Maşallah kızına canım, tebrik ederim.kızım karnesini almış teşekkür ve onur belgesi var. oğluşda 3 de alacakmış karnesini..
Ooo kızlar başarılı maşallah, senin kızını da tebrik ederim canım.Tebrikler canım kızına, benim büyükte aynı şekilde teşekkür ve başarı belgesi almış. Küçük de 3 alacak.
Saçların çok güzel görünüyor Zeliş güle güle kullan.Evet Dilek'ciğim saçımı dün akçam dördüncü günün sonunda yıkadım. Aslında 3 gün sonra yıkamam gerekiyordu ama ben mecburen bir gün fazla bekletmek zorunda kaldım.
Normalde saçımı yıkarken saçım avuçlarımın içini doldurur yani uzun olmamasına rağmen nasıl söyleyeyim çok saç var işte ve kremlemeden asla yumuşamaz ve ellerim içine girmez anlatamıyorum belki ama karışık ve kabarık bir saçım vardı yani.
Dün akşam yıkamaya başladım 1 şampuanlama 2 şampuanlama 3 şampuanlama Allahım çook farklı saç o kadar güzel ki yumuşacık düz ellerimin içine sığan tabire caizse yatışmışşekilde... Elimden yağ gibi kayıyor. Sanırım doğuştan saçları düz olanlarda böyle oluyordur.
Sonra üzerine krem uyguladım hala aynı. Ama ben hayretler içindeyim hala
Sonra havlu ile kuruladıktan sonra kuaförün tarif ettiği gibi kurutmaya başladım, yani makineyi kafamın tepesinde tutup ellerimle saçları yukardan aşağı sıvazlayarak kuruttum. Normalde saç kurutmam ben kendi halinde kurur saçım o yüzden elim alışkın değil tam kurutamamışım bazı yerlerini sanırım. Kuaför saçın kendi halinde kurumamalı keratin sıcaklıkla etkileşime giriyor demişti ama ona rağmen sonuç fena değil. Aşağıda şuan ki resmini de ekliyorum.
Saçlarımı çok uzun zamandır kestirmiyorum uçlarındaki gariplik bu yüzden kırılmalar var onları da kestiricem boyaya gittiğimde inşallah...
Saçlarım inanılmaz bakımlı duruyor normalde hiç böyle değildir. Daha parlak görünüyor.
Şuanda durum böyle inşallah böyle devam eder...
Haftada 2 kereden fazla yıkama dedi kuaför öyle yapacağım bende artık saçlarımı yıkamadan duş almaya alışsam iyi olacak.
Eki Görüntüle 948492
Maşallah, tebrik ederim canım. Bizim öğretmen de ödev vermemiş güya ama tatil kitabı dağıtmış gün gün fasiküller var içinde yapılacak. Çarpım tablosunu ezberleyin demiş. Tabi bi de bpl bol okuma.oğlumda almış karnesini hepsi 5..
ödev verdi mi dedim hayır dedi sadece okuma kitabı dağıtmış bol bol okuyun demiş..
ben çalıştırırım artık akşamları..
selam kızlar bizde aldık karneyi hepsi 5
akşam boynunu büktü herkesin annesi gelecek biliyorum sen gelmeyeceksin dedi öyle üzüldümki. eşimde şehir dışında bende izin alamazdım bugün. annane dedeyi çağırdık hemen onlar geldi iyiki. az öncede beni aradı ödev yapıyormuşta takılmış :)) daha şimdiden bu ne azim :)))
herkese iyi tatiller. ben 1 hafta çalışıp diğer hafta izin alıcam sanırım kızımla vakit geçireyim :))
oy maşallah canım tebrik ederim..başarılarının devamını dilerim...
ne güzel..senin tarif ettiğin eski saçların benim saçlarım..asla arasına parmaklarım girmez ..hani bir reklam vardı..erkek arkadaşı saçlarını okşarken parmakları saçlarının arasında kalıyordu..benim öyle her zaman...
ben saçlarımı mutlaka kuruturum kışın..baharda da aynı ,yoksa çok feci hasta oluyorum..denedim test ettim...bu yüzden kurutmadan dolayı da saçlarım elektiriğe tutulmuş gibi..gerçi böyle de güzel görünüyor..su an çookk kabarık...at kuyruğu yaptım ama saçlarım elektiriğe tutulmuşçasına kabarmış durumda..
canım maşallah..kuzuna ...hepsi 5 ..çalışınca öyle oluyor haklısın..ooo iyi yaparsın canım..1 hafta kızınla birlikte neler neler yaparsınız..çok iyi olmuş.özletme kendini lütfen..hep gel
dün akşam evimin önünde kaza oldu arkadaşlar..
markette giden yolda bir anne ve yanında 8 yaşında oğlu ve 3 yaşında kızı varken..
