Eşim istedi ben değil. Ben de aynı şeyi söyledim.Eş durumu yapmayı siz mi istiyorsunuz eşiniz mi ben anlamadım. Boşanıp farklı şehirlerde de yaşayan birçok çift var. İki sene olmayan bir evliliği sürdürmek sizin için çok yıpratıcı olur. O adam istediğini yapacak sonuçta.
Çocuğunu görecek elbetteDaha önce bir konu daha açmıştım. Ama özetle eşimle ayrılıyoruz. Ama anlaşmalı boşanma adına işlem yapmamız pek mümkün olamadı çünkü ben başka bir şehire atandım ve pandemiden dolayı gidemiyorum. Kesin bitti onu da eklemek istiyorum. Barışma gibi bir ihtimal yok
2.5 yaşında bir oğlumuz var babasıyla her gün görüntülü bir kaç dk görüşüyor. Daha doğrusu babası iyi misin diyor arada bakıyor kameradan. Oğlum daha çok ufak tam anlamıyla kameradan görüşme olayı sıkıntılı oluyor bizim için ama yine de babasını bilsin unutmasın diye görüşmelerini istiyorum. Fakat bugün bana ya tatilde gelince boşanalım ya da eş durumu yap öyle boşanalım dedi. 2.si olursa 2 sene beklemek lazım.
Tabi kağıt üzerinde evli kalacağız diye de belirtti Allahın çirkini. Sürekli bir şekilde kendimi toparladıkça beni demoralize ediyor. Mutsuz oluyorum ağır konuşmaları var ve artık engelledim. Ama oğlunu göremeyecek. Çok düşkün gibi davranıyor ama oğluna düşkünlüğü de yok aslında.
Demem o ki ben bu engeli kaldırmak istemiyorum. Nasıl olacak bu iş ?
Teşekkür ederim. Bu akşam sadece yıpratıcı sözlerinin bitmemesi yüzünden engelledim. Göremezsin göstermem gibi bir durum söz konusu değil aslaÇocuğu göstermek zorundasınız Ne olursa olsun onun babası. Kendi sıkıntılarınızdan dolayı aralarına girmelisiniz. Bir şekilde orta yolu bulmalısınız
İlerde sizi suçlayabilir çocuğunuz
Kusura bakmayın ama adam sizi yildirmaya çalışıyor resmen. Ayrıca kız kardeşinizden görüşmeleri de gayet makul kabul etmemesi de çok kasıtlı geldi bana. Atanmışsnz çok şükür kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz iyi bir avukat bulun sizi bilgilendirsin. Boşanma aşamasında sizi sıkıntıya sokacak bir şey yapmamanız gerekir.Eşim istedi ben değil. Ben de aynı şeyi söyledim.
Protokol ve dilekçe hazır. Ama başvuruya eşler birlikte gitmeliymişAnlaşmalı boşanma için yan yana olmanıza gerek yok ki, bir protokol ve imza.
Bitti gitti, neyin 2 senesi neyin kağıt üstü olayı...
Farkındayım eski eşiniz sizi piskolojik olarak yıpratıyor ve bunu çocuğu aracılığıyla yapıyor.Teşekkür ederim. Bu akşam sadece yıpratıcı sözlerinin bitmemesi yüzünden engelledim. Göremezsin göstermem gibi bir durum söz konusu değil asla
Anlasmali bosandim, birlikte de gitmedim baavurmaya, davaya birlikte gittik sadeceProtokol ve dilekçe hazır. Ama başvuruya eşler birlikte gitmeliymiş
Bir önceki konuda süreci uzun anlatmıştım. Kaçırma olamaz. Yavrum hem anne hem baba sevgisine doysun eksiklik hissetmesin. Ama beni çok yoruyor hem de çokKonuyu çok yarım ve karışık anlatmışsınz bence. O yüzden çocuğu babadan kaçırıyorsunuz gibi anlaşılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?