İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

kızım karnesini almış teşekkür ve onur belgesi var. oğluşda 3 de alacakmış karnesini..
Maşallah kızına canım, tebrik ederim.

Tebrikler canım kızına, benim büyükte aynı şekilde teşekkür ve başarı belgesi almış. Küçük de 3 alacak.
Ooo kızlar başarılı maşallah, senin kızını da tebrik ederim canım.

Saçların çok güzel görünüyor Zeliş güle güle kullan.

oğlumda almış karnesini hepsi 5..
ödev verdi mi dedim hayır dedi sadece okuma kitabı dağıtmış bol bol okuyun demiş..
ben çalıştırırım artık akşamları..
Maşallah, tebrik ederim canım. Bizim öğretmen de ödev vermemiş güya ama tatil kitabı dağıtmış gün gün fasiküller var içinde yapılacak. Çarpım tablosunu ezberleyin demiş. Tabi bi de bpl bol okuma.

Aynı durumdayız canım ben de kız kardeşimi gönderdim okula. Biz eşimle izin alamadık. Ama sen yine de şanslısın ki 1 hafta izne çıkabileceksin ve kızının yanında olabileceksin.Biz de o da mümkün değil malesef.

off Allahım sözün bittiği yer sanırım ne desek boş Rabbim peygamber sabrı versin inşallah geride kalana hayat devam edecek ama nasıl

günaydın arkadaşlar..

Günaydın canım

Allahım o kadar çok üzüldüm ki anlatamıyorum duygularımı...
Allah dayanma gücü, sabır versin o anne babaya ama çok ama çok zor..Dayanılacak gibi değil...
İnan acıyı içimde hissettim..
Allah hiç kimseyi evlatlarından ayırmasın.

off Allahım sözün bittiği yer sanırım ne desek boş Rabbim peygamber sabrı versin inşallah geride kalana hayat devam edecek ama nasıl

evet arkadaşlar..Allah peygamber sabrı versin canım dediğin gibi..yoksa nasıl dayanılır bilemiyorum..anne de zaten yoğun bakımda.iyi değilmiş..yani o da çocuklarının yanına giderse mi daha iyi olur onun için yoksa yaşayıp da onların yokluğunda ne yapar bilemiyorum..Allah bilir en doğrusunu..Ama yaşarsa Allah sabır versin...Allah geride kalanlara sabır versin..Kocasına ,Anneannelere , babaannelere ,dedelere.

Amin, amin ,amin.......

Amin, amin ,amin.......

yani canım her zaman gittiğimiz yol..öyle hızlı geliyorlar ki arabalar..sanki üstüne çıkacak gibi dönüyorlar kavşağı..o yol kaldırım boyu böyle..bir daha kullanmayacağı o yolu..ara yollardan uzak da olsa giderim bu saatten sonra..gerçi vakit saat dolduysa nerde olsan bulur seni o ayrı.

bir de her binaların önünde bahçe var fakat hepsi tel örgü ile çevrili ..yani bir araba üstüne üstüne gelse kendini bahçeye atamazsın..

Son düzenleme:
Ay canım ne olur dikkatli ol. Ve çocuklarını da uyar yol konusunda.
İstanbulda da trafik bir sorun fakat ben şehir dışına çıktığımda minübüse binince korkuyorum. Çünkü hem arabalar genelde eski hem de şöförler o kadar hızlı gidiyorlar ki. Virajda falan da yavaşlamıyorlar. Trafik kontrolü çok az oluyor, insanlar da bilinçsiz olunca malesef böyle sonuçlar oluyor.

haklısın canım ..hep dikkat etmemiz lazım..çocuklarımızı da sık sık uyarmamız lazım..dikkat etsinler..öğrensinler ..

günaydın arkadaşlar..
Günaydın canım,

Allah geride kalanlara bolcana sabırlar ihsan eylesin, dayanılması en zor acı, diyecek kelimeler bulunamıyor maalesef, onlar şimdi cenneteler.

Selam canım, inşallah geçersin tüm sınavlardan.

Sağol canım,
bizim öğretmen de 3 ve 4 leri ezberleyin demiş.
bir de tatil kitabımız var, hergün 2 şer sayfa test yapılacak, 1 hikaye yazılacak, yani 15 gün boyunca var yapacağımız ödev.

selam kızlarr,
nasılsınız? Dün biz de avmye gittik babamızla, gezdik bolcana, yemek yedik, güzel ve keyifliydi. Kızlar sinema istiyorlar, bir gün de sinema ayarlayacağım inşallah.

çok haklısın..şimdi cennette iki kardeş..Allah geridekilere bol bol sabır versin inşallah.

avm gezmişsiniz canım.

.biz de her gün test yapıyoruz canım..
her güne ne hikaye bulacak senin kızın bakalım..sizin ödevler de yoğunmuş canımcım..Allah kolaylık versin kızçene..

selam kızlarr,
nasılsınız? Dün biz de avmye gittik babamızla, gezdik bolcana, yemek yedik, güzel ve keyifliydi. Kızlar sinema istiyorlar, bir gün de sinema ayarlayacağım inşallah.

