Çocuğu gösterme sorunsalı

kuzeyyyildizi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
176
289
18
32
Daha önce konumu okuyup bilenler bilir eş kişisiyle boşanma aşamasındayız resmi işlemleri başlatmadım henüz üstüme bir ev var evlenmeden önceye ait onu devretmeyi bekliyorum... geleyim asıl konuya baba kişisi çocuk 2 aydır benle babamın evindeyiz görmedi maddi destek de vermedi hastane de yattı bir hafta çocuk seni mi görcem deyip gelmedi bu arada bebeğim 3 aylık şimdi bayramdan sonra gelcem görcem diyo tmm gel gör dedim ama nasıl yapıcam yüz yüze gelsek sıkıntı çocuğu alıp kaçarsa diye korkuyorum zira resmi bi işleme girmedik nasıl yapıcam bilemedim.eş kişisine de söyledim çocuğu alıp gitme gibi bi hata yapma dedim ben sen değilim çocuğu anasından koparmam dedi

Hiç belli olmaz. Kacirmam dedi diye sakin guvenme.Siz görmek istemiyorsanız esinizi aile buyuklerinden biri götürsün çocuğu. Onun gözetiminde görsün. Zaten el kadar bebe yarım saat gördümu yeter ne yapacak küçücük çocukla sinemaya parka gideceğim diyecek halı yok ya.

Onu da dedim ailemden kimsenin suratını görmek istemiyomuş ailemle kavga etti

Ortada kavga varsa eminim ailen de onun suratına bayilmiyordur. Onlar da seni görmeye can atmıyor fakat çocuğunu görmek istiyorsan başka şansın yok de.
Paşanın ona da cevabı var ailem onun düşmanıymış ben daha değilmişim geleceksen çocukla tek sen geleceksin dedi daha önce ailesi dayıları teyzeleriyle gelecekti ben kabul etmedim paşamız ailemi görmek istemiyomuş bnle sorunu yokmuş...ne dediği belli değil yani acaba beni iknaya mı çalışacak amaç çocuk değil mi diye düşündüm bi an

Şimdiye kadar nasıl durmuş görmeden vicdansız? Gösterme diyeceğim de bebeğe üzülürüm. Görmek istiyorsa şartlarını kabul edecek. Ailen olmadan gitme kesinlikle.

Sizin belirlediğiniz bir park gibi bir yere gidin bir de sofra gibi bez alın. cimenlerde yayila yayila sevsin yarim saat

Benimde aklıma o geldi o sizi ikna edecek aklisira

bence siz ailenizle avm vb bir yerde bulusun bebek arabasinda olur zaten bebeginiz avm nin icinde bir kahve dukkaninda cafe de olabilir sen baska Masada kahveni icersin o da biraz sevip verir eksikleri varsa almasi gereken onceden alabilir liste atin hem esyalari alirim hemde sen gorursun deyin kacirma ihtimaline karsi hem aileniz hem givenlik olur bence

Daha cok taze olaylar, sacma laflar duymaniz normal esinizden. Ama bebegi kacirmayacagi anlamina gelmez. Siz dikkatli olun sadece. Lafa lafa hic girmeyin. Avm gibi kalabalik yer guvenlik acisindan uygun olsa da bebegin asilari daha tam degil. Hastalanma riski yuksek. Esinizin cekinecegi son olaylarda kavga etmedigi bir ailenin evinde edebiyle gelsin cocugunu gorsun. Buyuk bir ihtimalle bir daha gelmeyecek. Bu arada buna da hazirlikli olun. Bez baglama yasi gecip buyudugunde tekrar ortaya cikar sonra da meslek sahibi oldugunda. Bunlar yasandi,yasaniyor. Pesinen kabul edin,bos yere sinirlerinizi hirpalamayin. Gelelim gunumuze, kavgayi olmamis kabul edin politik olun, esinizin cekinecegi polis,imam gibi tanidik bir aileye rica edin. En fazla 1 saat kalir zaten. Ramazan gunu cay ikrami da olmaz. Sever,gorur, flasi kapatip fotosunu ceker ve gider. Bu da onu son gorusunuz bile olabilir. Durusmayi saymiyorum. Avukatla gorusun,en uygun protokolu hazirlayin ve artik ne siz ne aileniz muhattap olmayin. Avukatin isi bu,ona birakin. Sonra? Asil film sonrasinda basliyor. Evladiniza en iyi sekilde bakmak, yeri geldiginde psikolog destegi almak hem kendiniz hem de evladiniz icin. Durusmadan sonra her ne ise sebep onun yerine anlasamadik ayrildik deyin gecin. Herkese hep ayni lafi soyleyin. Ilk 1.5 sene zor gecer. Hele ilk aylar dosta dusmana detaylica anlatmak istersiniz. Sakin bunu yapmayin. Yakin bir mum, muma anlatin. Psikologa anlatin. Deftere yazin. Ama aileniz dahil artik kimseye anlatmayin. Niye derseniz zamanla insanlarin halinizden zevk aldigini bile girebilirsiniz. Simdi farkedemezsiniz. Size muhtac bir bebek var. Annesi ne kadar yeni kosullara adapte olursa o o kadar iyi olur. Zor ama zamanla taslar yerine oturacak, siz de gucleneceksiniz. Allah yardimciniz olsun, mantikli olmaya calisin. Simdi duygu zamani degil.

Neden eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz? Çocuğu alıp gitmezsin demi diyerek. Babanızın evinde görsün. Siz evde durmayın. O Da evden gidince siz dönersiniz.böylece hem çocuğu korumuş olursunuz hem de karşılaşmazsınız.

Tabiki gösterin belli bir saat konusunda anlaşın o saati geçirmemesi konusunda teyitlesin eğer geçerse önce eşinizi arasınız cevap alamazsaniz hemen polise başvurun ve şikayetçi olun. Ancak çocuğunuzu göstermeme gibi şey düşünmeyin. Allah kolaylık versin

Teşekkür ederim o kadar karmaşığım ki bu süreci atlatmak zor...yaşayanlardan tavsiye almak biraz olsun ii geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…