Gerçekten öğretmen çok önemli oğlumun öğretmenide gerçekten çok iyi bir insan çocuk dilinden çok iyi anlıyor. Kendisini sevdiriyor. Okul tatil olunca oğlum üzülüyor öğretmenimi, arkadaşlarımı özledim diyor.:1no2: İnanın ben dahi 9 gün tatil sonrası oğlumun öğretmenini özledim, bunu kendisinede ilettim. Bende diğer velilerde öğretmen hanımdan çok memnunuz. Onunda bir kızı var belkide anneliğin verdiği iç güdüylede dahada merhametli. a.sÖzünde iyi biri.benım de kızım anasınıfına gıdıyor. ve çok memnun. buyumus havasında ve okulunu ve arkadaslarını çok sevıyor. kaydirigubbakcemile5 bence 0-6 yas çocuğun karakterı ıçın çok onemlı. öğrt. de ekstradan onemlı,cunku çocuk öğrt. her zaman örnekalıyronun gıbı davranmak ıstıyor. kısacası taklıt yontemı... bende anasınıfı öğrt.yım. ve ist. da bır okulda gorev yapıyorum. çocukları sevmeyen bır ınsan bu işi yapamaz. :1hug: her seyden once vıcdan meselesı... kızınız çok sanslı sızın gıbı onun egıtımıne onem veren bir annesı var... sevgıler... a.s.a.s.a.s.
bu harika bir konu olmuş
öncelikle tebrikler
benim oğlum martta 5 yaşını doldurmuş olacak
geçen yıl ana sınıfındaydı
bu sene de ana sınıfında
ve seneye de ana sınıfında olacak:1rolleyes:
kısacası okul hayatına 3.5 yaşında başladı
geçen yıl etrafımdaki baskıdan dolayı acaba yanlış mı yaptım diye düşünmüştüm ama sene ortalarına geldiğimizde ne kadar iyi ettiğimi anladım
oğlumdaki değişimler harika,her gün yeni birşey öğrenip okuldan geldiğinde ve heyecanla bana anlattığında gözlerindeki hevesi gördüğümde çok mutlu oluyorum
çok sosyal bir çocuk oldu
çekingenliği ortadan kalktı
paylaşmayı öğrendi vss....
çocuklar gerçekten çok hızlı öğreniyorlar
çok ama çok zekiler
''7 çok geç''
cümlesi o kadar doğru ki gerçekten de...
geçen hafta öğretmenler velilerle birebir görüşmeler yaptılar
ve ben de oğlum hakkında çok olumlu bilgiler edindim
bizim için çok çok buyuk avantaj olan bir konu daha var
oğlumun sınıf arkadaşlarının anneleriyle de çok çok iyi anlaşıyoruz ve yaklaşık 10 kişilik bir grup her zaman görüşüyoruz
annelerindeki yakınlaşma çocuklarımız için de çok iyi oluyor,hatta öğretmenleri bile bunun farkında
tatillerde,okul çıkışlarında bile birbirimizin evinde toplanabılıyoruz
kesinlikle tavsiye ederim bayanlar:1hug:
bu yararlı topic için bir kez daha teşekkür ederim terlik'cimmŞeniz
merhabaa benim kızımda 6 yaşını 22 aralıkta dolduracak bu yıl 1. sınıfa vermedik ana sınıfına tekrar gönderdik öğretmeni geçen yılki ebrar'la bu yılki ebrar'ın çok farklı olduğunu söylüyor okulda ne kadar yardımsever olduğunu herkese koştuğunu ve çok mutlu olduğunu.. ve kendi kendine okumaya çalışıyor sanırım okumayı en geç mart gibi sökecek hiç bi şekilde evde bişi göstermiyorum..
bizim son on gündür baya bi sorunlarımız var okula servisle gidiyor ve bana şantaj yapmaya başladı eğer okul onu ben getirip götürmezsem okula gitmiyeceğini söylüyor benim getirip götürmem mümkün değil uzak çünkü inanın son on gündür her sabah ağlayarak okula gidiyoo öğretmeniyle konuştuk okulda çok iyi dedi hiç bir huysuzluk yapmıyo gayet neşeli sınıftaki çoğu öğrenci okul çevresinden onları hep aileleri alıp bırakıyoo sanırım onlara özeniyoo napıcam bilmiyorumm bu sabah çok sinirlendim kendime nasıl hakim oldum bilmiyorumm bu tür sorunlar yaşayan varmı?
yeğenimde 3,5 yaşında 1 yıldır gidiyo daha önceki halleriyle şimdiki arasında çok fark var gerçekten erken başlayan çocuklarda 1. sınıfa başladıklarında çok sıkıldıklarını duymuştum umarım öle olmazlarMerhaba arkadaslar ..
