra kuaförün tarif ettiği gibi kurutmaya başladım, yani makineyi kafamın tepesinde tutup ellerimle saçları yukardan aşağı sıvazlayarak kuruttum. Normalde saç kurutmam ben kendi halinde kurur saçım o yüzden elim alışkın değil tam kurutamamışım bazı yerlerini sanırım. Kuaför saçın kendi halinde kurumamalı keratin sıcaklıkla etkileşime giriyor demişti ama ona rağmen sonuç fena değil. Aşağıda şuan ki resmini de ekliyorum.

Saçlarımı çok uzun zamandır kestirmiyorum uçlarındaki gariplik bu yüzden kırılmalar var onları da kestiricem boyaya gittiğimde inşallah...

Saçlarım inanılmaz bakımlı duruyor normalde hiç böyle değildir. Daha parlak görünüyor.

Şuanda durum böyle inşallah böyle devam eder...

Haftada 2 kereden fazla yıkama dedi kuaför öyle yapacağım bende artık saçlarımı yıkamadan duş almaya alışsam iyi olacak.

Tebrikler canım kızına, benim büyükte aynı şekilde teşekkür ve başarı belgesi almış. Küçük de 3 alacak.

Ne güzel canım ya... Hep böyle başarılı olur inşallah....

Bravo kızına

teşekkür ederim kızlar...hepimizin çocukları çok başarılı olur inşallah..
fadimecim kızını tebrik ederim bende..

zelişcim güle güle kullan.. bu fönde zahmetliymiş ya...haftada 2 kere yıka,mutlaka kurut falan..

oğlumda almış karnesini hepsi 5..
ödev verdi mi dedim hayır dedi sadece okuma kitabı dağıtmış bol bol okuyun demiş..
ben çalıştırırım artık akşamları..

selam kızlar bizde aldık karneyi hepsi 5
akşam boynunu büktü herkesin annesi gelecek biliyorum sen gelmeyeceksin dedi öyle üzüldümki. eşimde şehir dışında bende izin alamazdım bugün. annane dedeyi çağırdık hemen onlar geldi iyiki. az öncede beni aradı ödev yapıyormuşta takılmış :)) daha şimdiden bu ne azim :)))
herkese iyi tatiller. ben 1 hafta çalışıp diğer hafta izin alıcam sanırım kızımla vakit geçireyim :))

teşekkür ederim kızlar...hepimizin çocukları çok başarılı olur inşallah..
fadimecim kızını tebrik ederim bende..
sağolasın canım.
Saçlarını güle güle kullan.

ödev verdi mi dedim hayır dedi sadece okuma kitabı dağıtmış bol bol okuyun demiş..
Maşallah oğluşuna canım

Maşallah canım. Maalesef çalışınca öyle oluyo. Dün benimki de başladı, tatil kitabı vermiş öğretmeni, hergün 2 şer sayfa yapılacak.
Herkese iyi tatiller kızlarr

Valla gayet güzel ve düzgün duruyo biraz uğraştırdı seni ama değmiş güle güle kullan cnm:))

kızım karnesini almış teşekkür ve onur belgesi var. oğluşda 3 de alacakmış karnesini..
oy maşallah canım tebrik ederim..başarılarının devamını dilerim...

ne güzel..senin tarif ettiğin eski saçların benim saçlarım..asla arasına parmaklarım girmez ..hani bir reklam vardı..erkek arkadaşı saçlarını okşarken parmakları saçlarının arasında kalıyordu..benim öyle her zaman...
ben saçlarımı mutlaka kuruturum kışın..baharda da aynı ,yoksa çok feci hasta oluyorum..denedim test ettim...bu yüzden kurutmadan dolayı da saçlarım elektiriğe tutulmuş gibi..gerçi böyle de güzel görünüyor..su an çookk kabarık...at kuyruğu yaptım ama saçlarım elektiriğe tutulmuşçasına kabarmış durumda..

canım maşallah..kuzuna ...hepsi 5 ..çalışınca öyle oluyor haklısın..ooo iyi yaparsın canım..1 hafta kızınla birlikte neler neler yaparsınız..çok iyi olmuş.özletme kendini lütfen..hep gel

dün akşam evimin önünde kaza oldu arkadaşlar..

markette giden yolda bir anne ve yanında 8 yaşında oğlu ve 3 yaşında kızı varken..

öyle kötü oldum ki..

yerel tv de izleyen personelden beni arayanlar oldu..arabaya atlayıp gelmeye kalkmışlar..çocukların yaşları seninkilerle aynı olunca çok korktuk..panik olduk..tv isim söyleyinceye kadar öldük öldük dirildik diyorlar..

ben de aynı yerden defalarca geçiyorum çocuklarımla..Düşünmek bile istemiyorum...

Allah sabır versin..geride kalanlara ömür versin..Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın...evlatlarımızın acısını göstermesin..

Anneleri sağ şuan ama yoğun bakımda..uyanıp da öğrenirse yaşamak ister mi bilmiyorum...Belki kadınla ve çocuklarıyla kaç kez okulun bahçesinde karşılaştık kimbilir..ama artık çocukları yok.....çok moralim bozuk bugün ..çookk kötüyüm.çok üzgünüm...

haber bu arkadaşlar..siz de dualarınızı eksik etmeyin.

http://www.haberler.com/2-cocugun-oldugu-kazada-kamyonet-surucusu-kacti-5592244-haberi/

Son düzenleme:

oğluşunuda tebrik ederim cnm,bizede karnenin arkasına bir kağıt koymuş 2.dönem bölmelere geçilecek çarpmaları iyice kavrasınlar 7 lere kadar diye yazmış birde 200 den geri sayma yapsınlar demiş hızlı okumanın üstünde durun demiş.Demişde demiş...

Günaydın kızlar....

Yine yoğun telaşlı bir haftaya başladım...

Hafta sonu sınavlarım vardı malum, cumartesi günü kısmen daha iyiydi dünküler fenaydı umarım çan eğrisi ortalamaları düşük gelir...

Yaaa Dilek'ciğim kazayla ilgili yazını okudum çok kötü oldum,

Ben bile hiç tanımadan, görmeden, şahit olmadan bu kadar yoğun hissettiysem,

Allahım geride kalanlara sabırlar versin.

Hele de o anneye.......

Ne denir bilemiyorum

Dediğin gibi bir anne yaşamak ister mi?

Nasıl yaşar?

Nasıl tutunur hayata?

Allahım kolaylıklar versin çok üzüldüm çokkkk...

Yazamıyorum aklımdakileri.....

Görüşürüz kızlar...

sağol canım..tatilde bile boş durmak çalışıcaz sürekli..

sağol canım benim.

Allahım o anneye sabır versin.

çalışınca öyle canım hep bi tarafın eksik kalıyo,tebrik ederim kızını.Ne güzel tatilde beraber olacaksınız 1 hafta sevindim senin adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…