Çocuğu göstermek zorunda mıyım?

Göstermek istememek değil beni yıpratmaya çalışması sorun maalesef benimle muhatap olmasa çok iyi olacak
çocukdan dolayi bir sure daha bir birinizle muhattap olmak zorunda kalacaksiniz sanirim.
en azindan 7 8 yasina kadar diye dusundum.
o yaslarda telefona kendisi cevap verip kendisi konusabilir heralde.
bir de telefon alip evde babasiyla konusmasi icin kullandirirsiniz sadece, sizinle hic isi kalmaz sanirim bu şekilde.

neden kabul etsin muhatabi eski baldizi mi? cocugunun annesi.. burda cevir kazi yanmasin yapmissiniz ama bayagi gostermek istemiyorsunuz cocugu. boyle bir hakkiniz yok. cocugu babasi varken babasiz birakmayin hayatta kendi hirslariniz yuzunden. simdiden gecmis olsun.

Es durumundan kagit ustunde evli kalmak, en az 2 yil falan anlamadim ben o konuyu
Eş durumundan bir yere gider ve hemen boşanırsa doğu görevi olan bir yere tekrar yollanır. Yani en az 2 sene beklerse de buna gerek kalmaz. Adam da çocuğu görmek için bu tarafa gel ama kağıt üzerinde evli kalacağız demiş. Yani beyefendi lütfetmiş.

Afedersiniz tabi burda yazılanlara göre beni tanımanız mümkün olmuyor. Ancak o karakterde bir insan değilim. Tabi çocuğumun babasıyla görüşeceğim oğlum için ama beni kanser etme seviyesine getiremez

Afedersiniz tabi burda yazılanlara göre beni tanımanız mümkün olmuyor. Ancak o karakterde bir insan değilim. Tabi çocuğumun babasıyla görüşeceğim oğlum için ama beni kanser etme seviyesine getiremez
ablacim basligin "cocugu gostermek zorunda miyim?" diger mesajinda yazdigin sey "aradaki engeli kaldirmak istemiyorum vs" mealinde.. cocuk babasiyla gorustugunu anlamiyor arada kameraya bakiyor vs diye zaten zeminini yapiyorsunuz, gerek de gormuyorsunuz gorusmelerine. cocuk buyuyene kadar adamdan hazetmesenizde gostermek zorundasiniz. buyuyunce alir telefon babasi siz aradan cekilirsiniz.
cocugu hirslariniza kurban etmeyin. adil degil bu hareket..

Doğru diyorsunuz engeli kaldırdım. Evim kalabalık ama içimdekileri söyleyebileceğim kimse yok. Teşekkür ederim

Protokol ve dilekçe hazır. Ama başvuruya eşler birlikte gitmeliymiş
Oyl E bisey yok vekalet gonderdinmi tamamdır gerisini avukat hallediyor anlaşmalı boşanma içinde 1 yıl evli kalman yeterli oluyor umarım gönlünce olur herşey babasıyla gorusturmesen adam aleyhine kullanabilir vekalet işinde çok rahatsız oluyorsan ayrı bir tel al hangi saatler müsaitse konuşur sende kökten kapatır indirirsin köşeye rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin seni inşalalh

Çocuğu evinizden çeyiz olarak getirmediniz, sonuçta ikinizin de evladı eğer ki çocuğa zarar veren bir durum yoksa bu çok çirkin bi durum, diğer ebeveynden intikam alma aracı olmamalı cocuk...

Cocuk kucuk oldugu icin telefonda goruntulu konusma yapabilmeleri icin siz de bosanmak istediginiz kisiyi gormek zorunda kaliyorsunuz. bosanma sureci tramva gibi agir tabi siddeti her iliskide farklilik.gosterir. ben de sizinle ayni durumdayim. Benimle mail uzerinden iletisim kurmasini istedim. Diger turlu sinirlerimin bozuldugunu, özellikle su surecte kendime kotu gelen sryleri yspmaktan kaçindiğimi soypedim. Haftada 1 kez videolarini atiyorum çocuklarin. Onun disinda bir kac kez görüntülü aradim o lutfen cok ozledim.dedigi icin.
Yani hergun arkanızda birakmayi dusindugunuz kişiyi görmek, ofke ve duygusalligi katinca bosanmayi cok zorlastiriyor.
Bu surecte görüntülü aramayin. Kendinizi de dusunun. Biran once toparlanabilmek icin bu gerekli.

Teşekkür ederim yorum için. Bir şekilde boşanıp kurtulmak istiyorum o zaman rahatlayacağım
Bu saatten sonra önemli olan oğlum. O da çok mutlu olur inşallah

ben anlamadım. 2.si olursa beklemek lazım kısmına takıldım. yani boşanmak istediğiniz ve size ağır konuşmaları olan eş kişisinden 2. çocuk nasıl olacak? yada neden olsun? eş durumu yap boşanalım kısmını da anlamadım. o ne demek?

sorunuza gelince. baba oğul ilişkisine müdahale etmeyin derim. zaten baba ilgiliyse oğluyla da ilgilenir araları düzgün ilerler. ama adam ilgisizse de zorla ilgilendirtemezsiniz. onu süreç gösterir. çocuklar tabiki anneye de babaya da ihtiyaç duyar. ama baba ilgisiz olunca çocuk da zamanla soğur zaten. kısaca bu onların arasındaki durum ve bu durumu bırakın eşiniz belirlesin. su akar yolunu bulur benim bu konudaki bakışım.

Sadece adamı değil çocuğunuzu da cezalandırmış oluyorsunuz.

Konu sahibi yeni atanmış. Eş durum tayini istemesi için 2 sene daha geçmesi gerekiyor. Çocuğunun babası da sanırım aynı sehirde olabilmeleri için önce tayin sonra boşanma teklifini sunuyor.

Eş durumu ne demek anlamadım ama ben kağıt üzerinde de evli kalmak istemezdim yani bitsin gitsin yani madem barışma ihtimali de yok . Ben hala eşiyim diye at koşturacak meydanda ama o istediğini yapacak zehir eder size dünyayı..

Eşimle nasıl ayrılmış olursam olayım bu duruma çocuğumu karıştırmazdım eğer çocuğumla kötü konusuyor ise de bnu kanun yasal çerçevelerle halletmek isterdim kanun koysun ona o sınırı yarın öbür gün ihlal olursa elinizde kocaman koz olur

Protokol ve dilekçe hazır. Ama başvuruya eşler birlikte gitmeliymiş

hayır

eşiniz başvursun

siz de duruşmaya gidin

ya da tutun bir avukat çekişmeli açın eşiniz de gelip kabul etsin oldu bitti

lakin ben eşinizi anladım

diyor ki zorunlu süren dolunca eş durumundan benim yaşadığım şehre gelirsin bu nedenle nikah dursun

zira gelmezsen benim çocuğu görmem onunla ilişki kurmam daha zor olur diyor

şimdi o şehirde yaşamak isteyip istemediğinizi değerlendirin ama babası ile aynı şehirde olmasının ben çocuk açısından daha iyi olacağını düşünürüm ama bu benim şahsi fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…