Benim oglusta 3,5 yasinda bu sene basladi anaokuluna ;cok faydasi oldu ...
cok seviyor okulunu :)
Gerçekten öğretmen çok önemli oğlumun öğretmenide gerçekten çok iyi bir insan çocuk dilinden çok iyi anlıyor. Kendisini sevdiriyor. Okul tatil olunca oğlum üzülüyor öğretmenimi, arkadaşlarımı özledim diyor.:1no2: İnanın ben dahi 9 gün tatil sonrası oğlumun öğretmenini özledim, bunu kendisinede ilettim. Bende diğer velilerde öğretmen hanımdan çok memnunuz. Onunda bir kızı var belkide anneliğin verdiği iç güdüylede dahada merhametli. a.sÖzünde iyi biri.
Terlik'cim, Merhaba açıkçası kıskandım sizleri, benim kızımda 6 yaşında anasınıfında ancak bizim öğretmenle problemlemimiz var. Çocuklara karşı davranışları örnek dışı 6 yaşa hatta insanlığa uymayan cezalar veriyor.(ağız bantlamak, tokat atmak, sınıf dışına çıkarmak, gün boyu oturma cezası vb.) bunları ben öğrenince şok geçirdim sonuçta ben çocuğumu okula hazırlık olsun topluma adapte olsun diye gönderiyorum. Ama malesef aileler çok zayıf ve korkak çocuklarının arkasında duramıyorlar öğretmeni uyarırlarsa çocuklarına tavır almasından çekinerek pasif kalıyorlar. Tabi ben bunların karşısında sessiz kalmadım müdüre dilekçeyle bildirdim herşeyi, sözlü uyarı aldı öğretmen ancak şu an benimle konuşmuyor. çocuğumla hergün sınıfta yaptıkları hakkında sohbet ediyoruz kızıma karşı eski ilgisi olmadığını sezinledim ama tavır yapamıyor, hiç böyle olsun istemezdim çocuğumun ilk tecrübesi modeli çok kötü. Bence eğitmenlerin bir psikolojik taramadan geçmesi lazım. Çocuğumu okuldan alsam yada okul değiştirsem çok üzülecek çünkü arkadaşlarını çok seviyor, bende takipte olup devam ettiriyorum ama hep tedirginim. Sizler açısından gerçekten çok sevindim ben çok araştırarak verdim okula fiyaskoyla sonuçlandı ilkokulda yüzüm sizler gibi güler inşallah...Çocuğunuza iyi ve sağlıklı bir gelecek dilerim...
Gerçekten öğretmen çok önemli oğlumun öğretmenide gerçekten çok iyi bir insan çocuk dilinden çok iyi anlıyor. Kendisini sevdiriyor. Okul tatil olunca oğlum üzülüyor öğretmenimi, arkadaşlarımı özledim diyor.:1no2: İnanın ben dahi 9 gün tatil sonrası oğlumun öğretmenini özledim, bunu kendisinede ilettim. Bende diğer velilerde öğretmen hanımdan çok memnunuz. Onunda bir kızı var belkide anneliğin verdiği iç güdüylede dahada merhametli. a.sÖzünde iyi biri.
Merhaba açıkça kıskandım sizleri, benim kızımda 6 yaşında anasınıfında ancak bizim öğretmenle problemlemimiz var. Çocuklara karşı davranışları örnek dışı 6 yaşa hatta insanlığa uymayan cezalar veriyor.(ağız bantlamak, tokat atmak, sınıf dışına çıkarmak, gün boyu oturma cezası vb.) bunları ben öğrenince şok geçirdim sonuçta ben çocuğumu okula hazırlık olsun topluma adapte olsun diye gönderiyorum. Ama malesef aileler çok zayıf ve korkak çocuklarının arkasında duramıyorlar öğretmeni uyarırlarsa çocuklarına tavır almasından çekinerek pasif kalıyorlar. Tabi ben bunların karşısında sessiz kalmadım müdüre dilekçeyle bildirdim herşeyi, sözlü uyarı aldı öğretmen ancak şu an benimle konuşmuyor. çocuğumla hergün sınıfta yaptıkları hakkında sohbet ediyoruz kızıma karşı eski ilgisi olmadığını sezinledim ama tavır yapamıyor, hiç böyle olsun istemezdim çocuğumun ilk tecrübesi modeli çok kötü. Bence eğitmenlerin bir psikolojik taramadan geçmesi lazım. Çocuğumu okuldan alsam yada okul değiştirsem çok üzülecek çünkü arkadaşlarını çok seviyor, bende takipte olup devam ettiriyorum ama hep tedirginim. Sizler açısından gerçekten çok sevindim ben çok araştırarak verdim okula fiyaskoyla sonuçlandı ilkokulda yüzüm sizler gibi güler inşallah...Çocuğunuza iyi ve sağlıklı bir gelecek dilerim...
