- 15 Şubat 2013
- 26.086
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.755
- 798
O zaman ya memlelet, ya bekar olmak, ikisinden biri, kagit ustunde evli kalirsaniz sen hala benim nikahli karimsin ülen kafasina girebilir, tehlikeli bi kafa oEvet biz eşimle liseden beri beraberiz. Aynı şehirde yaşıyorduk. Ailelerimiz de tabi
Boşanmayı kim istedi? Neler yaşadınız da herşey bu hale geldi? Hiç barışma girişimi oldu mu bugüne kadar?Sözleşmeli öğretmen olarak atandım eş durumu olmazsa 4 yıl sonra tayin isteyebilirim. Gitmek istediğim şehir açılmayabilir.
Sen konuşma, arayınca ver çocuğa, konuşsun, kapatsınTeşekkür ederim. Bu akşam sadece yıpratıcı sözlerinin bitmemesi yüzünden engelledim. Göremezsin göstermem gibi bir durum söz konusu değil asla
Sanırım sadece oğlumla mutlu olmak istiyorum. Bekar olmak kesin gerisi rüzgarın akışına kaldı.O zaman ya memlelet, ya bekar olmak, ikisinden biri, kagit ustunde evli kalirsaniz sen hala benim nikahli karimsin ülen kafasina girebilir, tehlikeli bi kafa o
Dilerim cok mutlu olursunuz.Sanırım sadece oğlumla mutlu olmak istiyorum. Bekar olmak kesin gerisi rüzgarın akışına kaldı.
Amacın memleketine gitmek ise boşanmadan evvel eş durumundan gitAtandığım yere ailemle geldim. Normalde eşimin olduğu yerde ikamet ediyoruz. Uzun bir zaman oraya taşınmak için çabaladık. Büyük şehirde yaşıyorduk. Memleketimize geldik derken atandım başka bir ile geldim. Amacım memleketime gidip yerleşmek ama nasip bundan sonrası
Öğretmen iseniz eş durumu hariç tayin olmanız çok zor, neredeyse tüm normlar dolu...Sözleşmeli öğretmen olarak atandım eş durumu olmazsa 4 yıl sonra tayin isteyebilirim. Gitmek istediğim şehir açılmayabilir.
Teşekkür ederim öyle yapacağımBelli bir saat belirleyip sadece çocuğunuzla babası görüntülü görüşse, siz muhatap olmasanız olmaz mı?
Ablam öyle yapıyordı. Çok net bir biçimde iletişim kurmak istemediğinizi belirtin. Sizi germesine, sinirlerinizi hırpalamasına izin vermeyin. Hatta ayarladığınız saat dışında gene engelleyin.
Haklısınız umarım hayırlısı olurÖğretmen iseniz eş durumu hariç tayin olmanız çok zor, neredeyse tüm normlar dolu...
4 yıl sonra hakkınız olunca çıkar diye düşünmeyin...
Bu herifin her ettiğini dediğini kafaya takmayın diyeceğim, dinlemeyip takacaksınız. Bari göstermeyin, hani demiş ya '' Tibiki kiğit istindi ivli kilciz. İhihihi '' diye. Siz de deyin '' E heralde, ya ne olacağıdı? ''. Her laf sokmasında aynen geri iade edin, şişersiniz yahu. Dört duvarınızda ağlayın tepinin, ama yaranızı göstermeyin. O engeli açın, daha engellemeyin. Kendini fasulyeden nimet saymasın.Haklısınız umarım hayırlısı olur
Ağzının payını aldı zaten. Bir an önce kurtulayım da hepimiz rahat edelim inşallah çok teşekkür ederimBu herifin her ettiğini dediğini kafaya takmayın diyeceğim, dinlemeyip takacaksınız. Bari göstermeyin, hani demiş ya '' Tibiki kiğit istindi ivli kilciz. İhihihi '' diye. Siz de deyin '' E heralde, ya ne olacağıdı? ''. Her laf sokmasında aynen geri iade edin, şişersiniz yahu. Dört duvarınızda ağlayın tepinin, ama yaranızı göstermeyin. O engeli açın, daha engellemeyin. Kendini fasulyeden nimet saymasın.
Ben de anlasmali boşanacak gibiyim avukatım var.Avukat benim yerime davaya gidebilir mi ki hiç görmeyim istiyorum mahkemelerde filanAnlasmali bosandim, birlikte de gitmedim baavurmaya, davaya birlikte gittik sadece
Anlasmali da sanmiyorum, hakim yazili beyanini sozlu olarak agzindan duymak istiyo olabilir, cunku mecburen gitmisstim ben calistigim haldeBen de anlasmali boşanacak gibiyim avukatım var.Avukat benim yerime davaya gidebilir mi ki hiç görmeyim istiyorum mahkemelerde filan
Ben olsam eş durumu için 2 sene ilişkimi bittiği bir adamla evli kalmazdım ç. Aynı şehirde yaşamak zorunda mısınız?? Bilmiyorum belki çocuk için düşündünüz tabi orasına siz karar verirsiniz ama ben olsam iki sene kağıt üstünde de olsa evli kalmazdım niye bir bağım olmayan adamın soyadını taşıyayım ki.. Engel mevzusuna gelince çocuğunuz için mecburen o engeli kaldırmak zorundasınız bu kadar net.. Ben böyle düşündüm ama eminim sizin için çok zor.. Annelik işte çocuğun için herşeye katlanıyorsun..Daha önce bir konu daha açmıştım. Ama özetle eşimle ayrılıyoruz. Ama anlaşmalı boşanma adına işlem yapmamız pek mümkün olamadı çünkü ben başka bir şehire atandım ve pandemiden dolayı gidemiyorum. Kesin bitti onu da eklemek istiyorum. Barışma gibi bir ihtimal yok
2.5 yaşında bir oğlumuz var babasıyla her gün görüntülü bir kaç dk görüşüyor. Daha doğrusu babası iyi misin diyor arada bakıyor kameradan. Oğlum daha çok ufak tam anlamıyla kameradan görüşme olayı sıkıntılı oluyor bizim için ama yine de babasını bilsin unutmasın diye görüşmelerini istiyorum. Fakat bugün bana ya tatilde gelince boşanalım ya da eş durumu yap öyle boşanalım dedi. 2.si olursa 2 sene beklemek lazım.
Tabi kağıt üzerinde evli kalacağız diye de belirtti Allahın çirkini. Sürekli bir şekilde kendimi toparladıkça beni demoralize ediyor. Mutsuz oluyorum ağır konuşmaları var ve artık engelledim. Ama oğlunu göremeyecek. Çok düşkün gibi davranıyor ama oğluna düşkünlüğü de yok aslında.
Demem o ki ben bu engeli kaldırmak istemiyorum. Nasıl olacak bu iş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?