öyle kötü oldum ki..
yerel tv de izleyen personelden beni arayanlar oldu..arabaya atlayıp gelmeye kalkmışlar..çocukların yaşları seninkilerle aynı olunca çok korktuk..panik olduk..tv isim söyleyinceye kadar öldük öldük dirildik diyorlar..
ben de aynı yerden defalarca geçiyorum çocuklarımla..Düşünmek bile istemiyorum...
Allah sabır versin..geride kalanlara ömür versin..Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın...evlatlarımızın acısını göstermesin..
Anneleri sağ şuan ama yoğun bakımda..uyanıp da öğrenirse yaşamak ister mi bilmiyorum...Belki kadınla ve çocuklarıyla kaç kez okulun bahçesinde karşılaştık kimbilir..ama artık çocukları yok.....çok moralim bozuk bugün ..çookk kötüyüm.çok üzgünüm...
haber bu arkadaşlar..siz de dualarınızı eksik etmeyin.
http://www.haberler.com/2-cocugun-oldugu-kazada-kamyonet-surucusu-kacti-5592244-haberi/
günaydın arkadaşlar..
oy maşallah canım tebrik ederim..başarılarının devamını dilerim...
ne güzel..senin tarif ettiğin eski saçların benim saçlarım..asla arasına parmaklarım girmez ..hani bir reklam vardı..erkek arkadaşı saçlarını okşarken parmakları saçlarının arasında kalıyordu..benim öyle her zaman...
ben saçlarımı mutlaka kuruturum kışın..baharda da aynı ,yoksa çok feci hasta oluyorum..denedim test ettim...bu yüzden kurutmadan dolayı da saçlarım elektiriğe tutulmuş gibi..gerçi böyle de güzel görünüyor..su an çookk kabarık...at kuyruğu yaptım ama saçlarım elektiriğe tutulmuşçasına kabarmış durumda..
canım maşallah..kuzuna ...hepsi 5 ..çalışınca öyle oluyor haklısın..ooo iyi yaparsın canım..1 hafta kızınla birlikte neler neler yaparsınız..çok iyi olmuş.özletme kendini lütfen..hep gel
markette giden yolda bir anne ve yanında 8 yaşında oğlu ve 3 yaşında kızı varken..
öyle kötü oldum ki..
yerel tv de izleyen personelden beni arayanlar oldu..arabaya atlayıp gelmeye kalkmışlar..çocukların yaşları seninkilerle aynı olunca çok korktuk..panik olduk..tv isim söyleyinceye kadar öldük öldük dirildik diyorlar..
ben de aynı yerden defalarca geçiyorum çocuklarımla..Düşünmek bile istemiyorum...
Allah sabır versin..geride kalanlara ömür versin..Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın...evlatlarımızın acısını göstermesin..
Anneleri sağ şuan ama yoğun bakımda..uyanıp da öğrenirse yaşamak ister mi bilmiyorum...Belki kadınla ve çocuklarıyla kaç kez okulun bahçesinde karşılaştık kimbilir..ama artık çocukları yok.....çok moralim bozuk bugün ..çookk kötüyüm.çok üzgünüm...
http://www.haberler.com/2-cocugun-oldugu-kazada-kamyonet-surucusu-kacti-5592244-haberi/
off Allahım sözün bittiği yer sanırım ne desek boş Rabbim peygamber sabrı versin inşallah geride kalana hayat devam edecek ama nasıl
evet arkadaşlar..Allah peygamber sabrı versin canım dediğin gibi..yoksa nasıl dayanılır bilemiyorum..anne de zaten yoğun bakımda.iyi değilmiş..yani o da çocuklarının yanına giderse mi daha iyi olur onun için yoksa yaşayıp da onların yokluğunda ne yapar bilemiyorum..Allah bilir en doğrusunu..Ama yaşarsa Allah sabır versin...Allah geride kalanlara sabır versin..Kocasına ,Anneannelere , babaannelere ,dedelere.
Amin, amin ,amin.......
Ay canım ne olur dikkatli ol. Ve çocuklarını da uyar yol konusunda.
İstanbulda da trafik bir sorun fakat ben şehir dışına çıktığımda minübüse binince korkuyorum. Çünkü hem arabalar genelde eski hem de şöförler o kadar hızlı gidiyorlar ki. Virajda falan da yavaşlamıyorlar. Trafik kontrolü çok az oluyor, insanlar da bilinçsiz olunca malesef böyle sonuçlar oluyor.
Günaydın canım,günaydın arkadaşlar..
