Çocuğu göstermek zorunda mıyım?

Evet biz eşimle liseden beri beraberiz. Aynı şehirde yaşıyorduk. Ailelerimiz de tabi
O zaman ya memlelet, ya bekar olmak, ikisinden biri, kagit ustunde evli kalirsaniz sen hala benim nikahli karimsin ülen kafasina girebilir, tehlikeli bi kafa o

Sözleşmeli öğretmen olarak atandım eş durumu olmazsa 4 yıl sonra tayin isteyebilirim. Gitmek istediğim şehir açılmayabilir.
Boşanmayı kim istedi? Neler yaşadınız da herşey bu hale geldi? Hiç barışma girişimi oldu mu bugüne kadar?

Amacın memleketine gitmek ise boşanmadan evvel eş durumundan git
Aksi takdirde yeni atandığınız için kolay kolay tayininiz çıkmaz..
Boşanmadan evvel bir faydası olsun bari size

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Oğlunuzla babasını görüntülü görüştürdüğünüz vakit engeli kaldırırsınız sonra tekrar engellersiniz.
Lakin ben olsaydım eğer benim için kesin bittiyse ben yokmuş gibi davranırım artık ne dese ne yapsa beni üzemezdi.
Engel falan kendimi yormaz, ona da onu bu kadar önemsediğimi kafama taktığımı göstermezdim.
Takıl sen derdim

Sözleşmeli öğretmen olarak atandım eş durumu olmazsa 4 yıl sonra tayin isteyebilirim. Gitmek istediğim şehir açılmayabilir.
Öğretmen iseniz eş durumu hariç tayin olmanız çok zor, neredeyse tüm normlar dolu...
4 yıl sonra hakkınız olunca çıkar diye düşünmeyin...

Belli bir saat belirleyip sadece çocuğunuzla babası görüntülü görüşse, siz muhatap olmasanız olmaz mı?
Ablam öyle yapıyordı. Çok net bir biçimde iletişim kurmak istemediğinizi belirtin. Sizi germesine, sinirlerinizi hırpalamasına izin vermeyin. Hatta ayarladığınız saat dışında gene engelleyin.

Teşekkür ederim öyle yapacağım

Haklısınız umarım hayırlısı olur
Bu herifin her ettiğini dediğini kafaya takmayın diyeceğim, dinlemeyip takacaksınız. Bari göstermeyin, hani demiş ya '' Tibiki kiğit istindi ivli kilciz. İhihihi '' diye. Siz de deyin '' E heralde, ya ne olacağıdı? ''. Her laf sokmasında aynen geri iade edin, şişersiniz yahu. Dört duvarınızda ağlayın tepinin, ama yaranızı göstermeyin. O engeli açın, daha engellemeyin. Kendini fasulyeden nimet saymasın.

Ağzının payını aldı zaten. Bir an önce kurtulayım da hepimiz rahat edelim inşallah çok teşekkür ederim

Cocugu gostermek zorundasınız ilerde mahkemede aleyhimize cocugu benden kaçırdı diye kullanabilir

Ben de anlasmali boşanacak gibiyim avukatım var.Avukat benim yerime davaya gidebilir mi ki hiç görmeyim istiyorum mahkemelerde filan
Anlasmali da sanmiyorum, hakim yazili beyanini sozlu olarak agzindan duymak istiyo olabilir, cunku mecburen gitmisstim ben calistigim halde

Ben olsam eş durumu için 2 sene ilişkimi bittiği bir adamla evli kalmazdım ç. Aynı şehirde yaşamak zorunda mısınız?? Bilmiyorum belki çocuk için düşündünüz tabi orasına siz karar verirsiniz ama ben olsam iki sene kağıt üstünde de olsa evli kalmazdım niye bir bağım olmayan adamın soyadını taşıyayım ki.. Engel mevzusuna gelince çocuğunuz için mecburen o engeli kaldırmak zorundasınız bu kadar net.. Ben böyle düşündüm ama eminim sizin için çok zor.. Annelik işte çocuğun için herşeye katlanıyorsun..

Evet zorundasınız. Bu sizin karar verebileceğiniz bir durum değil. Baba çocuk görüşmeli. Aynı zamanda hayatınız boyunca çocuğunuz için eski eşinizle muhatap olmak yeri geldiğinde siz de görüşmek zorundasınız. Eşler ayrılıyor ama anne babalık bitmiyor

çocuğu neden göstermek istemiyorsunuz ki?
sapkin falan degilse en doğal hakki.
cocuk sadece size ait bir özel eşya degil sonucta

Bir çok baba duygularını gösteremesene çocuklarını çok sever . Siz ne kadar anneyseniz oda o kadar babası . Sakın göstermemek gibi bir hata yapmayın çocuğunuzun psikolojisiyle oynarsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…