Haftaya eyvah eyvah 3 geliyo ona gidin bende oğlanı götürücem atayı seviyoruz argoda değil çok gülüyoruz eğleniyoruz...

Canım kitabı var, orda hikayenin resmini vermiş, başlangıç metni vermiş mesela devamında siz getirin demiş, öyle hikayeler yazacak. Veyahut da sonunu vermiş sonu verilen hikayeye uygun parça yazınız demiş, o şekilde canım.

Haftaya eyvah eyvah 3 geliyo ona gidin bende oğlanı götürücem atayı seviyoruz argoda değil çok gülüyoruz eğleniyoruz...
Ben de severim de, bakalım kızlar ne isterse o artık.

Merhaba kızlar, ben hala çalışıyorum ne yazık ki öyle kaptırmışım ki kendimi bir çay arası verince burada buldum kendimi

Eve iş getirdim maalesef, yetişmeyecek çünkü hatta getirdiğim halde yetişmeyecek bu yıl analizlerim yüzeysel olacak

Yarında uğrayamam herhalde gelmişken yazmak istedim sabah geldiğinizde ilk GÜNAYDIN diyen ben olayım dedim

Bizim öğretmende tatil günleri için, her güne bir fasikül şeklinde tatil kitabı vermiş içinde bir tane İngilizce bir tane de bulmaca ve etkinlik kitabı çıktı.

Bulmaca kitabı daha cuma günü bitti

İngilizce de cumartesi bitti...

Bugün 1. kitabın yarısını yapmıştı yarısını da ben çalışırken yanımda yaptı

Bir tane de hikaye haritamız var eğer zaman kalırsa haftaya izne çıkarsam sanırım bu fasiküller bitmez :)))

Bizde durumlar böyle,,,

Yorgunluktan göz kapaklarım ağırlaştı iyice bilgisayar karşısında sabahtan beri...

Bitecek bu hafta da inşallah...

Bugün yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamıyorum şekerler...

Daha geç olmadan toparlamam lazım işleri daha en az 1-1,5 saat sürer

Dediğim gibi....

Hepinize Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr..:119: :119: :119: :119: :119:

Güzel bir gün olur inşallah hepimiz için....

canım ya ne yaptın sen böyle saat kaç olmuş sen hala iştesin...

hay Allahım ya....bugün dinlen bari canımcım..sana da GÜNAYDIN

fasikülleri bitirmiş nerdeyse senin oğluş .nasıl bitmez..maşallah...hızlı gidiyor...izne ayrılırsan sanırım ana oğul full gezersiniz..o zaman bitmez işte fasikül falan..heheh

ben de dün saat 3 de doktora gittim..bronşit olmuşum..antibioik ,balgam sökücü ve nefes açıcı şurup verdi..kullanmaya başladım..meğer ben nefes alamıyormuşum kızlar..dün gece rahat nefes alarak uyudum..ne safım ben ya.nefes alamıyordum ama bu kadar da sanmıyordum gerçi..şurubu içince eski nefesime kavuştum..farkı da o zaman anladım..

bizim oğlan dün tüm gün sinema izlemiş..
akşam 2 sayfa test çözdü..ben 6 sayfa koparmıştım..ki sayfalarda az soru var..ve çoğunlukla resimli oluyor sorular zaten.bakmayın 6 sayfa olduğuna..

bu gün söz test çözerim anne dedi

bu arada dün kazada vefat eden çocukların emir"in okulundaki müdür yardımcısının çocukları olduğunu öğrendim...

Son düzenleme:
günaydınlar..
dün akşam sadece bir tane hikaye kitabı okuduk.

canım geçmiş olsun.bir an önce atlatırsın inşallah..
Allahım dayanma gücü versin çocukların ailesine..

Allah kolaylıklar versin canım, evde iş zormuş ama neyse ki 15 tatilde oğluşun.
Oğlun da maşallahı var bu arada, hızlı çocuk, ne güzel yapıyor ödevlerini, hep böyle devam ederler inşallah.
Öncelikle geçmiş olsun canım, iyi ki gitmişsin bak.
Oğluşun da fırsatı kaçırmamış desene, ama hakketti çocuk izlesin, annesi onu boş durdurur mu, akşam yaptırmışın ödevleri iyi olmuş.
Kazayı da akşam ana haberlerde geçti canım, tekrardan Allah rahmet eylesin çocuklara, anneleri ne durumda acaba?
Allah geride kalanlara sabırlar versin.

Son düzenleme:

Günaydın cnm sanada,sen şimdi işlere gömülmüşsündür muhtemelen çok kolay gelsin sana:))

canımcım anneden bir haber yok...ben de merak ediyorum..çocukları gitti..yaşasa mı iyi ..yaşamasa mı iyi onun için ...Allah en doğrusunu bilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…