Çocuğu gösterme sorunsalı

Onu da dedim ailemden kimsenin suratını görmek istemiyomuş ailemle kavga etti
Terbiyesiz ya yüzyüze bakacak kadar bile değil ama yapacak bir çareniz yok. Ya çocuğu evde göstereceksiniz ya cafeye falan gidip orada görecek şakın çocuğu teslim etmeyin. Hastanede yatmış bir ne oldu çocuğa bile dememiş rezillik

Çocugunuz için mecbur katlanıcaksınız onu görmeye çünkü daha çok ufak ama görüşmeye giderken muhakkak ailenizden erkek gelsın yanınıza uzaktan sizi izlesin nolur nolmaz haberlerde neler görüyoruz. Saklansın gizli bi yerde sizi izlesin en azından içiniz rahat eder

Disaroda gorusmek zorunda degilsiniz. Bebegi disari cikarmayin. Baba evine gelsin. Annenizi gornek istemiyorsa anneniz bir odadan cikmasin. Siz, bebek ucunuz olacak sekilde bebegi gorsun. Bir sey yapacaksa da aileniz mudahale eder.

Sizde yaninda olun. Ne olur olmaz. Gerci babalik duygusu olsaydi hastanedeyken gelip gorurdu. Sizden bosanacak cocuktan degil sonucta

Bu kadar kötü duygular beslediğiniz bir adamla boşanmak için niye resmi bir işlem başlatmadınız? Düzelir af diler diye mi bekliyorsunuz?

Sizde yaninda olun. Ne olur olmaz. Gerci babalik duygusu olsaydi hastanedeyken gelip gorurdu. Sizden bosanacak cocuktan degil sonucta
Aaa yok çok özlüyomuş burnunda tütüyomuş ama şu ihtiyacı varpara ver deyince yok hastane ye gel görmek hakkın oda da kimse olmaz gel gör yok beni görmeyecekmiş.şimdi benle derdi yokmuş ailemle varmış...whatsaptan soruyo nasıl resmini atsana o kadar..şiştim yeminle

Bende boşanma aşamasındayim. Benimki biraz büyük, annem aşağıya indiriyor,alıp gidiyor. İlk zamanlar annenin yüzünü görmek istemiyorum vs dedi. Bende sen bilirsin dedim. Sonra geri adım atmak zorunda kaldı. Ağam paşam dönemleri bitti bunların, her şey nasıl istiyorlarsa öyle olsun istiyorlar. Annelerimiz de bayılıyor zaten yüzlerini görmeye...

İlk günler böyle karmaşık oluyor, sonra her şey oturuyor.

Ev ortamı olması daha rahat olur, aile büyükleriniz varsa onların evinde görmesini sağlayabilirsiniz.

Atmayin sizde ne olursa olsun evlat bu yani. Sizin aileniz bahane uzulmeyin sizde. Hic barisma sansiniz yok mu bebek daha cok kucuk

Bu kadar kötü duygular beslediğiniz bir adamla boşanmak için niye resmi bir işlem başlatmadınız? Düzelir af diler diye mi bekliyorsunuz?
Hayır konuda da kısaca bahsettim üstüme evlenmeden önce aldığım ev var ama bnm evim değil ailemin aslında onun devri için para ayarlamaya çalışıyorum...ben memurum o özel sektör...boşanma çekilmeli olacak o yüzden evi devretmem lazım işten de nafaka için çıkmasın die her şeyi ona belli etmeden yapmam lazım bunlarda ha deyince olmuyor malasef

Bunlarin kiz aileleriule dertleri ne hic anlamam. Kafalarini dolduruyorlar halbuko hic bi kiz annesi evladi bosansin istemez

Bunlarin kiz aileleriule dertleri ne hic anlamam. Kafalarini dolduruyorlar halbuko hic bi kiz annesi evladi bosansin istemez
Kesinlikle, hatta babamın anne babası ayrılmış, çok zorluklar çekmiş. Hiç istemiyordu bosanmamizi, söylüyordu da ikimize de kızıyordu akıllı olun vs diye. Tüm bunlara rağmen aileme düşman oldular. Kızımıza hakaret et, döv, söz ama biz kizimizi korumayalim, bunu istiyorlar sanırım. Anlamak mümkün değil.

Atmayin sizde ne olursa olsun evlat bu yani. Sizin aileniz bahane uzulmeyin sizde. Hic barisma sansiniz yok mu bebek daha cok kucuk
Malesef ailler karıştı işe aileme küfür etti kırdı döktü bende özür diler hatasını anlar belki diye düşünüyodum bende sütten çıkmış ak kaşık değilim hatalarım büyük benim de ama karşılıklı saygı yok sabır yok şiddet var

Tabi canım onlar kız alıyor hala yüz yıl önceki kafa değişmiyor sanki mal alıyolar sahip çıkılmayacak kızlarına bnm ailem en son radde de karıştı ona rağmen ailenin eli üstümüzdey di ailen yüzünden ayrılıyoruz oldu vuran o kıran o şiddet gösteren o ailemin üstüne yürüyen küfür kıyamet giden o daha ne yapacaksa... dünya dişilerin sabrı ve fedakarlığı üstüne kurulu resmen...hangi anne baba ister kızının yuvası dağılsın

Eski kocanız katlanılası bir adam olsa boşanmazdınız ama yine de bebeğiniz için katlanmak zorundasınız . 3 aylıkmış daha sakın sakın bırakmayın yalnız.

Teşekkür ederim o kadar karmaşığım ki bu süreci atlatmak zor...yaşayanlardan tavsiye almak biraz olsun ii geliyor
Allah cok buyuk. Ilk gunku gibi olmayacak hissettikleriniz. Cok degil 3 sene sonra olaylar inanilmaz degisecek. Sadece siz bu gunlere takilip kalmayin. Ulkemizde erkekler bosandiktan sonra kolay evlilik yaparlar. Kolay ve cabuk. Hani duyarsaniz sasirmayin hele hele yikilmayin. Onunla ilgili hicbirseyi merak etmeyin,dusunmeyin. Sadece cocugunuza babaligi konusunu sorgulayin o kadar. Yoksa evladiniz annesinin ilgisinden de mahrum kalir. Su yasadigimiz omurde geriye bir tek evlat kaliyor.

Eş ailesinden güvendiğiniz bir aile büyüğü var mı? Sadece onunla gelirsen görebilirsin desen. Resmi işkemlerde başlamamış herşey olabilir. Neler görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…