aman allahım okuduklarıma inanamayıp 2-3 kez üst üste okudum
tokat atmak,ağız bantlamak:1shok:
şaşkınlıklar içindeyim:1shok:
ben sizin yerinizde olsam o kendini çok birşey sanan öğretmen bozuntusu kadının ağızını ve ellerini bantlar sonra da basardım tokatı
görsün bakalım nasıl oluyormuş gücünü yetirebilenlere zarar vermek
madem şikayet dilekçesi vermek bir işe yaramıyor
çocuğunuzu o okuldan uzaklaştırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum sizden
o kadın şikayetçi olduğunuz için çocuğunuza daha farklı işkencelerde de bulunabilir yoksa
çocuklarımızın bilinç altı ilerde bu yaşadıklarını hep hatırlayacaktır
lütfen dkkatli olun
allah yardımcınız olsuna.s.
sevgiler
Terlik'cim, Merhaba açıkçası kıskandım sizleri, benim kızımda 6 yaşında anasınıfında ancak bizim öğretmenle problemlemimiz var. Çocuklara karşı davranışları örnek dışı 6 yaşa hatta insanlığa uymayan cezalar veriyor.(ağız bantlamak, tokat atmak, sınıf dışına çıkarmak, gün boyu oturma cezası vb.) bunları ben öğrenince şok geçirdim sonuçta ben çocuğumu okula hazırlık olsun topluma adapte olsun diye gönderiyorum. Ama malesef aileler çok zayıf ve korkak çocuklarının arkasında duramıyorlar öğretmeni uyarırlarsa çocuklarına tavır almasından çekinerek pasif kalıyorlar. Tabi ben bunların karşısında sessiz kalmadım müdüre dilekçeyle bildirdim herşeyi, sözlü uyarı aldı öğretmen ancak şu an benimle konuşmuyor. çocuğumla hergün sınıfta yaptıkları hakkında sohbet ediyoruz kızıma karşı eski ilgisi olmadığını sezinledim ama tavır yapamıyor, hiç böyle olsun istemezdim çocuğumun ilk tecrübesi modeli çok kötü. Bence eğitmenlerin bir psikolojik taramadan geçmesi lazım. Çocuğumu okuldan alsam yada okul değiştirsem çok üzülecek çünkü arkadaşlarını çok seviyor, bende takipte olup devam ettiriyorum ama hep tedirginim. Sizler açısından gerçekten çok sevindim ben çok araştırarak verdim okula fiyaskoyla sonuçlandı ilkokulda yüzüm sizler gibi güler inşallah...Çocuğunuza iyi ve sağlıklı bir gelecek dilerim...
Şaşırarak okudum yaaa :1shok: şokk oldum resmen
Bir egitimci nasıl böyle kendi deyimince ceza verirr böyle cezamı olur
ağız bantlamak, tokat atmak, sınıf dışına çıkarmak, gün boyu oturma bunlar resmen işkence
Cocuklarınızın arkasında olun her zaman kouyun gözetleyin yaptıgı davranısların altında yatan sebebleri bulun lütfen
Siz bunları yapan insanı sikayet ettiniz diye kızınıza karsıı tavır almış resmen ilgisiz davranmakla
Başka bir cözüm yolu bulun derim böyle olmaz baska okula verin ordaki arkdşlarınıda sevecektirr alıscaktırrr
Allah yardımcınız olsunn kolay gelsin a.s.
Yazdıklarınızı okuduğumda çok kötü oldum. Çocuğunuz adına endişelendim. Bence evladınızı başka okula yazdırın. Arkadaşlarıyla yine görüşürler. Çocuğunuzun pisikolojisi bozulur. Nasılki yazdıklarınız bizi etkilediyse; çocuğunuz bu olayın içinde dahada çok etkilenir ve okul hayatında başarısızlıklarla karşılaşır. Hiçbir şey için geç değil. Hemen hayata geçirip gerekeni yapın. Öğretmen garez alıp belkide eğitiminde de yardımcı olmazsa yazık günah o çocuğaaa....
Ne yaptığınızı buradan bizlerede bildirin ki; aklımız sizde inanın buna.... :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?