Allah geride kalanlara bolcana sabırlar ihsan eylesin, dayanılması en zor acı, diyecek kelimeler bulunamıyor maalesef, onlar şimdi cenneteler.oy maşallah canım tebrik ederim..başarılarının devamını dilerim...
öyle kötü oldum ki..
Selam canım, inşallah geçersin tüm sınavlardan.Günaydın kızlar....
Yine yoğun telaşlı bir haftaya başladım...
Hafta sonu sınavlarım vardı malum, cumartesi günü kısmen daha iyiydi dünküler fenaydı umarım çan eğrisi ortalamaları düşük gelir...
Yaaa Dilek'ciğim kazayla ilgili yazını okudum çok kötü oldum,
Ben bile hiç tanımadan, görmeden, şahit olmadan bu kadar yoğun hissettiysem,
Allahım geride kalanlara sabırlar versin.
Hele de o anneye.......
Ne denir bilemiyorum
Dediğin gibi bir anne yaşamak ister mi?
Nasıl yaşar?
Nasıl tutunur hayata?
Allahım kolaylıklar versin çok üzüldüm çokkkk...
Yazamıyorum aklımdakileri.....
Görüşürüz kızlar...
Sağol canım,Maşallah kızına canım, tebrik ederim.
Ooo kızlar başarılı maşallah, senin kızını da tebrik ederim canım.
Aynı durumdayız canım ben de kız kardeşimi gönderdim okula. Biz eşimle izin alamadık. Ama sen yine de şanslısın ki 1 hafta izne çıkabileceksin ve kızının yanında olabileceksin.Biz de o da mümkün değil malesef.
Günaydın canım,
Allah geride kalanlara bolcana sabırlar ihsan eylesin, dayanılması en zor acı, diyecek kelimeler bulunamıyor maalesef, onlar şimdi cenneteler.
Selam canım, inşallah geçersin tüm sınavlardan.
Sağol canım,
bizim öğretmen de 3 ve 4 leri ezberleyin demiş.
bir de tatil kitabımız var, hergün 2 şer sayfa test yapılacak, 1 hikaye yazılacak, yani 15 gün boyunca var yapacağımız ödev.
selam kızlarr,
nasılsınız? Dün biz de avmye gittik babamızla, gezdik bolcana, yemek yedik, güzel ve keyifliydi. Kızlar sinema istiyorlar, bir gün de sinema ayarlayacağım inşallah.
Canım kitabı var, orda hikayenin resmini vermiş, başlangıç metni vermiş mesela devamında siz getirin demiş, öyle hikayeler yazacak. Veyahut da sonunu vermiş sonu verilen hikayeye uygun parça yazınız demiş, o şekilde canım.çok haklısın..şimdi cennette iki kardeş..Allah geridekilere bol bol sabır versin inşallah.
avm gezmişsiniz canım.
.biz de her gün test yapıyoruz canım..
her güne ne hikaye bulacak senin kızın bakalım..sizin ödevler de yoğunmuş canımcım..Allah kolaylık versin kızçene..
Ben de severim de, bakalım kızlar ne isterse o artık.Haftaya eyvah eyvah 3 geliyo ona gidin bende oğlanı götürücem atayı seviyoruz argoda değil çok gülüyoruz eğleniyoruz...
canım ya ne yaptın sen böyle saat kaç olmuş sen hala iştesin...Merhaba kızlar, ben hala çalışıyorum ne yazık ki öyle kaptırmışım ki kendimi bir çay arası verince burada buldum kendimi
Eve iş getirdim maalesef, yetişmeyecek çünkü hatta getirdiğim halde yetişmeyecek bu yıl analizlerim yüzeysel olacak
Yarında uğrayamam herhalde gelmişken yazmak istedim sabah geldiğinizde ilk GÜNAYDIN diyen ben olayım dedim
Bizim öğretmende tatil günleri için, her güne bir fasikül şeklinde tatil kitabı vermiş içinde bir tane İngilizce bir tane de bulmaca ve etkinlik kitabı çıktı.
Bulmaca kitabı daha cuma günü bitti
İngilizce de cumartesi bitti...
Bugün 1. kitabın yarısını yapmıştı yarısını da ben çalışırken yanımda yaptı
Bir tane de hikaye haritamız var eğer zaman kalırsa haftaya izne çıkarsam sanırım bu fasiküller bitmez :)))
Bizde durumlar böyle,,,
Yorgunluktan göz kapaklarım ağırlaştı iyice bilgisayar karşısında sabahtan beri...
Bitecek bu hafta da inşallah...
Bugün yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamıyorum şekerler...
Daha geç olmadan toparlamam lazım işleri daha en az 1-1,5 saat sürer
Dediğim gibi....
