- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Protokol ve dilekçe hazır. Ama başvuruya eşler birlikte gitmeliymiş
Evet neden bu kadar öfke dolu yazdınız anlamadım. Ben babasını görsün istiyorum zaten ama onu kullanıp bana psikolojik şiddet uyguluyor. Bunu istemiyorum sadeceo çocuğu tek başınıza yapmadınız.
Sınırları net çekin. Kolay da aslında. Ağzını açıp gık dese '' Ben seninle sadece çocuk için konuşacağım. '' diyeceksiniz. Tayin işi de çocukla ilgili mesela. :)) Süper ilgili baba çocuğunu görebilsin diye 2 yıl soyadını taşıyacaksınız, şükür etsin.Evet neden bu kadar öfke dolu yazdınız anlamadım. Ben babasını görsün istiyorum zaten ama onu kullanıp bana psikolojik şiddet uyguluyor. Bunu istemiyorum sadece
İnanın evde çocukla olduğunda oynadığı 5 dkyı geçmez bu sevmediği anlamına gelmiyor elbette ama onu kullanıyor bana karşı. 1 saat bi baktı bir kere psikolojim bozuluyor al artık kendime vakit ayırmam lazım dedi. Allah ıslah etsinSınırları net çekin. Kolay da aslında. Ağzını açıp gık dese '' Ben seninle sadece çocuk için konuşacağım. '' diyeceksiniz. Tayin işi de çocukla ilgili mesela. :)) Süper ilgili baba çocuğunu görebilsin diye 2 yıl soyadını taşıyacaksınız, şükür etsin.
Ne olursa olsun cocukla babasinin arasina girmemelisiniz.Uzulen cocugunuz olur.Cocukla intikam alinmazDaha önce bir konu daha açmıştım. Ama özetle eşimle ayrılıyoruz. Ama anlaşmalı boşanma adına işlem yapmamız pek mümkün olamadı çünkü ben başka bir şehire atandım ve pandemiden dolayı gidemiyorum. Kesin bitti onu da eklemek istiyorum. Barışma gibi bir ihtimal yok
2.5 yaşında bir oğlumuz var babasıyla her gün görüntülü bir kaç dk görüşüyor. Daha doğrusu babası iyi misin diyor arada bakıyor kameradan. Oğlum daha çok ufak tam anlamıyla kameradan görüşme olayı sıkıntılı oluyor bizim için ama yine de babasını bilsin unutmasın diye görüşmelerini istiyorum. Fakat bugün bana ya tatilde gelince boşanalım ya da eş durumu yap öyle boşanalım dedi. 2.si olursa 2 sene beklemek lazım.
Tabi kağıt üzerinde evli kalacağız diye de belirtti Allahın çirkini. Sürekli bir şekilde kendimi toparladıkça beni demoralize ediyor. Mutsuz oluyorum ağır konuşmaları var ve artık engelledim. Ama oğlunu göremeyecek. Çok düşkün gibi davranıyor ama oğluna düşkünlüğü de yok aslında.
Demem o ki ben bu engeli kaldırmak istemiyorum. Nasıl olacak bu iş ?
2.5Çocuğunuz kaç yaşında?
İntikam almak istemiyorum ki zaten. Yoruldum sadeceNe olursa olsun cocukla babasinin arasina girmemelisiniz.Uzulen cocugunuz olur.Cocukla intikam alinmaz
Daha çok küçük 4 veya 5 olsaydı bir telefon alırdınıznkendisi görüşürdü. Siz o ex e şöyle söyleyin belli bir saatlerde görüşebilirsin onun haricinde telefondan seni bloke ediceğim diye. O saatlerde de cocuğu gösterin ne derse desin kulak asmayın. Çocuk belli yaşa geldiği zaman siz hiç muhataap olmazsınız. Onun istediği sizin ona karşılık vermeniz zaten bilerek sizi tahrik ediyor.
ne olursa olsun.Babalar ayni evin icinde bile cocugunu unutuyor.Bir de gormesine engel olursaniz hepten unutur cocugu ilgisi kesilip bitince cocugunuz da bir babanin ilgisine ihtiyac duymaya baslayinca buyuyup okulda vs arkadaşlarının babalarini gordukce sizi suclarİntikam almak istemiyorum ki zaten. Yoruldum sadece
Evet öyle sanırım dün akşam fikir değişikliğini paylaştı.Belkide boşanmak istemiyor çocuk aracılığla uzatmaya çalışıyor olabilir.
Biz anlaşmalı boşanma icin gittik 11 de evrakları hazırladık 2 de duruşma olup bitecekti. 2-3 saatinizi almaz ufak bir yerse.Ben de anlasmali boşanacak gibiyim avukatım var.Avukat benim yerime davaya gidebilir mi ki hiç görmeyim istiyorum mahkemelerde filan
Cevap için teşekkürler.Avukat diyorum benim yerime imza atsa olmaz mıBiz anlaşmalı boşanma icin gittik 11 de evrakları hazırladık 2 de duruşma olup bitecekti. 2-3 saatinizi almaz ufak bir yerse.
Bilmiyorum canım ben 11 de dava açtık 1 de geri vazgeçtimCevap için teşekkürler.Avukat diyorum benim yerime imza atsa olmaz mıBirileri orada ağlar ederse etkilenirsem diye korkuyorum da
Oğlunuzla görüştür ek için sadece bir Facebook açın görüntülü konuşsun konuşacağı zaman sonra kullanmayınDaha önce bir konu daha açmıştım. Ama özetle eşimle ayrılıyoruz. Ama anlaşmalı boşanma adına işlem yapmamız pek mümkün olamadı çünkü ben başka bir şehire atandım ve pandemiden dolayı gidemiyorum. Kesin bitti onu da eklemek istiyorum. Barışma gibi bir ihtimal yok
2.5 yaşında bir oğlumuz var babasıyla her gün görüntülü bir kaç dk görüşüyor. Daha doğrusu babası iyi misin diyor arada bakıyor kameradan. Oğlum daha çok ufak tam anlamıyla kameradan görüşme olayı sıkıntılı oluyor bizim için ama yine de babasını bilsin unutmasın diye görüşmelerini istiyorum. Fakat bugün bana ya tatilde gelince boşanalım ya da eş durumu yap öyle boşanalım dedi. 2.si olursa 2 sene beklemek lazım.
Tabi kağıt üzerinde evli kalacağız diye de belirtti Allahın çirkini. Sürekli bir şekilde kendimi toparladıkça beni demoralize ediyor. Mutsuz oluyorum ağır konuşmaları var ve artık engelledim. Ama oğlunu göremeyecek. Çok düşkün gibi davranıyor ama oğluna düşkünlüğü de yok aslında.
Demem o ki ben bu engeli kaldırmak istemiyorum. Nasıl olacak bu iş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?