Hepinize Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr..:119: :119: :119: :119: :119:
Güzel bir gün olur inşallah hepimiz için....
canım ya ne yaptın sen böyle saat kaç olmuş sen hala iştesin...
hay Allahım ya....bugün dinlen bari canımcım..sana da GÜNAYDIN
fasikülleri bitirmiş nerdeyse senin oğluş .nasıl bitmez..maşallah...hızlı gidiyor...izne ayrılırsan sanırım ana oğul full gezersiniz..o zaman bitmez işte fasikül falan..heheh
ben de dün saat 3 de doktora gittim..bronşit olmuşum..antibioik ,balgam sökücü ve nefes açıcı şurup verdi..kullanmaya başladım..meğer ben nefes alamıyormuşum kızlar..dün gece rahat nefes alarak uyudum..ne safım ben ya.nefes alamıyordum ama bu kadar da sanmıyordum gerçi..şurubu içince eski nefesime kavuştum..farkı da o zaman anladım..
bizim oğlan dün tüm gün sinema izlemiş..
akşam 2 sayfa test çözdü..ben 6 sayfa koparmıştım..ki sayfalarda az soru var..ve çoğunlukla resimli oluyor sorular zaten.bakmayın 6 sayfa olduğuna..
bu gün söz test çözerim anne dedi
bu arada dün kazada vefat eden çocukların bizim okul müdür yardımcımızın çocukları olduğunu öğrendim...
Allah kolaylıklar versin canım, evde iş zormuş ama neyse ki 15 tatilde oğluşun.Merhaba kızlar, ben hala çalışıyorum ne yazık ki öyle kaptırmışım ki kendimi bir çay arası verince burada buldum kendimi
Eve iş getirdim maalesef, yetişmeyecek çünkü hatta getirdiğim halde yetişmeyecek bu yıl analizlerim yüzeysel olacak
Yarında uğrayamam herhalde gelmişken yazmak istedim sabah geldiğinizde ilk GÜNAYDIN diyen ben olayım dedim
Bizim öğretmende tatil günleri için, her güne bir fasikül şeklinde tatil kitabı vermiş içinde bir tane İngilizce bir tane de bulmaca ve etkinlik kitabı çıktı.
Bir tane de hikaye haritamız var eğer zaman kalırsa haftaya izne çıkarsam sanırım bu fasiküller bitmez :)))
Bizde durumlar böyle,,,
Yorgunluktan göz kapaklarım ağırlaştı iyice bilgisayar karşısında sabahtan beri...
Dediğim gibi....
Öncelikle geçmiş olsun canım, iyi ki gitmişsin bak.canım ya ne yaptın sen böyle saat kaç olmuş sen hala iştesin...
hay Allahım ya....bugün dinlen bari canımcım..sana da GÜNAYDIN
fasikülleri bitirmiş nerdeyse senin oğluş .nasıl bitmez..maşallah...hızlı gidiyor...izne ayrılırsan sanırım ana oğul full gezersiniz..o zaman bitmez işte fasikül falan..heheh
ben de dün saat 3 de doktora gittim..bronşit olmuşum..antibioik ,balgam sökücü ve nefes açıcı şurup verdi..kullanmaya başladım..meğer ben nefes alamıyormuşum kızlar..dün gece rahat nefes alarak uyudum..ne safım ben ya.nefes alamıyordum ama bu kadar da sanmıyordum gerçi..şurubu içince eski nefesime kavuştum..farkı da o zaman anladım..
bizim oğlan dün tüm gün sinema izlemiş..
akşam 2 sayfa test çözdü..ben 6 sayfa koparmıştım..ki sayfalarda az soru var..ve çoğunlukla resimli oluyor sorular zaten.bakmayın 6 sayfa olduğuna..
bu gün söz test çözerim anne dedi
bu arada dün kazada vefat eden çocukların bizim okul müdür yardımcımızın çocukları olduğunu öğrendim...
Merhaba kızlar, ben hala çalışıyorum ne yazık ki öyle kaptırmışım ki kendimi bir çay arası verince burada buldum kendimi
Bizde durumlar böyle,,,
Dediğim gibi....
Allah kolaylıklar versin canım, evde iş zormuş ama neyse ki 15 tatilde oğluşun.
Oğlun da maşallahı var bu arada, hızlı çocuk, ne güzel yapıyor ödevlerini, hep böyle devam ederler inşallah.
Öncelikle geçmiş olsun canım, iyi ki gitmişsin bak.
Oğluşun da fırsatı kaçırmamış desene, ama hakketti çocuk izlesin, annesi onu boş durdurur mu, akşam yaptırmışın ödevleri iyi olmuş.
Kazayı da akşam ana haberlerde geçti canım, tekrardan Allah rahmet eylesin çocuklara, anneleri ne durumda acaba?
Allah geride kalanlara sabırlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?